eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.3هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🥞هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید. اینک پاناکوتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی لیتر بریزید و دست کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
مردی يه ساندويچ براي دوتا پسر كوچيكش گرفت؛ گذاشت روی ميز، به اولی گفت: "تو نصف كن!" و به دومی گفت: "و تو انتخاب كن!" مات و مبهوت نحوه ی تربيت وعدالت اين مرد شدم!! يعني اگه اولى يه وقت عمدا نامساوى نصف كنه، دومى حق داشته باشه كه اول انتخاب كنه! این جوری عدالت رو یاد بچه هامون بدیم، نه با شعار مفتِ عدالتخواهی!! 🗞 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
💢کمی روغن در یک قابلمه مناسب بریزید و وقتی خوب داغ شد پیازها را در آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. مرغ تکه شده را در پیاز ها بریزید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ کمی سفید و طلائی شود. حالا نمک و زرد چوبه را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی هم بزنید. 1 لیوان آب درون قابلمه ریخته و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد. 💢بادمجانها را پوست بگیرید و خوب بشوئید. بادمجانها را از کمی چاک بدهید. آنها را به مدت 4 دقیقه در مایکروفر کباب کنید. حالا بادمجانها را در یک تابه با کمی روغن، کمی سرخ کنید. بعد از اینکه آنها را سرخ کردید روی دستمال آشپرخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. غوره ها را بشوئید و کمی نمک روی آن بپاشید، غوره ها را درون چاک بادمجانها قرار دهید. 💢بامیه ها را شسته و چوب آن ها را ببرید. درون قابلمه مرغ بریزید و بادمجانها را روی آن قرار دهید. خورش را روی حرارت ملایم بپزید تا بادمجانها و مرغ کاملا در خورش جا بیفتند. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 گوشت روبانمک وفلفل قرمز ویه دونه پیاز رنده ریز آبشو کاملا گرفته حسابی ورز میدیم ویه ده دقیقه یه ربعی میزاریم تویخچال استراحت کنه وبادست فرم داده و با حرارت ملايم سرخ ميكنيم در نهايت با سيب زمينى سرخ شده و گوجه سرو كنيد ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 یا نون مغز دار تخم مرغ ۲ عدد شیر ۱ پیمانه روغن مایع نصف لیوان مایه خمیر یک ق غ زنجبیل یک ق چ آرد به مقداری که بدست نچسبد نمک نصف ق چ شکر ۲ق غ یک ق شکر رو با مایه خمیر روی شیر ولرم مایل به داغ میریزیم و وقتی مایه خمیر پف کرد با دو عدد سفیده وروغن مایه ونمک و۱ق شکر باقی مانده مخلوط میکنیم اگر بخواهیم نون کمی بیشتر شیرین بشه کمی شکر دیگه اضافه میکنیم .زنجبیل رو هم اضافه میکنیم بعد آرد رو در حدی که بدست نچسبد اضافه میکنیم آرد زیاد نشه نون سفت میشه .بعد صد بار خمیر رو یه ظرف میکوبیم ویا حسابی ورز میدیم .بعد دو ساعت استراحت خمیر رو شکل داده وروش زرده ها رو میزنیم وداخل سینی چرب شده میچینیم ودر فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه می گذاریم وبعد پخت طبقه بالا رو روشن میکنیم همین که روی نون ها سرخ شد در می آوریم. برای رومال از مخلوط زرده ‌و زعفران وعسل هم میتونید استفاده کنید. ✔اگر بخواهیم نون مغز دار درست کنیم با همین دستور زنجبیل رو حذف میکنیم و داخل نون گردو ونوتلا ویا مارمالاد می گذاریم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
