💟 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: خَيْرُ نِسَائِكُمُ الَّتِي إِذَا دَخَلَتْ مَعَ زَوْجِهَا خَلَعَتْ دِرْعَ الْحَيَاءِ.
🌺 بهترین زنان شما زنی است که اگر با شوهرش باشد، لباسِ حیاء را از تن بر می کَند.
📕 بحارالانوار، ج 100، ص 239
💞💞💞💞💞💞💞💞💞
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
#خانمها_بخوانند
💞 تظاهر به ارگاسم
این حقیقت وجود دارد که برای زنان رسیدن به اوج لذت #جنسی کار آسانی نیست. در واقع میانگین زمان #ارگاسم زنان 20 دقیقه است. و چه کسی همیشه این همه وقت در اختیار دارد؟ دکتر گریر می گوید: «بیشتر زنان فکر می کنند مجبورند برای اثبات مردانگی شریک جنسی شان #ارضاء شوند، اما مردان تظاهر در این مورد را تشخیص می دهند. اگر مردی احساس کند در صمیمی ترین لحظات به او #دروغ می گویید، درباره ارزش وجودی خود دچار تردید می شود؛ پس به وی نشان دهید که چه زمانی شما را #تحریک می کند اما اگر ارضا نشدید یک پایان سینمایی را شبیه سازی نکنید».
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
💟 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: خَيْرُ نِسَائِكُمُ الْعَفِيفَةُ الْغَلِمَةُ الْعَفِيفَةُ فِي فَرْجِهَا الْغَلِمَةُ عَلَى زَوْجِهَا.
🌺 بهترین زنانتان، زنان پاکدامنِ با شهوت (دارای میل #جنسی ) هستند؛ پاکدامن در ارتباط با نامحرم و #شهوت ران (در خلوت) با همسر.
📕 بحارالانوار، ج 100، 237
💞💞💞💞💞💞💞💞💞
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
#خانمها_بخوانند
☺️ بازی کردن نقش دوشیزه ضعیف و شکننده
برخی از زنان فکر می کنند نقش بازی کردن مردان را شیفته آنان می کند، اما بخاطر داشته باشید زیاده روی در این کار شما را فردی وابسته یا احمق جلوه خواهد داد. هیچ مردی نمی خواهد پرستار یک زن کودک صفت باشد. بنا به گفته دکتر بالک مردان، زنان باهوش تر را جذاب تر می یابند. در صورت نیاز به وی اجازه دهید تا در کارهای پیچیده یا تعمیر سینک ظرفشویی به شما کمک کند، زیرا مردان دوست دارند مشکلات را حل و فصل نمایند؛ اما اگر می توانید خودتان مشکلی را حل کنید، بهتر است دست به کار شوید.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
💟 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: لا يَحِلُّ لِامرَأَةٍ أن تَنامَ حَتّى تَعرِضَ نَفسَها عَلى زَوجِها؛ تَخلَعَ ثِيابَها، و تَدخُلَ مَعَهُ في لِحافِهِ فَتُلزِقَ جِلدَها بِجِلدِهِ، فَإِذا فَعَلَت ذلِكَ فَقَد عَرَضَت.
🌺 براى هيچ زنى، روا نيست كه بخوابد، مگر اين كه [پيش از آن،] خودش را به شوهرش عرضه كند؛ جامه هايش را در آورَد، در بستر او در آيد، و پوست خود را بر پوست او بچسباند. اگر چنين كند، پس، خود را عرضه نموده است.
📕 تحکیم خانواده؛ حدیث 523
💞💞💞💞❤️💞💞💞💞
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
#خانمها_بخوانند
💞 کارگردانی صحنه معاشقه
بین جسور بودن و کنترل همه جانبه اتاق خواب تفاوت وجود دارد. دکتر شوارتز می گوید: «نباید کاری کنید که همسرتان احساس بی عرضگی نماید یا دائما بایدها و نبایدها وی را کنترل نمایید؛ کافی است تنها لحظه لذت بخش در #معاشقه را به وی نشان دهید. در معاشقه رئیس مآبی نمره آن چنان بالایی ندارد. بجای حکمرانی بر حرکات وی، وقتی دارید از کارهای همسرتان لذت می برید لب به سخن بگشایید و یا یادآوری کنید که دفعات قبلی بخشی از بدنتان لذت وصف ناپذیری را تجربه کرده است. مردان ترجیح می دهند نواحی درست را خود کشف کنند نه اینکه به آنها بگویید کدام ناحیه دقیقا مدنظر شما است».
