eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
903 عکس
325 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️برای تامل 🔸 اگر از شما بپرسم «از زندگیت چی می‌خوای؟» و شما این‌طور جواب دهید که «می‌خوام خوشحال باشم و یه خانوادهٔ خوب و یه کار دلخواه داشته باشم.» پاسخ شما آن‌قدر کلی،متداول و حدس‌زدنی است که در واقع هیچ معنایی ندارد. 🔹 سوال جالب‌توجه‌تر، سوالی که بیشتر مردم معمولا به آن فکر نمی‌کنند، این است که: «چه رنجی را در زندگی می‌خواهید؟ حاضرید به‌خاطر چه‌چیزی در زندگی اذیت شوید؟» چون به نظر می‌رسد که پاسخ این سوال نقش مهمی در زندگی ما ایفا می‌کند. 📚 کتاب: هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها 👤 مارک منسن @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 هفت مرحله برای رسیدن به هدف (موفقیت) برای تعیین هدف و سپس رسیدن به آن یک فرمول هفت مرحله ای وجود دارد که همه افراد موفق، بدون استثنا، با اندکی تغییر از آن پیروی می کنند تا به موفقیت های بزرگ برسند. شما هم می توانید همین کار را بکنید. ✅ ببینید چه می خواهید مرحله اول: دقیقا مشخص کنید در هر زمینه ای از زندگی تان چه می خواهید. ایده های کلی را به موارد خاص تبدیل کنید. ✅ اهداف را یادداشت کنید مرحله دوم: پس از تشخیص آنچه می خواهید، آن را به تفصیل و روشنی بنویسید . سعی کنید روی کاغذ فکر کنید. هدفی که مشخص نشده و حتی المقدور روی کاغذ نیاید هدف نیست؛ بلکه فقط نوعی آرزوی بدون پشتوانه است. ✅ زمان بندی کنید. مرحله سوم: برای هدف خود ضرب الاجل تعیین کنید. با این کار نیرویی در ضمیر ناخودآگاه‌تان ایجاد می شود که شما را به انجام فعالیت‌های لازم برای رسیدن به هدف وادار می‌کند. اگر هدف بزرگ است، آن را به اجزاء و اهداف کوچک‌تر تقسیم کنید و برای رسیدن به هر کدام مهلتی تعیین کنید. هیچ چیز را به دست اتفاقات و شانس نسپارید. ✅ لیست تهیه کنید. مرحله چهارم: فهرست همه فعالیت‌های لازم برای دست‌یابی به هدف را بنویسید و در آینده هم همین طور که اقدامات جدیدی به فکرتان می رسد آنها را هم به لیست اضافه کنید تا تکمیل شود. ✅ فهرست اهداف و اقدامات را سازماندهی کنید. مرحله پنجم: لیست فعالیت ها را به یک برنامه تبدیل کنید. به این صورت که بر حسب اهمیت آنها را اولویت‌بندی کنید و سپس آنها را به ترتیب بنویسید و برای هر کدام مهلتی تعیین کنید. ✅ اقدام کنید مرحله ششم: بر مبنای برنامه بالا دست به اقدام بزنید. مهم این است که کار را شروع کنید. ✅ هر روز کاری را انجام بدهید مرحله هفتم: هر روز به انجام یکی از فعالیت هایی بپردازید که شما را به مهم ترین هدف تان در زمانی که معین کرده اید نزدیک تر کند. تصمیم بگیرید در هر روز سال کاری بکنید که شما را در مسیر رسیدن به هدف پیش ببرد. با به کارگیری این فرمول، پیشرفت روزانه تان حیرت آور خواهد بود. ✅ هدف هایتان را هر روز مرور کنید. اهداف خود را هر روز مرور کنید تا مطمئن شوید که هنوز هم مهم ترین اهداف هستند. از سویی دیگر مسیر خود را با همان اهداف، هماهنگ کنید. به این ترتیب با گذشت زمان اهداف جدیدی به لیست خود اضافه خواهید کرد و آنهایی را که دیگر مهم نیستند حذف می کنید. برای هدف هایتان هر چه باشند، برنامه‌ریزی کامل و مکتوب تهیه کنید و هر روز روی آن برنامه کار کنید. این است رمز عملکرد عالی و رسیدن به موفقیت. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
