10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ سرود سلام فرمانده....
#نسل_مهدوی
#دهه_نودی_ها
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#آیت_الله_علوی_گرگانی
✅ ازدواج یکی از ارکان مهم برای ساختن جامعه سالم است / سیاست «فرزند کمتر، زندگی بهتر» اشتباه بود/ بی رغبتی زنان به فرزند آوری یک آسیب است.
آیت الله العظمی علوی گرگانی مرجع تقلید شیعیان در دیدار آبان ماه سال ۱۴۰۰ با انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور که در دفتر معظم له برگزار شده بود، با اشاره به اهمیت و نقش بانون در آِینده کشور اظهار داشته بودند:
✨زمانی که زنان جامعه، متدین وپاک و دیندار باشند فرزندانی پاک و متدین تربیت خواهند کرد که نیازهای مختلف علمی، نظامی، امنیتی، اجتماعی و اقتصادی را رفع خواهند کرد.
✨ معظم له با اشاره به حدیثی از امیرالمومنین (ع) بیان کرده بودند: حیا برای همه انسان ها خوب و مطلوب است اما داشتن حیا در بین زنان بهتر و شایسته تر است.
✨مرجع تقلید شیعیان عنوان کرده بودند: سیاست فرزند کمتر زندگی بهتر اشتباه بود، در منطق اسلام نسبت به مساله فرزندآوری تاکید شده و در این بین توصیه بسیاری برای حفظ منزلت و کرامت کودکان به ویژه دختران و بانوان شده است، فرزندآوری و افزایش جمعیت موضوع مهمی است که باید جوانی جمعیت را حفظ کنیم تا جامعه اسلامی پویا و بالنده باشد.
✨ایشان با هشدار نسبت به تهدید جمعیتی کشور، گفته بودند: برخی بهانه ها برای جلوگیری از فرزندآوری حرف های نادرستی است و باید این مباحث تبیین و روشنگری شود، امید داریم در آینده شاهد افزایش فرزندآوری در جامعه باشیم و نیازهای آتی کشور به صورت کامل حل شود.
✨آیت الله العظمی علوی گرگانی ادامه داده بودند که: رفع مشکلات و رسیدگی بیشتر به دغدغهها و مطالبات بانوان باید در دستور کار مسئولان قرار بگیرد، ازدواج یکی از ارکان مهم برای ساختن جامعه سالم است و مسئولان کشور باید با برنامه ریزیهای مناسب، تامین مسکن و اشتغال جوانان زمینههای ازدواج آنان را فراهم کنند.
✨مرجع تقلید شیعیان خاطرنشان کرده بودند: بی رغبتی زنان در فرزند آوری یک آسیب است، در فرهنگ خانواده محور، باید جامعه بانوان در خصوص افزایش فرزند آوری اقناع شوند تا با تکثر اولاد آینده کشور اسلامی تضمین شود. ١۴٠٠.٨.١٠
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#فرزندآوری
#جمعیت_مولفه_قدرت
#بحران_جمعیت
#سبک_زندگی_اسلامی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
دوتا کافی نیست
📌آقای دکتر مرندی، مسئولیت سوء عملکردتان در موضوع جمعیت را بپذیرید. دکتر مرندی در مصاحبهای با خبر
📌جناب آقای مرندی
ریاست محترم فرهنگستان علوم پزشکی
🔻بیانیه ۱۵ ماده ای مجمع عمومی فرهنگستان در موضوع جمعیت و فرزندآوری را مطالعه نمودیم، ضمن تقدیر از فرهیختگان آن مجموعه، به جهت آنکه حضرتعالی و برخی مدیران شما فرمانده کاهش نرخ باروری جمعیت در دهه ۶۰ و ۷۰ بوده اید و شخصا دارنده جایزه جهانی از صندوق جمعیت سازمان ملل هستید! و در روند تصویب قانون هیچگونه کمکی از شما و همکارانتان شاهد نبودیم و بلکه در برخی مواد قانون هم، سنگ اندازی هایی را شاهد بودیم به جهت اثبات حسن نیت، در استفاده دولت از ظرفیت فرهنگستان برای اجرای قانون جوانی جمعیت خواهشمند است:
✅ اولا جایزه صندوق جمعیت سازمان ملل را عودت داده و مبلغ دریافتی از آن نهاد محترم را به قیمت روز صرف امور مربوط به افزایش جمعیت نمایید.
