🔴مؤسس فیس بوک، از حامیان رژیم صهیونیستی
🔻شیمون پرز، رئیس جمهور وقت رژیم صهیونیستی، در بازدیدی که سال 2014 از دفتر مرکزی فیس بوک در "منلو پارک" کالیفرنیا داشت، فیس بوک را به عنوان ابزاری برای ایجاد تغییرات اجتماعی ستود. او یکی از دلایل بازدید خود را از فیس بوک، ملاقات با "پسر خوب یهودی"، مارک زاکربرگ دانست. وی در مصاحبه زنده با فیس بوک در پاسخ یکی از مهندسان فیس بوک که پرسید فیس بوک برای ارتقای صلح در خاورمیانه چه کاری میتواند انجام دهد، گفت:"شما میتوانید مردم را قانع کنید که هیچ دلیلی برای تنفر وجود ندارد"
⏯مارک زاکربرگ شخصاً در برنامههای مرتبط با اسرائیل از جمله افتتاح صفحات فیس بوک سران این رژیم، نتانیاهو نخست وزیر و شیمون پرز حضور پیدا کرده است.
📝 علی سعادت| #شماره_29
🆔@farhang_puya
🔷سیرۀ زاهدانه علامه طباطبایی
🔹یکی از تربیت شدگان مکتب علامه طباطبایی میگوید: قیافه روحانیای که تازه از شاد آباد به تبریز در قم آمده در ذهن خود مجسّم کنید، با یک عمامه کرباسی سرمهای رنگ، چنین شخصیمیخواهد انقلابی در حوزه به وجود آورد و موفق هم شد که تحولاتی ایجاد کند، چه اندازه امکانات مادی در اختیار دارد، نشانهاش یک منزل دو اتاقی است که اجاره کرده است، خانهای که حتی آن مرحوم قادر نبود از دوستانش در آن پذیرایی کند، چون از نظر امکانات بسیار محدود بود.
🔹گاهی میفرمودند: اگر من کار کنم و روزی سی ریال مزد بگیرم برایم گواراتر است از این که اظهار حاجتی کنم و به شخصیتی و بیتی وابستگی پیدا کنم. مدتها امرار معاش او و خانوادهاش از راه حق التألیف آثارش تأمین میگردید. سالها مبالغ هنگفتی مقروض بودند و نزدیکان ایشان حتی شهید قدوسی(دامادشان) از این موضوع آگاهی نداشت.
🖋غلامرضا گلی زواره| #شماره_26
🆔@farhang_puya
⚫️متحجران، مارهای خوش خط و خال
▪️متحجران بیشتر از دیگر گروههای منحرف در حوزه هستند اما چون افرادی نا آگاه از وضع زمانه و به تعبیری، انسانهای دوران گذشته و از مد افتاده هستند، در حوزههای علمیه جایگاهی ندارند. البته بعضی از این افراد به جایگاه استادی در حوزه دست یافتهاند و همین امر برای حوزهها بسیار خطر آفرین است.
▪️به تعبیر حضرت امام(ره):«این مارهای خوش خط و خال، مروّج اسلام آمریکاییاند» و از همین رو آن بزرگوار هشدار میدهند که :«باید مراقب بود که تفکر جدایی دین از سیاست از لایههای تفکر اهل جمود به طلاب جوان سرایت نکند»
🖋مصطفی اسکندری| #شماره_32
🆔@farhang_puya
🔘رسانههای مجازی، مخدری برای جوانان
☑️رسانه تنها بازتاب دهنده واقعیت نیست؛ بلکه آفرینش واقعیت میکند، نه تقلید و ارائۀ آن چه واقعیت است. بماند که نسبت بین واقعیت و حقیقت نیز نسبتی متفاوت است.
◀️چنین است که زندگی مجازی در یک دنیای مجازی با رسانههای مجازی مانند تلویزیون و زندگی در میان دوستان و خانه و همکاران مجازی برای نادیده گرفتن آنچه وجود دارد و آنچه باید باشد، بسیار مطلوب طبع جوانانی میافتد که هویت مضطرب و سرگردان آنها را رسانهها شکل دادهاند و در میان سیلی از تناقضهای اساسی در معتقدات و آرمانها و واقعیت موجود پناهگاهی جز مخدر، سرگرمیهای تصویری و بازیهای رایانهای و زندگی در یک دنیای مجازی در اینترنت نمییابند.
🖊زهره شریعتی| #شماره_9
🆔@farhang_puya
🔴نگاهی به سیرۀ استکبار ستیزی امام(ره)
🔻«امام بارها میفرمود: وقتی عکس شاه را در برابر فلان رئیس جمهور آمریکا دیدم که آن طور ذلیلانه در مقابل او ایستاده بود، بسیار ناراحت شدم، و تلخی این منظره هنوز برای من باقی است که شاه مملکت اسلامی در برابر کافر خدا نشناس این طور اظهار کوچکی کند.»
