هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
💯•⊰دورۀ کنشگری در خط مقدم⊱•💯
•⊰ ویژۀ برادران ⊱•
📆 زمان: ۲ تیر لغایت ۲۸ شهریور روزهای زوج، ساعت ۱۵ الی ۱۹
⏳ مهلت ثبتنام: ۱۵ لغایت ۳۰ خرداد ماه
💻 امکان شرکت به صورت #مجازی برای خواهران و برادران
💳 هزینۀ دوره برای سه ماه: ۶۰۰ هزار تومان «تقسیط هزینه امکانپذیر است»
📮 برای ثبتنام اولیه کلیک کنید و یا با اسکن بارکد درج شده در پوستر وارد سایت شوید.
📌 جهت کسب اطلاعات بیشتر به آیدی @madrese_ostad در پیامرسان ایتا مراجعه و یا با شماره ۰۹۳۹۶۲۴۹۱۱۳ تماس حاصل نمایید.
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد
📝 @FarajNezhad110
💢گیمرهای ایرانی روزی چند ساعت بازی میکنند؟
#اعتیاد_رسانهای
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
📌#یادداشت| نجات در سایهٔ پرستش شیطان
🖇بازی دیابلو۴ از بازیهای جدید اما مهم شیطانگرا و ضد مسیحیت از شرکت بیلیزارد اینترتیمنت است که نسخهٔ چهارم آن توانسته مخاطبان وسیع جهانی پیدا کند.
🖇در این بازی تاریکی و شیطان بر خدای نور پیروز شده و پیشگوییهای مسیحیان دروغ از کار در میآید. جالب آنکه نقش اول بازی نیز که در نقش منجی است، باید از شر و شیطان برای پیروز شدن علیه شیطان دیگری کمک بگیرد.
🔗ادامه مطلب
#نقد_بازی
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱#استوری | شرکت در انتخابات؛ توصیه به حق
▫️رهبر معظم انقلاب: شرکت و دعوت به انتخابات مصداق «وَ تَواصَوا بِالحَق» است...
#جهاد_تبیین
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
📌تصمیمسازی برای مردم پشت تصاویر شبکه نمایش خانگی
🔻 امروز #شبکه_نمایش_خانگی یکی از بسترهای فسادزا و تأثیرگذار میان عامه مردم به شمار میرود. نظام محتوایی این پلتفرمها هیچ سنخیتی با فرهنگ ایرانی - اسلامی ندارد و مروج فکر و اندیشه تهی غربی است.
🔻نتیجه این نشر بیحد و مرز فرهنگ و اندیشه شهوتگرای غربی در ایران، بالاخره یک زمانی خود را نشان میدهد. در فیلمهای شبکه نمایش خانگی، فرهنگ مشارکت اجتماعی بسیار کمرنگ یا شاید بیرنگ است.
🔻آنوقت در ایّام #انتخابات که یکی از زمانهای حساس و سرنوشتساز کشور است، از افرادی که با این نوع محتوا تربیت شدند، چه توقعی میتوان داشت؟!
#جنگ_رسانه_ای
#سینمای_ایران
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
📌اهمیّت نوعشناسی جنگها
🔻به اقرار کارشناسان علوم راهبردی آمریکا و به گواه ادبیات نظامی انبوهی که در این چهار سال (۲۰۰۷ - ۲۰۰۳) گرد آمده، نیروهای غرب در عراق با دشمنانی مواجهاند که به #نسل_چهارم_جنگ تعلق دارند و از هر نظر خود را با شرایط این جنگ سازگار کردهاند، در حالی که اندیشهی نظامی غرب اساساً با ماهیت این جنگ بیگانه است و در این میدان برتریهای فناورانهشان نیز از کارایی لازم برخوردار نیست.
🔻اگر قرار است از تاریخ پند بگیریم و تهدید حضور دشمن اصلی یعنی آمریکا را در کنار مرزهای خود به فرصتی برای مشاهدهی رفتار نظامی وی و ارتقای سطح آمادگی ملیمان تبدیل کنیم، باید بتوانیم بر اساس یک مبنای نظری مستحکم، الگویی از جنگ آینده ارائه دهیم که ضمن بیان دقیق شکلهای گذشتهی جنگ، تصویری واضح از #جنگ_آینده ارائه دهد.
