هدایت شده از انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران
101.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #به_نظاره_بنشینید
🎬 #جایگاه_قانون_اساسی_کجاست؟
📌 قسمتهای برگزیده نخستین گعده گفتگو محور در اندیشه حقوق عمومی اسلامی
(بخش اول)
♦️فصل اول گفتگو: مسئله قانون اساسی در زمانه ما
💥 این نشست با حضور دکتر حامد نیکونهاد؛ عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی و همچنین دکتر محمدرضا اصغری شورستانی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری در تاریخ سهشنبه ۲۳ مرداد ماه سال ۱۴۰۳ خورشیدی در سالن جلسات مجموعه فرهنگی سرچشمه برگزار گردید.
✅️ در بخش نخستِ این گفتگوی چالشی، نقطه افتراق بحث بر سر جایگاه حقیقی قانون اساسی در حقوق عمومی اسلامی است. یک اندیشه که دکتر نیکونهاد آن را راهبری میکند، قائل به عبور از قانون اساسی شکلی در صورت از دست دادن مصلحت و کارآمدی در قالب اصول ۱۱۲ ( مصلحت موقت) و ۱۷۷ (مصلحت دائمی) با عنایت به قانون اساسی مادی است. مدافع اندیشه دیگر یعنی دکتر اصغری اما معتقد است مادامی که قانون اساسی شکلی به مثابه عهد مردم و حکمرانان است مجمع تشخیص مصلحت حق ندارد از آن عبور کند. اگر اصلی اشتباه است باید طبق اصل ۱۷۷ در آن بازنگری شود چرا که مردم معمار بازنشسته نیستند و نقش آنها تداوم دارد.
🤔 نظر شما چیست؟ درست است. اول باید استدلالات دو استاد را دید بعد نظر داد...
◼ با انجمن خودتان همراه باشید
.
🔻انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران | IPLAI
🌐 @iplai_ir
دکتر حامد نیکونهاد
چند تا بچه پررو(۲) #سفرنامه ۳. او با سپاهی از شهیدان خواهد آمد حوالی ۱۰ صبح ۱۳ شهريورماه رسیدیم به
چند تا بچه پررو(۲)
#سفرنامه
۴. دولتآباد
با گذر از مسیری پرپیچ و خم و نیمهکوهستانی در جادهای باریک و پرخطر البته با رانندگی نهچندان مطمئن علی فرفری و شاگرد شوفرها، حوالی ۲ ساعت مانده به مغرب به میعادگاه موعود رسیدیم. بخش اسفندقه، روستای دولت آباد مابین روستاهای فردوس و آبشور. چند سالی است که این منطقه توسط وارثین بهشتی به عنوان منطقه محروم (یا به تعبیر قوانين امروزی: کمتر برخوردار!) شناسایی شده.
اسفندقه، که گویا قرار است شهر شود، به تازگی میزبان شهیدی گمنام شده که سایبانی هم ندارد و مستقیم زیر تابش آفتاب. مثل امیر بیحرم که ديروز روز شهادتش بود. اتوبوس متوقف میشود برای عرض ادب و نیازی و توسلی برای مددی. خیلی سریع خیلی کوتاه.
سقفهای کاهگلی گنبدی شکل، اولین تصویری از دولتآباد است که جلب توجه میکند. از کوچه پس کوچههای نیمهخاکی نیمه آسفالت دولتآباد عبور میکنیم تا به منزلگاه برسیم: حسینیه سیدالشهدا. حسینیه، در واقع سولهای است با سقف بلند شیروانی به مساحت تقریبی ۲۵*۵۰ مفروش به قالیهای پاخورده و وارفته و تعدادی گلیم و موکت قدیمی که مثل جورچین نامنتظم کنار هم نشستهاند.
قربانی کردن گوسفند حسن مطلع ورود به قرارگاه است. زبانبسته سیراب میشود و رو به قبله. چشم دیدن ندارم.
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا وَارِثَ إِسْمَاعِيلَ ذَبِيحِ اللَّهِ
سربرمی گردانم.
