شورلعن.mp3
929.3K
🔥لعنت بهت اولی🔥
🌪با آوای جلی🌪
پست ترین آدمی
🔥لعنت بهت دومی🔥
کافر عالَمی
🔥لعنت بهت سومی🔥
👌🏼💚لعنت بر منکر حضرت شاه علی(ع)
🔳حضرت امام حسن عسکری سلام الله علیه به علی بن عاصم کوفی فرمود:
🔶همانا ملائکه لعن می کنند کسی را که در لعن دشمنان ما توقف کند یا لعن دشمنان ما نکند.
📕بحارالانوار ج ۵۰ ص ۳۱۶
🔰نهج الحقّ في معرفة امناء الرّب♥️
🌐@mohadesin_marefat_110
امام زمان سلام الله علیه ✨
─━━━━━━🍂━━━━━━─ 💠حدیث روز💠 💎ریش و سیبیل ✍حضرت ختمي مرتبت به فرستادگان كسري (پادشاه ايران باستان) ك
─━━━━━━🍂━━━━━━─
💠حدیث روز💠
💎خواب قیلوله و تقویت حافظه
🔻أَتَى أَعْرَابِيٌّ إِلَى النَّبِيِّ ص فَقَالَ يَا رَسُولَ اللَّهِ إِنِّي كُنْتُ ذَكُوراً وَ إِنِّي صِرْتُ نَسِيّاً فَقَالَ أَ كُنْتَ تَقِيلُ قَالَ نَعَمْ قَالَ وَ تَرَكْتَ ذَاكَ قَالَ نَعَمْ قَالَ عُدْ فَعَادَ فَرَجَعَ إِلَيْهِ ذِهْنُهُ.
❇️کسی خدمت حضرت رسول صلی الله علیه و آله رسید وعرض کرد: حافظه ای قوی داشتم ولی اکنون فراموشی بر من غالب شده است (چه کنم؟ ) حضرت فرمود: «آیا قبلاً خواب قیلوله داشتی واکنون ترک کرده ای؟ » عرض کرد: آری. فرمود: «دوباره آن کار را انجام بده». آن شخص به دستور حضرت عمل کرد، حافظه اش برگشت.
📚من لا يحضره الفقيه ج ۱ ، ص ۵۰۳
✍«قیلوله» خواب نیم روز، خواب واستراحت در نیمه روز یا پیش از ظهر است و بسیار در راویات توصیه شده است.
─━━━━━━🍂━━━━━━─
امام زمان سلام الله علیه ✨
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄ 🌹 #داستانهایبحارالانوار 💚 #داستانامروز 💌زبانم لال اگر از رسول خدا صلی الله علیه و
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
🌹 #داستانهایبحارالانوار
💚 #داستانامروز
💌رعب و وحشت عمر بن خطاب از غضب و هیبت امیرالمؤمنین علی علیه السّلام
🌿ابو وائل نقل میکند، روزی همراه عمربن خطاب بودم، گفت: نزدیک بیا تا از شجاعت و قهرمانی علی برای تو بگویم.
🌿نزدیک رفتم، گفت: در جنگ احد، با پیامبر پیمان بستیم که فرار نکنیم و هر کس از ما فرار کند، او گمراه است و هر کدام از ما کشته شود، او شهید است و پیامبر صلی الله علیه و آله سرپرست اوست. در هنگام جنگ ناگهان،! صد فرمانده دلاور، که هر کدام دارای صد نفر جنگجو بودند دسته دسته به ما حمله نمودند، به طوری که توان جنگی را از دست دادیم و با کمال آشفتگی از میدان فرارکردیم.
🌿ناگاه! علی را دیدم، که مانند شیر پنجه افکن، مقداری ریگ از زمین برداشت به صورت ما ریخت و گفت: زشت و بریده و پوشیده سیاه باد، روی شما به کجا فرار میکنید؟ آیا به سوی جهنم میگریزید؟ ما به میدان برگشتیم.
