ای قصه بهشت، ز کویت حکایتی...
🔹پیامبر اعظم(ص) است هنگامی که از معراج ملکوت برگشت، خبر داد: «داخل بهشت شدم پس دیدم با طلا بر در آن نوشته اند لااله الّاالله، مُحمد حَبیب الله، علی ولیّ الله، فاطمة اَمَةُ الله، الحسن و الحسین صفوه الله، علی مُبغضیهم لعنه الله... فاطمه بنده مخصوص خداست... و لعنت خداوند بر دشمنان آنان».
♦️فاطمه(س) بوی بهشت می دهد. «... پس هرگاه مشتاق بوی بهشت شوم، دخترم فاطمه را می بویم». جناب عایشه بارها دیده که چگونه رسول خدا (ص) پیش پای فاطمه بلند می شود و او را به سینه می چسباند و می بوسد و می بوید.
🔹علی(ع) هم این گونه است، فاطمه(س) را عاشقانه دوست دارد. «به خدا سوگند او را نرنجاندم و به خشم نیاوردم... او نیز نه مرا رنجاند و نه نافرمانی کرد. و هرگاه در سیمای وی می نگریستم، همّ و غم و حزن و اندوه من برطرف می شد».
♦️علی (ع) هم عشق فاطمه (س) است؛ بشنو! «اِنَّ السَّعید کُلَّ السَّعید حَقَّ السَّعید مَن اَحَبَّ عَلیّاً فی حَیاته و بَعدَ مَوتِه». عشق فاطمه به فریاد آمده است. بدانید مردم! همانا سعادتمند- به تمامی سعادت و حقیقت آن- کسی است که علی را در زندگی و پس از مرگش دوست بدارد...
🔹فاطمه جانش برای علی می رفت که از جفاها بر علی به خشم آمد و مهاجمان با مشاهده غضب او، دست از امام کشیدند. آنجا بود که فاطمه به عشق جان بخشید و خطاب به علی فرمود:
♦️«روحی لِروحِک الفِداء و نَفسی لِنَفسِکَ الوِقاء یا اَبَا الحَسَن... روحم فدای تو و جانم سپر بلای تو یا اباالحسن! اگر در خیر و نیکی به سر ببری با تو خواهم بود و اگر در سختی و محنت سرکنی، با تو سر خواهم کرد»
🔹عایشه شهادت می دهد: «من روی زمین کسی را راستگوتر از فاطمه ندیدم» و «در میان مردم کسی را شبیه تر از فاطمه به پیامبر از نظر کلام و گفتار ندیدم». بنابراین می توان گفت فاطمه -سلام الله علیها- آن روز در مسجد از زبان پیامبر(ص) خطبه فدکیه را خواند که فرمود:
♦️«خداوند اطاعت ما را مایه نظام دین و امامت ما را امان از تفرقه و جهاد را مایه عزت اسلام قرار داد... آنگاه که خداوند خانه پیامبران و آرامگاه اولیا را برای پیامبرش برگزید، نفاق پنهان در شما ظاهر شد و جامه دین کهنه گردید...
🔹و شیطان سر از مخفیگاه بیرون آورد و شما را فرا خواند، دید که پاسخگوی دعوت باطل او هستید و برای فریب خوردن آماده اید... پس به کجا برمی گردید با آن که راه را شناخته اید؟ و چه چیز را کتمان می کنید پس از آن که حقیقت را یافته اید؟
♦️ ... همانا شما را می بینم که به عیش و رفاه چسبیده اید و آن را که شایسته بود به عنوان مولا و مقتدای خود برگزینید، از خود دور ساخته اید و به خیال خود از سختی به آسایش رهنمون شده اید. پس آب [ایمان] را که در دهان خود جمع کرده بودید، یکباره همه را بیرون ریختید و هرچه را خورده بودید، بالا آوردید (و البته به فرموده قرآن) کفر شما و تمام انسان های روی زمین زیانی به خدا نمی رساند....»
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
#فهم_تفاوت آمریکا با چین و روسیه
این قدر سخت است؟!