دو نونهال حدودا ۸-۹ ساله میبینم. فرصت مغتنمی است برای آشنایی با تاریخ و جغرافیای منطقه. امیرحسین و دیگری که حرفی نمیزد. امیرحسین که تا لحظه آخر حضور در دولتآباد از ما جدا نشد، کودکی بود بسیار خوشاستعداد، پرچانه و باهوش. به برکت همصحبتی با جنابشان در این چند روز، علاوه بر شنیدن خاطراتی متنوع و خطرناک و گاه نیمهخصوصی، با آداب و رسوم مختلفی نیز آشنا شدیم؛ از بذل شب عروسی (همان هدیه پاتختی خودمان) تا گازوئیلکشی(تلطیفشدهی همان قاچاق سوخت است، مثل درآمدهای نامتعارف که بهجای حقوقهای نجومی مصطلح شد)
بچههای جهادی مشغول انتقال مهمات و جاگیر شدن در حسینیه و من مشغول گپ زدن با امیرحسین بودم که پیرزنی فرتوت، جلو آمد و با اصرار خواست همراهش بروم. گویا لباسهای یکدست سبز جهادیون، او را به سمت ما کشانده بود. لهجه محلی داشت ولی فهميدن حرفهايش خيلی سخت نبود. جلو افتاد و به اتفاق آقای شایسته يکی از بچههای جهادی و امیرحسین، در پی او روانه شدیم. بعد از گذر از لابهلای چند کوچه به خانهاش رسیدیم. در نگاه اول، درخت انار کوتاه و جذابی وسط حیاط خودنمایی میکرد. بیمقدمه شروع کرد و از سقف ریخته سرویس بهداشتی که وسط حیاط بود مینالید و از حیاط خانهای که دیوار نداشت و با فنس محصور شده بود. خلاصه عرضحالش این بود که یک پیرزن تنها در این وضعیت، امنیت و آرامش خاطر ندارد. حق میگفت. قول ساخت و تعمیر میخواست. پروژههای جهادی از قبل و برای مدت ۱۰روز برنامهریزی شده بود. قول پیگیری و انعکاس دادم و عمل هم کردم.
اما از همان لحظه سؤالی در ذهنم شکل گرفت و تا روز آخر و هنوز درگیرش ماندهام. چطور ممکن است در یک منطقه کوچک چند هزار نفری، اهالی و همسایگان، چنین وضعیتی را ببينند و کاری نکنند؟ مگر چقدر هزینه داشت؟ یعنی همسایه ها در یک منطقه سنتی هم مثل فضای همسایگی در شهرهای بزرگ، اینقدر از هم دورند؟
امیرحسین که میگفت فرزندان پیرزن هم در همین منطقه ساکنند. حیرت افزون شد
https://eitaa.com/drhamednikoonahad
هدایت شده از انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران
53.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #به_نظاره_بنشینید
🎬 #جایگاه_قانون_اساسی_کجاست؟
📌 قسمتهای برگزیده نخستین گعده گفتگو محور در اندیشه حقوق عمومی اسلامی
(بخش دوم)
♦️فصل اول گفتگو: مسئله قانون اساسی در زمانه ما
✅️ سخن بر سر ذاتیات و عرضیات قانون اساسی است. هر دو استاد قائل بر این مفاهیم هستند ولی فهم متفاوتی دارند. دکتر نیکونهاد معتقد است نمادِ خواست مردم، منحصر در قانون اساسی شکلی نیست بدین سان مفهوم قانون اساسی ماهوی مطرح میشود. مطالبات مردم به قبل از ۲۲ بهمن ۵۷ بازمیگردد و ریشه در پذیرش اسلام اجتماعی و رهبری امام خمینی دارد. ذاتیات ارزشها و بنیادهاست و عرضیات، ساختارهاست.
نظر دکتر اصغری این است که ذاتی و عرضی در چهارچوب قانون اساسی است و نباید از نص آن عبور کرد. رویه شورای نگهبان نیز به عنوان پاسدار قانون اساسی چنین است.
🤔 نظر شما چیست؟ درست است. اول باید استدلالات دو استاد را دید بعد نظر داد...
◼ با انجمن خودتان همراه باشید
.
🔻انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران | IPLAI
🌐 @iplai_ir
هدایت شده از انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران
🔴 انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران با همکاری مجموعه فرهنگی سرچشمه برگزار مینماید:
.
