🔰 گزارش روز
💠 سالمسازی نظام اداری کشور!
حجتالاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی پنجشنبه ۲ آذر ۱۴۰۲ در گردهمایی سراسری مسئولان بسیج دانشجویی و طلاب بسیجی گفت: «امروز بیش از هر زمان دیگری به تفکر پاک بسیجی در کشور نیاز داریم، این تفکر برای کشور نجاتبخش است. امروز اگر در مسائل اقتصادی و اجتماعی مشکل داریم؛ میتوان با کمک گرفتن از تفکر بسیجی مشکل را حل کرد.» وی خاطرنشان کرد: «تفکر بسیجی در سازمانها و ادارات میتواند فساد اداری را از بین ببرد و نظام اداری کشور را سالم کرده و سالم نگه دارد.» امروز روز 5 آذرماه روز تشکیل بسیج مستضعفان به فرمان حضرت امام خمینی(ره) است. این شجره طیبه دربردارنده تفکرات، ویژگیها و روحیاتی است که رئیسجمهور نسخه و داروی نجاتبخش سالمسازی نظام اداری و حل مسائل کشور را در نهادینه کردن تفکر بسیجی میداند. بهرهگیری از تفکر بسیجی در سالمسازی نظام اداری کشور نیازمند دو شرط اساسی است: اول اینکه راه طی شده بسیج را از لحظه تشکیل تاکنون باید دید؛ اینکه در چه نقطهای قرار گرفتهایم و از کجا به اینجا رسیدهایم. دیدن حرکت، شرط اول است. شرط دوم، لازم است که به نقاط قوت بسیج با دقت ملاحظه شود؛ زیرا سالمسازی درگرو اعتنا به داشتهها و داراییها میسر است. سالمسازی فراتر از اصلاح و فراتر از تغییر است. برای نهادینه کردن تفکر بسیجی پذیرفتن یک مسئله و شناخت دقیق، عمق و ابعاد آن یک ضرورت واضح اولیه است. گام بعدی نوع و کیفیت برداشت مسئولان میانی از این مسئله و مطالبه شخص اول اجرایی کشور است. در اینجا همدلی و همراهی در فهم مسئله لازم است و بالا بردن ضریب اهمیت آن تا پایینترین سطح مسئولیتی به عنوان یک اولویت نیاز است.
مطالبه رئیسجمهور برای نهادینه کردن تفکر بسیجی در سازمانها و ادارات را باید در موفقیتها، نمادها و الگو شدن بسیج تشریح کرد. بسیج به منزله نماد کارآمدی و ایجاد و تقویت ذهنیتهایی مانند «ما میتوانیم» در مواجهه با تفکر «مرکزـ پیرامون» نظام سلطه، الگوی امیدآفرینی در مواجهه با جریان تحریف با ارائه خدمات در حوزه محرومیتزدایی، کمک به مستضعفین، افزایش توان امنیتی کشور و... مشکلگشای خلأها و موانع موجود در بحرانها و شرایط ویژه، مانند سیل، زلزله و... بازوی توانمند تعمیق ارزشهای اصیل انقلاب در محیط داخلی و صدور انقلاب به عرصه پیرامونی، کادرسازی انقلابی و تربیت نیروهای تراز انقلاب، اتخاذ رویکرد دفاع و جهاد ترکیبی در مواجهه با جنگ ترکیبی دشمن و در نهایت اینکه بسیج به عنوان یک نهاد انقلابی توانسته است در گفتمان خود آرمانخواهی واقعبینانه را ترسیم و پیگیری کند، این یعنی در عین تلاش برای رسیدن به آرمانها و افق پیش رو به الزامات و واقعیات میدانی هم نگاه داشته و خواهد داشت و همین تفکر و ویژگیهاست که نسخه شفابخش و درمان درد فساد اداری میشود.
✍️ #حسين_عباسيان
http://Eitaa.com/e_beman
🚩🥀 🇮🇷﷽🇮🇷🥀🚩
🥀 بصائر علوی
🥀 قال امیرالمومنین علیه السلام:
مَنْ أَبْدَى صَفْحَتَهُ لِلْحَقِّ هَلَكَ.
