مصاحبه سایت مقام معظم رهبری با دکتر حقانی غرب باوری و مرعوبیت ویژگی تقی زاده هاست.pdf
645.2K
جناب آقای دکتر #موسی_حقانی جدیداً مصاحبه ای را با سایت مقام معظم رهبری درباره بیماری #روشنفکری انجام داده اند که متن کامل آن را در این فایل👆👆 آورده ام.
#حتما_بخوانید ...
@eslamesyasi
سرورانی که مقاله فوق را مطالعه کردند به اسامی افراد یا جریان هایی برخورد کردند که انشاالله در آینده پیرامون مهمترین آنها توضیحاتی خواهم داد.
#تقی_زاده
#میرزا_ملکم_خان
#محمدعلی_فروغی
#مدارس_آلیانس
#روچیلد
#مانکجی
#فراماسونری
#میرزا_آقاخان_کرمانی
#آخوندزاده
#شیخیه
#بابیه
#حیدر_خان_عمو_اوغلی
#میرزا_حسین_خان_سپهسالار
#جامعه_آدمیت
#لژ_بیداری
@eslamesyasi
♨️ گزارشی خواندنی درباره نامه آتشبه اختیارهای یزدی به جک استراو
ماجرای نامهای که با سربند «یاحسین» در کنار سرو ابرکوه به دست «جک استراو» رسید
💢 گزارش مفصل #رجا_نیوز را از اقدام #جوانان_انقلابی_یزد
از طریق لینک زیر #حتما_بخوانید
http://rajanews.com/node/324470/
@eslamesyasi
#یک_پیشنهاد
هفتهای که در پیش داریم، یادآور حوادثی است که هر یکی را میتوان از نقاط عطف تاریخ معاصر ایران دانست
شهادت #شهید_شیخ_فضل_الله_نوری (1288 ه.ش)
صدور فرمان #مشروطیت (1285 ه.ش)
و آغاز جنگ جهانی اول (1293 ه.ش)
حال، یک پیشنهاد:
با توجه به تأکیدات مکرر امام خامنهای (دام ظله) بر لزوم مطالعهی تاریخ معاصر، این ایام تابستانی را میتوان فرصتی هر ساله برای
#بازخوانی_تاریخ_معاصر
قرار داد و با تولید پویشی در این موضوع، و نیز تولید پیوستهای مختلف چندرسانهای، گامی مهم در جهت ایجاد
#بصیرت_تاریخی
در جامعه برداشت.
#یک_هفته_بازخوانی_تاریخ_معاصر
#مشروطه_خوانی
@risheh
#امام_خامنه_ای :
«نمیدانم آيا جوانان نسل ما و نسل انقلابى، تاريخچهى اين صدوپنجاه، دويست سال را درست خواندهاند يا نه؟ من #همه_ی_دغدغه_ام اين است كه #جوان_انقلابى امروز، نداند ما بعد از چه دورانى، امروز در ايران مشغول چنين حركت عظيمى هستيم. تاريخچهى اين #صدوپنجاه_دويست_سال_اخير از دوران #اواسط_قاجار به اين طرف؛ از دوران #جنگ_های_ايران_و_روس به اين طرف را بخوانيد و ببينيد چه حوادثى بر اين كشور گذشته است.»
( بیانات در ديدار وزير، معاونين و رؤساى مناطق آموزش و پرورش سراسر كشور؛ ۲۱\۵\۱۳۷۱ )
#یک_هفته_بازخوانی_تاریخ_معاصر
#مشروطه_خوانی
@risheh
یک خبر مهم برای علاقه مندان به نویسندگی
مجموعه ی 10جلدی آموزش نویسندگی
1-همه چیز درباره نویسندگی خلاق
2-زندگینامه خودتان را بنویسید
3-طرح و ساختار رمان
4-گفت و گو نویسی
5-صحنه پردازی در رمان
6-فوت و فن بازنگری و ویرایش رمان
7-راهنمای نویسندگان درباره ویژگی شخصیتها
8-شخصیت پردازی پویا
9-خلق شخصیت هایی که بچه ها دوست دارند
10-جادوی زاویه دید
💠قابل تهیه از مرکز کتاب وارثین با قابلیت ارسال به تمام نقاط کشور با ارسال پیام به:
@BookMan (👈 کلیک کنید)
⬅️به کانال متفاوت معرفی و تهیه کتاب وارثین در پیامرسان های ایتا ،سروش و بله بپیوندید:
@varesinbook
غلط ننویسیم ابوالحسن نجفی.pdf
24.83M
📝 یکی از بهترین کتابهایی که به شما کمک خواهد کرد تا #نویسنده ماهری شوید، کتاب مرحوم #ابوالحسن_نجفی است.