📢 آیت الله استادی| #شماره_34
🆔@farhang_puya
☣عرفانهای نوظهور در جهت سازگاری با تمدن غرب
▪️کلیدیترین نکته در باب عرفانهای نو پدید این است که این جنبشهای معنوی نیامدهاند به داد فطرت حقیقت خواهی و خدا طلبی انسانها برسند و کام تشنه آدمیان را سیراب کنند بلکه آمدهاند تا بشر خسته از زندگی ماشینی را آرام سازند و برای لحظاتی او را تسکین دهند! آمدهاند انسان مدرن را با فرهنگ و تمدن جدید غرب، سازگار کنند و تحمل افراد را با وضع موجود جامعۀ غرب، بالا ببرند!
🖋مهدی میرزایی| #شماره_29
🆔 @farhang_puya
🌒دوری از زمینۀ هوا و هوس
🔸دین نه فقط از هوا و هوس منع میکند بلکه ما را از زمینۀ آن یعنی همنشینی با اهل هوس نیز بر حذر میدارد. «همنشینی با هوس رانان باعث از یاد رفتن ایمان و حاضر شدن شیطان میشود.»(شریف الرضی، 1414، خطبه 86، ص117) پیامبر از گفت و گویی که به غیر خدا فرا میخواند نهی فرمود.(ابن بابویه، 1413، ج4، ص7) از بدان دوری گزینید و با نیکان مجالست نمایید(تمیمی آمدی،1366، ص431)
🔸از آن چه یادآور شدیم میتوان نتیجه گرفت که احکام اسلام به گونهای تنظیم شده است که ما را از موقعیت گناه دور نگه دارند و زمینههای جرم و گناه را برطرف سازند؛ به سان رانندهای که باید تا حد ممکن پیچها و موانع را پیش بینی و قبل از رسیدن به آنها با کاهش سرعت و ترمزهای آرام از تصادف پیشگیری کند.
🍁 #اخلاقی
🖋م.ح| #شماره_29
🆔 @farhang_puya
🔷هم اطاعت و هم مودت
🔸سید حسن نصر الله فرموده بود: اگر ما احساس کنیم مقام معظم رهبری یک نظری دارد، برای ما حجت است. رابطه ما باید علاوه بر تبعیت، رابطه مودت و نیز امام و امت باشد؛ یعنی همان گونه که با امام معصوم(ع) باید هم مودت و معرفت داشته باشیم و هم اطاعت کنیم در مرتبه پایینتری باید هم ولایت فقیه و ولی فقیه را به خوبی بشناسیم، هم عشق و علاقه داشته باشیم و هم تبعیت کنیم.
🔈آیت الله رجبی| #شماره_24
🆔 @farhang_puya
♨️یکی از موانع مهم وحدت حوزه و دانشگاه
🔻یکی از موانع تحقق کامل وحدت حوزه و دانشگاه نقایصی است که در حوزه و روحانیت وجود دارد. وقتی دانشجو شبهه خود را از روحانی بپرسد و پاسخ مناسبی دریافت نکند و یا برخورد نادرستی از او ببیند، نسبت به اصل دین تردید خواهد کرد و با خود خواهد گفت: «اگر دین و مسائل اخلاقی واقعیت داشت، ابتدا خود روحانیون باید بدان عمل میکردند، پس چگونه دین را از کسی بیاموزم که خود بدانچه میگوید عمل نمیکند؟»
👬#وحدت_حوزه_و_دانشگاه
👥 #علامه_مصباح| #شماره_14
🆔 @farhang_puya
⚪️ادوار بسط تاریخی مدرنیته
1⃣عصر رنساس(قرن 14تا16): از نفوذ کلیسا کاسته شد و با حذف خداباوری، پدیده انسان محوری مورد توجه قرار گرفت.
2⃣عصر رفورماسیون(اصلاح مذهبی- قرن 16): نماینده آن مارتین لوتر است. او و همفکرانش، پروتستانیسم را پدید آوردند.
3⃣عصر روشنگری یا عقلانیت(اواخر قرن 17 و اوایل قرن 18): مشخصه اصلی آن، ایمان به عقل به عنوان کلید اساسی دانش، شناخت و پیشرفت بشر است.
4⃣انقلاب صنعتی(نیمه دوم قرن 18 و نیمه اول قرن 19): در این مرحله نظام اقتصادی و سازمان اجتماعی جوامع اروپایی، دچار تغییر و تحوّل شد.
🎩#غرب_شناسی
📜 #تاریخی
🖋اسحاق عبادی| #شماره_10
🆔 @farhang_puya