eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
905 عکس
328 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️وقتی عزت نفس کم شده و افکار پریشان زندگی ما را کنترل می کنند... وقتی عزت نفس کم است، با ناملایمات زندگی برخورد بی‌تناسب می‌کنیم. 🔶در برابر ناملایماتی تسلیم می‌شویم، که اگر از عزت نفس بیشتری برخوردار بودیم در برابر آن به خوبی مقاومت می‌کردیم. تحت تأثیر احساس ناتوانی و نابسندگی فلج می‌شویم. بیش از آن که بخواهیم از خوشی‌ها لذت ببریم، از درد و ناراحتی اجتناب می‌کنیم. 🔶منفی‌ها بیش از مثبت‌ها در زندگی ما ایفای نفش می‌کنند . گر به درایت و کفایت و خوب بودن خود باورداشته باشیم؛ ولی خود را باور نداشته باشیم؛ دنیا برایمان به مکان هول‌انگیزی تبدیل می‌شود. @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
⭕️وقتی عزت نفس کم شده و افکار پریشان زندگی ما را کنترل می کنند... وقتی عزت نفس کم است، با ناملایم
در مورد این مطلب، سوالاتی دریافت شد و محتوای مشترک آنها این بود که: چه کاری می توانیم انجام دهیم؟ پاسخ مختصر : الف) شناخت عوامل کاهنده عزت نفس و کم کردن آن عوامل ، و آشنایی با عوامل افزاینده عزت نفس و روش تقویت آنها، باعث می‌شود، سرمایه عزت نفس خود را حفظ کنیم. ب) با مهارت مدیریت و کنترل ذهن ، هم با واقعیت آشتی می‌کنیم و هم حال بهتری را برای خود رقم خواهیم زد. این دو مهارت نقشی مهم در زندگی عاقلانه و عزتمندانه دارند. برای کسب آن نیاز به یادگیری و سپس تمرین و تمرین و تمرین داریم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
🔵نکته‌ای از درس‌های عزت نفس اگر با تلاش‌ آگاهانه، در زمان سختی به خودمان شفقت، محبت و حمایت ابراز کنیم، اوضاع ما تغییر خواهد کرد. می توانیم یاد بگیریم که به رغم نواقصِ درونی و بیرونی خودمان و زندگی‌مان، وضعیت موجود خویش را بپذیریم(پذیرش به معنای درک واقعیت موجود و نه تایید آن) و در نتیجه قدرت لازم برای شکوفایی و رشد را به خود اعطا خواهیم کرد. با پذیرفتن خود و نقص‌های‌مان ، قدرت کافی را برای شکوفاتر شدن و رشد استعدادها و جبران کاستی‌ها خواهیم داشت. با پذیرفتن کاستی های خود، می توانیم حرمت بهتری برای خود قائل شویم و با خویش مهربان تر باشیم. مهربانی با خود به خصوص هنگامی که رنجی را احساس کرده‌ایم یک ضرورت اجتناب ناپذیر است. و نامهربانی در چنین موقعیتی، احتمال غلطیدن بیشتر در چاه تاریک گناه را بیشتر می‌کند. @ertebatmoaserdini .
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ رَسُولِ الله السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَة السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْن السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ الله السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ الله السَّلامُ عَلَیْکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ الله السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَر يَا فَاطِمَةُ اشْفَعِي لِي فِي الْجَنَّةِ فَإِنَّ لَكِ عِنْدَ الله شَأْناً مِنَ الشَّأْنِ 🔸السلام علیک یا فاطمه المعصومه (سلام الله علیها) @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد شهید آیت الله مطهری، شاگرد موفق و آسمانی علامه طباطبائی: صدسال بعد باید بنشینند و آثار علامه طباطبایی را تجزیه و تحلیل کنند وبه ارزش این مرد پی ببرند. ـــــــــــــــــــــــــــ ۲۴ آبان سالروز عروج ملکوتی مرد اخلاص، آزاداندیشی،حکمت و بندگی، علامه طباطبائی گرامی باد. مروری بر زندگی نامه علامه https://www.aparat.com/v/fRNhM @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چند سطر از یک نوشته: خیال وحشی‌ترین قدرت انسان است. لحظه‌ای آرام نمی‌گیرد و دائماً ما را به‌دنبال خود می‌کِشد. حکما، همیشه، افراد را نصیحت می‌کنند که منظم‌تر بیندیشند و از خیال‌بافی دوری کنند. در نظر آن‌ها، اگر کسی مقداری دچار خیال‌پردازی باشد، اغلب محکوم می‌شود به پریشانی و جنون. اکثر پژوهش‌های معاصر می‌گویند: پریشانی و خیال‌پردازی آدم‌ها را رنجور و ناراحت می‌کند. @ertebatmoaserdini .
🔹لطفا با احساس خوب وارد شوید. اگر در ارتباط با دیگران افسرده، عصبی، نگران و مضطرب می شوید، باید به نوعی مشکل را برطرف کنید. باید از شر احساسات منفی فراگیر رها شده و احساسات خوب مثبت مثل خوشحالی و رضایت را جایگزین کنید. برای تغییر احساسات منفی و مخرب دو راه پیش رو دارید: ۱. می‌توانید محیط بیرونی را تغییر دهید. مثلا محل کار، دوستان و مکانِ زندگی‌تان و یا رفتار دیگران را عوض کنید. ۲. تغییر عوامل درونی‌تان است. شما می توانید تفسیر خود را از رویدادهای زندگی تغییر دهید. تغییر تفسیر باعث تغییر در احساس و رفتار می‌شود. بدیهی است تغییر خود آسان‌تر از تغییر محیط و دیگران است. برشی از کتاب «به سوی دیگران» @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا