کربلاییمحمدمهدییوسفیواحد1آهنگهایزنگ.mp3
3.41M
💔عالیجناب عشق...
🎧 #العجلبقیّةالله
🎤 #محمّدمهدییوسفی
🔰نهج الحقّ في معرفة امناء الرّب♥️
🌐@mohadesin_marefat_110
هدایت شده از ⚽🔥اخبار ورزشی داغ🔥⚽
4_5774021773519492423.mp3
5.24M
امام زمان سلام الله علیه ✨
─━━━━━━🍂━━━━━━─ 💠حدیث روز💠 💎عبرت از سر گذشت ظالمین ✍امام علی علیه السّلام فرمود: 🔻و إنَّ لَکُم فی
─━━━━━━🍂━━━━━━─
💠حدیث روز💠
💎چقدر خوبی در حق ما کردی
✍خداوند سبحان به بنی آدم فرمود:
🔻تَسْأَلُنِی فَأَمْنَعُکَ لِعِلْمِی بِمَا یَنْفَعُکَ ثُمَّ تُلِحُّ عَلَیَّ بِالْمَسْأَلَةِ فَأُعْطِیکَ مَا سَأَلْتَ فَتَسْتَعِینُ بِهِ عَلَی مَعْصِیَتِی فَأَهُمُّ بِهَتْکِ سِتْرِکَ فَتَدْعُونِی فَأَسْتُرُ عَلَیْکَ فَکَمْ مِنْ جَمِیلٍ أَصْنَعُ مَعَکَ وَ کَمْ قُبْحٍ تَصْنَعُ مَعِی یُوشِکُ أَنْ أَغْضَبَ عَلَیْکَ غَضْبَةً لَا أَرْضَی بَعْدَهَا أَبَداً.
❇️ای پسر آدم! تو از من میخواهی، سپس من به واسطه علمی که دارم تو را منع میکنم به آنچه که نفع تو است. بعد پافشاری در خواستن میکنی و آنچه را که میخواهی به تو میدهم. سپس با استفاده از همان نعمت، از من نافرمانی میکنی. سپس همت میگماری به پاره کردن پرده ات، بعد مرا میخوانی و من رازت را میپوشانم. چقدر من به تو خوبی کردم و تو در ازای آن، چه اندازه زشتی کردی با من. نزدیک است که بر تو خشم گیرم، خشمی که پس از آن هرگز از تو راضی نشوم.
📚بحارالانوار، ج ۷۴، ص ۴۲ ح ۱۲
─━━━━━━🍂━━━━━━─
🛑دعای حضرت بتول برای هلاکت غاصبین خلافت و نزول عذاب
💠حافظ رجب برسی رضوان الله علیه می فرماید:
▪️ومن كراماتها علي اللَّه: أنها لما منعت حقّها أخذت بعضادة حجرة النبي وقالت: ليست ناقة صالح عند اللَّه بأعظم منّي، ثم رفعت جنب قناعها إلي السماء وهمّت أن تدعو فارتفعت جدران المسجد عن الأرض، ونزل العذاب فجاء أمير المؤمنين عليه السلام فمسك يدها وقال: يا بقية النبوّة وشمس الرسالة، ومعدن العصمة والحكمة، إنّ أباك كان رحمة للعالمين فلا تكوني عليهم نقمة، أقسم عليك بالرؤوف الرحيم، فعادت إلي مصلّاها.
📣از کرامات حضرت فاطمه زهراء سلام الله علیها نزد حضرت باری تعالی این است که وقتی او را از حق خود منع نمودند او آمده و از حجره یا چوپ های ضریح پدرش گرفت و اینگونه فرمود: ناقه حضرت صالح از من نزد خداوند با عظمت تر و عزیز تر نیست!
📣سپس مقنعه خود را به سوی آسمان بلند نمود و همت دعا کرد، ناگاه دیوار های مسجد همه از جای خود بلند شد و نزدیک بود که عذاب الهی بر خلقی که حق فاطمه را غصب نمودند نازل شود.
📣در آن هنگام حضرت امیرالمومنین آمد و دست فاطمه را گرفته و فرمود: يا بقية النبوّة وشمس الرسالة، ومعدن العصمة والحكمة! بدرستی که پدر بزرگوارات رحمت بود برای عالمیان! قسم می دهم تو را به خداوند رؤوف و مهربان که تو بر این امت باعث هلاکت شان مباش! پس حضرت فاطمه به فرموده امیرالمومنین عمل کرده به محراب عبادت خود بازگشت.