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
#آقایان_بخوانند
💟 فی نهج البلاغة : أَنَّهُ علیه السلام كَانَ جَالِساً فِي أَصْحَابِهِ فَمَرَّتْ بِهِمُ امْرَأَةٌ جَمِيلَةٌ فَرَمَقَهَا الْقَوْمُ بِأَبْصَارِهِمْ فَقَالَ علیه السلام إِنَّ أَبْصَارَ هَذِهِ الْفُحُولِ طَوَامِحُ وَ إِنَّ ذَلِكَ سَبَبُ هِبَابِهَا فَإِذَا نَظَرَ أَحَدُكُمْ إِلَى امْرَأَةٍ تُعْجِبُهُ فَلْيُلَامِسْ أَهْلَهُ فَإِنَّمَا هِيَ امْرَأَةٌ كَامْرَأَتِهِ.
🌺 امیرالمؤمنین عليه السلام در میان یارانش نشسته بود که زنی زیبا از کنار آنها عبور نمود و عده ای از آنها به او خیره شدند؛ پس (امام) فرمود: همانا دیدگان این بزرگان طمع کار است و این نگاه های خیره تصور ذهنی ایجاد می کند؛ بنابراین، هنگامی که یکی از شما به زنی نگاه کند و از او خوشش بیاید باید با همسر خود #آمیزش کند (و بداند) آن زن، زنی است همچون زن خودش.
📗 نهج البلاغه، ص 550
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
💟10اثر مفید رابطه #زناشوئی بربدن عبارتند از:
💞 در افرادی که دارای رابطه زناشویی هستند، سیستم ایمنی بدن قویتر از افراد فاقد رابطه زناشویی است. سیستم ایمنی بدن مانند یک سد در مقابل عفونتها و سلولهای سرطانی عمل میکند. در دانشگاه پنسیلوانیا در یک بررسی مشخص شده سطح آنتیبادیها در افرادی که در هفته 2-1 بار رابطه زناشویی برقرار میکنند، بالاتر است. آنتیبادیها، مسئول دفاع از بدن در مقابل عفونتها و سلولهای سرطانی هستند. داشتن رابطه زناشویی منظم و موثر، باعث کاهش میزان ابتلا به بیماریهای ویروسی مثل سرماخوردگی و آنفلوانزا میشود.
💞 داشتن رابطه زناشویی باعث تقویت میل زناشویی میشود. اگر فردی به مدت طولانی رابطه زناشویی نداشته باشد، کمکم میل زناشویی در او کاهش پیدا میکند.
💞 داشتن رابطه زناشویی، کنترل مثانه در زنان را بهبود میبخشد. برای اینکه خانمها دارای کنترل ادرار خوبی باشند، نیاز به داشتن یک کف لگن قوی هستند. حدود 30 درصد خانمها از درجاتی از بیاختیاری ادراری رنج میبرند. داشتن یک رابطه زناشویی خوب، باعث استحکام عضلات کف لگن و بهبود کنترل ادرار در زنان میشود.
💞 رابطه زناشویی مرتب و منظم، باعث کاهش فشارخون میشود. در بررسیهای علمی مشخص شده در افرادی که دارای روابط زناشویی منظم و مرتب هستند، فشارخون سیستولیک پایینتر است که نباید آن را با افزایش فشارخون در حین رابطه زناشویی اشتباه گرفت.
💞 رابطه زناشویی یک ورزش محسوب میشود. در رابطه زناشویی در هر دقیقه بهطور متوسط 5 کالری انرژی مصرف میشود که هم باعث کاهش وزن میشود و هم اینکه کنترل وزن را بهبود میبخشد. یکی از آثار مفید ورزش، تقویت عضلات قلب است. پیادهروی وقتی ورزش محسوب میشود که به قدری تند باشد که باعث افزایش ضربان قلب شود. در رابطه زناشویی علاوه بر مصرف کالری، تعداد ضربان قلب تا 150 بار در دقیقه نیز افزایش پیدا میکند. اگر یک رابطه زناشویی 20 دقیقه طول بکشد بهطور متوسط 100 کالری مصرف میشود.
