eitaa logo
گل وگیاه ریحانه✓تبریز✓
211 دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
237 ویدیو
1 فایل
قبول انواع سفارشات: گل وگیاه مثمر درخت و نهال بذر سبزیجات فروش گلدان تعویض گلدانی طراحی باغچه طراحی بالکن طراحی محوطه جهت سفارش @matilaaa
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 در این کلیپ با برخی از خواص گیاه کاکوتی که به صورت خودرو در بسیاری از کوه‌های کشورمون وجود داره آشنا میشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 در این کلیپ اکثر خواص گیاه کاکوتی بیان شده. همچنین نحوه درست کردن دمنوش کاکوتی نیز توضیح داده شده. کاکوتی
🔻خواص حیرت آور مصرف روزانه عسل به بهانه روز جهانی زنبور عسل
پولک درمان سرفه خشک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کنگر خوراکی
با بوییدن چوب دارچین، خسته نباشید 😊 ▫️این رایحه فعالیت مغزی را افزایش میدهد و با تحلیل حافظه و تنش های عصبی مقابله میکند، مسأله ای که باعث میشود با سرعت و بازدهی بیشتری فکر کنیم + عطر دارچین تأثیر شگفت انگیزی بر مغز انسان دارد
♦️میزان مصرف پروتئین در آجیل‌ها
👌دنیا متعلق به آدماییه که صبح‌ها با یه عالمه آرزوهای قشنگ بیدار میشن... صبح بخیر
♦️توت سفید و خواص بینظیر آن 🔹پیشگیری از سرطان 🔹افزایش طول عمر(رزوراترول) 🔹تصفیه خون 🔹دوست کلیه‌ها 🔹درمان یبوست 🔹رفع کمخونی 🔹رفع حساسیت بهاره(ویتامینC)
هدایت شده از تبریزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مواد لازم: توت سفید ۱ کیلو شکر ۵۰۰ گرم زعفران آب شده دو قاشق غذاخوری آبلیمو یک قاشق غذاخوری سرخالی 🟥 چوب توت ها را بعداز شستن، جدا کنید و لایه به لایه به همراه شکر درون قابلمه بریزید و به مدت بیست و چهار ساعت درون یخچال نگه دارید و بعداز یک شبانه روز بروی شعله گاز قرار دهید و مراحل پخت را مطابق فیلم پیش ببرید، وقتی مربا به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش کنید و مربا را درون قابلمه نگه دارید تا کاملا خنک شود، ده ساعت طول می‌کشد و سپس درون شیشه درب دار در یخچال نگه داری کنید.
🔻دشمن آلزایمر کشف شد 🔹️دانشمندان دانشگاه کپنهاگ دانمارک گزارش دادند ماده‌ای که در خوراکی‌هایی مانند انار، توت‌فرنگی و گردو یافت می‌شود، توانایی تشخیص و حذف سلول‌های آسیب‌دیده را در موش‌هایی که بیماری آلزایمر را تجربه می‌کنند، بازیابی کرده است.
🌱سبزی کوهی🌱 چای کوهی شادی آور است چای کوهی مفرح ، نشاط انگیز و شادی آور بوده و مصرف این گیاه خستگی ذهنی را برطرف می سازد وبه علت انرژی زایی و نشاط انگیزی می تواند برای رفع خستگی و بی حوصلگی در افراد افسرده مورد استفاده قرار گیرد. مصرف روزانه سه نوبت آن در مدت زمان سه هفته از استرس و اضطراب به میزان قابل توجهی می کاهد. سبزی شنگ کوهی که به نام قندرون و آلاله شنگ هم می گویند گیاهی است خودرو که بیشتر در مناطق کوهستانی به دست می آید.از برگ‌های شنگ در سالاد استفاده می‌کنند و ایرانیان آن را مانند کاهو و کاسنی با سرکه و بدون آن می‌خورند، چون بسیار خنک می‌باشد. خوردن برگ‌های شنگ اسهال و خون‌ریزی معدی را بند می‌آورد و از خون‌ریزی سینه هم جلوگیری می‌کند و برای مسلولین نافع است.اگر این گیاه را پختید هرگز آب آن را دوز نریزند بلکه آن را بنوشید، زیرا منافع شنگ در آب جوشانده جمع می‌شود. شبدر شیرین، همانطور که گفته شد دارای خواص ضدالتهابی است که برای درمان بسیاری از بیماری‌های التهابی همچون زخم‌های دستگاه گوارش، مفید واقع می‌شود؛ به همین دلیل مصرف شبدر شیرین می‌تواند به افزایش سلامت دستگاه گوارش و درنتیجه بهبود رژیم غذایی شود. بسیاری از افراد به دلیل ابتلا به بیماری‌های گوارشی، نمی‌توانند رژیم غذایی درستی داشته باشند و در نتیجه به کمبود وزن یا اضافه وزن دچار می‌شوند. با این‌حال یکی از دلایل بسیار مهم در عدم تناسب اندام، نداشتن یک غذای رژیمی اصولی و سالم است. همچنین عدم تحرک نه‌تنها سبب ایجاد چاقی و دیابت نوع دو می‌شود؛ بلکه در ایجاد کمبود وزن و عدم استفاده بدن از مواد مغذی نیز تاثیر دارد. کاکوتی طبع گرم و خشک دارد. از کاکوتی برای متعادل کردن طبع برخی از لبنیات مانند دوغ و ماست استفاده می‌کنند والک یا سیر کوهی: نوعی سبزی صحرایی است که از مناطق کوهستانی در فصل بهار برداشت می‌شود. برگ‌های آن نواری شکل و دارای یک پیاز