📕مشارق انوار اليقين، صفحه ۱۱۱ فی اسرار فاطمة الزهراء سلام الله علیها.
🔰نهج الحقّ في معرفة امناء الرّب♥️
🌐@mohadesin_marefat_110
امام زمان سلام الله علیه ✨
🏴 #شبهاتوسوالاتفاطمیه 🥀 #یافاطمةالزهراء 2⃣ #شبههدوم 🛑چگونه صحابه به این زودی بعد از چند ساعت ت
🏴 #شبهاتوسوالاتفاطمیه
🥀 #یافاطمةالزهراء
3⃣ #شبههسوم
🛑صحابه حدیث " فاطمة بضعة منی " را از رسول الله شنیده بودند به همین خاطر امکان ندارد آنان به فاطمه آزاری برسانند یا حق او را غصب کنند.
☑️ #پاسخشبهه
⬅️اولاً- صرف شنیدن نهی یا حدیثی، انسان را از انجام عمل اشتباه باز نمی دارد. قرآن کریم می فرماید:
♦️الَّذِینَ آتَیْنَاهُمُ الْکِتَابَ یَعْرِفُونَهُ کَمَا یَعْرِفُونَ أَبْنَاءَهُمْ ۖ وَإِنَّ فَرِیقًا مِّنْهُمْ لَیَکْتُمُونَ الْحَقَّ وَهُمْ یَعْلَمُونَ.
📜سوره بقره آیه ۱۴۶
🔹کسانی که کتاب آسمانی به آنان داده ایم، او [=پیامبر ]را همچون فرزندان خود می شناسند. ولی جمعی از آنان، حق را در حالی که از آن آگاهند کتمان می کنند.
✍اهل کتاب نیز معرفت به مقام رسول اکرم داشتند آنان نام و شمایل و نشانه های رسول اکرم را در کتب شان دیده و از پیامبرانشان شنیده بودند ولی به جهت قساوت قلب و طمع دنیوی راه به انکار رسول اکرم پیمودند، حکایت عده ای از صحابه نیز چنین است معرفت به مقام اهل بیت و حضرت زهراء سلام الله علیهم کافی نیست تنها شنیدن چند حدیث از پیامبر کافی نیست بلکه باید به همراه عمل و اطاعت باشد.
⬅️ثانیاً- قرآن نیز به سخن ما شهادت می دهد که چه بسا شنیدن هایی که موجب عصیان و نافرمانی شده است. می فرماید:
♦️وَیَقُولُونَ سَمِعْنَا وَعَصَیْنَا.
📜سوره نساء آیه ۴۶
🔹یهودیان گفتند: سخن پیامبر را شنیدیم ولی نافرمانی کردیم.
♦️یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا أَطِیعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَوَلَّوْا عَنْهُ وَأَنتُمْ تَسْمَعُونَ.
📜سوره انفال آیه ۲۰
🔹ای کسانی که ایمان آورده اید! خداو پیامبرش را اطاعت کنید. و از فرمان او سرپیچی ننمایید در حالی که (سخنان او را) می شنوید.
♦️وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ.
📜سوره قلم آیه ۵۱
🔹نزدیک است کافران هنگامی که آیات قرآن را میشنوند با چشم زخم خود تو را نابود سازند، و می گویند: او پیامبر به یقین دیوانه است.
♦️یَسْمَعُ آیَاتِ اللَّهِ تُتْلَی عَلَیْهِ ثُمَّ یُصِرُّ مُسْتَکْبِرًا کَأَن لَّمْ یَسْمَعْهَا ۖ فَبَشِّرْهُ بِعَذَابٍ أَلِیمٍ.
📜سوره جاثیه آیه ۸
🔹که پیوسته آیات خدا را که بر او تلاوت می شود می شنود، امّا از روی تکبّر، اصرار بر مخالفت دارد. گویی اصلا آن را نشنیده است. او را به عذابی دردناک بشارت ده!
‼️✅پیوسته از پیامبر حدیث بضعة منی را می شنود دائم پیامبر مقام و جایگاه فاطمه زهراء سلام الله علیها را به او گوشزد می کند ولی هر بار که می شنود خشم وجود او را فرا می گیرد و مستکبرانه به مخالفت بر می خیزد بعد از شهادت رسول الله.