💞 رابطه زناشویی، خطر سکته یا حمله قلبی را کاهش میدهد. افرادی که روابط زناشویی منظم و موثری دارند، تعادل هورمونهای استروژن و تستوسترون در آنها بهتر است. در یک بررسی مردانی که دارای حداقل 2 بار رابطه زناشویی در هفته بودند، میزان مرگومیر ناشی از بیماریهای قلبی در آنها 50 درصد کمتر از مردانی است که رابطه زناشویی مرتب و منظمی نداشتند.
💞 رابطه زناشویی باعث کاهش درد میشود. در یک بررسی در دانشگاه نیوجرسی مشخص شده حین برقراری رابطه هورمونی ترشح میشود که باعث بالابردن آستانه درد میشود و احساس هر نوع دردی در بدن را کاهش میدهد. رابطه زناشویی باعث کاهش درد میشود که منجر به #ارگاسم یا همان ارضای زناشویی شود.
💞 رابطه زناشویی خطر ابتلا به #سرطان پروستات را در مردان کاهش میدهد. یکی از معتبرترین مجلههای علمی در دنیا به نام «جاما» مقالهای منتشر کرده که در آن مشخص شده، در مردانی که رابطه زناشویی منظمی داشتهاند، میزان سرطان پروستات در آنها کمتر از مردانی است که رابطه زناشویی مرتب و منظمی نداشتهاند.
💞 رابطه زناشویی باعث بهبود خواب میشود. این مساله مشخص است که پس از داشتن یک رابطه زناشویی منجر به ارگاسم، خوابیدن راحتتر میشود. پس از ارضای زناشویی، ترشح برخی هورمون ها، منجر به احساس #آرامش و خوابآلودگی میشود.
💞 رابطه زناشویی باعث کاهش #استرس و #اضطراب میشود. با برانگیختگی زناشویی، هورمونی در مغز ترشح میشود که باعث کاهش اضطراب و استرس فرد میشود. رابطه زناشویی باعث افزایش #اعتماد_به_نفس میشود. حین رابطه زناشویی، هورمونی به اسم آندورفین ترشح میشود که باعث بهبود خلق میشود. افرادی که دارای خلق افسردهای هستند، با داشتن روابط زناشویی منظم و موثر خلقشان بهبود پیدا میکند.
❓برخی این سوال را میپرسند که آیا هر روز میتوان رابطه زناشویی داشت؟ آیا رابطه زناشویی روزانه باعث آسیب بدن میشود؟
✅ داشتن رابطه زناشویی روزانه تا زمانی که طرفین از آن لذت میبرند، هیچ اشکالی ندارد.
❓تعداد روابط زناشویی در هفته چقدر باید باشد؟
✅ تعریف خاص و عدد خاصی برای این منظور وجود ندارد. تعداد دفعات برقراری رابطه به #نیاز طرفین بستگی دارد. ممکن است نیاز یک زوج یک بار در هفته باشد و در مقابل زوج دیگر با 5 بار برقراری رابطه در هفته، نیازهایشان برطرف شود.