🔰 سلسله جلسات گفتگو محور در اندیشه حقوق عمومی اسلامی
🔶 فصل اول گفتگو: مسئله قانون اساسی در زمانه ما
🔸گعده دوم: قانون اساسیِ کدام مردم؟ مردمِ کدام قانون اساسی؟
💠 محورهای گفتگو:
✔️مبنای مداخله مردم در تدوین و نگارش قانون اساسی
✔️منشأ اعتبار قانون اساسی
✔️تمایزات قوه موسس در حقوق عمومی مدرن و حقوق عمومی اسلامی
✔️ مبنای تعیین تکلیف برای نسلهای آینده در قانون اساسی
✔️کیفیت تغییر قانون اساسی در صورت احراز اراده عمومی مبنی بر تغییر آن
.
📍 همراه با ارائه اساتید:
🎙دکتر حامد نیکونهاد
🎓 عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی
🏢 دبیر انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران
🎙دکتر محمدرضا اصغری شورستانی
🎓 عضو هیئت علمی دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری
🏢 دبیر هیئت اندیشهورز انجمن حقوق عمومی اسلامی ایران
♦️ مجالی برای گفتگو میان مخاطبین و اساتید
🗓 دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳
⏰ ساعت ۱۶ الی ۱۸، مجموعه سرچشمه
.
✅ جلسه به صورت حضوری برگزار شده و برای مشارکتکنندگان در بحث، گواهی شرکت در جلسه صادر میشود.
.
📌 لوکیشن محل برگزاری جلسه:
https://nshn.ir/aerbvEBbVxi6pA
.
✅ علاقمندان میتوانند برای ارسال نظرات خود به آیدی ذیل در بله پیام بدهند:
🆔 @sedkashfi
.
🔻انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران | IPLAI
.
🌐 @iplai_ir
#صدور_انقلاب
۱. ما باید در #صدور_انقلاب مان به جهان کوشش کنیم و تفکر اینکه ما انقلابمان را صادر نمی کنیم کنار بگذاریم، زیرا اسلام بین کشورهای مسلمان فرقی قائل نمی باشد و پشتیبان تمام مستضعفین جهان است.
امام خمینی ۱،۱،۱۳۵۹
صحیفه نور ج۱۲، ص۱۹
۲. معنی #صدور_انقلاب ما این است که همه ملت ها بیدار بشوند و همه دولتها بیدار بشوند و خودشان را از این گرفتاری که دارند و از این تحت سلطه بودنی که هستند و از اینکه همه مخازن آنها دارد به باد می رود و خودشان به نحو فقر زندگی می کنند نجات بدهد.
امام خمینی ۲۸،۷،۱۳۵۹
صحیفه نور ج۱۳، ص۱۲۶
هدایت شده از از بهشتی برای امروز
#صدور_انقلاب
اصل 154 #قانون_اساسی در مجلس بررسی نهایی قانون اساسی سال ۱۳۵۸ به اتفاق آرا به تصویب رسید.
نائب رئیس مجلس (#شهیدبهشتی) در پی تصویب این اصل با این نصاب بالا چنین گفتند:
« اين اتفاق آرا دليل و شاهد بر #اصالت_انقلاب ماست و نيز به جهانی بودن انقلاب و اينكه انقلاب آنطور هم كه بعضی ها می گويند قرار نيست در داخل #مرزها محصور بماند»
صورت مشروح مذاكرات قانون اساسى، ج3: صص 1521-1520
اصل۱۵۴ قانون اساسی:
جمهوری اسلامی ايران سعادت انسان در كل جامعه بشری را آرمان خود میداند و استقلال و آزادی و حكومت حق و عدل را حق همه مردم جهان می شناسد. بنابراين در عين خودداری كامل از هرگونه دخالت در امور داخلی ملتهای ديگر از مبارزه حقطلبانه مستضعفين در برابر مستكبرين در هر نقطه از جهان حمايت میكند.
صدور #انقلاب_اسلامی
@shahiddoctorbeheshti
دکتر حامد نیکونهاد
چند تا بچه پررو(۲) #سفرنامه ۴. دولتآباد با گذر از مسیری پرپیچ و خم و نیمهکوهستانی در جادهای بار
چند تا بچه پررو(۲)
#سفرنامه
۵. چهل سال بیداردلی
شب نخست اقامت، مصادف با شب شهادت امام رضا شد و حسینیه در تدارک مراسم.