⬅️ثالثاً- علاوه بر آیاتی که آوردیم در تاریخ نیز ثبت شده شنیدن هایی بوده که با مخالفت به همراه بوده است:
🔺معاویه لعنة الله علیه آن همه روایات در فضائل امیرالمومنین و در عدم سبّ او شنیده بود ولی او امر به سبّ امیرالمومنین در منابر می کرد. یا عثمان بن عفان که شما مخالفین معتقد اید در فضائل او روایاتی از پیامبر اکرم است چرا مسلمانان به روایات پیامبر اهمیتی نداده و عثمان را به قتل رساندند؟ آیا غیر از این است که خواهید گفت آنان منافقین بودند و طمع در حکومت داشتند ما نیز جواب شما را به خودتان می گوییم عده از صحابه نیز نفاق و کفر داشته و در طمع حکومت و خلافت به اهل بیت علیهم السّلام خیانت کردند.
🙏🏼🌿نشر حداکثری🌿🙏🏼
🏴شبهات و سوالات خود را در مورد شهادت حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها بصورت ناشناس به ما ارسال کنید:
✴️https://harfeto.timefriend.net/16398283454187
🌿همچنین نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد کانال بفرمایید.
امام زمان سلام الله علیه ✨
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄ 🌹 #داستانهایبحارالانوار 💚 #داستانامروز 💌با دوستان، مدارا و گذشت! 🌺راوی میگوید:
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
🌹 #داستانهایبحارالانوار
💚 #داستانامروز
💌تلاش یا راه توانگر شدن!
🌻شخصی محضر رسول خدا صلی الله علیه و آله مشرف شد تا سوالی بکند. شنید که پیامبر صلی الله علیه و آله میفرماید: هرکه از ما بخواهد به او میدهیم و هر که بی نیازی پیشه کند خدایش بی نیاز کند. مرد بدون آنکه سوالش را بکند، از محضر پیغمبر صلی الله علیه و آله بیرون آمد. بار دوم نزد پیامبر گرامی آمد و بی پرسش برگشت.
🌻تا سه بار چنین کرد. روز سوم رفت و تیشه ای به عاریت گرفت، بالای کوه رفت و هیزم گرد آورد و در بازار به نیم صاع جو (تقریبا یک کیلو و نیم) فروخت و آن را خود با خانواده اش خوردند و این کار را ادامه داد تا توانست تبر بخرد، سپس دو شتر جوان و یک برده هم خرید و توانگر شد.
🌻بعد، نزد پیامبر صلی الله علیه و آله آمد و به آن حضرت گزارش داد. پیامبر خدا صلی الله علیه و آله بصورت کنایه فرمود: مگر نگفتم هر که از ما خواهشی کند به او میدهیم و اگر بی نیازی پیشه کند، خدایش توانگر سازد!
📘بحارالانوار ج ۷۵ ص ۱۰۸
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
امام زمان سلام الله علیه ✨
•┈┈••••✾•🍃🌼🍃•✾•••┈┈• ☂ #نهجالبلاغه ☀️ #حکمتها ┄┅═══✼کلام مولا؏✼═══┅┄ 🔸اعجَبُوا لِهَذَا الإِنسَا
•┈┈••••✾•🍃🌼🍃•✾•••┈┈•
☂ #نهجالبلاغه
☀️ #حکمتها
┄┅═══✼کلام مولا؏✼═══┅┄
🔸إِذَا أَقْبَلَتِ الدُّنْیَا عَلَی أَحَدٍ أَعَارَتْهُ مَحَاسِنَ غَیْرِهِ، وَ إِذَا أَدْبَرَتْ عَنْهُ سَلَبَتْهُ مَحَاسِنَ نَفْسِهِ.
🔹هنگامی که دنیا به کسی روی آورد نیکیهای دیگران را به او عاریت میدهد و هنگامی که دنیا به کسی پشت کند نیکیهای خودش را نیز از او میگیرد.
📒 #حکمت9
❀•✾●شرح●✾•❀
✍🏼ابتدا بهتر است در مورد دنیا صحبت هایی کنیم در علت اینکه دنیا چرا دنیا نامیده شده است؟ شیخ صدوق رحمهُ الله در علل الشرائع نقل کرده است که از پیامبر سوال کردند چرا دنیا را دنیا نامیدند؟ پیامبر پاسخ دادند: چون دنیا دنیّة و پستی دارد و پایین تر از آخرت آفریده شده است.