روزنامه حامی دو آتشه #برجام، نوشت همانطور که آمریکا را به راستیآزمایی در مورد لغو تحریمها ملزم میدانیم، باید برای ارتقای روابط با روسیه و چین نیز متوسل به راستیآزمایی شویم.
#روزنامه_جمهوری_اسلامی،در سرمقالهای نوشت:
«راستیآزمائی، یکی از راههای بسیار مفید برای ادامه تعامل با کشورها و ارتقاء روابط در صورت مثبت بودن وعدههای آنهاست. همانطور که آمریکا را به راستیآزمائی در مورد لغو تحریمها ملزم میدانیم، باید برای ارتقاء روابط با روسیه و چین نیز متوسل به راستیآزمائی شویم.
این سرمقاله در شرایطی منتشر میشود که روزنامه مذکور به هنگام #مذاکرات_برجام و پذیرش واگذاری امتیازات #نقد و #فوری در ازای وعدههای نسیه و فاقد ضمانت، کمترین اظهارنگرانی #نداشت و با بازی در زمین پروپاگاندای رسانهای غرب برای تحمیل توافقی #خسارتبار به ایران، خواستار #تعجیل در توافق بود؛ توافقی که متولیان وقت آن مدعی بودند هیچ توافقی بدتر از عدم توافق نیست(!) در آن هنگام گردانندگان روزنامه مورد اشاره نه #راستیآزمایی تعهدات آمریکا سرشان میشد، نه گرفتن #تضمین، نه مرور سوابق خدعه و خیانت آمریکا.
بلکه زعمای مقدم این روزنامه (امثال مرحوم هاشمی و حسن روحانی و...) برای صرف مذاکره با آمریکا جشن گرفته بودند و میگفتند تابو شکست و وزیر خارجه آمریکا تضمین داده که به تعهداتشان عمل کند و قس علی هذا!
جالب این که حالا هم همین طیف به جای ابراز #ندامت از قصور و تقصیرهای خود و نشنیدن تذکرات دلسوزانه صاحبنظران، باز هم #طلبکاری میکنند و به جای اعتراض به عهدشکنی ادامهدار آمریکا که غرب، درباره آینده روابط با چین و روسیه هشدار میدهند.
این در حالی است که چین و روسیه، در روزگار تحریمهای مطلق عرب برای از پا درآوردن ملت ایران، در تعاملات ضد تحریمی با کشورمان همکاری کردهاند.
بنابراین عجیب است که محافل مورد بحث، به جای اعتراض بر #عهدشکنیها و افزایش تحریمها در دوره #پسابرجام توسط غرب، به کشورهای دیگر حمله میکنند که کم یا زیاد، به ایران در دور زدن تحریمها کمک کردهاند.
در موضوع نیروگاه بوشهر باید به یاد نویسنده سرمقاله مورد اشاره آورد که ساخت نیروگاه بوشهر، #تعهد غربیها بود و زیر تعهد خود زدند. و این روسیه بود که ولو با تأخیر، این نیروگاه را تکمیل کرد و تحویل داد. در حوزه تعاملات نظامی نیز، روشن است که پس از اقناع ولادیمیر پوتین توسط #شهید_سلیمانی، روسیه وارد جنگ در سوریه شد و در به شکست کشاندن نقشه جنگ نیابتی آمریکا به ایران و متحدانش کمک رساند.
و بالاخره؛ باید پرسید که آیا چین و روسیه هستند که به ایران میگویند علاوه بر #تعطیلی برنامه هستهای، باید قدرت نظامی و نفوذ منطقهای خود را واگذار کنید، یا #آمریکا؟!
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
استقبال #پادوهای_داخلی_غرب
از مذاکره با آمریکا
بااینحال این اظهارات اخیر وزیر خارجه کشورمان درخصوص «مذاکره با آمریکا» هرچند با اماواگر و بهصورت #مشروط مطرح شده و درهالهای از ابهام قرار داد اما با استقبال دو جریان مواجه شده تا با دستاویز قرار دادن آن بتوانند مسیر مذاکرات را به انحراف بکشانند؛ یک) #پادوهای داخلی غرب و دو) طرفهای مقابل #برجام بهویژه آمریکا.