آن كس كه در برابر حق قد علم كند (و به مبارزه برخيزد) هلاك خواهد شد.
📒 #نهج_البلاغه_حکمت188
✏️رهبر انقلاب: من اعتقاد دارم که شما، آقای شیخ احمد یاسین و این برادران و برادرانی که در فلسطین دارند جهاد میکنند
در خطّ مقدم جنگ اسلام با کفر
و جنگ حق با باطل هستند....
ما در آینده هیچ شکی نداریم... وعدهی خداوند راست است که فرمود: ولینصرن الله من ینصره انالله لقوی عزیز. ۱۳۷۷/۲/۱۲
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
📌حضرت فاطمه سلام الله علیها پایه گذار تشیع سیاسی
🔹مکتب و مذهب بر دو اصل جاذبه و دافعه شکل می گیرد. این دو یا به تعبیر دیگر تولی و و تبری از ارکان هر مذهب و مکتبی است. رحما و اشداء ارکان مکتبند.
پیامبر اسلام در تأسیس مکتب اسلام از سویی به رکن جاذبه و به هم پیوستگی جبهه داخلی اسلام تاکید داشتند.« يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ حَقَّ تُقَاتِهِ وَلَا تَمُوتُنَّ إِلَّا وَأَنْتُمْ مُسْلِمُونَ،(آل عمران، 102) وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا ۚ وَاذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَكُنْتُمْ عَلَىٰ شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا ۗ كَذَٰلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ( آل عمران، 103)»
این به هم پیوستگی جریان و مکتب را از هضم شدن در جریان های دیگر حفظ کرد.
🔹پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم افزون بر تولی، دافعه و تبری را هم برای مکتب اسلام لازم می دانستند. « يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَىٰ أَوْلِيَاءَ ۘ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ»(مائده، 55)
🔹سنگ بنای جریان و مکتب تشیع نیز بر دو پایه تولی و تبری بناگذاشته شده است. جریان تشیع در زمان پیامبر اکرم با روایت هایی مانند حدیث یوم الانذار و «يَا عَلِيُّ شِيعَتُكَ هُمُ اَلْفَائِزُونَ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ» پایه گذاری شد.
سلمان، مقداد، ابوذر و مقداد از السابقون این جریان بودند. حضور این اصحاب بیشتر نمود تولی از حضرت علی را داشت.
🔹جریان شیعه افزون بر بعد تولی نیازمند رکن دوم بود که دافعه و تبری باشد. حضرت زهرا رکن تبری از مخالفان امام علی را پایه گذاری کردند و تشیع سیاسی را در تاریخ معرفی کردند.
تمامی منابع تاریخی گواه هستند که نخستین مخالفان سقیفه که همگی از اصحاب رسول خدا بودند در خانه فاطمه زهرا اجتماع کردند.
بیشتر این اصحاب با تهدید و تطمیع خانه را ترک کردند و تنها حضرت زهرا و حضرت علی ماندند. روشن بود که باید علی می ماند بنابراین حضرت زهرا سلام الله علیها پیشقدم شدند و آشکار به دفاع از امام و تبری از مخالفان اقدام کردند.
حضرت زهرا سلام الله علیها در بعد تبری چند کار مهم انجام دادند
1⃣.مبارزه
مبارزات حضرت زهرا در تاریخ ثبت شده است. کسی نمی تواند این مبارزات را انکار کند. بیعت نکردن با جریان حاکم، خطبه فدکیه ، حضور در منازل اصحاب و و یاد آوری حدیث غدیر نمونه ای از این مبارزه ها است.
2⃣. تمایز خط خود از جریان حاکم
پس از آنکه حضرت زهرا در مبارزه به نتیجه ای نرسیدند با پیش گرفتن رفتارهایی نشان دادند که راهشان از جریان حاکم جداست. قهر با جریان حاکم، زیارت قبر حضرت حمزه، وصیت به دفن شبانه، خبر نکردن جریان حاکم به اقامه نماز، پنهان کردن قبر خود نمونه ای از جدایی خط حضرت از جریان حاکم است.