✅ ثانیا اجرای ماده ۲۷ این قانون را پیگیری کنید.
⚠️فی الحال ضمن پوزش از حضرتعالی و مجمع عمومی آن نهاد، به ریاست جمهوری اسلامی ایران اعلام می نماییم که هرگونه همکاری با آن نهاد، ممکن است تبعات جبران ناپذیری در اجرای صحیح قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت داشته باشد.
«جمعی از فعالان مردمی جمعیت»
#بحران_جمعیت
#سالخوردگی_جمعیت
#فرزندآوری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
⚠️ تقاضای #مشاوره و #رصد_کلان مسائل مرتبط با جمعیت و فرزندآوری توسط فرهنگستان علوم پزشکی‼️
👈 بعد از کنترل جمعیت و سقوط ۷۰ درصدی نرخ باروری زنان ایرانی (تنها ظرف دو دهه)، عادی سازی و انکار وجود بحران جمعیت و مانع تراشی در مسیر افزایش جمعیت، حالا که قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» تصویب شده و ان شاء الله با معرفی دبیر ستاد جمعیت اجرای آن تسریع خواهد شد، جناب مرندی به فکر مشاوره و نظارت کلان بر موضوع جمعیت و فرزندآوری افتادند‼️
#کنترل_جمعیت
#سالخوردگی_جمعیت
#بحران_جمعیت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✨حضرت محمد صلی الله علیه و آله:
"رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت، ميانه اش مغفرت و پايانش اجابت و آزادى از آتش جهنم است."
📚کافی، ج ۴،ص۶۷
🌹حلول ماه مبارک رمضان بر شما مبارک
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#آیت_الله_حائری_شیرازی
✅ تشرف بدون گذرنامه
📌شما برای تشرف به مکه و مدینه پول خرج کرده و گذرنامه میگیرید اما خداوند یک حرم بدون گذرنامه دارد و آن رمضان است که وارد بر ما میشود در حالی که حرمهای دیگر را ما بر آنها وارد میشویم.
✨ تا در رمضانیم در حرم الهی هستیم و عبادات ما بیشتر ارزش پیدا میکند.
👌امام خمینی قدس سره در این ماه ملاقات و رفتوآمدها را کم میکرد و انسش را باخدای متعال زیاد مینمود.
#رمضان_کریم
#بندگی_خدا
#سبک_زندگی_اسلامی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#استاد_قرائتی
✅ این خود یك روش تربیتی است كه انسان باید افراد را ذره ذره عادت بدهد. در ماه رمضان وقتی بچه میخواهد صبحانه بخورد، بگویید كه این غذا، سحری تو باشد. بعد بگو حالا تو روزهای، بعد از یك ساعت اگر آب خواست، بگو حالا بیا افطار كن.
✅ دوباره كه آب خواست، مثل دفعهی قبل بگو خوب، دوباره روزه باش. بعد بگو كه حالا دو مرتبه بیا و افطار كن. یعنی غذای بچههای كوچك را در ماه رمضان سحری و افطاری برایشان قلمداد كنید و مابینش را بگویید روزه هستید. مسئلهی روزه را باید از كوچكی به بچه تلقین كنید.
#تربیت_عبادی
#تربیت_فرزند
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#ارسالی_مخاطبین
👌«ما کوثریم و کم نمی شویم»
#برکت_خانه
#نسل_مهدوی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#استاد_عباسی_ولدی
📚 یک همسر و یک مادر، برای این که بتواند خوب از عهدۀ شوهرداری و تربیت فرزند بر آید، باید اهل مطالعه باشد.