📙 پیشنهاد میکنم هر شب یک صفحه از کتاب #غلط_ننویسیم را بخوانید.
#حتما_بخوانید
#نویسندگی
@eslamesyasi
⭕️ تحلیل سعد الله زارعی پیرامون ماجرای نفتکش ها
❌ یادداشت امروز کیهان
🔺 ماجرای نفتکشها، فصل جدید منطقه
این روزها بحثی مطرح شده که بعضی با اغراق نام آن را «جنگ نفتکشها» گذاشتهاند. و صدالبته جنگی رخ نداده و حکایت همه نفتکشهایی که طی یک تا دو ماه اخیر درگیر حوادثی شدهاند، یکی نیست. اما به هر حال در فضای دو ماه اخیر، نفتکشها محور مباحث سیاسی بودهاند تا جایی که غربیها برای رفع نگرانیهای عمیق خود، از تشکیل نیروی بینالمللی ویژه حفاظت از نفتکشها در تنگههرمز سخن گفتهاند. حوادث دو ماه اخیر به همان میزان که به وجه تحلیلی منطقه اضافه کرد، سبب سفرهای پیدرپی مقامات مختلف در دو سطح بینالمللی و منطقهای به پایتختهای این منطقه و بهخصوص تهران گردید. صدای پرطنین سعودیها، اماراتیها و اسرائیلیها علیه ایران تا حد زیادی پایین آمد و در مطبوعات عربی و عبری منطقه در مورد ایران جانب احتیاط در نظر گرفته شد. بعضی از تحلیلگران هم معتقدند ما اساساً وارد دوره جدیدی از موازنه نظامی و سیاسی در منطقه شدهایم و باید از افق دیگری به صحنه تحولات نگاه کرد. در این میان در کنار چشمان نگران محور آمریکا، دولتهای اروپای مرکزی و دولتهای عربی و رژیم اسرائیل، نوعی برق رضایت در چشم دولتهای ایران، روسیه، چین، اسپانیا و...، کشورهای محور مقاومت و جنبشهای مقاومت دیده میشود. برای تحلیل صحنه، بد نیست بازگشتی به عقب داشته باشیم:
1ـ انگلیسیها در ماجرای نفتکش ایرانی به «نیابت» از آمریکا وارد عمل شدند. هدف این بود که به ایران نشان دهند، هیچ راهی برای فرار از تحریمهای نفتی وجود ندارد و چارهای جز تسلیم و یا پذیرش شکست ندارد.
2ـ توقیف نفتکش ایران در تنگه جبلالطارق به این معنا بود که نه تنها صادرات نفت ایران در تحریم است، بلکه نفتکشهایی که از مقصد ایران یا به مقصد ایران در حرکتند، نیز امنیت ندارند. در عین حال اقدام ضدایرانی انگلیس در جبلالطارق در واقع یک اقدام سمبلیک بود که با هدف ترساندن خریداران آسیایی نفت ایران صورت گرفت.