🔻تنها در این صورت مطمئن خواهیم بود در صورت ضرورت، در نسلی خواهیم جنگید که به آن تعلق داریم؛ بدین منظور لازم است تحقیقی را درباره #نوع_شناسی_جنگ انجام دهیم و ضمن آشنایی با نظریههای تکاملی جنگ آینده، مبانی علمی و تحلیلی آنها را برای تقسیمبندی شکلهای #جنگ_گذشته مورد مداقه قرار دهیم و در نهایت موقعیت خود را در جنگهای احتمالی با دشمنان مشخص کنیم.
📕جنگ شناختی؛ بُعد پنجم جنگ، صفحه ۴
#پاراکتاب
#جنگ_شناختی
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
✏️ رهبر معظم انقلاب: از ظهر عرفه تا غروب عرفه ساعات مهمی است؛ لحظه لحظهی اين ساعات مثل اكسير حائز اهميت است. #روز_عرفه را قدر بدانيد!
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
4_5929279107488549668.mp3
3.37M
🎙#کلیپ_صوتی | عرفه انسانساز
🔹بخش فقه و معارف رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت #روز_عرفه کلیپ صوتی "عرفه انسانساز" را بازنشر کرد.
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
نگاه راهبردی در آخرین تلّمذ و گفتگوی علمی با استاد فرج نژاد
در حال مرور پیامهای تسلیتِ شخصیتهای علمی و سیاسی کشور بمناسبت فقدان استاد انقلابی و مجاهدم، استاد فرج نژاد بودم. جملاتی پر بار و از روی شناخت که از طرفی حال دلم را تسلی میبخشید و از طرفی هم غم از دست دادن استاد را در قلبم زنده می کرد:
- شهید آیتالله رئیسی (رحمت الله علیه): «اندیشمند جوان، پرتلاش و مجاهد»
- شهید امیرعبداللهیان (رحمت الله علیه): «فرهیخته نامآور در عرصههای علمی و رسانهای کشور از جمله حوزه صهیونیسمشناسی»
- حجتالاسلام و المسلمین دکتر خسروپناه: «فاضل گرانقدر، محقق ارجمند، فعال فرهنگی عرصه رسانه و فضای مجازی و منتقد ایدئولوژی صهیونیست، دانشمند انسانی خلیق، فهیم و متواضع»
- حضرت آیتالله علیدوست: «اندیشمند مِفضال، جوان با ظرفیت و در حال رشد حوزه علمیه قم»
- حجتالاسلام و المسلمین دکتر رهدار: «طلبه انقلابی و فاضل صهیونپژوه و مدیر گروه محترم فقه رسانه مؤسسه مطالعات و اندیشه اسلامی فتوح اندیشه»
- سرلشکر سلامی: «استاد فرهیخته و انقلابی»
- دکتر زاکانی: «پژوهشگر فرهیخته، فاضل حوزوی و همکار عزیزمان در دفتر قم، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی» و دیگر تعابیر و کلیدواژههایی که در دلنوشتههای بعدی به آنها اشاره خواهم کرد.
در فکر این بودم که علت بکارگیری این تعابیر و کلیدواژهها توسط شخصیتهای علمی و سیاسی کشور در توصیف ابعاد وجودی این استاد فقید چه بوده است؟ در همین افکار بودم که خاطرات استاد در ذهنم مرور شد.
شاید فکرش را هم نمیکردم، عصر روز عرفه، آخرین گفتگوی علمی من با استاد محمدحسین فرجنژاد باشد. موضوع گفتگوی ما؛ آخرین اصلاحات مقاله «جریان مقاومت در سینما و انیمیشن ژاپن» بود. آنچه مرا به تحسین وا داشت، نگاه راهبردی ایشان به گفتمان «مقاومت: ایستادگی در برابر ظلم و استکبار ستیزی» با زبان انیمیشن بود.
