امام زمان سلام الله علیه ✨
💠حدیث روز💠 💎لغزش های زبان ✍امام علی علیه السلام: 🔻مَا أَضْمَرَ أَحَدٌ شَیْئاً إِلَّا ظَهَرَ فِی ف
💠حدیث روز💠
💎کلید همه خوبی ها و بدی ها
✍امام باقر علیه السلام:
🔻إِنَّ هذَا اللِّسانَ مِفتاحُ کُلِّ خَیرٍ و َشَرٍّ فَیَنبَغی لِلمُؤمِنِ أَن یَختِمَ عَلی لِسانِهِ کَما یَختِمُ عَلی ذَهَبِهِ وَ فِضَّتِهِ؛
❇️براستی که این زبان کلید همه خوبیها و بدیهاست پس سزاوار است که مؤمن بر زبان خود مهر زند، همان گونه که بر (کیسه) طلا و نقره خود مُهر میزند.
📚تحف العقول ص ۲۹۸
امام زمان سلام الله علیه ✨
┄┄┅┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅┅┄┄ 🌹 #داستانهایبحارالانوار 💚 #داستانامروز 💌ازدواج امام صادق علیه السلام 🍃ابن عکاش
┄┄┅┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅┅┄┄
🌹 #داستانهایبحارالانوار
💚 #داستانامروز
💌بزرگترین گناه
🌺حضرت امام باقر علیه السلام وارد مسجد الحرام شد. گروهی از قریش که آنجا بودند، چون آن حضرت را دیدند پرسیدند: این شخص کیست؟ گفتند: پیشوای عراقیها (شیعیان) است. یکی از آنان گفت: خوب است کسی را بفرستیم تا از ایشان سؤالی بکند. سپس جوانی از آنان خدمت امام علیه السلام آمد و پرسید: آقا! کدام گناه از همه بزرگتر است؟ امام علیه السلام فرمود: شرابخواری. جوان برگشت و پاسخ حضرت را به رفقای خود گزارش داد. بار دیگر او را فرستادند. جوان همین سوال را تکرار کرد. حضرت فرمود: مگر به تو نگفتم شرابخواری! زیرا شراب، شرابخوار را به زنا، دزدی و آدم کشی وادار میکند و باعث شرک و کفر به خدا میگردد. شرابخوار کارهایی را انجام میدهد که از همه گناهان بزرگتر است.
📘بحار: ج ۴۹، ص ۳۵۸.
┄┄┅┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅┅┄┄
🔰وعده انتقام از اعداء در همین دنیا
💐🌷قال الله الحکیم فی کتابه الکریم:
♦️🔸أَ فَمَنْ وَعَدْناهُ وَعْداً حَسَناً فَهُوَ لاقِیهِ.
📜سوره قصص / آیه ۶۱
♦️🔹آیا کسی که وعده نیکو به او داده ایم و او به آن خواهد رسید.
❤️💐حضرت امام صادق سلام الله علیه در مورد آیه شریفه فوق فرمود:
⭕️الْمَوْعُودُ عَلِیُّ بْنُ أَبِی طَالِبٍ علیهما السلام وَعَدَهُ اللَّهُ أَنْ یَنْتَقِمَ لَهُ مِنْ أَعْدَائِهِ فِی الدُّنْیَا وَ وَعَدَهُ الْجَنَّةَ لَهُ وَ لِأَوْلِیَائِهِ فِی الْآخِرَةِ.
💠آن کسی که موعود است یعنی به او وعده داده اند، علی بن ابی طالب می باشد که خداوند وعده داد انتقامش را از دشمنان در دنیا بگیرد و برای او و دوستانش در آخرت وعده بهشت داده است.
📔بحارالانوار، مجلد ۲۴، صفحه ۱۶۳، حدیث ۲
🆔 @mohadesin_marefat_110
🔰ساعت قیام قائم عجل الله تعالی فرجه الشریف است که بصورت ناگهانی خواهد بود.
🌹🍃قال الله الحکیم فی کتابه الکریم:
♦️🔸هَلْ یَنْظُرُونَ إِلَّا السَّاعَةَ أَنْ تَأْتِیَهُمْ بَغْتَةً.
📜سوره زخرف / آیه ۶۶
♦️🔹آیا جز این انتظار میبرند که ساعت(یعنی قیام قائم) ناگهان بر آنان در رسد.
🌺💐زراره نقل می کند که حضرت آیة الله العظمی امام باقر سلام الله علیه در مورد آیه شریفه فوق فرمود:
⭕️هِیَ سَاعَةُ الْقَائِمِ علیه السلام تَأْتِیهِمْ بَغْتَةً.