سخنران، یکیاز افتخارات همان منطقه بود که به تجلیل از او یاد میشد. يکی ديگر از افتخارات در پاریس بود که اهالی بسیار از او می گفتند. اما سخنران، آقای دکتر نظری، دانشآموخته در حوزه علوم اجتماعی و اخلاق و تربیت، جانباز ۷۰درصد که هر دو چشمانش را در جنگ تحمیلی تقدیم راه خدا کرده بود. آرامشی عجیب در حرکات و سکناتش دیده میشد. قبل از منبر، اندکی با او گپ زدم. حضور اهالی دانشگاه شهیدبهشتی در منطقه، برایش جذاب بود. کمترین نشانی از پشیمانی از انتخابش برای شرکت در جبهه حق از باطل دیده نمیشد. بچه پرروی دیروز با خنده تعریف میکرد که چگونه شناسنامهاش را دستکاری کرده و در ۱۵ سالگی قاچاقی (چیزی شبیه گازوئیلکشی امروز!) و با لطایفالحیل (تغییر وسیله نقلیه اعزام) خود را به خط مقدم رسانده و تنها ۷۰ روز پس از حضور در جبهه، ترکش خورده و هر دو چشمان سرش برای همیشه بسته شده است. بیداردلی بود حقا. ۴۰ سال پس از ۱۵ سالگی، قبراق و خوشروحیه بود.
سخنرانی و روضه بر منبر(که یک صندلی ساده بود) را کوتاه کرد تا به دو مجلس دیگر در روستاهای اطراف برسد. برای شام هم نماند.
بعد از منبر، مرصاد بلندگو بهدست حضور وارثین بهشتی در منطقه را به آگاهی حضار رساند و اجمالا از برنامههای عمرانی، فرهنگی و زیست محیطی گروه جهادی برای منطقه گفت و البته مسابقات و جوایزی که در انتظار بروبچه های اسفندقه بود. نکتهی مهمی که از قلم نیفتاد این بود که آبادی منطقه کار خود اهالی است و جهادیون نقش یاری و تسهیلگری و پيگيری دارند. حق هم همین است. تلاش برای توانمند سازی و خودسامانی مناطق محروم، مهمترین هدف و کارکرد اردوهای جهادی برای اهالی منطقه است.
شام را مهمان سفره عالم آل محمد بودیم که توسط اهالی در مطبخ حسينيه تدارک شده بود. شکم را برای غذای محلی صابون زده بودیم ولی با غذای معمولی پذيرايی شدیم. الحمدلله
به بهانه شام، با تعداد بیشتری از اهالی آشنا شدیم و قدری گپ زدیم. تعداد قابل توجهی از اهالی، ساکن جیرفت بودند و برای ییلاق به اِسفندقه آمده بودند.
حسینیه که خلوت شد، هرکسی سراغ کاری رفت و عمدتا مشغول استراحت شدیم. گرجی، مسؤول فرهنگی اردو، که با چسباندن اوراق حاوی کلام بزرگان دیوارنگاری را آغاز کرده بود نظرم را جلب کرد. جدول محاسبه نفس هم طراحی شده بود تا بچهها اول و آخر اردو خودشان را حسابکشی کنند. ابتکار جالبی بود.
شب اول، خستگی ۲۴ ساعت سفر اتوبوسی بر جانمان مانده بود. مهیای خواب شدیم و بهصورت خطوط موازی ردیف شدیم در کنار دیوار.
جهادیون گعدهای گرفتند و برنامهها را مرور کردند و تقسیم کار برای فردا.
علی طاهری، فرمانده اردو، قوانين خاموشی و بیدارباش را اعلام کرد. ساعت ۲۳ خاموشی و ساعت ۶:۴۵ بیدارباش. البته تا زمانی که بنده بودم، فقط دومی اجرا میشد
https://eitaa.com/drhamednikoonahad
ما در جنگ...
هر روز ما در جنگ برکتی داشته ایم که در همه صحنه ها از آن بهره جسته ایم.