#حضرت_زهرا
#جریان_تشیع
✍ #موسی_سلیمانی
روزمان را باقرآن آغاز کنیم
🔰بسیج جان نثار انقلاب
[سوره التوبة (9): آيه 41]
انْفِرُوا خِفافاً وَ ثِقالاً وَ جاهِدُوا بِأَمْوالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ ذلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ (41)
(به سوى جبهه و جهاد) كوچ كنيد، سبكبار و سنگين بار، (خواه بر شما آسان باشد، خواه دشوار.) و در راه خدا با اموال و جانهاى خود جهاد كنيد، اگر مىدانستيد، اين براى شما بهتر است.
🌳پیامها:
1⃣- در برابر فرمانِ بسيج عمومى؛ جامعه انقلابی واجب است؛ حرکت کند . حرکتش رو به جلو باشد. نباید بنشیند.نباید توقف کند. درنگ جایز نیست جامعه انقلابی دائما باید در حال پیشروی باشد. «انْفِرُوا خِفافاً وَ ثِقالًا»
2⃣- مكتب برای مجاهد انقلابی از مال و جان با ارزشتر است. همه چيز فداى مكتب است، هم مال، هم جان. «بِأَمْوالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُمْ» و نفرمود: «بِأَمْوالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُمْ»
3⃣- بر فقيران از مومنان انقلابی، جهاد با جان و برمومنان انقلابی ثروتمند، جهاد با مال و جان واجب است. «بِأَمْوالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُمْ»
4⃣- احكام الهى، از جمله فرمان جهاد، در جهت منافع و مصالح واقعى جامعه انقلابی است. «ذلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ»
5⃣- كسب ارزشهاى واقعى، در پرتو علم و شناخت ميسّر است. «ذلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ»
✍#بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🔰 چرا رهبر معظم انقلاب بر مشارکت حداکثری تأکید دارند؟
📍 «عباسعلی کدخدایی» عضو حقوقدان شورای نگهبان در یادداشتی به بهانه دیدار اخیر اعضای این شورا با رهبر معظم انقلاب در پاسخ به این پرسش که «چرا رهبر معظم انقلاب بر ضرورت حضور پر شور مردم در انتخاباتها تأکید میکنند؟» مینویسد: «بدیهی است در همه نظامهای سیاسی موجود، انتخابات واجد ارزش حیاتی است؛ چرا که مظهر اقتدار ملی است، اما بازخوانی اندیشههای سیاسی رهبر معظم انقلاب بیانکننده لایه عمیقتری از جایگاه خواست مردم در اداره امور کشور ناشی از بنیانهای نظریه مردمسالاری دینی است.» از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، جمهوریت و اسلامیت دو روی یک سکه هستند و این همگامی در مردمسالاری دینی متجلی میشود. نتیجه اینکه همه ارکان نظام اسلامی را مردم انتخاب میکنند و در این نقطه است که جمهوری اسلامی مفهوم پیدا میکند، نقطهای که محل اتصال مردم و حاکمیت است و نمادی از مردمسالاری و آزادی خواهد بود.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف ایران برای جهان ثابت شد
🎤 سخنگوی اسبق وزارت خارجه گفت: «جمهوری اسلامی ایران در این سالها تلاش کرد بگوید که رژیم اسرائیل کودککش و بیرحم است و به هیچ کدام از قوانین بینالمللی پایبند نیست. در این تحولات یکی از چهرههای تندرو کابینه نتانیاهو از حمله اتمی به غزه سخن گفت. این موضعگیریها و رفتارها، روایت ایران از اسرائیل را به جهان ثابت کرد. همین جا بگویم که جمهوری اسلامی ایران با توجه به این تحولات باید پیشنهاد خاورمیانه عاری از سلاح هستهای را با قوت بیشتری پیگیری کند.» «آصفی» تأکید کرد: «طوفان الاقصی تمام معادلههای آمریکا را برهم زد و فلسطین دوباره در صدر موضوعات بینالمللی چه از منظر سیاسی و چه رسانهای قرار گرفت. امروز میلیونها نفر در شهرهای مهم اروپایی و ایالتهای مختلف آمریکا به خیابان آمده و علیه سیاستهای اسرائیل شعار میدهند. اکنون هاله تقدسی که دورتادور اسرائیل پیچیده بودند، از بین رفته است.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 مقایسه شرمآور!