⚠️متأسّفانه، برخی از مادران فکر میکنند که تربیت بچّه، جز آنچه از پدران و مادران خود آموختهاند، اصولی ندارد؛ در حالی که ناهنجاریهای تربیتی در فرزندان، حاصل همین نگاه به تربیت است.
✳️ تربیت، یک تخصّص بوده، نیازمند به مطالعه و مشاوره است.
💯 اگر مادری عظمت و اهمّیت تربیت فرزند را بداند و به نقش برجستۀ مادر در تربیت هم ایمان داشته باشد، آرام و قرار خود را از دست میدهد و برای به دست آوردن راههای صحیح تربیت، لحظهای از پای نخواهد نشست.
✅ همسرداری هم قاعدههای مخصوص به خود را دارد که نیازمند به مطالعه و مشاوره است.
‼️البتّه این، بدان معنا نیست که مردها نیازی به این مطالعات ندارند. حتماً مردان هم باید در زمینۀ تربیت فرزند و همسرداری به اندازۀ زنها و حتّی بیشتر، مطالعه داشته باشند.
📛 یکی از مشکلات امروز خانوادهها، اجرای سیاستهای دوگانۀ تربیت فرزند به وسیلۀ پدر و مادر است که به ناهنجاریهای تربیتی منتهی میشود.
❌متأسّفانه، امروزه بسیاری از خانوادهها برای اموری که ضرورت چندانی ندارد، هم هزینۀ مالی و هم هزینۀ وقتی بسیاری صرف میکنند؛ امّا به کتاب که میرسند، میگویند: گران است و وقتی هم برای مطالعه نداریم!
📚بشقابهای سفره پشت باممان ص۲۶۶
#سبک_زندگی_اسلامی
#تربیت_فرزند
#آیین_همسرداری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
♨️مسابقه بزرگ:🎥 *سکانسهای زندگی* 📽
برای شرکت در مسابقه کافیه فیلم ببینید و تعریف کنید.
🏆جوایز:
🥇نفر اول، ۱۰ میلیون تومان
🥈نفر دوم، ۸ میلیون تومان
🥉نفر سوم، ۶ میلیون تومان
نفر چهارم، ۴ میلیون تومان
نفر پنجم، ۲ میلیون تومان
محوریت مسابقه، با فیلمها و آثاری از سینمای جهان هست که به موضوعات مرتبط با خانواده، پرداختند. (ازدواج و وفاداری، چالش های زندگی مشترک، پدر و مادر شدن، چالش ها و مشکلات بین فرزندان و خانواده، چالشهای روابط فرزندان و خانواده، تک فرزندی و ...)
ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:
اینستاگرام:
https://instagram.com/lifesequencesevent?utm_medium=copy_link
ایمیل:
📧 lifesequences.event@gmail.com
📱کانال در شبکههای اجتماعی:
@lifesequencesevent
واتساپ: 09356304916
#سکانسهای_زندگی
⚠️هشدار در رابطه با مصرف قرص های ضد بارداری در ماه مبارک رمضان!!!