ما انقلابمان را در جنگ به جهان صادر نموده ایم،
ما مظلومیت خویش و ستم متجاوزان را در جنگ ثابت نموده ایم،
ما در جنگ پرده از چهره تزویر جهانخواران کنار زدیم،
ما در جنگ دوستان و دشمنانمان را شناخته ایم،
ما در جنگ به این نتیجه رسیده ایم که باید روی پای خودمان بایستیم،
ما در جنگ ابهت دو ابر قدرت شرق و غرب را شکستیم،
ما در جنگ ریشه های انقلاب پربار اسلامی مان را محکم کردیم،
ما در جنگ حس برادری و وطن دوستی را در نهاد یکایک مردمان بارور کردیم،
ما در جنگ به مردم جهان و خصوصاً مردم منطقه نشان دادیم که علیه تمامی قدرت ها و ابرقدرت ها سالیان سال می توان مبارزه کرد،
جنگ ما کمک به فتح افغانستان را به دنبال داشت،
جنگ ما فتح فلسطین را به دنبال خواهد داشت،
جنگ ما موجب شد که تمامی سردمداران نظام های فاسد در مقابل اسلام احساس ذلت کنند،
جنگ ما بیداری پاکستان و هندوستان را به دنبال داشت،
تنها در جنگ بود که صنایع نظامی ما از رشد آن چنانی برخوردار شد و از همه اینها مهمتر استمرار روح اسلام انقلابی در پرتو جنگ تحقق یافت.
همه اینها از برکت خون های پاک شهدای عزیز هشت سال نبرد بود، همه اینها از تلاش مادران و پدران و مردم عزیز ایران در ده سال مبارزه با آمریکا و غرب و شوروی و شرق نشات گرفت.
جنگ ما جنگ حق و باطل بود و تمام شدنی نیست، جنگ ما جنگ فقر و غنا بود، جنگ ما جنگ ایمان و رذالت بود و این جنگ از آدم تا ختم زندگی وجود دارد.
چه کوته نظرند آنهایی که خیال می کنند چون ما در جبهه به آرمان نهایی نرسیده ایم، پس شهادت و رشادت و ایثار و ازخودگذشتگی و صلابت بیفایده است!
در حالی که صدای اسلام خواهی آفریقا از جنگ هشت ساله ماست، علاقه به اسلام شناسی مردم در آمریکا و اروپا و آسیا و آفریقا یعنی در کل جهان از جنگ هشت ساله ماست.
#امام_خمینی
صحیفه نور جلد ۲۱ صفحه ۹۵-۹۴
هدایت شده از وحید یامین پور
▪️دلالت های بیانات امروز(۴ مهر) رهبر انقلاب در نسبت با مواضع اخیر آقای پزشکیان:
بیانات امروز رهبر انقلاب دست کم در چند مورد با مواضع و سیاست های اخیر آقای پزشکیان نسبت پیدا میکند که دو موردش آشکار است:
▪️مورد اول پاسخ به مواضع رییس جمهور در قبال حزب الله لبنان: آقای پزشکیان در گفتگو با cnn گفته بود: «نباید بگذاریم لبنان بهدست اسرائیل به غزهای دیگر تبدیل شود. حزبالله نمیتواند بهتنهایی مقابل اسرائیل که کشورهای غربی، اروپایی و آمریکا از آن دفاع، حمایت و تأمینش میکنند، بایستد. بنابراین باید از اقدامات جنایتکارانه اسرائیل جلوگیری کنیم». این موضع انتقاداتی را در لبنان و میان نیروهای حزب الله برانگیخت. رهبر انقلاب در خصوص توان حزبالله فرمودند: «از دست دادن عناصر موثر و ارزنده حزبالله بلاشك یك خسارت بود اما استحكام سازمانی و انسانی حزبالله بیشتر از این حرفهاست و پیروزی نهایی با اوست.»
▪️مورد دوم اظهارات پرحاشیه آقای پزشکیان در خصوص زمین گذاشتن متقابل سلاحها و سپردن تامین امنیت منطقه به نهادهای بین المللی بود که بلافاصله توسط وزیر خارجه تکذیب ولی بعدا تایید شد. رهبر انقلاب با لحنی کم سابقه و از موضع حکم شرعی درباره جهاد برای بازگرداندن فلسطین سخن گفتند: «حكم قطعی شرعی این است كه بر همه واجب است تلاش كنند و كمك كنند فلسطین را و مسجدالاقصی را برگردانند به مسلمانان و به صاحبان اصلیاش.»
➕️اما چه بسا مهمترین بخش بیانات معظم له، جمله پایانی بود، همه خود را مخاطب بدانیم:
«رزمندگان ما برای اینكه پرچم دشمن در مرزهای ما برافراشته نشود، جان خودشان را قربانی كردند. نمیشود ملت ایران قبول كند كه همان پرچمها به وسیله افراد نفوذی، به وسیله انسانهای فریبخورده در داخل كشور برافراشته بشود. این پرچم، پرچم #نفوذ فرهنگی و سبك زندگی دشمن و وسوسههای خصمانه دشمن نباید در داخل كشور در دستگاههای مختلف ما برافراشته شود.»
