eitaa logo
اصلاح مزاج و اصلاح سبک(بارداری سالم )
21.6هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
554 ویدیو
235 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم   رَبِّ لاتَذَرْنِي فَرْداً وَأَنْتَ خَيْرُالْوارِثِينَ برای سلامتی وظهورآقا امام زمان(عج)صلوات نذرمطالب هدیه به روح *شهید روح الله عجمیان* کانال نذره ، تبلیغ و تبادل ×
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در روزهای ماه رمضان بیشتر حواسمان به مغزمان باشد. رعایت نکردن بهداشت تغذیه و روی‌هم خوردن‌ها سبب آسیب هضمی می‌شود. در طب سنتی بین وضعیت هضم و حال مغز ارتباط مستقیمی وجود دارد. پس بد شدن شرایط گوارشی سبب ضعیف شدن مغز می‌شود. از طرف دیگر متفاوت شدن و به‌هم خوردن وضعیت خواب هم در ماه رمضان تا حدی سبب ضعف مغزی می‌شود. این روزها از شله‌زرد، فرنی، حریره بادام و شیر برنج بیشتر استفاده کنید. شیربادام بخورید. مصرف مویز و بادام را فراموش نکنید. شربت جلاب بخورید. شربت جلاب از ترکیب ۱ لیتر گلاب و نیم کیلو نبات و ۱ گرم زعفران درست می‌شود. با حرارت دادن این ترکیب مایع شربت جلاب آماده می‌شود. از این مایع شربت در آب ریخته و روزانه بخورید. الهام پارسا 🌻@eslahesabk🌻
💢🍲💢خواص و طرز تهیه آش شله قلمکار در طب شریف ومقدس ایرانی : 💢🍲💢گوشت قرمز 500 گرم  .  گندم 1 لیوان  .  عدس 2 لیوان  .  نخود 1 لیوان  .  لوبیا چیتی 1 لیوان برنج 1 لیوان  .  سبزی آش 1 کیلوگرم  .  ترخون 5 قاشق غذاخوری  .  پیاز 5 عدد  .  کشک و نعنا مقداری  💢🍲💢طرز تهیه آش شله قلمکار :  از شب قبل گندم ، عدس ، نخود و لوبیا را خیس دهید ( در این مدت آب حبوبات را چند بار تعویض کنید تا نفخ حبوبات از بین برود ) ، پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کنار بگذارید.  💢🍲💢گندم را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید حدود 2 ساعت بپزد تا نرم شود ، نخود و لوبیا را نیز داخل قابلمه دیگری بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند و نرم شوند. 💢🍲💢گوشت را خرد کنید و همراه با 1 پیاز ، چند حبه سیر و چند لیوان اب داخل قابلمه ای بریزید و 1 ساعت روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد و نرم شود ( میتوانید مقداری چربی هم به گوشت اضافه کنید تا آش خوشمزه تر شود ) ؛ پس از پخت گوشت را ریش ریش کنید و اب گوشت را صاف کنید و برای آش کنار بگذارید 💢🍲💢عدس و برنج را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، سبزی آش را ساطوری کنید ( ریز خرد کنید ) و همراه با ترخون به مواد اضافه نمایید و پس از 30 دقیقه گندم و نخود و لوبیای پخته ، نصف پیاز داغ ، گوشت ریش ریش شده ، آب گوشت ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه نمایید.  💢🍲💢به مقدار لازم آب جوش اضافه کنید ( آنقدر آب اضافه کنید که بتوانید مواد را به راحتی هم بزنید ) سپس حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید و حدود 2 – 3 ساعت اجازه دهید اش جا بیفتد ، اش را در ظرف بکشید و همراه با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزیین و سرو کنید ( میتوانید چند قاشق کشک با اش مخلوط کنید ). 