🌿بار دیگر بر ما حمله کرد و این بار در
دستش اسلحه بود که از آن خون میچکید! فریاد زد: شما بیعت کردید و بیعت شکنی نمودید، سوگند به خدا شما سزاوارتر از کافران به کشته شدن هستید. به چشم هایش نگاه کردم، گویی مانند دو مشعل زیتون بودند که آتش از آن شعله میکشید و یا مانند، دو ظرف پرازخون. یقین کردم به طرف ما میآید و همه ما را میکشد!
🌿من از همه ی اصحاب زودتر به سویش شتافتم و گفتم: ای ابوالحسن! خدا را! خدا را! عربها در جنگ گاهی فرار میکنند و گاهی حمله میآورند، و حمله جدید، خسارت فرار را جبران میکند.
🌿گویا خود را کنترل کرد و چهره اش را از من برگردانید. از آن وقت تاکنون همواره آن وحشتی که آن روز از هیبت علی علیه السلام بر دلم نشسته، هرگز فراموش نکرده ام و از دلم آن رعب و وحشت خارج نشده است! (فوالله ما خرج ذلك الرعب من قلبي حتى الساعة)
📚بحارالانوار ، ج ۲۰، ص ۵۳
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
❗️ترک ولایت امیرالمومنین معصیت و کفر است📣
▪️عَنْ عِیسَی بْنِ دَاوُدَ عَنْ أَبِی الْحَسَنِ مُوسَی عَنْ أَبِیهِ علیه السلام فِی قَوْلِهِ تَعَالَی وَ قُلِ الْحَقُّ مِنْ رَبِّکُمْ فِی وَلَایَةِ عَلِیٍّ علیه السلام فَمَنْ شاءَ فَلْیُؤْمِنْ وَ مَنْ شاءَ فَلْیَکْفُرْ قَالَ وَ قَرَأَ إِلَی قَوْلِهِ أَحْسَنَ عَمَلًا ثُمَّ قَالَ قِیلَ لِلنَّبِیِّ صلی الله علیه و آله فَاصْدَعْ بِما تُؤْمَرُ فِی أَمْرِ عَلِیٍّ فَإِنَّهُ الْحَقُّ مِنْ رَبِّکَ فَمَنْ شاءَ فَلْیُؤْمِنْ وَ مَنْ شاءَ فَلْیَکْفُرْ فَجَعَلَ اللَّهُ تَرْکَهُ مَعْصِیَةً وَ کُفْراً قَالَ ثُمَّ قَرَأَ إِنَّا أَعْتَدْنا لِلظَّالِمِینَ لآِلِ مُحَمَّدٍ ناراً أَحاطَ بِهِمْ سُرادِقُها ثُمَّ قَرَأَ إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ إِنَّا لا نُضِیعُ أَجْرَ مَنْ أَحْسَنَ عَمَلًا یَعْنِی بِهِمْ آلَ مُحَمَّدٍ صلی الله علیه و آله.
🔹عیسی بن داود از ابوالحسن موسی، از پدر خود علیه السّلام نقل کرد که درباره آیه «وَ قُلِ الْحَقُّ مِنْ رَبِّکُمْ» درباره ولایت علی، «فَمَنْ شاءَ فَلْیُؤْمِنْ وَ مَنْ شاءَ فَلْیَکْفُرْ» فرمود: و خواند آیه را تا «أَحْسَنَ عَمَلًا»، آنگاه فرمود: به پیامبر اکرم گفته شد آنچه را که در مسأله علی به آن مأموری آشکار کن، زیرا او از جانب پرودگارت حق است. پس هر کس خواست، ایمان بیاورد و هر کس خواست، کفر بورزد. خداوند ترک او را معصیت و کفر قرار داد. فرمود: سپس خواند: «إِنَّا أَعْتَدْنا لِلظَّالِمِینَ» ستمگران به آل محمّد، «ناراً أَحاطَ بِهِمْ سُرادِقُها» -. کهف / ۲۹ - {پس هر که بخواهد بگرود و هر که بخواهد انکار کند که ما برای ستمگران آتشی آماده کرده ایم که سراپرده هایش آنان را در بر میگیرد. } سپس خواند: «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ إِنَّا لا نُضِیعُ أَجْرَ مَنْ أَحْسَنَ عَمَلًا» -. کهف / ۳۰ - {کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته کرده اند [بدانند که] ما پاداش کسی را که نیکوکاری کرده است تباه نمی کنیم. } یعنی به آل محمّد علیهم السّلام.
