5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب در تقریظ کتاب «ایستگاه خیابان روزولت»:
🔺به جنگ روایتها توجه لازم را نکردهایم؛ این کتاب پُرکننده یک خلأ رسانهای تبلیغاتی است!
📚 تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت»، صبح امروز (چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳) طی مراسمی در مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی با حضور نویسنده کتاب، کارشناسان و پژوهشگران تاریخ معاصر ایران و جمعی از فعالان حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی آمریکا در تهران در ۱۳ آبان ۱۳۵۸، منتشر شد.
متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:
بسمهتعالی
▫️این، گزارشی متقن و پرفایده از یک حادثهی مهم در تاریخ انقلاب یعنی تسخیر لانهی جاسوسی در سال ۵۸ است.
🔹این کتاب پُرکنندهی یکی از خلأهای رسانهئی و تبلیغاتی ما است. ما به جنگ روایتها در پیکارهای جهانی توجه لازم را نکردهایم و دشمنان و بدخواهان ما از غفلت ما بهره برده و بسیاری از حوادث را وارونه نشان دادهاند.
🔸باید از نویسندهی این کتاب و تلاش ارزشمندش قدردانی شود بخاطر اقدام هشیارانهاش در این عرصهی مهم. نثر کتاب روان و رسا و تحقیق و تحلیلهای آن منطقی و صادقانه و قانعکننده است.
▫️نام انتخاب شده برای کتاب عالی است./ مهر ماه ۱۴۰۳
🔸گفتنی است "ایستگاه خیابان روزولت" ، روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران به قلم محمد محبوبی است که در ۶۰۸ صفحه توسط مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی به چاپ رسیده است.
⭕️شاید برای شما جالب باشد و تا کنون نشنیده باشید که حضرت #آیت_الله_خامنه_ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در سالهای قبل از انقلاب اسلامی ۱۳ عنوان اثر ترجمه ای و تالیفی دارند که با توجه به مشغله فراوان ایشان در دوران مبارزه در نوع خود بسیار قابل توجه می باشد و این مسئله یکی دیگر از وجوه #شخصیتی ایشان است که تا کنون برای خیلی از علاقمندان به #منظومه_فکری_انقلاب_اسلامی مغفول مانده است .
⭕️در این نوشتار تلاش می کنیم ضمن معرفی مختصر این آثار فایل ها و یا لینک های دسترسی به این کتاب ها را در فضای وب برای شما خوانندگان محترم مهیا نماییم.
لینک مطالعه خلاصه آثار ودریافت لینک ها:
👇👇👇
http://opizo.com/mp50Eu
لینک مستقیم دسترسی به متن کتاب ها :🔻🔻🔻🔻
نام کتاب : #نقش_مسلمانان_در_نهضت_آزادی_هندوستان
👇👇👇
http://opizo.com/3oEiql
نام کتاب : #آینده_در_قلمرو_اسلام
👇👇👇
http://opizo.com/LKP6ia
نام کتاب : #صلح_امام_حسن (ع)
👇👇👇
http://opizo.com/h0dxvV
نام کتاب : ادعا نامه ای علیه تمدن غرب
👇👇👇
http://opizo.com/pV28XP
نام کتاب : ترجمه و تفسیر #فی_ظلال_القرآن
👇👇👇
http://opizo.com/NTLRP8
نام کتاب : #پیشوای_صادق(ع)
👇👇👇
http://opizo.com/7R42C0
نام کتاب : #طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
👇👇👇
http://opizo.com/waYVZv
نام کتاب : ۴ کتاب اصلی #علم_رجال
👇👇👇
http://opizo.com/t0u5fo
نام کتاب : گزارشی از حوزه علمیه مشهد
👇👇👇
http://opizo.com/EkL4Ee
نام کتاب : #گفتاری_در_باب_صبر
👇👇👇
http://opizo.com/LevZ5X
نام کتاب : #از_ژرفای_نماز
👇👇👇
http://opizo.com/hSMNjd
نام کتاب : #روح_توحید_نفی_عبودیت_غیر_خدا
👇👇👇
http://opizo.com/tJobEp
نام کتاب : دو پژوهش قرآنی
👇👇👇
چاپ نشده
کتاب های تالیفی و ترجمه مقام معظم رهبری در دوران مبارزه(1342-1357)👆👆
🔴شناخت رهبری👇
@shenakhte_rahbari
#سوال:
آیت الله خوشوقت که از وی به عنوان یکی از عرفای بزرگ نام برده می شود، ورودشان در مسائل اجتماعی چگونه بود؟
#جواب:
آیت الله خوشوقت با این که عارف بودند اما عرفان ایشان #عرفان_علوی بوده است و مانند اهل بیت #ضد استکبار و ضد ظلم بودند. ایشان یک عالم جامعی بودند که عرفانش عرفان دینی بود، عرفان قرآنی بود، عرفان اهلبیتی بود.
آیت الله خوشوقت بحث تقوا، محور صحبت هایشان بود، اما ایشان این تقوا را فقط مربوط به مسائل شخصی نمی دانستند بلکه آن را تقوای عمومی می دانستند و آقای خوشوقت می فرمودند هر کس #تقوای_سیاسی ندارد دینش ضعیف است.
آیت الله خوشوقت کسانی که نسبت به ولایت فقیه معاند بودند و ولایت فقیه را قبول نداشتند را در حدی نمی دانستند که با آن ها ارتباط برقرار کند و روی این مسئله بسیار حساس بودند.
ایشان روی مسئله ولایت فقیه خیلی جدی بود و اسلام را یک نظام می دانستند و چون ولایت و ولایت فقیه مهمترین اصل در اسلام هست از این جهت ایشان #تقوای_سیاسی را از #تقوای_فردی به مراتب مهمتر و اساسی تر می دانست.
آیت الله خوشوقت انسان وسیع المشربی بودند و مثلا اگر کسی اهل روضه امام حسین (علیه السلام) بود و نمازی می خواند اما نقص هایی داشت آن شخص را می پذیرفت اما اگر کسی #تقوای_سیاسی نداشت آقای خوشوقت به هیچ عنوان آن را نمی پذیرفتند و نسبت به آنها روی خوش نشان نمی دادند و اگر می دانستند که شاگردانشان با کسی مرتبط هستند که از نظر سیاسی مشکل دارند به آنها توصیه می کردند که قطع رابطه کنند.
آیت الله خوشوقت اگر می دیدند شخصی نسبت به رهبر معظم انقلاب کمی زاویه دارد از او دوری می کردند.
این نگاهی که آیت الله خوشوقت در مسائل سیاسی و نسبت به شخص رهبر معظم انقلاب داشتند برخاسته از نگاه #توحیدی ایشان است، چون که #توحید در #مجرای_ولایت تحقق پیدا می کند و #توحید_منهای_ولایت_معنایی_ندارد(مثل توحید اهل سنت).
آیت الله خوشوقت به این مسائل خودش رسیده بود و تنها فکر و نظریه علمی نبود و اهل باطن واهل کشف وشهود بود و می دید که امروز حفظ اسلام به تقویت این مرکزیت که رهبر معظم انقلاب هستند بستگی دارد و الا دشمنان اسلام را نابود می کنند.