کوچک و گل است. برگ و پیاز آن خوراکی است، اما گل آن تلخ است و در غذا استفاده نمی‌شود. خواص خام آن بیشتر از پخته‌اش است و از آن در کوکو، سبزی پلو، آش و… استفاده می‌شود. این سبزی سرشار از ویتامین‌های A، B، C و املاح معدنی منگنز، روی، گوگرد و کلسیم است. والک به دلیل داشتن کلسیم برای درمان پوکی استخوان و التیام درد‌های استخوانی و مفصلی مفید است. این سبزی اثر آرامبخش دارد و درد نقرس، روماتیسم و آرتروز را تسکین می‌دهد. اندش: اندش سبزی کوهی بوده که خیلی تند است، شکل تره پیاز است، ولی پهن‌تر و چهار پنج تخته می‌باشد. پوست گیاه اندش از تره پیاز پهن‌تر و سفت است. این گیاه دو سه لبه می‌باشد و یک لبه کوچک وسط آن می‌باشد. این گیاه هر چه به سمت مناطق گرمسیری برویم بیشتر رویش دارد و برای درمان دل درد، تصفیه خون، اسهال و بادی که بدن دارد استفاده می‌شده است. این گیاه خاصیتی شبیه انسولین دارد که باعث دفع قندخون شده برای دفع گرمی مفید بوده است و آنرا در آش یا در برنج مصرف می‌کرده اند. کنگر: کنگر گیاهی با برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیم شبیه کرفس است. از برگ‌های سبز آن به صورت خام در تهیه سالاد و از ساقه آن در تهیه خورش استفاده می‌شود. کنگر، طبع گرمی دارد و بسیار نیرو بخش و مقوی قلب است. برگ‌های این سبزی، موجب کاهش چربی خون می‌شود و به دلیل فیبر نامحلول، بسیار ملین و برای پایین آوردن قند خون مفید است. کنگر به دلیل داشتن هورمون‌های گیاهی، ترشحات غدد را تقویت می‌کند و باعث افزایش نیروی جنسی می‌شود. این سبزی، دارویی موثر برای جلوگیری از حالت تهوع و ویار زنان باردار است. قابل‌توجه آن که برگ‌های کنگر محرک انقباض کیسه صفرا و کلیه است و افرادی که دارای سنگ کلیه و صفرا هستند، نباید از آن استفاده کنند. ریواس: ریواس دارای برگ‌های ضخیم و گوشت‌دار است و طعم ترشی دارد. این گیاه سرشار از ویتامین C و فیبر است. خاصیت ضدعفونی‌کنندگی دارد، زخم اثنی‌عشر را بهبود می‌بخشد و برای تقویت کبد و افزایش ایمنی بدن، عفونت‌های ویروسی را از بین می‌برد. یکی از مهم‌ترین خواص برگ‌های ریواس آن است که لوزالمعده را وادار به ترشح انسولین می‌کند و برای کاهش قند خون سودمند است. ۳ خاصیت گیاه کرفس کوهی که باور کردنی نیست دارای خاصیت ضد التهاب می‌باشد که به بهبود التهابات روده، پوست، عضلات و مفاصل کمک می‌کند. کرفس دارای کالری بسیار کمی است، از همین رو افرادی که قصد کاهش وزن دارند می‌توانند این سبزی را مصرف کنند. پرموسیرسرشار از منیزیم و فسفر در ترکیب خود است که سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها را تضمین می‌کند. سبب افزایش سوخت و ساز بدن می‌شود.
ترشک: این سبزی گونه‌های زیادی دارد. برگ‌های آن به دلیل داشتن اسید‌های آلی طعم ترشی دارد. تصفیه کننده خون، معرق، مدر، تب بر، اشتها آور و صفرآور است. این سبزی به دلیل ویتامین C فراوان خون ریزی لثه را التیام می‌بخشد و بوی بد دهان را رفع می‌کند. ترشک سرشار از ویتامین C، آهن، فسفر و پتاسیم است.
تصویر چهار درختان قرآنی نخل🌴🌴🌴🌴 انار انجیر زیتون🌿🌿🌿🌿
🔺 معجزه‌ی صبح را که میبینی آرزوهایت را با شوق به دنیا بگو، دنیا صدای عشق و روشنی را خواهد شنید. صبح بخیر 🌱 امروز چهارشنبه ۹ خرداد ماه ۲۹ می ❤️
♦️انبه سرشار از بتاکربنات، ویتامین سی و ویتامین های گروه ب است 🔹اگر مشکل کم خونی، فشار خون بالا، التهابات پوستی، کج خلقی و زودرنجی و افسردگی دارید، انبه مصرف کنید
فلفل سبز چه فوایدی دارد؟🔍 سیستم قلبی عروقی را از چندین راه پشتیبانی وتحریک میکند ! کمک میکند تا تصلب شرایین وفشارخون را به وسیله پایین آوردن کلسترول خون کاهش دهد !
به لیمو: به صورت بوته ای با ارتفاع 2 تا 3 متر و طول عمر مناسب 10 تا 15 سال در طبیعت و گلدان رشد می کند. در مناطق گرم با نور 8-6 ساعت در روز و محیط سایه – آفتاب خوب رشد می کند. گل های یاسی زیبا و خوش بویی دارد. از برگ آن دم نوش های آرام بخش درست می کنند. ضد تشنج، پایین آورنده تب، درمان سوء هاضمه، آسم و سرماخوردگی، تقویت حافظه، برطرف کننده تپش قلب و سرگیجه و خواص ضد میکروبی از کابردهای این گیاه معطّر است. @dokhtare_gol_forosh
ریشه دار کردن تخم کدو در پرلیت کاشت گیاهان با هسته و بذر به دو روش کاشت مستقیم در خاک و ریشه دار کردن قبل از کاشت انجام می شود.