➕️ @yaminpour
دکتر حامد نیکونهاد
چند تا بچه پررو(۲) #سفرنامه ۵. چهل سال بیداردلی شب نخست اقامت، مصادف با شب شهادت امام رضا شد و حس
چند تا بچه پررو(۲)
#سفرنامه
۶. صبح روز نخست جهاد
بعد از بیدارباش خاص مدل جوانان دهه هشتادی و صرف صبحانه با لباسهای سبز رنگ متحدالشکل ک کلاههای خاکیرنگ آماده کار جهادی شدیم
مرصاد آمد و انواع پروژهها را گفت
مِنو باز بود:
کاشت بذر بادام کوهی
سقف زنی برای یک خانه نیمهکاره
مرمت و رنگ آمیزی مدرسه ابتدایی
اجرای برنامه فرهنگی برای کودکان و نوجوانان منطقه
برایم علیالسویه بود ولی ظاهرا ترجیح دوستان این بود که در پروژه های مربوط به منابع طبیعی در کنارشان باشم. مخالفت نکردم و همراه تعدادی از بچهها سوار خودروهای اختصاصی اداره منابع طبیعی که در روز تعطیل رسمی به استقبال آمده بودند شدیم و راهی بر و بیابون.
پروژه از این قرار بود که با کاشت بذر بادام کوهی جلوگیری شود از ورود سیل به مناطق مسکونی و همینطور با تثبیت خاک، بیابان زدایی صورت گیرد و خواص دیگری که مسعود سنجری کارمند جیرفتی و جوان منابع طبیعی در طول راه و هنگام کاشت بذرها در گوشمان میخواند. حدود ۷-۸ کیلومتر از دولت آباد دور شدیم تا به منطقه موردنظر برای کاشت بذرها برسیم. رسماً وسط بیابان بودیم و هیچ نشانه و علامت خاصی وجود نداشت که بتوانیم علامت گذاری کنیم که مثلا فردا روزی اگر دوباره به این منطقه آمدیم از سرنوشت بذرها کسب اطلاع کنیم. خواهران جهادی هم با قدری فاصله، در قسمتی دیگر از همين بیابان مشغول کاشت بذر شدند.
با توضیحات مسئولان منابع طبیعی یاد گرفتیم که باید در فواصل حدوداً سه متری زمین را به صورت هلالی شکل به اندازه چند سانتیمتر حفر کنیم و دو سه عدد بادام کوهی زیر خاک مدفون؛ به همین سادگی. البته اختلاف نظرهای کارشناسی میان برخی از مسئولان در نحوه حفر زمین و مقوله هلالی شکل ملاحظه شد که البته خیلی هم مهم نبود.
بادامها یادآور دوران کودکی خودم در اهواز بود؛ همان زمان که پدربزرگ مرحومم در يکی از اتاقهای خانه دوری قدیمی، دیگهای بزرگ بادام شور علم می کرد و در حیاط حوضدار خانه، تپههای کوچکی از بادامهای شور برپا میکرد. چقدر با دندانهای شیری بیگناهمان بادام میشکستیم تا به مغز بادام برسیم. همان مغزهایی که امروزه در بازار آبادان با عنوان باسورک فروخته میشود. یادش بخیر و روحش شاد. چقدر مدیون آن پیر سفرکردهام.
بعد از یکی دو ساعت فعالیت نسبتاً جهادی به سمت دولت آباد بازگشتیم.
چهار پنج نفر از بچهها مشغول سقف زنی برای خانه یکی از اهالی مستضعف دولت آباد بودند. میگفتند که چند سالیست که این خانواده ۷ نفره در انتظار یک سرپناه بوده است!؛ یاد دیوارِ نداشته منزل آن پیرزن ۶۵ ساله تداعی شد و دوباره متحیر ماندم که چطور ممکن است در یک محله کوچک که همگان از ریز و درشت وضعیت زندگی یکدیگر خبر دارند، بیخ گوش اهالی یک منطقه کوچک روستایی، یک خانواده صرفا برای ساخت سقف منزل معمولی وکوچک، چندین سال معطل و آواره مانده باشد و منتظر گروههای جهادی دانشجویی برای تکمیل ساخت منزلش!