✍🏼بحثی که در این کلام نورانی امام فرمودند " اقبال و ادبار دنیا " است. در روایت در کتاب شریف کافی ج ۲ باب حبّ الدّنیا است از امام صادق علیه السّلام که از حضرت عیسی بن مریم سلام الله علیه نقل کردند که ایشان فرمود: حبّ بنی آدم نسبت به دنیا همچون حبّ کودک نسبت به مادرش است! هر وقت دنیا اقبال کرد و به بنی آدم رو آورد بنی آدم را سرور و فرح گیرد و هر وقت دنیا به ایشان ادبار کرد یعنی پشت کرد حزن و بکاء ایشان را گیرد. از امیرالمومنین نیز روایتی است که " الناس ابناء الدنیا " و دیگر جای سرزنشی نیست برای مرد بخاطر حبّ مادرش که دنیا می باشد.
✍🏼دنیا هم می تواند بهترین مکان و هم می تواند بدترین مکان باشد مانده است به چگونگی استفاده بشر از آن و در چه راهی. امیرالمومنین در جایی می فرماید نعم الدار (دنیا نیکو خانه و مکانی است) در جایی دیگر می فرماید دنیا بئس الدار (خانه و مکانی بد) است، در ادامه خود حضرت تبیین می کند که اگر از آن استفاده صحیح شود و انسان بوسیله دنیا، آخرت خود را آباد سازد در این صورت نعم الدار است در غیر اینصورت بئس الدار است، به همین علت در روایات اهل بیت علیهم السّلام از دنیا به عنوان " نعم العون(بهترین یاور برای آباد سازی آخرت) " و " مزرعة الآخرة " یاد شده است.
✍🏼از ویژگی های دنیا "دُوَل" بودن آن است که در روایات اسلامی بسیار اشاره شده، به این معنا که دنیا دست به دست می گردد و نوبتی است. موضوع آخر که در مورد آن می خواهیم بحث کنیم " أخذ مِنَ الدّنیا فَوقَ الکَفاف " است یعنی اینکه دین اسلام امر به ترک مطلق دنیا نکرده است بلکه امر فرموده از مال دنیا نیز بگیرید ولی به قدری که کفایت کننده برای شما و خانواده تان و زندگی تان باشد نه بیشتر از آن! که در روایات مذمت شده است اخذ از مال و امور دنیا بیشتر از حد کفاف.
✍🏼بعد کلام خود امام، که در این کلام عبرت آموز به دگرگونی حال مردم در برابر کسانی که دنیا به آنها روی میکند یا پشت مینماید اشاره کرده میفرماید: «هنگامی که دنیا به کسی روی آورد نیکیهای دیگران را به او عاریت میدهد و هنگامی که دنیا به کسی پشت کند نیکیهای خودش را نیز از او سلب مینماید». این یک واقعیت است که شواهد فراوان تاریخی دارد؛هنگامی که انسانهایی چه در امر حکومت و سیاست و چه در امور اجتماعی و اقتصادی و چه در علوم و دانشها مشهور و معروف میشدند بسیاری از کارهای خوبی را که دیگران انجام داده بودند به آنها نسبت میدادند.
✍🏼ابن ابی الحدید در شرح نهج البلاغه خود میگوید: بسیاری از اشعار خوب را دیده ایم که چون گوینده اش ناشناخته بود از او نفی میکردند و به افراد مشهور در شعر نسبت میدادند، بلکه کتابهایی در فنون و علوم از اشخاص غیر مشهور وجود داشته که آن را به صاحبان نبوغ و شهرت نسبت داده اند.
✍🏼چرا چنین است؟ دلیل آن چند چیز است: ۱)نخست این که متملقان و مداحان برای نزدیک شدن به این افراد دروغهای زیادی به هم میبافند و به آنها نسبت میدهند و زبان به زبان نقل میشود، کم کم اشخاص باور میکنند که واقعیتی در کار است و به عکس، کسانی که نسبت به افرادی حسادت دارند و به هنگام قدرت آنها نمی توانند چیزی درباره آنها بگویند وقتی قدرتشان از دست رفت هر نسبت ناروایی را به آنان میدهند و تمام فضایل شان را نیز زیر سؤال میبرند. ۲)علت دیگر این است که یکی از صفاتی که در بسیاری از افراد به طور طبیعی دیده میشود قهرمان سازی است؛سعی دارند کسانی را به عنوان قهرمان در فنون و علوم و مسائل مختلف به جهان عرضه کنند و همین امر سبب میشود که محاسن دیگران را به حساب آنان بگذارند و در مقابل، عده ای به اصطلاح حس ضعیف کشی دارند که اگر کسی در جامعه ضعیف و ناتوان شد، هر بلایی بتوانند به سرش میآورند.
•┈┈••••✾•🍃🌼🍃•✾•••┈┈•