نتیجه این گفتگو، استفاده از ظرفیت های ضد استکباری نهفته در ضمیر ناخودآگاه ملت ها و افراد آزاده در سراسر جهان بود. عمق نگاهی که کمتر کسی به آن توجه میکرد. نگاه راهبردی استاد این چنین بود؛ او همیشه به افق ها نگاه می کرد، در گیر روزمرگی ها نمی شد و با نوآوری و خلاقیت علمی و فرهنگی همواره راهگشا و پیشرو بود.
او معتقد بود، نه تنها لازم است سرمایهگذاری علمی و میدانی در کشورهای اسلامی صورت پذیرد بلکه کشورهای غیرمسلمان جهان که مورد ظلمِ استکبار جهانی واقع شده اند، نیز باید مورد توجه قرار گیرند. در این افقگشایی، یکی از راهکارهای ایشان، هویتبخشی به اهالی رسانه و ارزشدهی به تولیدات فاخر آنان در راستای تقویت گفتمان مقاومت در برابر استکبار جهانی بود.
و شاید استاد محمدحسین فرجنژاد این روزها را میدید که موجی از بیداری برخواسته از وجدان انسانها در سراسر دنیا از جمله کشور مستعمره ژاپن شروع خواهد شد که شعار «مرگ بر اسرائیل» را حتی به زبان فارسی سر دهند!
روحت شاد و راهت پر رهرو
ابراهیم کارگران
27 خرداد 1403
عرفه 1445
@ebrahimkargaran
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
▪️ مراسم سومین سالگرد عروج شهادتگونه استاد محمدحسین فرجنژاد و خانواده محترمش
👤 سخنران: حجتالاسلام والمسلمین سید محمدرضا رضی
📆 زمان: یکشنبه ۲۷ خرداد
⏱ ساعت: ۲۰:۳۰
🔻 مکان: قم، خیابان هنرستان، بعد از خیابان شهید نجفزاده، پلاک ۲۴۵، مؤسسه استاد فرجنژاد
#ویژه_برادران
#استاد_فرجنژاد
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺پخش زنده
💢مراسم سومین سالگرد عروج شهادتگونه استاد محمدحسین فرجنژاد و خانواده محترمش
🎙 سخنران: حجت الاسلام رضی
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
▪️سه سال از آن حادثه تلخ گذشت!
پس از خواندن دعای عرفه، بعد از غروب چنین روزی بود که خانواده استاد فرج نژاد پشت موتور از حرم به خانه بر میگشت، اما شاید نمیدانستند بار دیگر که به حرم بازمیگردند روی دست شاگردانی است که قدم به قدم همراه استاد اشک میریزند تا در صحن حرم《اللهم انا لانعلم منه الا خیرا》بخوانند...
#سالگرد_ارتحال_استاد_فرج_نژاد
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
🖇داغ غروب عزیزان همیشه سخت و سنگین است... بعد از رفتنت روضههای غروب عرفه رنگ و بوی دیگری دارد... نمیدانم چه سرّی است با این فراز روضه علمدار با نام شما خو گرفته است... بلند شو علمدار علم رو بلند کن بازم پرچم این حرم رو بلند کن...
📍ابرکوه، بهشت زهرا، مزار استاد فقید دکتر محمدحسین فرجنژاد و خانواده گرامیشان، شب عید قربان ۱۴۴۵
شادی روحشان فاتحه مع صلوات
#سالگرد_ارتحال_استاد_فرج_نژاد
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
🔔#بازنشر| طلبه طراز؛ تبیین افکار و آثار مرحوم محمدحسین فرجنژاد
📰 نشریه دیدهبان اندیشه؛ شماره ۲۹؛ مرداد ۱۴۰۰
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
DIDEBAN_ANDISHE_N0.29 MKH web.pdf
8.52M
📰#بازنشر| طلبه طراز؛ استاد محمدحسین فرجنژاد را بیشتر بشناسیم...!!
◾️بررسی ویژگیها و ابعاد فردی و اجتماعی مرحوم فرجنژاد؛
◽️تبیین افکار و تحقیقات نظری و کاربردی مرحوم فرجنژاد؛
◾️معرفی کتب، مقالات و سخنرانیهای منتخب مرحوم فرجنژاد.