⛔️ اینکه یک تعداد از افراد برای حفظ سلامت خود از داشتن رابطه زناشویی سالم اجتناب میکنند به هیچوجه باور درستی نیست و مبنای علمی ندارد.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
Farhang (12).mp3
8.72M
💞 #معیار های انتخاب همسر
💞 #توافق و عدم توافق
👤 دکتر #شاهین_فرهنگ
🌺 کانال ازدواج
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
#خودسازی
☑️مهارت های دهگانه ضروری برای زندگی کدامند؟
👈سازمان بهداشت جهانی مهارت های دهگانه ای را معرفی کرده است که هر کس باید این توانایی ها را برای داشتن زندگی فردی و اجتماعی موفق کسب کند:
🔶 1- مهارت خودآگاهی
🔶 2- مهارت همدلی
🔶 3- مهارت روابط بین فردی
🔶 4- مهارت ارتباط موثر
🔶5- مهارت مقابله با استرس
🔶 6- مهارت مدیریت هیجان
🔶7- مهارت حل مسئله
🔶 8- مهارت تصمیم گیری
🔶9- مهارت تفکر خلاق
🔶10- مهارت تفکر نقادانه
🔘مهارت خودآگاهی
توانایی شناخت نقاط ضعف و قوت و یافتن تصویری واقع بینانه از خود. شناخت نیازها و تمایلات فردی برای آشنایی با حقوق و مسئولیت های فردی - اجتماعی
🔘مهارت همدلی
درک کردن دیگران و مشکلاتشان در هر شرایطی. این مهارت به دوست داشتن و دوست داشته شدن و در نتیجه،روابط_اجتماعیِ بهترِ افراد با یکدیگر می انجامد.
🔘مهارت روابط_بین_فردی
مشارکت و همکاری با دیگران، همراه با اعتماد واقع بینانه، که در کنار تقویت دوستی ها، دوستی های ناسالم را خاتمه می دهد تا کسی از چنین روابطی آسیب نبیند.
🔘مهارت ارتباط_موثر
درک بهتر نیازها و احساسات دیگران، به شیوه ای که فرد بتواند نیازها و احساسات خودش را نیز در میان بگذارد. تا ارتباطی رضایت بخش شکل گیرد.
🔘مهارت مقابله_با_فشار_عصبی
با آموختن این مهارت افراد هیجان های مثبت و منفی را در خود و دیگران می شناسند و سعی می کنند واکنشی نشان دهند که این عوامل مشکلی برای آنها ایجاد نکنند.
🔘مهارت مدیریت_هیجان
هر انسانی در زندگی خود با هیجانات گوناگونی از جمله غم، خشم، ترس، خوشحالی، لذت و موارد دیگر مواجه است که همه این هیجانات بر زندگی او تاثیر می گذارد. شناخت و مهار این هیجانات، همان مدیریت هیجان است. برای کسب این مهارت فرد به طور کامل باید بتواند احساسات و هیجانات دیگران را نیز درک و به نوعی این هیجانات را مهار کند.
🔘مهارت حل_مسئله
زندگی سرشار از مسائل ساده و پیچیده است. با کسب این مهارت بهتر می توانیم مشکلات و مسائلی را که هر روز در زندگی برایمان رخ می دهند، از سر راه زندگی مان برداریم.
🔘مهارت تصمیم_گیری
برای برداشتن هر قدمی در زندگی باید تصمیم گیری کنیم، مسیر زندگی انسان را تصمیم گیری های او مشخص می کند. با آموختن این مهارت اهداف خود را واقع بینانه تعیین و از میان راه حل های موجود بهترین را انتخاب می کنیم و مسئولیت عواقب آن را نیز به عهده می گیریم.
🔘مهارت تفکر_خلاق
تفکر یکی از مهمترین مهارت های زندگی است. مهارت تفکر خلاق، همان قدرت کشف، نوآوری و خلق ایده ای جدید است تا در موارد گوناگون بتوانیم راهی جدید و موثر بیابیم. با آموختن تفکر خلاق، هنگام مواجهه با مشکلات و دشواری ها احساسات منفی را به احساسات مثبت تبدیل می کنیم.
هنگامی که تفکر خلاق را می آموزیم دیگر مشکلات زندگی مزاحم ما نیستند، بلکه هر کدام فرصتی هستند تا راه حل های جدید بیابیم و مشکلات را به گونه ای حل کنیم که کسی تاکنون این کار را نکرده باشد.
🔘مهارت تفکر_نقادانه
این مهارت موجب می شود هر چیزی را به سادگی قبول یا رد نکنیم و پیش از آن، موضوع مورد نظر را به خوبی مورد بررسی قرار دهیم و پس از آن، در مورد رد یا پذیرش آن تصمیم گیری کنیم.
با آموختن تفکر نقادانه فریب دیگران را نمی خوریم و به عاقبت امور به خوبی فکر می کنیم و دقیق و درست تصمیم می گیریم و ارتباطات درستی برقرار می کنیم.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b