عادات افراد موفق را بشناسید ✍️ یک پژوهشگر با بررسی زندگی بیش از ١٠٠ فرد موفق، عادت‌های روزانه‌ی آن‌ها را که به موفقیت‌شان کمک می‌کند، چنین نوشته است: 🔻 مطالعه‌ی مداوم 🔻 ورزش منظم 🔻 نشست ‌و برخاست با افراد موفق 🔻 شناسائی و دنبال کردن اهداف خود 🔻 سحرخیزی 🔻 کمک گرفتن از مشاوران مجرب در کارها 🔻 مثبت‌نگری 🔻 عدم همرنگی(کورکورانه) با جماعت 🔻 تفکر و تعمق روزانه ( ۱۵ تا ۳۰ دقیقه ) 🔻 کمک کردن به دیگران یادآوری: تقریبا تمام ویژگی های فوق، مورد تاکید دین ما هستند. برای برداشتن گام های عملی در زندگی ، لازم است این دستوراتِ موفقیت را عمل و در زندگی نهادینه کنیم ، دانستن به تنهایی کافی نیست. https://eitaa.com/ertebatmoaserdini @ertebatmoaserdini
📃 تمرین شناسایی ترس‌ها در زندگی ✍️ فهرستی از ترس‌های انتزاعی در زیر ارائه شده است. در خودتان بررسی کنید و ببینید کدام‌یک از این ترس‌ها را دارید؟ 🔻ترس از شکست 🔻ترس از قضاوت منفی دیگران 🔻ترس از ناکامی و نرسیدن به آرزوها و خواسته‌ها 🔻ترس از شکستن دل دیگران 🔻ترس از تصمیم‌گیری اشتباه و خطا کردن 🔻ترس از پشیمان شدن 🔻ترس از مورد سوءاستفاده قرار گرفتن 🔻ترس از تنهایی 🔻ترسِ از دست دادن کسی یا چیزی 🔻ترس از طرد شدن توسط دیگران 🔻ترس از عدم ادای دین به والدین 🔻ترس از میان‌مایِگی و آدمِ متوسط بودن 🔻ترس از فقیر شدن 🔻ترس از ناتوانی 🔻ترس از آبروریزی و بی‌اعتبار شدن 🔻ترس از موفقیت 🔻ترس از دست دادن کنترل خود 🔻ترس از نداشتن کنترل بر اتفاقات 🔻ترس از دست دادن فرصت‌ها 🔻ترس از برملا شدن منِ واقعی برای دیگران و... شما نیز می‌توانید مواردی به این فهرست موارد دیگری را اضافه کنید. @ertebatmoaserdini .
شناخت آدم‌ها و گفت: اگر خواهی که مرد را بشناسی، در نِگر تا به وعده خدای ایمن‌تر است یا به وعده‌ی مردمان؟ تذکرة الاولیاء عطار @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
khane-ye-mehr.mp3
10.86M
“خانه ی مهر” اثر: علی فانی شعری از علی اکبر لطیفیان و حاج غلامرضا سازگار @ertebatmoaserdini
📃 خودباوری و راه‌های تقویت آن ✍️ بررسی و بهبود خودباوری دست‌کم شامل دو جنبه است: جنبه درمان آسیب‌‏های به جا مانده از دوران کودکی(که منجر به احساس نامطلوب از خود می‌‏شود) و دیگری، حذف بدبینی نسبت به خود و جنبه دیگر سازندگی نقاط قوت، مثبت و آموختن راه‌هایی که منجر به تقویت حس شایستگی و ارزشمندی می‌‏شود. ☑️ برای تقویت خودباوری درخود، توجه به نکات زیر مفید است : 🔻خودباوری یاد گرفتنی است. ممکن است ضعف خودباوریِ در حال حاضر شما، ناشی از اتفاقاتی باشد که در زمان گذشته (کودکی و نوجوانی) رخ داده‌‏اند. اما در هر سنی که باشید می‌‏توانید رشد کنید وراه‌های جدیدی برای شناخت خود پیدا کنید. هر چه بیشتر یاد بگیرید، بدانید و درک کنید، خودباوری در شما بیشتر تقویت می‌‏شود. شاید بتوان گفت که شرط اساسی خودباوری، شناخت خود است. 