3ـ تحلیل غلط انگلیسیها این بود که اقدامی میکنند و کنار میروند و نتیجه این میشود که صادرات نفت ایران کاملاً به صفر میرسد و این اگرچه برای شرکای اروپایی بهدلیل گران شدن قیمت نفت ضرر دارد، اما این کشور بهدلیل برخورداری از نفت دریای شمال و نیز وعدههایی که در زمینه دریافت نفت مجانی از امارات گرفته، ضرر نمیکند. ضمن آنکه میتوانست از آمریکا هم حق حساب بگیرد. انگلیس به هیچ وجه تصور تکرار حادثه و تبدیل یک حادثه به یک وضعیت نداشت؛ چرا که نه خود آمادگی تکرار اقدام ضدایرانی داشت و نه تحمل اقدام متقابل و به خصوص تکرار اقدام از سوی ایران را داشت. کاملاً واضح بود که تکرار حادثه، امنیت صادرات نفت را برای همه به خطر میاندازد و مجموعه غولهای فروشنده و خریدار نفت را با چالش جدی مواجه میکند.
4ـ مواضع آمریکاییها، کشورهای اروپایی و دبیرکل سازمان ملل و تفاوت این مواضع به خوبی آنچه گفتیم را تأیید میکند. آمریکاییها بلافاصله پس از توقیف نفتکش ایران توسط یگان نظامی دولت تحت قیمومیت جبلالطارق، اقدام انگلیس را تأیید کردند، این در حالی بود که مقامات فرانسه و آلمان از آنچه در جبلالطارق پیش آمده، ابراز نگرانی کرده و خواهان حل مسئله شدند. موگرینی رئیس وقت شورای سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار توضیح انگلیس شد و دبیرکل سازمان ملل ابراز نگرانی کرد و خواهان مراقبت از امنیت خطوط دریانوردی شد.
5ـ اقدام به توقیف نفتکش ایران، به نوعی واکنش به انهدام پهپاد بسیار پیشرفته آمریکا هم بود و این وجه نیابتی اقدام انگلیس علیه ایران را پررنگتر میکند. در واقع انگلیس با این اقدام ضمن آنکه تلاش کرد تا خبر زدهشدن پیشرفتهترین پهپاد آمریکا و به طور کلی پیشرفتهترین پهپاد دنیا توسط نیروهای نظامی ایران را از بین ببرد و از دید رسانهها و در واقع از دید افکار عمومی دور کند، ضربهای به ابهت ایران که بعد از ماجرای پهپاد و پارهای اتفاقات دیگر برجستگی زیادی پیدا کرده بود، نیز وارد نماید اما از آنجا که فاصله بین انهدام هواپیمای نظامی آمریکا توسط ایران با توقیف نفتکش ایران توسط انگلیس زیاد بود، چندان موفق هم نبود.
6ـ سیزده روز پس از توقیف نفتکش ایران در جبلالطارق، ایران با استفاده از نیروی نظامی، نفتکش استیوان انگلیس را توقیف و در همان ساعت اول رسماً اعلام کرد و نفتکش را به سمت سواحل ایران هدایت کرد. توقیف نفتکش غیرنظامی توسط نیروی نظامی یک مسئله بود و عدم اقدام آمریکا و... در آزادسازی این نفتکش یک مسئله دیگر بود و بیانگر اعتراف به تغییر در موازنه امنیتی میباشد.
7ـ واکنش 27تیرماه ایران به توقیف 13تیرماه نفتکش خود -گریس 1- یک اقدام مهم و اساسی به حساب میآید. اقدام ایران و اقدام انگلیس از نظر ماهوی، دارای تفاوت مهم میباشد، انگلیس در آبهای دور
از سرزمین خود و دور از سرزمین ایران یک نفتکش بیدفاع را توقیف کرده و بدون دغدغه امنیتی به نقطهای در سواحل منطقه تحت قیمومیت خود منتقل گردانیده است؛ اما ایران نفتکش «استناایمپرو» را اگرچه در آبهای بینالمللی، اما نزدیک ساحل خود و در شرایطی که دهها ناو جنگی آمریکا، انگلیس و فرانسه در نزدیکیهای نفتکش توقیف شده بودهاند، توقیف کرده و به سمت سواحل خود -که نیازمند چند روز طی مسافت بوده- منتقل کرده و در عین حال از پایگاههای نظامی و ناوهای جنگی آنان تیری به سمت تجهیزات و نیروهای ایرانی منتقلکننده شلیک نشده است! در واقع در این صحنه آمریکا و انگلیس و عوامل منطقهای آن ناگزیر بودهاند، فقط صحنه را تماشا کنند، تا از بدتر شدن اوضاع جلوگیری نمایند. این به معنای آن است که الگوی امنیتی منطقه و حتی جهان در حال دگرگونی اساسی است.