📚بحارالانوار ج ۲۳ ص ۳۸۰ ح ۷۲
🔰نهج الحقّ في معرفة امناء الرّب♥️
🌐@mohadesin_marefat_110
💠کفر و شرک مخالفین و غیر شیعیان اهل بیت سلام الله علیهم
💥علامه محمّد باقر مجلسی رضی الله تعالی عنه گوید:
✍اعلم أن إطلاق لفظ الشرک و الکفر علی من لم یعتقد إمامة أمیر المؤمنین و الأئمة من ولده علیهم السلام و فضل علیهم غیرهم یدل علی أنهم کفار مخلدون فی النار.
🔵بدان اطلاق لفظ شرک و کفر بر کسی که معتقد به امامت امیرالمؤمنین و ائمه از فرزندانش نبود و دیگری را بر آنها مقدم داشت، دلیل است بر اینکه آنها مخالفین کافر و جاودانه در آتشند.
📚بحارالانوار ج ۲۳ ص ۳۹۰
🔰نهج الحقّ في معرفة امناء الرّب♥️
🌐@mohadesin_marefat_110
🍃اصحاب الیمین شیعیان و محبین اهل بیت هستند🍃
🔸عَنْ جَابِرِ بْنِ یَزِیدَ عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ علیه السلام فِی قَوْلِهِ عَزَّ وَ جَلَّ فَسَلامٌ لَکَ مِنْ أَصْحابِ الْیَمِینِ قَالَ هُمُ الشِّیعَةُ.
🔹جابر بن یزید از حضرت باقر علیه السلام در باره آیه: «فَسَلامٌ لَکَ مِنْ أَصْحابِ الْیَمِینِ» -. واقعه / ۹۱ - {از یاران راست بر تو سلام باد} نقل کرد که اصحاب یمین شیعه هستند.
🔸عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُسْلِمٍ عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ علیه السلام فِی قَوْلِهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ أَمَّا إِنْ کانَ مِنْ أَصْحابِ الْیَمِینِ فَسَلامٌ لَکَ مِنْ أَصْحابِ الْیَمِینِ قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ علیه السلام هُمْ شِیعَتُنَا مُحِبُّونَا.
🔹محمّد بن مسلم از حضرت باقر علیه السلام نقل میکند که در باره آیه: «وَ أَمَّا إِنْ کانَ مِنْ أَصْحابِ الْیَمِینِ * فَسَلامٌ لَکَ مِنْ أَصْحابِ الْیَمِینِ» -. واقعه / ۹۰ و ۹۱ - فرمود: آنها شیعیان و محبین ما هستند.
📚بحارالانوار ج ۲۴ ص ۱ ح ۱ و ۲
🔰نهج الحقّ في معرفة امناء الرّب♥️
🌐@mohadesin_marefat_110
امام زمان سلام الله علیه ✨
•┈┈••••✾•🍃🌼🍃•✾•••┈┈• ☂ #نهجالبلاغه ☀️ #حکمتها ┄┅═══✼کلام مولا؏✼═══┅┄ 🔸إِذَا قَدَرتَ عَلَی عَدُو
•┈┈••••✾•🍃🌼🍃•✾•••┈┈•
☂ #نهجالبلاغه
☀️ #حکمتها
┄┅═══✼کلام مولا؏✼═══┅┄
🔸أَعْجَزُ النَّاسِ مَنْ عَجَزَ عَنِ اکْتِسَابِ الْإِخْوَانِ، وَ أَعْجَزُ مِنْهُ مَنْ ضَیَّعَ مَنْ ظَفِرَ بِهِ مِنْهُمْ.
🔹عاجزترین مردم کسی است که از به دست آوردن دوستان عاجز باشد و از او عاجزتر کسی است که دوستانی را که به دست آورده از دست بدهد.