وارد کانال زیر بشید👇 http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4 دوستانی که علاقه به کار در منزل دارن کانال دوممونو از دست ندن کلی ایده و آموزش و مشاوره میدم چون خودم یه مدت کار کردم هر سوالی هم دارید پی وی در حد توان کمک میکنم😊
🌸 🌸 معمولا برای هر نفر یه سیب زمینی متوسط در نظر میگیرم اینم پنج عدد سیب زمینی متوسط رو گذاشتم ابپز بشه بعد گذاشتم کنار تا خوب خنک بشه بعد رنده ریز کردم +یک عدد پیاز متوسط که ابش رو گرفتم +دو حبه سیر و بعد بهش نمک ،فلفل،زردچوبه،و دو عدد تخم مرغ +سبزی زدم و خوب مخلوط کردم در آخر دستم و با روغن چرب میکردم و سیب زمینی هارو حالت دادم و تو روغن سرخ کردم ❌ما معمولا سبزی خشک می ریزیم که معطر هست مثل ترکیب جعفری،نعنا،شنبلیله هست که اگر تازه در دسترس نبود بزنیم من سبزی تازه ریختم جعفری خورد شده و چند پر سبزی اوجی که مخصوص اینجاس بیشتر مواقع همون جعفری خالی می ریزم خیلی خوشبو هم میشه امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید ❤ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
✨مهربان معبودم 🎋شب خود و دوستانم را ✨به تو میسپارم 🎋آرزوهایم زیاد است ✨اما ناب ترین آرزویم 🎋نعمت سلامتیست ✨برای همه ی عزیزانم 🎋صبور باشیم ✨مشکلات هم تاریخ انقضا دارند 🎋امشب براتون ✨سلامتی آرزو میکنم 🎋ان شاءالله همیشه ✨سلامت و شاداب باشید🙏 ✨ شبتون بخیر دوستان ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 یک پیمانه آرد.. یک پیمانه شکر.... یک پیمانه آب.... یک چهارم پیمانه گلاب... زعفرون دم کرده.... کمی هل.... کمی کره... روغن مایع نصف پیمانه شکر و گلاب و آب و باهم بزارید تا به شکر حل شه بعد زعفرون رو اضافه کنید خاموش کنید. آرد و تفت بدید تا زمانی که رنگش تغییر کنه من با شعله متوسط بیست دقیقه تفت دادم بعد اونو الک کردم و روی حرارت گذاشتم بعد پنجاه گرم کره (میتونید حذف یا کمتر بریزید ولی عالی میشه) رو اضافه کردم تا ذوب بشه حالا روعن مایع رو کم کم اضافه کنید (یکباره نریزید چون روغن پذیری اردها متفاوته و ممکنه خیلی شل بشه و بعد حلواتون روغن بندازه) تاجایی اضافه کنید کمی رقیق بشه بعد یه دقیقه دیگه سرخش کردم هل و اضافه کردم کشاله رو خاموش کردم در آخر شهد و کم کم ریختم و تند تند مخلوط کردم تا خوب جمع بشه همین بعد اینکه حلوا خوب مخلوط شد و خودشو گرفت و جمع شد اونو چند بار گهواره کردم اینکار کیفیت حلوا رو خوب میکنه در آخر تو ظرف ریختم و تزیین کردم 😉 . میتونید از این راه بفهمید حلواتون چه رنگی درمیاد کمی از آرد و روغنی که دارید سره میکنید و با کمی شهد مخلوط کنید متوجه میشید وبه هر میزانی که دوست دارید میتونید تنظیم کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 و دارچین سه عدد تخم مرغ رو با نصف ق چای خوری وانیل و یک پیمانه شکر با همزن دستی زدم تا رنگش روشن بشه و یکم حجیم تقریبا سه چهار دقیقه زدم بعد بهش نصف پیمانه ماست و نصف پیمانه روغن مایع اضافه کردم و در حد مخلوط شدن زدم در اخر دو پیمانه آرد و دو ق م بکینگ پودر و که سه بار الک کردم بهش اضافه کردم و مخلوط کردم . دو عدد سیب رو‌ به ورقه های نازک برش زدم . کف تابه رو کاغذ روغنی گذاشتم و همه