برخی #مدعیان_اصلاحات طی دو روز گذشته سعی کردند با تمرکز بر منافع و اهداف جناحی و سیاسی خود، اظهارات امیر عبداللهیان را برجسته کرده و با زیر سؤال بردن راهبرد آمریکاستیزی انقلاب اسلامی القا کنند که مسیر #مذاکرات در دولت قبلی بهدرستی پیش میرفته و آنچه مانع پیشرفت مذاکرات بوده #گفتمان دشمنستیزی و استکبارستیزی بوده است!
#پادوهای_داخلی_غرب که تکلیفشان معلوم است؛ آنان فرصت را غنیمت شمرده و دلیل همه #مشکلات را عدم مذاکره با آمریکا عنوان میکنند تا از آب گلآلود ماهی بگیرند هرچند که در دولت موردحمایت اصلاحطلبان با آمریکا مذاکره شد؛ وزیران خارجه ایران و آمریکا دیماه 93 پس از چند دور گفتوگو در حاشیه نشست #ژنو، در خیابانهای این شهر باهم قدم زدند، پس از آن هم چندین بار به مناسبتهای مختلف با یکدیگر دیدار و گفتوگو داشتند تا جایی که گفتند #امضای_کری_تضمین_است اما سر آخر شد آنچه نباید میشد!؛ هیچ اقدام عملی از سوی آمریکا و اروپا انجام نشد؛ نهتنها تحریمها #لغو_نشد بلکه تهدیدها و تحریمهای آمریکا در این دوره و بعدازآن تشدید شد و درنهایت #ظریف بعد از 8 سال آمد و گفت که نمیدانسته در متن برجام کلمه #لغو آمده بوده یا #تعلیق !
میگویند شکست برجام بهخاطر آمدن ترامپ بود! در حالیکه بانیان اصلی تحریمها همین دموکراتها بودند.
جالب آنکه در همان دوره که روحانی و وزیر خارجهاش در قبال آمریکاییها #دیپلماسی_لبخند را در پیش گرفته بودند، دولت اوباما، نماینده منصوب روحانی برای نمایندگی سازمان ملل (حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور) را #تروریست خواندند و برای او ویزا صادر نکردند! در همین دوره اوباما مصوبه تمدید تحریمهای ایران به قانون تبدیل شد.
جالب آنکه از زمان عملیاتی شدن برجام در ۲۷ دی 94 تا زمان روی کار آمدن ترامپ در 1 بهمن 95 مهمترین تحریمهای آمریکا علیه ایران (در کنار ۲۴۸ نوع تحریم دیگر) همچنان باقی مانده بود و همین دموکراتها که تحریمهای آیسا و سیسادا و کاتسا و تحریمهای ویزایی را علیه ایران طراحی و ریلگذاری کرده بودند، زیر تعهداتشان زدند.
بر همین اساس، #مدعیان_اصلاحات که طی 8سال زلف همه مشکلات را به برجام گره زده بودند و با آنها هم نشستوبرخاست داشتند وقتی دیدند فرجامِ برجام آنچه که میخواستند نبوده و نشده است بهجای آنکه #شمشیر خود را علیه #دروغ و وعدههای #فریبکارانه آمریکا تیز کنند علیه اصول و مبانی اساسی جمهوری اسلامی ایران تیغ کشیدند که باید از سیاستهای منطقهای و دفاعی کشورمان کوتاه بیاییم و #موشکی و #هستهای را هم بدهیم برود!