💠ساعت (قیام) قائم است که ناگهان برای آنها آشکار میشود.
📔بحارالانوار، مجلد ۲۴، صفحه ۱۶۴، حدیث ۴
🆔 @mohadesin_marefat_110
4_6008318222405732640.mp3
7.03M
بـا هـمـه بـودم بـا هـمـه گـشـتـم...
از مـرد و نـامـرد مـن ضـربـه خـوردم
دلـم غـیـر امـام رضـا بـه هـیـشـکـی رو نـمـیـزنـه...
03-FatemieDovom[Shab2]-1394[1436]-Ranaee-Shoor[02].mp3
2.81M
🍇مـن مـسـتـم مـی خـونم...
اگـر اذنـم دهـی سـرمـو مـی شکونم...
🎧 #پیشنهادی #مهدیرعنایی
🆔 @mohadesin_marefat_110
امام زمان سلام الله علیه ✨
#حرمتلعنوسبّعلنی #لزومرعایتتقیه 🔰خـوش بـش کـردن و دوسـتـی در ظـاهـر 💢مسأله ای که لازم دیدم خ
#حرمتلعنوسبّعلنی
#لزومرعایتتقیه
🔰تقیه در بحث رجعت و عدم سبّ و لعن علنی در کلام حضرت باقر العلوم صلوات الله علیه
🔸عَنِ الْفُضَیْلِ عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ: لَا تَقُولُوا الْجِبْتَ وَ الطَّاغُوتَ وَ لَا تَقُولُوا الرَّجْعَةَ فَإِنْ قَالُوا لَکُمْ فَإِنَّکُمْ قَدْ کُنْتُمْ تَقُولُونَ ذَلِکَ فَقُولُوا أَمَّا الْیَوْمَ فَلَا نَقُولُ فَإِنَّ رَسُولَ اللَّهِ صلی الله علیه و آله قَدْ کَانَ یَتَأَلَّفُ النَّاسَ بِالْمِائَةِ أَلْفِ دِرْهَمٍ لِیَکُفُّوا عَنْهُ فَلَا تَتَأَلَّفُونَهُمْ بِالْکَلَامِ.
🔹فضیل نقل می کند که حضرت امام باقر علیه السّلام فرمود: (اولی و دومی) را جبت و طاغوت نگویید، و از رجعت نیز سخن به میان نیاورید. اگر مخالفین به شما گفتند: شما شیعیان سابقا این حرفها را میزدید، به آنها بگویید اما امروز این را نمی گوییم، زیرا پیغمبر صلّی اللَّه علیه و آله با صرف صد هزار درهم دلهای اینان را به دست آورد تا دست از وی بردارند. و شما (شیعیان) نمی توانید با سخنان خود دلهای آنها را به دست آورید.
📚📕بحارالانوار، ج ۵۳، ص ۳۹، ح ۳
✍علامه محمد باقر مجلسی رحمة الله علیه در توضیح این روایت گوید:
⭕️أی لا تسموا الملعونین بهذین الاسمین أو لا تتعرضوا لهما بوجه.
💠مقصود حضرت این است که از دشمنان تقیه کنید و ابابکر و عمر را به این اسامی در برابر آنان نخوانید.
📚📕بحارالانوار، ج ۵۳، ص ۴۰، بیان
🆔 @mohadesin_marefat_110
امام زمان سلام الله علیه ✨
┄┄┅┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅┅┄┄ ☂ #نهجالبلاغه ☀️ #حکمتها ┄┅═══✼کلام مولا؏✼═══┅┄ ⭕️هذا الْمَعْنی بِلَْفظٍ آخَرٍ،
•┈┈••••✾•🍃🌼🍃•✾•••┈┈•
☂ #نهجالبلاغه
☀️ #حکمتها
┄┅═══✼کلام مولا؏✼═══┅┄
⭕️قَالَ علیه السلام لِبَعضِ أَصحَابِهِ فِی عِلّةٍ اعتَلّهَا جَعَلَ اللّهُ مَا کَانَ مِن شَکوَاکَ حَطّاً لِسَیّئَاتِکَ فَإِنّ المَرَضَ لَا أَجرَ فِیهِ وَ لَکِنّهُ یَحُطّ السّیّئَاتِ وَ یَحُتّهَا حَتّ الأَورَاقِ وَ إِنّمَا الأَجرُ فِی القَولِ بِاللّسَانِ وَ العَمَلِ باِلأیَدیِ وَ الأَقدَامِ وَ إِنّ اللّهَ سُبحَانَهُ یُدخِلُ بِصِدقِ النّیّةِ وَ السّرِیرَةِ الصّالِحَةِ مَن یَشَاءُ مِن عِبَادِهِ الجَنّةَ.