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
📌با رفتنت همهی ما یتیم شدیم/ به یاد مردی که دنیا برای او کم بود
🔻اشک، توان قلمم را گرفته است، چه کنم؟ آیا میتوان از استاد عشق چیزی ننوشت؟ یک عمر سکوتِ تو بغضی شده در گلوی من، هر لحظهای که با شما بودم دریایی از معرفت و عشق بود، استادِ عزیزم، پدرِ مهربان با رفتنت همهی ما یتیم شدیم، هیچگاه یادم نمیرود که پس از فوت پدرم چگونه من را دلداری میدادید و من را به ادامه دادن مسیرهای پژوهشی و علمی دلگرم میکردید.
🔻حسین جان! بعد از شما چه کسی با شوخی و خنده در دل حجم عظیمی از کارها به من بگوید باید «مرد بشوی!»، پس از شما با چهکسی حرف دل بگویم؟ هرگاه از ناملایمات زندگی خسته میشدم فقط شور و نشاط شما بود که توانی دوباره به من میداد.
🔻استادِ عزیزم، هماکنون که تو نیستی و من این حجم از خاطرات را میبینم آتش دلم گداختهتر میشود، حسین جان، مثل شما کمتر تکرار میشود، یادم نمیرود که در یک سال گذشته بیش از ده بار به ما میگفتید پس از من راه من را ادامه بدهید، نگذارید کارها روی زمین بماند... اما راه شما توفیقی بود که نصیب کمتر کسی میشود.
🔻بارها در کنار شما بودم در جلسات متعدد بحثهای تخصصی مطرح میشد همهی اساتیدی که یک عمر در آن حوزه زحمت کشیده بودند شروع به سخن گفتن میکردند و هنگامی که شما پس از نگارش تمام نکات اساتید بحث را جمعبندی میکردید آنچنان مسلط ورودِ به بحث داتشید که کأنه طی عمر با برکتتان فقط این علم را آموختهاید و ممحّض در آن بودهاید.
🔻چه بگویم! چه بگویم از استادی که در دل شب پس از ساعتها کار و مشغله طولانی آنچنان بحثهای علمی را مطرح میساخت و با شور و نشاط از پروژههای متعدد سخن میگفتید که انگار اولین ساعات کاری بود.
🔻چه بگویم از استادی که با تمام مشغلههای کاری، وقتی را برای مستبصرین سیستانی میگذاشت، دغدغهی خانوادههای فقیر را داشت و با تمام وجود وقتی را مجزا برای تربیت فرزندان و خانواده اختصاص میداد...
🔻استاد عزیزم، هنوز رفتنت را باور نکردهام، حسین جان! آخرین دیدارمان 29 تیرماه بود و چه حرفهای گوهر باری گفتی و رفتی، ظهر که پس از نهار با صفایی که در جمع ما بودی و رفتی به دوستان و رفقا گفتم، انگار دنیا برای استاد کم است! دنیا دیگر تاب و تحمل وجود با عظمت تو را نداشت...
پ.ن: این دلنوشته را روزهای ابتدایی غروب دنیایی استاد نوشتهام.
✍️مجید رحیمی
#سالگرد_ارتحال_استاد_فرج_نژاد
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
📌 دست بالای انتخابات ریاست جمهوری نزد کدام شبکههای اجتماعی است؟
🔻بررسی محتوای مربوط به انتخابات از زمان شهادت آیت الله سیدابراهیم رئیسی تا قبل از اعلام نامزدهای احراز صلاحیت شده (دوره ۲۰ روزه) نشان میدهد رقابت اصلی در شکلدهی افکار عمومی و جریانسازی میان دو پلتفرم خارجی یعنی توئیتر و تلگرام و یک پیامرسان داخلی یعنی ایتا است؛ توئیتر با جذب بیشترین تعداد کاربر درگیر در انتخابات، تلگرام با گرفتن بیشترین تعداد بازدید از کاربران خود و ایتا با انتشار بیشترین میزان محتوا.
🔻رکود و رخوت در اینستاگرام با حدود ۳۱ میلیون کاربر فعال و پرطرفدارترین پلتفرم در ایران میگوید تحرکات انتخاباتی در میان توده مردم هنوز شکل نگرفته است.