8ـ آمریکا و انگلیس از «ائتلاف بینالمللی حفاظت از کشتیها در تنگه هرمز» سخن گفتهاند اما واقعیت این است که اگر آنان به خود اجازه اقدام داده بودند، میتوانستند مانع یگان دریایی سپاه که نفتکش بزرگ استناایمپرو را به سمت ایران هدایت کرد بشوند اما چرا این کار را نکردند؟ دلیل آن این است که آنان مدتهاست کنترل این منطقه را از دست دادهاند و قادر به کنترل آنچه پس از هر اقدام آنان روی میدهد نیستند. زدهشدن پهپاد پیشرفته آمریکا پس از ورود به آسمان ایران و توقیف نفتکش استناایمپرو از سوی نیروی دریایی سپاه پاسداران، پس از آنکه نفتکش ایران در جبلالطارق از سوی این کشور توقیف شده بود، نشان داد که اوضاع تحت کنترل آمریکا و انگلیس نیست.
9ـ اقدامات جمهوری اسلامی در این صحنهها از دو صفت «هوشمندی» و «شجاعت» برخوردار بود. اقدامات ایران طی دو ماه اخیر واکنشی و به عبارتی دفاعی بوده است کما اینکه یک بال از دو بال سیاست نظامی جمهوری اسلامی اساساً دفاعی است این به ما مشروعیت زیادی میدهد تا جایی که بعضی مقامات دولت متجاوز انگلیس پس از اقدام این کشور به توقیف گریس۱، آن را غیرقانونی خوانده و واکنش ایران را طبیعی دانستهاند. «گریک موری» سفیر سالهای 2002 تا 2004 انگلیس در ازبکستان در مصاحبهای اعلام کرد: «بدون شک اقدام انگلیس غیرقانونی است». ایران در اقدام دفاعی، نشان داده آنچه اصالت دارد، جنگ نیست؛ بلکه رعایت حقوق و شئون ملی است. بال دیگر سیاست جمهوری اسلامی، توسل به اقدامات بازدارنده میباشد. بهگونهای که مانع طمعورزی به آب و خاک و امنیت و معیشت مردم گردد. ایران اقدام به توقیف نفتکش انگلیسی کرد تا نشان دهد جریان عادی نفت، حقوقی یک طرفه برای مخالفان ایران نیست و در ضمن ارزش متعالی «امنیت» فقط جنبه فیزیکی ندارد و شامل هر اقدامی میشود که احساس امنیت و امید را در مردم ایران اضافه کند و متقابلاً از نگرانیهای آنان نسبت بهآینده بکاهد. بر این اساس ایران در دو اقدام اخیر و بهخصوص در ماجرای نفتکش استناایمپرو به غرب نشان داد که حاضر است برای رسیدن به نقطه اطمینان، به «نقطه جوش» نزدیک شود. غرب اگر در تئوریهای فریبنده خود که در آکادمیها از آن بحث میکند، توصیه میکند ریسک را بپذیرید تا پیروز شوید، در مکتب انسانی اسلامی، مقاومت توصیه میشود بدون آنکه متضمن پذیرش ریسک باشد. در واقع از نگاه مکتب اسلام، خود مقاومت پیروزی است، چرا که با رضوان الهی توأم است و اگر این مقاومت به نتیجه مطلوب هم برسد که براساس سنت و قانون «إِن يَنصُرْكُمُ اللّهُ فَلاَ غَالِبَ لَكُمْ» (آل عمران/ 160) تردیدی در به نتیجه رسیدن آن نیست، دو پیروزی به دست آمده است. فرزندان با ایمان ایران این را به خوبی نمایش دادند. فاصله واکنش رهبر معظم انقلاب اسلامی به توقیف کشتی ایران و فرمان ضمنی به «فرزندان انقلابی» برای زدن سیلی به «انگلیس خبیث» به سه روز نرسید و کار تمام شد. این در حالی بود که اعلام رسمی اقدام عنقریب ایران میتوانست بر درجه هوشیاری «انگلیسیهای خبیث» بیفزاید و کار را قدری هم دشوارتر کند. اما کار در دشواری، خود نوعی قدرتنمایی مضاعف است که همه آن را دیدند.