❌برخی از عوارض و تبعات استفاده از روش های پیشگیری از بارداری:
1- #قرص های ضد بارداری:
مصرف قرصهای جلوگیری از بارداری، منجر به افزایش نگرانی، اضطراب و افسردگی میشود. عوارض گوارشی نظیر تهوع، استفراغ و افزایش وزن به علت احتباس آب در بافت های بدن از عوارض هورمون استروژن موجود در قرص های ضد بارداری است. با تاثیر هورمون استروژن بر روی سیستم عصبی فرد، احتمال وقوع سردرد در افراد بیشتر شده و تعداد حملات میگرن نیز افزایش می یابد. همچنین مصرف این قرص موجب بروز سردردهای تنشی می شود. افزایش فشارخون نیز از دیگر عوارض این قرص ها می باشد. قرص های ضد بارداری بر روی سیستم انعقاد خون تاثیر گذاشته و مصرف آن موجب افزایش فاکتورهای انعقادی می شود. بنابراین احتمال خطر ابتلا به سکته های مغزی و قلبی در افرادی که از این نوع قرص ها استفاده می کنند، بالا می رود. مصرف این قرص ها در ماه مبارک رمضان، خطر سکته مغزی را افزایش می دهد. از دیگر عوارض مربوط به این قرص ها افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه و رحم است. همچنین شیوع بیماری مزمن و جانکاه «کرون»که هیچ درمان قطعی ای ندارد، در زنانی که از قرص های ضدبارداری استفاده می کنند، بسیار بیشتر از زنان دیگر است.
هنگامی می توان متوجه ابعاد فاجعه بارمصرف این قرص ها شد، که بدانیم: تقریبا از هر سه زوجی که در کشور از بارداری ممانعت می کنند، یک زوج، از قرص های ترکیبی ضدبارداری استفاده می کند.
2- #آمپول های ضد بارداری:
یکی از مهم ترین عوارض استفاده از این روش، کاهش توده استخوانی می باشد. این آمپول بر کلسیم موجود در استخوان اثر می کند و توده استخوان به طور موقت کاهش می یابد، حتی اگر استفاده از آن قطع شود. لذا به مشکل پوکی استخوان بسیاری از زنان میانسال دامن می زند.
کاهش میل جنسی، خونریزی طولانی مدت، ایجاد لخته خون در پاها و ریه، زردی، حساسیت (آلرژی)، ناباروری و افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه از دیگر عوارض تزریق آمپول می باشد.
3- #آی_یو_دی(وسیله داخل رحمی):
در حين كارگذاري آي يو دي، احتمال سوراخ شدن رحم و در نتیجه نياز به عمل جراحي وجود دارد. افزایش خونریزی و لکه بینی از عوارض دیگراین روش می باشد. بارداری خارج از رحم و افزایش عفونت رحمی نیز از معایب این روش ذکر شده است.
4- #عقیم_سازی_دائمی:
ابتلا به کیست تخمدان از عوارض بستن لوله در زنان(توبکتومی)شمرده شده است، در حالی که احتمال بروز این خطر، هیچ جایی در دستورالعمل های وزارت بهداشت ندارد.
حاملگی خارج از رحمی که به دنبال استفاده از روش های متعدد ممانعت از بارداری رخ می دهد و می تواند به مرگ زن بینجامد. این مسئله در مورد بستن لوله در زنان اهمیت ویژه ای پیدا می کند، چرا که نیمی از موارد حاملگی پس از عقیم سازی دائمی زنان، خارج رحمی خواهد بود، که بی شک می تواند خطر عمده ی جانی را متوجه این زنان کند.
دکتر ناصر سیم فروش -چهره ی ماندگار و رئیس قطب اورولوژی کشور- معتقد است که بستن لوله در مردان (وازکتومی)، سبب افزايش احتمال ابتلا به سرطان پروستات می شود.
❌طبق برآوردهای صورت گرفته، آمار نسبی وازکتومی در ایران، ۳ برابر این آمار در دنیا و این آمار برای توبکتومی، قریب به ۴ برابر متوسط جهان است. استان اصفهان بیشترین آمار استفاده از وازکتومی را در کشور دارد.
تامل:👇👇
«ما در ایران، موقعی که خواستیم کاهش جمعیت بدهیم، تمام وسایل و شیوه های ممانعت از بارداری را، یک دفعه به داخل کشور سرازیر کردیم، ولی بعضی از کشورها این کار را نمیکنند و برای کاهش جمعیت، تنها دو تا وسیله را ارائه میدهند، تا سلامت مردم به خطر نیفتد» (دکتر رخشانی، معاون سابق وزارت بهداشت)
کانال «دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1