📌 «محمد قوچانی» درباره بیانیه روحانی درباره لزوم بنبستشکنی گفت: «میان دولت به معنای عام کلمه و ملت شکافی به وجود آمده که در انتخابات سال ۱۳۹۸ و سال ۱۴۰۰ عمیق شده و در اعتراضات ۱۴۰۱ هم به یک گسل بدل شده است.» قوچانی ادامه داد: «متأسفانه نهاد انتخابات کارآمدی خود را از دست داده است و امسال احتمالا با یکی از سردترین انتخابات در تاریخ معاصر مواجه خواهیم شد. تفاوت حکومت جمهوری اسلامی با حکومت قبلی انتخابات بود که این هم کمرنگ شده است.» گفتنی است اینکه تنها تفاوت نظام جمهوری اسلامی با رژیم دست نشانده و سفاک پهلوی را «انتخابات» بدانیم، خود یک بیشرمی است. فارغ از عزت و استقلال و پیشرفت، مقایسه یک نظام مردمی با پشتوانه حدود ۳۰۰ هزار شهید و دهها میلیون حامی که به عناوین مختلف ارادت خود را به طور علنی ابراز میکنند، با یک رژیم طاغوتی و دست نشانده در کمترین حالت دور از انصاف است.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 تلآویو در تیررس تهران قرار دارد
🔻 در پی رونمایی ایران از موشک هایپرسونیک «فتاح ۲» یک رسانه انگلیسی با ارائه جزئیاتی درباره قابلیتهای آن، این موشک را قدرتمند توصیف و تأکید کرد که قادر است پدافند هوایی رژیم صهیونیستی را شکست دهد. «دیلی تلگراف» نوشت، اگرچه مقامات آمریکایی و صهیونیستی تاکنون درباره رونمایی از این موشک اظهار نظری نکردهاند؛ اما «بردلی بومن» مدیر ارشد لابی صهیونیستی «بنیاد دفاع از دموکراسیها(FDD)» گفت، برنامههای موشکی تهران «صرفاً برای نمایش نیست» و نباید به سادگی از کنار آنها رد شد. وی در ادامه تأکید کرد: «ادعاهای تهران درباره ظرفیتهای جدید موشکیاش باید به دقت بررسی شود؛ اما این، یک اشتباه بزرگ است که توانایی رو به گسترش ایران در برنامه موشکیاش نادیده گرفته شود؛ چرا که اسرائیل در تیررس موشکهای جمهوری اسلامی قرار گرفته است.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 پایان دولت صهیونیستی فرا رسیده است
💢 تحلیلگر ارشد سیاسی تلویزیون «الجزیره» در تحلیلی عنوان کرد: «اگر بخواهیم جنگ فعلی غزه را در چشمانداز کوتاهمدت ریشهیابی کنیم، فقط کافی است به چهار روز قبل از عملیات طوفانالاقصی نگاه کنیم؛ وقتی روزنامه عبریزبان هاآرتص سرمقالهای را تحت عنوان «نئوفاشیسم اسرائیلی، اسرائیل را تهدید میکند» منتشر کرد. به عبارت دیگر طوفانالاقصی پاسخی به بحرانآفرینی کابینه نتانیاهو بود. تبعیض و نژادپرستی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان را میتوان با رفتار آلمان نازی علیه غیرآلمانیها مقایسه کرد.» این شبکه در پایان مینویسد: «این احتمال وجود دارد که جنگ غزه، آغاز پایان تلآویو باشد... احتمالاً با این جنایات هولناکی که اسرائیل در غزه مرتکب شده، ما شاهد پایان دولت یهود خواهیم بود.»
http://Eitaa.com/e_beman