@eslamesyasi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ کوبنده شهید بهشتی به سفیر انگلیس
استاد رحیم پور ازغدی
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
🚀 موشک به جای سنگ
🅾 احساس پیشرفت
🅾 نگاه راهبردی #امام_خامنه_ای
@eslamesyasi
1_73037039.mp3
2.05M
🕳 راهبرد آمریکا: فشار
🕳 تاکتیک فعلی او: مذاکره
❌ برخی عناصر داخلی به دنبال بهانه ای جدید هستند برای #مذاکره با آمریکا
❌ اینها را باید شناخت و به ملت معرفی کرد.
@eslamesyasi
آخرین روزهای شاه به روایت اردشیر زاهدی.pdf
767.6K
🔺 آخرین روزهای شاه به روایت اردشیر زاهدی
🔴 با توجه به سی و نهمین سالگرد به درک واصل شدن شاه
(تاریخ مرگ شاه: ۵ مرداد ۵۹)
آخرین روزهای زندگی شاه را از زبان اردشیر زاهدی بشنوید.
🔺 لطفا یک ساعت وقت بگذارید و این فایل ۲۵ صفحه ای را بخوانید تا ببینید چطور آمریکایی ها شاه را کشتند.
🔺 هنگامی که تاریخ مصرف شاه برای آمریکا تمام شد آنقدر او را بین کشورها و شهرهای مصر، مراکش، باهاما، مکزیک، نیویورک، پاناما و سرانجام مصر
دواندند و در نهایت او را کشتند.
🔺 این است سرانجام بد خواهان نسبت به اسلام
@eslamesyasi
Motahari-1.0.15.apk
9.89M
📲اپلیکیشن جامع استاد #مطهری
🔹این اپ توسط بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری و با همکاری و اخذ مجوز از انتشارات صدرا تولید و منتشر شده است.
✨در این نرم افزار برای اولین بار متن همه کتابهای شهید مطهری در نسخه اندروید به صورت رایگان عرضه میشود.👌
🔹 @hekmat_name 🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فقه_حکومتی
#اجتهاد_تمدن_ساز
#فقه_تمدنی
@eslamesyasi
🔴 پهلویها کجا مردند و خاک شدند؛ از جزیره موریس تا گورستان بی خانمانها در امریکا
🔺 خیانت های پهلوی ها به تاریخ و مردم ایران به حدی بوده است که خاک ایران، آنان را در خود نپذیرفت و هر کدام در گوشه کناری از کشور های مختلف در اوج خفت و ذلت فوت شده و در همان مناطق نیز دفن شده اند.
❌ #رضا_خان
رضا خان میر پنج که به کمک انگلیسی ها به قدرت رسیده بود، در پایان کار که تاریخ مصرفاش به اتمام رسید، به دست همان اربابان غربی اش به جزیره موریس تبعید شده و در همان جزیره نیز فوت شد.
جسد مومیایی شده رضا شاه پس از سه سال و مخفیانه به ایران برگردانده شد، اما در سالهای پایانی حکومت پهلوی دوباره به مصر منتقل شد.
❌ تاجالملوک
تاجالملوک همسر اول رضاخان و مادر محمدرضا، علیرضا، شمس و اشرف پهلوی که پس از روی کار آمدن پهلوی دوم، ملکه مادر لقب گرفت، در روزهای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی، از کشور گریخت و به آمریکا مهاجرت کرد و در آخر در سرای بیخانمانهای نیویورک فوت شد و به دست مأموران شهرداری در گورستانی که مخصوص ولگردها و بی خانمانها مهیا شده بود، دفن شد.