جارو چرب کردم (میتونید کاغذ نزارید فقط چرب کنید)،نصف از مواد رو داخل تابه ریختم و پهن کردم و یه مقدار سیب ها رو چیدم روش و پودر دارچین پاشیدم بعد مابقی مواد و دوباره چیدن سیب ها و دارچین و‌روش کمی خلال پسته ،شعله پخش کن و گذاشتم و تابه رو روش قرار دادم و یا شعله متوسط گاز گذاشتم بپزه بعد نیم ساعت با خلال چک کردم حتما امتحان کنید و نوش جان کنید 💞 دوستان اگر تابه دوطرفه داشتید لاستیک دورش رو بردارید اگر تابه معمولی بود سرش دمکنی بزارید میتونید فقط همون یک ردیف روی کیک رو سیب بزنید و به جای پاشیدن دارچین ورقه های سیب رو توش بغلطونید بجای ماست میتونید شیر هم بزنید این کیک رو تو فر هم میشه پخت با دمای صدوهشتاد درجه چهل دقیقه گذشت بعدش چک کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 نصف سینه ی مرغ رو چرخ کردم سه عدد سیب زمینی متوسط رو به درشت رو پوست گرفتم و رنده کردم + یک پیاز متوسط و بعدش ابش رو کشیدم و به مرغ اضافه کردم سه حبه سیر هم اضافه کردم ( من چون با غذا ساز درست کردم یه دور همه رو با هم با دستگاه زدم سیب زمینی ها بیشتر چرخ شد اگر دستگاه ندارید همون رنده کافیه ) بعد توی ظرف ریختم نمک و زردچوبه و کمی شنبلیله خشک و سبزی خشک معطر زدم + یه تخم مرغ (برای مواد من یه دونه کافی بود) بعد خوب مخلوط کردم و تابه رو با روغن گذاشتم داغ شد دستم رو کمی با اب مرطوب کردم و کتلت هارو حالت دادم و یه سوارخ وسطش زدم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 از اصفهان سلام بچم بازی با آینه را دوسداره چون قاب سبکه میترسم بشکنه یک تکه آینه چسباندم رو تخته ام دی اف سنگین دیدم دورش ممکنه دستش را ببره این فکر به ذهنم رسید کاموا را اوردم با میل بافتم دور آینه چسباندم هم خوشگل شد هم بی خطر☺️☺️☺️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 من حبوبات رو از شب قبل خیس کردم باهم دو پیاله ماست خوری لوبیا چیتی بود+یکی پیاله نخود لوبیا + نصف پ عدس+نصف پ جو + نصف پ نیم دانه برنج دو عدد پیاز رو نگینی خورد کردم طلایی که شد پنج شش خ به سیر هم نگینی کردم و اضافه کردم یه تفت که خورد بهش زردچوبه و حدود سه ق غ نعناع خشک اضافه کردم مخلوط که شد حبوبات رو اضافه کردم( چغندر داشتید هم تو اش همین مرحله بریزید ) و سرش تا جایی اب ریختم که حبوبات رو بپوشونه در قابلمه رو گذاشتم و اجازه دادم خوب بپزه و لعاب بزنه یک ساعت بعد پخت هم کمی نمک زدم بعد دو الی دو ساعت و نیم که پخت کامل شد سبزی خورد شده اش رو اضافه کردم بعد پنج دقیقه رشته اش رو خرد کردم و بهش اضافه کردم خوب مخلوط که شد هفت الی هشت ق کشک(نصف شیشه یک کیلویی ) رو تو یه کاسه با کمی اب با همزن زدم و یکدست کردم ، سه کیلو ماست هم با همزن دستی زدم تا یکدست بشه بعد اول کشک رو به اش اضافه کردم مخلوط که شد بعدش ماست و خوب هم زدم حالا اجازه میدیم تا اش بجوش بیاد و در همین حال هم میزنیم بعد اینکه جوش اومد بیست دقیقه بعد آماده اس فقط هر از گاهی هم بزنید که اش ته نگیره اش کمی رقیق هست بعدا غلیظ و سفت میشه چون کشک و رشته داره نمک اش هم در اخر میزان کنید تو همین بیست دقیقه سبزی و کشک خوب پخته میشه امیدوارم دوست داشته باشید و مورد استفاده باشه جای همیگتون سبز 😙 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