🔻در اکثر بسترهای خبری بررسی شده در بازه زمانی ۳۰ اردیبهشتماه تا ۱۸ خردادماه بیشترین میزان تولیدمحتوا در روز ۱۴ خردادماه و در پی بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص انتخابات صورت گرفته است. همچنین فعالترین کاربران در میان همه این بسترها به کاربر ایتا با بیش از هزار مطلب مرتبط با انتخابات مربوط بوده است.
#داده_کاوی
#انتخابات
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
استاد محمدحسین فرجنژاد
▪️ مراسم سومین سالگرد عروج شهادتگونه استاد محمدحسین فرجنژاد و خانواده محترمش 👤 سخنران: حجتالاسل
📸 #گزارش_تصویری| مراسم سومین سالگرد عروج شهادتگونه استاد محمدحسین فرجنژاد و خانواده محترمشان - ویژه برادران
📅 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
استاد محمدحسین فرجنژاد
📸 #گزارش_تصویری| مراسم سومین سالگرد عروج شهادتگونه استاد محمدحسین فرجنژاد و خانواده محترمشان - ویژ
بعد از رفتنش بود که او را دیدم، شنیدم و خواندم؛ در فیلم تدریسها، در صوت صحبتها و در کتابهایش.
و امروز که عرفه بود و هوا بارانی بود،سید رضی، روضه خواند؛ روضهٔ حسین (ع) و زنان و کودکان...
یاد استاد و همسرش و بچهها افتادم. ”کار کن“
”مهربانی کن“
فردا عید است؛ عید قربان. ولی همه اشک میریزند و میگویند که خداوند قربانیها را قبول کند.
امروز سومین سالگرد رفتن استاد فرجنژاد بود؛ ولی انگار همینجا بود.
#سالگرد_ارتحال_استاد_فرج_نژاد
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
استاد محمدحسین فرجنژاد
💯 •⊰ مدرسه رسانهای پسران ⊱• 💯 •⊰ ویژۀ پسران ۱۲ تا ۱۵ ساله ⊱• 🏷 عناوین ✦⊰ نقد فیلم و انیمیشن ✦⊰ دش
💯 •⊰ مدرسه رسانهای پسران ⊱• 💯
•⊰ ویژۀ پسران ۱۲ تا ۱۵ ساله ⊱•
🏷 عناوین
✦⊰ نقد فیلم و انیمیشن
✦⊰ دشمنشناسی
✦⊰ هنر شرق
✦⊰ جنگ شناختی
✦⊰ جنگ ترکیبی
✦⊰ تاریخ و رسانه
✦⊰ عملیات روانی
✦⊰ رفتارشناسی
✦⊰ اخلاق رسانه
✦⊰ جنگ روایتها
✦⊰ هویت و چالشهای نوجوانی
✦⊰ نقد بازی
✦⊰ عکاسی و فیلمبرداری
✦⊰ مستندسازی با موبایل
✦⊰ آموزش تدوین
✦⊰ نویسندگی خلاق
✦⊰ نویسندگی ژورنال
✦⊰ آموزش طراحی
✦⊰ پادکستسازی
⏳ مهلت ثبتنام: ۱۵ خرداد لغایت ۸ تیرماه
⏰ زمان: ۹ تیر تا ۲۸ شهریور، روزهای زوج
💳 هزینۀ دوره برای سه ماه: ۶۰۰ هزار تومان / امکان تقسیط هزینه با هماهنگی مسئول ثبتنام(@FN_Pesaran) هست.
📮 برای ثبتنام اولیه کلیک کنید و یا با اسکن بارکد درج شده در پوستر وارد سایت شوید.
📌 جهت کسب اطلاعات بیشتر به آیدی @FN_Pesaran در پیامرسان ایتا مراجعه و یا با شماره ۰۹۹۱۱۰۵۳۴۸۴ تماس حاصل نمایید.
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد
https://eitaa.com/joinchat/1842479109C6a0ba6652b
💠 عید قربان با نماز و عبادتش، با ذکر و دعایش، با قربانی و صدقات و احسانش، بستری برای جاری ساختن مفهوم عبودیت و بندگی است.
🌸جشن رهایی از اسارت نفس
🌸و شکوفایی ایمان و یقین
🌸و عید سرسپردگی و بندگی
🌸بر همهی مسلمانان مبارک باد
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110