📒 #حکمت12
❀•✾●شرح●✾•❀
✍🏼شک نیست که یکی از مهم ترین سرمایه انسان در زندگی دوستان صمیمی است؛این سرمایه نه تنها برای یاری کردن انسان در برابر مشکلات، بلکه برای انس گرفتن و از تجربهها و نظرات آنها بهره گیری کردن ضروری است و جالب این که به دست آوردن دوستان خوب کار آسانی است؛نه همچون به دست آوردن مال است که احتیاج به تلاش و کوشش فراون و گاه نیاز به سرمایه گذاریهای کلان دارد و نه همچون مقام است که به دست آوردنش نیاز به روابط اجتماعی قوی دارد، بلکه با سرمایه ای که در اختیار هر کس هست به دست میآید و آن سرمایه گشاده رویی، ادب و حسن معاشرت است.
✍🏼حدیث معروفی است از امیر مؤمنان علی علیه السّلام که خطاب به مردم فرمود: «إِنَّکُمْ لَنْ تَسَعُوا النَّاسَ بِأَمْوَالِکُمْ فَسَعُوهُمْ بِطَلَاقَةِ الْوَجْهِ وَ حُسْنِ اللِّقَاءِ فَإِنِّی سَمِعْتُ رَسُولَ اللَّهِ صلی الله علیه و آله یَقُولُ إِنَّکُمْ لَنْ تَسَعُوا النَّاسَ بِأَمْوَالِکُمْ فَسَعُوهُمْ بِأَخْلَاقِکُمْ؛ (ای مردم) شما نمی توانید مردم را با اموال خود راضی نگه دارید، از این رو ایشان را با خوشرویی و رفتار خوب راضی نگه دارید، زیرا من از رسول خدا صلی الله علیه و آله شنیدم که میفرمود: شما نمی توانید خشنودی مردم را با اموال (محدودتان) به دست آورید بنابراین با اخلاق نیکتان خشنودی آنها را به دست آورید». (📚بحارالانوار، ج ۶۸، ص ۳۸۴، ح ۲۲)
✍🏼آنگاه امام میافزاید: «و از او عاجزتر کسی است که دوستانی را که به دست آورده از دست بدهد»؛ (وَ أَعْجَزُ مِنْهُ مَنْ ضَیَّعَ مَنْ ظَفِرَ بِهِ مِنْهُمْ). زیرا ممکن است به دست آوردن چیزی مقداری زحمت داشته باشد؛ولی نگه داشتن آن آسان تر است، بنابراین کسی که دوستان خود را با بی مهری یا بی اعتنایی از دست دهد عاجزتر از کسی است که نتوانسته دوستی به دست آورد.
در اینجا سؤالی مطرح است که اگر امام در جمله اول میفرماید: «از همه مردم عاجزتر کسی است که... »چگونه بعد از آن میفرماید: «و از او عاجزتر کسی است که دوستانش را از دست دهد»اگر جمله اول عمومیّت دارد، با جمله دوم سازگار نیست. ولی پاسخ این سؤال روشن است و آن اینکه جمله اول عمومیّت نسبی دارد و عمومیّت نسبی با وجود بعضی از استثناها منافات ندارد و شبیه این تعبیر در کلمات روزانه مردم نیز زیاد است؛مثلا مردم میگویند: بدبخت ترین مردم کسی است که آبروی خود را از دست دهد و از او بدبخت تر کسی است که ایمان خود را از دست دهد و هیچ گاه در عرف مردم تناقضی در میان این دو دیده نمی شود.
✍🏼در اهمّیّت دوستان همین بس که از بعضی از بزرگان سؤال شد: آیا برادر بهتر است یا دوست خوب. گفت: برادری خوب است که دوست انسان باشد. در روایات اسلامی در رابطه با دوست بسیار صحبت شده است، اهل بیت ما را از دوستی با افراد جاهل و احمق بر حذر داشتند از امیرالمومنین نقل شده است که حضرت فرمود: به دشمن دانای خود بیشتر اطمینان داشته باش تا به دوست نادانت. (📚ترجمه میزان الحکمه ج ۲ ص ۳۵۶) و همچنین فرمودند: الاصدقاء نفس واحدة في جسوم متفرقة: دوستان یک روحند، در چند پیکر. (📚ترجمه میزان الحکمه ج ۶ ص ۱۹۰)
•┈┈••••✾•🍃🌼🍃•✾•••┈┈•