خنديدن يک نيايش است... اگر بتواني بخندی و بخندانی آموخته اي که چگونه نيايش کني ... هنگامي که هر سلول بدن تو بخندد هر بافت وجودت از شادي بلرزد به آرامشي عظيم دست مي يابی کسي ميتواند بخندد که طنز آميزي و بازيهای روزگار را می شناسد کوتاه ترين راه برای گفتن دوستت دارم ، لبخند است!! يادتون باشه آدمهاي خندان و شاد به خداوند شبيه ترند ... ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
سلام بچه هاااا😍😍قبول باشه💕 بیایین ببینین چ آشی اوردم براتون😋😋😋 ازاونجا ک گفتین چن مدل آش و سوپ آموزش بده این  خوشمزه رو براتون آماده آوردم . ۲ونیم لیوان جو پوست کنده ی لیوان نخود ی لیوان لوبیا هرکدوم رو خیس میکنم از شب قبل و چنباری آبشو عوض میکنم.سیرابی تمیز ریز خرد شده رو با پیاز زردچوبه ادویه چنتا چوب دارچین پودرسیر و آب میذارم کامل پخته شه.جورو تو قابلمه مناسب میریزم روش رو آب گرم میریزم و میذارم رو گاز تا کامل بجوشه و جو باز بشه اواسط پخت جو نصف لیوان عدس و سیرابی رو اضافه کردم و زمان دادم بپزن.۵تا پیاز بزرگ رو خرد کردم تو روغن سرخشون کردم پیازا ک طلایی شد زردچوبه ادویه فلفل و پودرسیر و نمک زدم و اخر سر ۵تا ق غذاخوری نعنا خشک اضافه کردم و بعد سرخ شدن ب جو اضافه کردم.حالا نخود لوبیا ک از قبل پختیم هم ب بقیه مواد اضافه میکنیم و میذاریم نیم ساعتی جوش ریز بزنه.ی قوطی کشک رو ب آش اضافه کردم بعد این ک کشک باز شد کاملا نمکش رو تست کردم و بعد این نیم ساعت زمان دادم تا جابیوفته. دوستان طعم سیرابی تو این آش اونجوری نیس ک نتونین بخورین همه اینا درکنار هم ی ترکیب خییییییییلی خوشمزه بوجود میارن پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنیدبدون سیرابی هم میتونین درست کنین مقدار کشک ذائقه ای هست میتونین بیشتر یا کمترش کنین. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 مردها از بی تفاوتی متنفرند پس تصور نکنید اگر از او فاصله بگیرید به شما جذب خواهد شد تعادل را رعایت کنیدنه آن قدر دور شوید که شما را نبیند و نه آن قدر نزدیک که آزار ببیند. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌟 به جای همسر تصمیم نگیر! 💗همه ما دوست داریم گفته های مان نقش و رتبه ای خاص در انتخاب ها و تصمیمات شریک زندگی مان داشته باشد. همین باعث می شود که هر فرد متاهلی احساس خاص بودن بکند، اما در بسیاری مواقع هم زیاده روی می کنیم. به یاد بیاورید زمانی که کسی در تصمیم گیری های شما دخالت می کند، چه حسی پیدا می کنید؟ برای شریک زندگی شما هم دقیقا همین طور است. به خاطر همسرتان هم که شده، به جای او تصمیم نگیرید ... ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
من یه نکته بگم خیلی از دوستان از ما کپی میکنن من اکثرا متن هامو خودم مینویسم تا جایی که بشه پس وقتی کپی میشه متوجه میشم چه ریپ هایی که برا تبلیغات مینویسم کپی میشه با یکم تغییر مثلا، چه پست های کانالم، چه بنرای کانالم❌❌ من شاید پی وی کسی نرم بگم کپی کردی چون حوصله بحث ندارم ولی دارم میبینم و باید بگم حلال نمیکنم واقعا دیگه خود دانید☺️ منظورم کسانی هستند که کانال دار هستن و داخل ایتا کپی میکنن این سواستفاده هستش و جای تاسف داره😒 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌟 هرگز نمیتونی قبل از اینکه خودتو دوست داشته باشی ادعا کنی فرد دیگریو دوست داری، هر گز نمیتونی قبل از اینکه مراقب سلامتی خودت باشی ادعا کنی سلامتی دیگری و یا حتی فرزندت برای تو اهمیت داره، هرگز نمیتونی ادعا کنی که با یک قلب روح و جسم بیمار خسته و یا ناتوان میتونی عاشق دیگری باشی و سلامت جسم و روح اون فرد برای تو خیلی مهمه... پس یادت باشه اول باید خودت توانایی هر چیزیو داشته باشی تا بتونی برای دیگری ادعا کنی... از خود گذشتن این نیست که تو خودتو نادیده بگیری. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دعای روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 از قم باسلام وخدا قوت وقبولی طاعات🤲😍 من تمام این غذاها ودسرهارا اکثرا از کانال بسیار عالی وپرمحتوای شما یاد گرفتم بابت جذابیت و به روز بودن مطالبتون از صمیم قلب سپاسگزارم 🙏💗💗💗 باورتون نمیشه من چندتا کانال آشپزی دارم ولی موارد کانال شما یه چیز دیگس😍😘 ✍ ممنون ازتون 😍 من همیشه سعی کردم غذاهایی بذارم که بشه درست کرد و نیاز خانم ها باشه☺️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 مخصوص😎 مواد لازم: گوشت چرخکرده : ۳۵۰ گرم سیب زمینی متوسط: ۳ عدد پیاز متوسط: ۱ عدد سیر : ۲ حبه تخم مرغ : ۱ عدد آردنخودچی : ۲ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، ادویه کاری ، گردغوره و سماق : به مقدار لازم . طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی، پیاز و سیر را رنده می کنیم. تمام مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم. داخل ماهیتابه روغن مایع ریخته، شعله را زیاد می کنیم تا روغن حسابی داغ شود. شامی ها را درست کرده داخل روغن هر طرف را حدود ده دقیقه سرخ می کنیم. برای کنار غذا، گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش زده، داخل روغن باقیمانده همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و آبغوره 😂😂 سرخ می کنیم. این غذا می توانید با نون یا پلو سرو کنید. نوش جان 😄😍 . ⚠️نکات: اگر می ترسید که شامی شما وا برود آب سیب زمینی و پیاز رنده شده را بگیرید، من نگرفتم. هر چه مایه شامی بیشتر ورز داده بشه، احتمال وا رفتن اون توی روغن کمتره. مایه شامی را می توانید برای یک یا دو ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد دوباره ورز دهید. روغن مایع ابتدای قرار دادن شامی داغ باشه تا به ماهیتابه نچسبه، بعد قرار دادن دو تا سه شامی شعله را کمتر کنید تا در زمان بیشتری سرخ و پخته بشه. برای سس کنار غذا می توانید رب_گوجه را همراه با نمک، فلفل و پودرسیر داخل روغن سرخ کنید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 یه لیوان آرد.یه لیوان آب.نصف لیوان شکر.نصف لیوان گلاب.یک سوم لیوان روغن مایع.زعفران هم به اندازه کافی اول آب و شکرو گلاب و زعفرون رو بریز تو یه قابلمه بزار رو گاز تا شربتش آماده شه همزمان آردت و تو یه ظرف تفت بده تا بوی خامیش بره حدود۲۰دقیقه بعد که رنگش دیگه سفید نبود و کمی به خردلی زد توش روغن و بریز ۱۵ دقیقه که تفت دادی با روغن شربتت رو تو سه مرحله اضافه کن و مرتب هم بزن حواست باشه شعله کم باشه تا رو دستت نریزه حلوا موادت که خوب قاطی شدو یکدست شد حلوات آمادست خیلی راحت و خوشمزست من چون آرد سفید استفاده کردم الک نکردم ولی آرد گندم باید بعد تفت خوردن الک شه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