❌ قمرالملوک
همسر دیگر رضا خان میر پنج که تنها یک سال و قبل از تاجگذاری رضاشاه با وی زندگی کرد و پس از به دنیا آمدن غلامرضا پهلوی، از رضا خان جدا شد.
توران پس از جدایی، با پسرش غلامرضا زندگی میکرد و سالها بعد در سال ۱۳۲۴ با سید ذبیحالله ملکپور ازدواج کرد.
همسر سوم رضا شاه در ایام پیروزی انقلاب اسلامی، از ایران گریخت و به آلمان رفت و در انتها به خانه سالمندانی در پاریس سپرده شد و همانجا نیز فوت شد.
❌ علیرضا پهلوی
علیرضا پهلوی که به لحاظ خلقیات شبیه ترین فرد به رضاخان میر پنج بود، در ۶ آبان ۱۳۳۳ در یک سانحه هوایی کشته شد. کشته شدن وی همزمان بود با ایامی که شایعه ولیعهدیاش جدی شده بود.
❌ شمس پهلوی
شمس پهلوی که ثمره ازدواج رضاخان با تاجالملوک بود و خواهر تنی محمدرضا به حساب میآمد پس از پیروزی انقلاب اسلامی درحالی که مسیحی شده بود، در کالیفرنیا فوت شده و در گورستانی ناشناخته دفن شد.
❌ اشرف پهلوی
اشرف پهلوی که خواهر دوقلوی محمدرضا بود پرحاشیهترین و یکی از فاسدترین اعضای خانواده پهلوی و دربار بود. اشرف پس از ابتلا به آلزایمر فوت شد و در گورستان کشور موناکو دفن شد.
❌ شهریار شفیق
شهریار شفیق که فرزند اشرف بود، عمده فعالیتاش در قاچاق عتیقه جات و مواد مخدر بود که در پاریس، با اصابت گلوله کشته شد و همان جا نیز دفن شد.
❌ آزاده شفیق
آزاده شفیق دختر اشرف بود که پس از فرارش از ایران با شکبه های سلطنتطلب همکاری میکرد و در نهایت در پی اختلافات شدیدی که با عوامل آن شبکه ها داشت، به طرز مشکوکی کشته و در همان کالیفرنیا دفن شد.
❌ محمدرضا پهلوی
محمد رضا پهلوی که پس از پدرش مسئولیت حفاظت از منافع بگانگان به ویژه آمریکا را بر عهده گرفت، پس از ۳۷ سال دیکتاتوری و فرارش از ایران در هیچ کشوری به صورت دائمی پذیرفته نشد و از آنجایی که آواره کشور های مختلف بود، «شاه چمدان به دست» لقب گرفت.
محمدرضا که تا مغز استخوان غرق در فساد جنسی بود، در اثر مصرف داروهای جنسی فوت و توسط انور سادات، دیکتاتور مصر، در این کشور دفن شد.
❌ سر انجام فرزندان محمد رضا پهلوی
لیلا پهلوی در ۳۱ سالگی با مصرف ۱۷ قرص خواب دست به خودکشی زد.
علیرضا، فرزند دیگر محمدرضا هم با شلیک گلوله در دهانش به شکل مشکوکی مُرد.
http://rajanews.com/node/306196/
@eslamesyasi
نمونههای تاریخی مقاومت مردم ایران در برابر خباثتهای انگلیس.pdf
432.8K
⭕️ لطفا یک ربع وقت بگذارید و این مقاله ۹ صفحه ای را بخوانید
تا با گوشه ای از جنایات انگلیس در ایران و البته مقاومت مردمی در برابر انگلیس خبیث آشنا شوید.
@eslamesyasi
به مناسبت سالمرگ رضا و محمدرضا پهلوی.pdf
340.6K
🔴 لطفا خطوط قرمز رنگ را مطالعه کنید.
مدت مطالعه: ۲ دقیقه
@eslamesyasi
🎥 قابل توجه اهالی #مستند
شبکه منوتو در سالمرگ رضا و محمدرضا پهلوی تا به حال دو مستند تاریخی ساخته است.