https://eitaa.com/drhamednikoonahad
بر طبق قانون اساسی،
جمهوری اسلامی ایران
متعهد است تا حمایت بیدریغ کند
از مبارزات مستضعفین و جبهه حق در برابر باطل
و دفاع کند از حقوق همه مسلمانان
در هر نقطه از جهان
#لبنان
https://eitaa.com/drhamednikoonahad
هدایت شده از نگار
▪️بیانیهی حزب الله لبنان در پی شهادت حجتالاسلاموالمسلمین سید حسن نصرالله رضواناللهتعالیعلیه
▪️این شهادت را به صاحب العصر و الزمان(عج) و ولی امر مسلمانان، امام سید علی خامنهای دامظله تسلیت میگوییم
▫️جهاد او را در مقابل دشمن و در پشتیبانی از غزه و فلسطین و دفاع از لبنان و ملت پایدار و شریف آن ادامه میدهیم
✍بسم الله الرحمن الرحیم
﴿فَلْيُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ الَّذِينَ يَشْرُونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا بِالْآخِرَةِ وَمَن يُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيُقْتَلْ أَوْ يَغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِيهِ أَجْرًا عَظِيمًا﴾
صدق الله العلی العظيم
حضرت سید، سید مقاومت، آن بندهی شایسته، در قامت شهیدی بزرگ و فرماندهی دلاور و پیشگام، شجاع و حکیم و دیدهور و مؤمن، به نزد پروردگار خویش و رضوان او شتافت و به کاروان جاودان و نورانی شهیدان کربلا در این مسیر الهی ایمانی در پیروی از پیامبران و امامان شهید پیوست.
حضرت سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله به شهیدان پیوست؛ همرزمان بزرگ و جاودانش که نزدیک ۳۰ سال رهبریشان را بر عهده داشت. او از سال 1992 به عنوان جانشین سید الشهدای مقاومت اسلامی، آنان را تا آزادسازی لبنان در سال 2000 سپس پیروزی الهی 2006 و دیگر نبردهای شرافت و فداکاری از یک پیروزی تا پیروزی دیگر راهبری کرد تا به نبرد پشتیبانی و دلاوری در حمایت از فلسطین و غزه و ملت مظلوم فلسطین رسید.
این شهادت را به صاحب العصر و الزمان(عج) و ولی امر مسلمانان، امام سید علی خامنهای (دام ظله)، مراجع عظام، مجاهدان، مؤمنان، امت مقاومت، ملت صابر و مجاهدمان در لبنان، همهی امت اسلام، تمامی آزادگان و مستضعفان جهان و خانوادهی شریف و صابر او تسلیت و به حضرت دبیرکل حزب الله، سید حسن نصرالله (رضوان الله علیه) دستیابیاش به والاترین مدال الهی، مدال امام حسین(علیه السلام) و تحقق بالاترین آرزویش و برترین درجهی ایمان و عقیدهی خالصانه و شهادت در راه قدس و فلسطین را تبریک میگوییم. همچنین شهادت همراهان او را که در بمباران خائنانهی ضاحیهی جنوبی از سوی صهیونیستها به کاروان پاک و مقدس آن شهید پیوستند، تبریک و تسلیت عرض میکنیم.
شورای رهبری حزب الله، با او که والاترین، پاکترین و ارزندهترین شهید این مسیر مملو از شهیدان و فداکاری ماست، پیمان میبندند جهاد او را در مقابل دشمن و در پشتیبانی از غزه و فلسطین و دفاع از لبنان و ملت پایدار و شریف آن ادامه دهد.
به مجاهدان شریف و دلاوران پیروز مقاومت اسلامی نیز میگوییم شما امانت سید شهید عزیزتر از جان ما و برادران او هستید که دژ نفوذناپذیر او و گل سرسبد دلاوری و فداکاریاش بودید. رهبر ما، حضرت سید همچنان با اندیشه و روح و راه و مسیر پاکش در میان ما حضور دارد و شما نیز کماکان بر سر پیمان وفاداری و پایبندی به مقاومت و فداکاری تا دستیابی به پیروزی هستید.
شنبه ۲۸ سپتامبر ۲۰۲۴
۲۴ ربیع الاول ۱۴۴۶
📱 بله | ایکس | اینستاگرام | @resane_negar