eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
905 عکس
328 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ رَسُولِ الله السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَة السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْن السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ الله السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ الله السَّلامُ عَلَیْکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ الله السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَر يَا فَاطِمَةُ اشْفَعِي لِي فِي الْجَنَّةِ فَإِنَّ لَكِ عِنْدَ الله شَأْناً مِنَ الشَّأْنِ 🔸السلام علیک یا فاطمه المعصومه (سلام الله علیها) @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد شهید آیت الله مطهری، شاگرد موفق و آسمانی علامه طباطبائی: صدسال بعد باید بنشینند و آثار علامه طباطبایی را تجزیه و تحلیل کنند وبه ارزش این مرد پی ببرند. ـــــــــــــــــــــــــــ ۲۴ آبان سالروز عروج ملکوتی مرد اخلاص، آزاداندیشی،حکمت و بندگی، علامه طباطبائی گرامی باد. مروری بر زندگی نامه علامه https://www.aparat.com/v/fRNhM @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چند سطر از یک نوشته: خیال وحشی‌ترین قدرت انسان است. لحظه‌ای آرام نمی‌گیرد و دائماً ما را به‌دنبال خود می‌کِشد. حکما، همیشه، افراد را نصیحت می‌کنند که منظم‌تر بیندیشند و از خیال‌بافی دوری کنند. در نظر آن‌ها، اگر کسی مقداری دچار خیال‌پردازی باشد، اغلب محکوم می‌شود به پریشانی و جنون. اکثر پژوهش‌های معاصر می‌گویند: پریشانی و خیال‌پردازی آدم‌ها را رنجور و ناراحت می‌کند. @ertebatmoaserdini .
🔹لطفا با احساس خوب وارد شوید. اگر در ارتباط با دیگران افسرده، عصبی، نگران و مضطرب می شوید، باید به نوعی مشکل را برطرف کنید. باید از شر احساسات منفی فراگیر رها شده و احساسات خوب مثبت مثل خوشحالی و رضایت را جایگزین کنید. برای تغییر احساسات منفی و مخرب دو راه پیش رو دارید: ۱. می‌توانید محیط بیرونی را تغییر دهید. مثلا محل کار، دوستان و مکانِ زندگی‌تان و یا رفتار دیگران را عوض کنید. ۲. تغییر عوامل درونی‌تان است. شما می توانید تفسیر خود را از رویدادهای زندگی تغییر دهید. تغییر تفسیر باعث تغییر در احساس و رفتار می‌شود. بدیهی است تغییر خود آسان‌تر از تغییر محیط و دیگران است. برشی از کتاب «به سوی دیگران» @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ نکته‌ای از یک کتاب اگر لازم است کسی را متقاعد کنید که دوست‌تان داشته باشد، هرگز شما را دوست نخواهد داشت. اگر لازم است به کسی باج بدهید تا به شما احترام بگذارد، هرگز به شما احترام نخواهد گذاشت. اگر لازم است کسی را متقاعد کنید تا به شما اعتماد کند، در حقیقت هرگز به شما اعتماد نخواهد کرد. با ارزش‌ترین و مهم‌ترین چیزها در زندگی، ذاتاً ماهیتی غیرمعاملاتی دارند و تلاش برای مذاکره سرِ آنها بلافاصله نابودشان می‌کند. شما نمی‌توانید برای رسیدن به خوشبختی توطئه‌چینی کنید؛ غیرممکن است. 📚از کتاب: اوضاع خیلی خراب است نویسنده: مارک منسن ______________ با اصرار و باج‌دادن و توطئه، احترام و اعتماد و ارتباط موثر شکل نمی‌گیرد. مهارت آموختنی است، بیاموزیم و تمرین کنیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز توفیق داشتم و در خدمت دو گروه از مبلغان جهادی در اهواز بودم. در کنار تلاشگرانِ جهادِ خدمت ، حال انسان، خوب می‌شود. @ertebatmoaserdini .
🌺 در محضر حضرت آیت‌الله العظمی مظاهری معیار تشخیص کاری که مورد رضایت الهی است. @ertebatmoaserdini .
🔵 مشکلات زیادی محصول کاستی در مهارت ارتباطی است. چرا اغلب مشکلاتی را که با خانواده داریم با دوستان خود کمتر داریم؟ چرا در دوستی‌ها روزهای اول آشنایی، لذت دوباره دیدن و تحمل اختلاف ها بیشتر است؟ چرا احترام و ادب و ملاحظات با غریبه ها نسبت به نزدیکان، کمی پر رنگ تر است؟ این همه نارضایتی از رابطه ها محصول چیست؟ یک رابطه باید چگونه پیش برود تا فوائد آن از آسیب آن کمتر نباشد؟ معمولا همه ما، جواب های منطقی و خوبی برای این سوال ها داریم، اما رضایت مندی ما در ارتباط ها به اندازه جواب هایمان قابل قبول نیست. برای توانائی و موفقیت، نیازمند مهارت هستیم. @ertebatmoaserdini .