مستند از تهران تا قاهره، سال ۹۱
و
مستند مهمان قاهره، سال ۹۸
صدا و سیمای ما تا به حال چند مستند فاخر در این باره ساخته است؟
لطفا #مستند_سازان_جوان
#آتش_به_اختیار شروع کنند.
@eslamesyasi
اصلاحطلبان و «راه طی شده» بازرگان.pdf
266.2K
#حتما_بخوانید
✍ از آرایش اصلاح طلبان برای انتخابات مجلس چه میدانید؟
@eslamesyasi
#معرفی_کتاب
#امام_خمینی
✅ به نظرم یکی از کتابهای خوبی که درباره موضوع: خمینی شناسی
میتونید مطالعه کنید، کتاب
«امام خمینی، مردی در انتهای افق»
نوشته استاد عزیزم دکتر #یعقوب_توکلی
است.
بخوانید و به دیگران توصیه کنید...
#حتما_بخوانید
@eslamesyasi
📽 به تازگی مستندی با عنوان
«شکار جاسوس ها»
از سوی خبرگزاری فارس منتشر شده است.
میتوانید از طریق لینک زیر تماشا کنید:
http://fna.ir/dav5zs
#مستند
@eslamesyasi
❌ پیرامون #کتاب_های_امین
یکی دیگر از راههای یافتن #کتاب_های_امین ، شناخت نویسندگان، ناشران و کتابفروشیهای متعهد و متخصص است.
(البته روشن است که تعهد و تخصص هم امری نسبی و دارای مراتب است.)
🔷 معرفی چند نویسنده در موضوعات تاریخ معاصر:
۱. مرحوم حجةالاسلام علی ابوالحسنی (منذر)
۲. دکتر موسی نجفی
۳. استاد عبدالله شهبازی
۴. دکتر موسی فقیه حقانی
۵. دکتر محمدقلی مجد
۶. دکتر یعقوب توکلی
۷. استاد شهریار زرشناس
۸. حجةالاسلام سید حمید روحانی
۹. حجةالاسلام مهدی ابوطالبی
۱۰. محمدعلی الفتپور
۱۱. دکتر صادق کوشکی
۱۲. عباس سلیمی نمین
۱۳. مسعود رضایی
۱۴. سید مصطفی تقوی
تذکر:
اولاً واضح است که این بزرگواران، همهی تلاشگران این عرصهی پردامنه نیستند و نامنبردن از دیگر بزرگواران، شاید از ناآشنایی بنده ناشی شود یا از عدم شهرت یا کثرت نگاشتههایشان.
ثانیاً ترتیب بیان اسامی، بیانگر اولویت نیست.
پیرامون #کتاب_های_امین
❌ مجموعهها و ناشرانی که فعالیت تخصصی در موضوع تاریخ معاصر دارند و کتابهای مفید تاریخ معاصر را بیشتر میتوان از طریق این ناشران به دست آورد:
1. مؤسسهی مطالعات تاریخ معاصر ایران
2. مؤسسهی مطالعات و پژوهشهای سیاسی
3. مرکز اسناد انقلاب اسلامی
4. مؤسسهی کیهان
5. بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامهی انقلاب اسلامی
6. مؤسسهی اطلاعات
7. خانهی بیداری اسلامی (خانهی مشروطهی اصفهان/ اندیشکدهی تمدن اسلامی/ نشر آرما)
(مجموعهی بیان شده، شامل همهی فعالان این عرصه نیست.)
#یک_هفته_بازخوانی_تاریخ_معاصر
#مشروطه_خوانی
#چه_بخوانیم
#ناشران
https://eitaa.com/risheh
♨️ با توجه به نزدیک شدن به ۱۱ مرداد
سالروز شهادت #شهید_شیخ_فضل_الله_نوری
و
نزدیک شدن به ۱۴ مرداد
سالروز صدور فرمان #مشروطیت توسط #مظفر_الدین_شاه
قصد دارم تا به #بازخوانی_مشروطه
‼️پرونده ای که همچنان باز است‼️
بپردازم...
@eslamesyasi