💢🍲💢نکته ها : این آش بسیار خوشمزه گزینه ای مناسب برای سفره های افطار و نذری است ، هرچه پیاز داغ آش بیشتر باشد آش خوشمزه تر میشود ، سبزی آش شله قلمکار ترکیبی مساوی از جعفری ، اسفناج ، گشنیز ، شوید ، نعناع ، ریحان و مرزه است. 💢🍲💢خواص آش شله قلمکار :تقویت کننده قوای جنسی و جسمی ،خونساز ،ترمیم کننده پرزهای روده ای ،استخوانساز،خونساز ،مفیدبرای بیمارانی که در دوران نقاهت بسر میبرند. دکترحمزه سام دلیری عضوانجمن علمی طب سنتی ایران 🌻@eslahesabk🌻
آرد. یک قاشق زردچوبه یک ق.چ. شنبلیله خشک 2 ق. غ. پیاز نگینی یک عدد تخم مرغ 4 عدد نمک و فلفل کمی روغن حیوانی پیاز را با روغن مختصری تفت دهید تا اندکی رنگ بگیرد، سپس آرد اضافه کنید، دو تا سه دقیقه بچرخانید، زردچوبه و شنبلیله را بریزید، یک چرخ بدهید و پنج پیمانه آب اضافه کنید، نمک و فلفل را هم اضافه نمایید. صبر کنید تا جوش بیاد، سپس تخم مرغ ها را بشکنید، 10-12 دقیقه بجوشانید. اگر دوست داشتید قبل شکستن تخم مرغ کمی آبغوره هم بریزید. اشکنه اسفناج: به جای شنبلیله، سه پیمانه اسفناج دارد. اشکنه مرزنجوش: به جای شنبلیله، همان مقدار مرزنجوش دارد. این غذا جزو غذاهای مقوی در طب سنتی ایرانی می باشد، خواص درمانی فوق العاده دارد، بعنوان افطار سبک قابل استفاده است فقط در افرادی که رطوبت بدن بالایی دارند بهتر است کمی زیره سبز و اویشن یا دارچین در اشکنه اضافه شود تا دچار معده دردِ رطوبی نشوند این غذا اگر با آرد جو و کمی رب انار درست شود مناسب رژیم افراد بارداری است که مبتلا به دیابت بارداری شده اند همچنین یکی از غذاهای عالی جهت آسان نمودن زایمانِ خانم باردار می باشد 🌻@eslahesabk🌻
ی طبی یخ در بهشت 🍱 مواد لازم: ۱. آرد برنج یک پیمانه ۲. پودر قند نصف پیمانه ۳. آب دو پیمانه ۴. عرق بیدمشک نصف پیمانه ۵. روغن بادام‌شیرین دو قاشق غذاخوری ♨ دستور تهیه: آرد برنج را از دو ساعت قبل بخیسانید سپس روی شعله ملایم هم بزنید تا به جوش آید. حال پودر قند بیفزایید و آنقدر حرارت دهید تا به قوام آید. در این هنگام روغن بادام‌شیرین و سپس عرق بیدمشک بیفزایید. پس از غلیظ شدن حلوا، شعله را کاملا کم کرده درب ظرف را بگذارید تا بمدت ده دقیقه دم بکشد. ✅ از این غذای دارویی خوش‌گوار در وعده بهره‌ برده، نوش‌جان بفرمایید. ✅ حلوای ؛ زودهضم، لطیف، بسیار و . ✅ این مناسب اکثر مزاج‌ها، اولی‌ها، سالمندان و ناقهان است. ✅ یخ در بهشت طبی غذایی مفید جهت رفع ضعف سیستم و است البته به شرط این‌که مانند تمام حلواجات شیرین همراه سایر غذاها مصرف نشود. دکتر_مریم_مصفا 🌻@eslahesabk🌻
توصیه‌ها و ملاحظات مصرف میوه‌ها در شرایط 📌 مصرف میوه تازه در فاصله افطار تا سحر موجب ، و جبران خشکی می‌گردد. 📌 بهترین زمان تناول میوه از یک ساعت بعد از وعده افطار تا یک ساعت قبل از وعده سحری است. 📌 مصرف میوه‌ها (بجز خرما) بعنوان وعده افطار و سحری توصیه نمی‌شود چرا که موجب احداث ضعف و اختلال گوارشی می‌شود. 📌 بهترین میوه‌ها در ماه رمضان ، ، ، ، ، ، و انواع است. میوه‌های گرمسیری مانند موز و انبه دیرهضم هستند و ایجاد یبوست می‌کنند بنابراین در ماه رمضان توصیه نمی‌شوند. مریم مصفا 🌻@eslahesabk🌻
مخصوص افطار 🔸500 گرم خرما (بدون هسته) ▢200 گرم آرد گندم کامل ▢100 گرم گردو ▢50 گرم کره حیوانی ▢1/2 پیمانه روغن حیوانی ▢1 قاشق چای خوری دارچین (یا زنجبیل) 🧆دستور تهیه🧆 گردو و خرما رو با چرخ گوشت یا غذاساز کاملا له می کنیم و ۲۰گرم کره نرم شده رو بهش اضافه کرده و با نصف مقدار زنجبیل یا دارچین خوب مخلوط می کنیم. آرد رو بدون روغن خوب بو یا تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و بعد روغن و کره رو اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگه هم تفت میدیم. وقتی که به رنگ دلخواه رسیدیم و لحظه خاموش کردن مابقی مقدار زنجبیل یا دارچین رو اضافه می کنیم. یک کیسه فریزر رو باز می کنیم و روی تخته کار رو کمی نمناک کرده و کیسه فریزر رو روی همون قسمت پهن و صاف می کنیم. روی کیسه رو با روغن کمی، چرب می کنیم و خرما رو روی کیسه فریزر کاملا و یکنواخت پهن می‌ کنیم. بعد از مخلوط آرد و روغن روی خرما بصورت یک‌دست و یکنواخت پهن می کنیم و و از یک سمت شروع به رول کردن خرما می کنیم. دو طرف کیسه رو مثل شکلات بسته و جمع کرده و داخل یخچال به مدت ۳ تا ۴ ساعت قرار میدیم با چاقوی اره‌ای تیز برش میدیم. 🌻@eslahesabk🌻
🙋‍♀ ✅لطفا برای گرفتن لینک گروه طب سنتی من فقط به ادمین های بزگوار و عزیزم پیام بدین ❇️ادمین شماره ۱ ❇️ادمین شماره ۲ @Ya_Zahra_salam313 ❇️ادمین شماره ۳ @ome_vahab50 ❇️ادمین شماره ۴ @Admin_rahemsalem ❇️ادمین شماره ۵ @Montazerp75 ❇️ادمین شماره ۶ @Elahe1371 ❇️ادمین شماره۷ @Om_ali83 ❇️ادمین شماره ۸ @H12147970 🛑لطفا از ادمین ها سوال طبی نپرسید هشدار لطفا در صحبت با ادمین ها ادب و احترام رو رعایت کنید 🌻@eslahesabk🌻
4_5834595651505098560.mp3
12.12M
🍀یک فایل درمانی خاص جهت افزایش فرکانس بدن و افزایش انرژی های حیات بخش 🦋 گوش دادن به آیت الکرسی همراه با فرکانس طبیعت و شعورهای مثبت ، باعث ایجاد حس خوب در شما می شود و فرکانس های بدنتان بالا می رود - استرس و اضطراب از شما دور می شود و به حس عالی و آرامش می رسید. گوش دادن با هدفون بهتر است. 🌻@eslahesabk🌻
❌❌❌پیام یکی از دوستانی ک بعد ۳ سال با نا امیدی باردار شد👆👆👆👌👌
✅مواد لازم: 🔸آرد گندم کامل سبوس دار 290 گرم 🔹شکر سرخ 250 گرم (در صورت تمایل می‌توان به جای شکر  از شیره انگور استفاده کرد) 🔸کره محلی به دمای محیط رسیده 150 گرم 🔹تخم مرغ محلی 2 عدد 🔸کشمش پلویی 100 گرم ✍ طرز تهیه: ابتدا شکر سرخ و کره را خوب هم می‌زنیم  بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می‌کنیم و خوب می‌زنیم سپس آرد رو کم کم اضافه می‌کنیم، در آخر کشمش ها رو اضافه می‌کنیم کف سینی را چرب می‌کنیم و از خمیر به اندازه گردو بزرگ برداشته و با فاصله در سینی می‌چینیم. و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 15 دقیقه می‌پزیم. ⚠️ این شیرینی نباید تغییر رنگ بده فقط زیر شیرینی کمی طلایی میشه. مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان 🌻@eslahesabk🌻