💠امام علیه السّلام به یکی از یارانش که بیمار بود فرمود: خدا آنچه را که از آن شکایت داری (بیماری) موجب کاستن گناهانت قرار داد، در بیماری پاداشی نیست امّا گناهان را از بین میبرد، و آنها را چونان برگ پاییزی میریزد، و همانا پاداش در گفتار به زبان، و کردار با دستها و قدم هاست، و خدای سبحان به خاطر نیّت راست، و درون پاک، هر کس از بندگانش را که بخواهد وارد بهشت خواهد کرد.
📒 #حکمت42
┄═❁❈شرح❈❁═┄
✍🏼«حطّ»به معنای هرگونه ریزش و پایین آوردن است و«حتّ»در اصل به معنای ریزش برگ از درختان است. می دانیم درد و رنجها و بلاها و حوادث ناگوار فلسفهها متعددی دارد؛یکی از آن فلسفهها آمرزش گناهان است؛یعنی خداوند میخواهد بنده صالحش را که لغزشی داشته در همین دنیا پاک کند تا حساب او به قیامت نیفتد. اضافه بر این، انسان در حال بیماری توجه خاصی به خدا پیدا میکند و گاه به یاد مرگ میافتد و از گناهان خود توبه میکند و همین بیداری و آگاهی و توبه نیز سبب دیگری برای ریزش گناهان اوست. روشن است که پاداش مربوط به عمل است خواه با زبان انجام گیرد و یا با اعضای بدن انسان؛ولی یک بیماری ناخواسته که به انسان عارض میشود کاری نیست که او انجام داده باشد تا خداوند اجر و پاداشی برای او قرار دهد. البته اگر این بیماری بر اثر اعمال و طاعاتی باشد؛مثلا سرباز مجاهدی که به سوی میدان جنگ میرود، خسته و ناتوان و بیمار گردد این بیماری که زاییده اطاعات اوست ممکن است اجر داشته باشد.
✍🏼آنچه در کلام حکمت آمیز بالا آمد بیان یکی از آثار بیماری است در حالی که در حدیث پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله دو اثر دیگر نیز برای بیماری ذکر شده است آنجا که رسول خدا صلی الله علیه و آله در عیادت سلمان فارسی فرمود: «یَا سَلْمَانُ إِنَّ لَکَ فِی عِلَّتِکَ إِذَا اعْتَلَلْتَ ثَلَاثَ خِصَالٍ أَنْتَ مِنَ اللَّهِ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی بِذِکْرٍ وَ دُعَاؤُکَ فِیهَا مُسْتَجَابٌ وَ لَا تَدَعُ الْعِلَّةُ عَلَیْکَ ذَنْباً إِلَّا حَطَّتْهُ؛ ای سلمان برای تو به هنگام بیماری سه فایده (بزرگ است) تو به یاد خدا میافتی و دعای تو در این حالت مستجاب است و بیماری هیچ گناهی بر تو نمی گذارد مگر این که آن را فرو میریزد». (. 📚من لا یحضره الفقیه، ج ۴، ص ۳۷۵. ) بدیهی است انسان در مشکلات بیش از هر زمان دیگر به یاد خداست مخصوصاً در حال بیماری که افزون بر یاد خدا به فکر مرگ و معاد و قیامت نیز میافتد و از گناهان خود توبه میکند و سعی دارد مسیر زندگی نادرست خویش را اصلاح کند و روشن است که در چنین حالتی دعا به استجابت مقرون تر است. مجموعه این جهات سبب میشود که گناهان انسان به سبب بیماری فرو بریزد. این نکته نیز شایان توجه است که در بعضی از روایات اجر و ثوابهایی برای بیماری ذکر شده که منظور از آن همان فرو ریختن گناهان و یا تفضلات الهی به بیماران با ایمانی است که تقصیری در ابتلای به بیماری نداشتند. از بعضی از روایات نیز استفاده میشود که عباداتی که انسان در حالت سلامت انجام میداد اگر بر اثر بیماری ترک شود خداوند از باب تفضل ثواب آنها را برای او مینویسد. (. 📚کافی، ج ۳، ص ۱۱۳، ح ۱. )
•┈┈••••✾•🍃🌼🍃•✾•••┈┈•