🔻نقاط قوت خود را تشخیص دهید و بر آنها تمرکز کنید. فکرهای محدود کننده‌‏ای را که در طول زندگی در مورد خودتان در ذهن‌تان به وجود آمده را دور بریزید. اگر به جای تمرکز بر داشته‌‏ها و توانایی‌‏های‌‏تان، بر کمبود‌‏ها و مشکلات‌‏تان تمرکز کنید، فرصت خودباوری را از دست می‌‏دهید. 🔻باورهای منفی در مورد خودتان را شناسایی و به چالش بکشید. به صداهای منفی در ذهن‌تان که شما را دچار تردید می‌‏کنند، توجهی نکنید. بهتر است که هر باور منفی که در مورد خودتان دارید را به یک نکته مثبت تبدیل کنید. 🔻کارتان را جدی بگیرید. برای مثال به کوچک‌ترین کاری که انجام می‌‏دهید اهمیت بدهید. افرادی که در ذهنشان اینگونه می‌‏اندیشند که کارهایی که انجام می‌‏دهند، چندان مهم و با ارزش نیست این حس را بوجود می‌‏آورند که خودشان، شخصیت‌شان و کاری که انجام می‌‏دهند، اهمیتی ندارد. 🔻به استقبال مسائل چالش برانگیز بروید. اگر به دلیل پایین بودن خودباوری از قرارگرفتن در موقعیت‌های اجتماعی دوری می‌‏کنید، و یا از امتحان کردن چیزهای جدید اجتناب می‌‏کنید، و یا از انجام به برخی اقدامات نوعی ترس دارید، ممکن است این دوری گزینی در کوتاه مدت به شما احساس امنیت بیشتری بدهد؛ اما در دراز مدت به ضررتان تمام می‌‏شود. زیرا اجتناب از چالش‌ها و موقعیت‌های دشوار، ترس‌‏ها و تردید‌‏های نهان شما را تقویت می‌‏کند. @ertebatmoaserdini .
⭕️ مهارت‌های نرم مهارت های نرم یا Soft Skills، نام اصطلاحی فراگیر است که امروزه اهمیت آن بیش از پیش احساس می‌شود. به طور خلاصه، مهارت های نرم، آن دسته از مهارت های غیر فنی هستند که در نحوه تعاملات شما با دیگران، اخلاق معاشرت، درست کاری، قدرت سازماندهی فعالیت‌ها، زندگی شخصی، انضباط و سازمان‌مندی ارتباطات موثر اجتماعی، چگونگی حل مسائل، قابل اعتماد بودن، انگیزه، پشتکار و مواردی از این قبیل موئر عمل می‌کنند. این مهارت‌ها از جنس امور درونی به شمار رفته و تاثیر مستقیم بر خلقیات انسان می‌گذارد. 🔹 مهارت‌های نرم جزء پایه‌ای ترین و بنیادی‌ترین مهارت‌ها به شمار می‌روند که به رشد و توسعه فردی و ارتقاء شخصیت شما کمک می‌کنند و صد البته که در رشد و توسعه کسب و کارها و مشاغل مختلف نیز تاثیر گذارند. این موارد جزء موضوعات اساسی هستند که بیشتر از هر زمان دیگری، به یادگیری آن نیاز داریم. و کمبود اعتماد به نفس و عزت نفس، انطباق پذیر نبودن با شرایط مختلف، مدیریت غلط زمان و عدم برقراری ارتباطات موثر با دیگران تنها بخشی از مشکلاتی است که به علت عدم توجه به این مهارت ها به وجود می‌آیند. فرقی نمی‌کند که شما مدیر یک کسب و کار باشید یا یک بانوی خانه دار و حتی یک دانش آموز؛ افراد در سطوح مختلف و جایگاه های اجتماعی متفاوت به آموزش مهارت‌های نرم و به کارگیری آن احتیاج دارند. @ertebatmoaserdini .