حالا هم طرح «موضع مذاکره با آمریکا» زمینه خوبی را برای جریان تحریف فراهم آورده تا بازهم برای رفع و خنثیسازی تحریمها #آدرس_غلط بدهند.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت KHAMENEI.IR
🔻 رهبر انقلاب در دیدار مداحان با تأکید بر اینکه جامعه امروز ما یک جامعه فاطمی است
👈 حضرت زهرا سلامالله علیها
الگوی خدمت بیمنت و حرکت انقلابی
💻 @Khamenei_ir
#سلام_امام_زمانم 💚
طلوع کن ای آفتاب عالم تاب
ای نوربخش روزهای تاریک زمین
ای آرام دلهای بیقرار
ای امام مهربان
طلوع کن و رخ بنما
تا این روزهای سخت
اندکی روی آرامش ببینیم
و قرار گیرد زمین و زمان
🌤اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
فرعون ها چگونه کولی می گیرند؟
🔹کسی را تصور کنید که برای سر به نیست کردن یک نوزاد، همه نوزادان پسر را می کشت. چه نامی برای اومی گذارید؟ وحشی؟ جنایتکار؟ بیمار روانی؟
♦️فرعون، این گونه بود. کابوس دیده بود؛ و تعبیر کردند به این که پسری متولد می شود و تومار حکومت او را در هم می پیچد. او بی رحمانه تصمیم گرفت هر پسری را که در میان بنی اسرائیل متولد می شود، به قتل برساند تا سلطه جبارانه خود را تضمین کند.
🔹خداوند در قرآن حکیم می فرماید: "إِنَّ فِرْعَوْنَ عَلَا فِي الْأَرْضِ وَجَعَلَ أَهْلَهَا شِيَعًا يَسْتَضْعِفُ طَائِفَةً مِنْهُمْ يُذَبِّحُ أَبْنَاءَهُمْ وَيَسْتَحْيِي نِسَاءَهُمْ ۚ إِنَّهُ كَانَ مِنَ الْمُفْسِدِينَ.
♦️همانا فرعون برتری جویی و سرکشی نمود و مردمش را #گروه_گروه کرد؛ گروهی از آنان را به ناتوانی و ضعف کشاند، پسران شان را سر می برید، و زنان شان را [برای بیگاری گرفتن] زنده می گذاشت؛ بی تردید، او از مفسدان بود".
🔹سلطه طلبی، جنایت و فساد انگیزی فرعون، مسلّم است. اما او برای تداوم سلطه مستکبرانه خود، نیاز داشت میان مردم تفرقه بیندازد و آنها را چند دسته کند تا قدرتش بر همه آنها بچربد. به تعبیر امروزی، دو قطبی ایجاد کند و خود مردم را مقابل هم قرار دهد.
♦️این همان ترفندی است که مستکبرانِ پس از فرعون هم به آن دست یازیدند. اختلاف افکنی و درگیری میان ملت های مختلف؛ و تفرقه اندازی در درون ملت های قدرتمندی که مقابل سلطه جویی ابرقدرت ها می ایستادند.
🔹آمریکا و متحدانش بیش از چهل سال است که تمام ابزار های دشمنی را علیه ملت مقاوم ایران به کار بسته اند، اما ایران و انقلاب اسلامی قدرتمند تر از همیشه در حال شاخ و برگ گستراندن در منطقه است.
♦️مهم ترین نقشه دشمنان، بعد از همه شیطنت ها و سرشکستگی ها، دو قطبی سازی و چند دسته کردن مردم به بهانه های مختلف است. از دیپلماسی و مذاکره و برجام بگیرید، تا انتخابات و مجادلات سیاسی و فرهنگی و کنسرت و فیلم و ورزشگاه رفتن زنان و ...
🔹برای یگان عملیاتی دشمن، فرقی نمی کند که دستاویز تفرقه انگیزی، کوچک باشد یا بزرگ، اصلی باشد یا فرعی، متن باشد یا حاشیه. مهم این است که اسباب مجادلهء بی حاصل را فراهم سازد، به تقابل و دلخوری و سرخوردگی بینجامد، و توانمندی های کشور را دچار فرسایش درونی کند.
♦️این که هر کدام ما درباره مسائل ریز و درشت، چه نظری داریم، یک بحث است، و این که دشمنان مشترکی داریم و دشمن برای چند دسته کردن ملت ما طراحی کرده و اهتمام دارد، بحث دیگری است.
🔹داشتن اختلاف نظر و بحث و گفت و گو با رعایت آداب عقلی و شرعی و قانونی آن، محترم است؛ اما شکاف انداختن در عمق جامعه و غافل کردن از عملیات جاری دشمن، عین خیانت و جنایت است.
محمد ایمانی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
ناراحتی #مدعیان_اصلاحات
از برکناری #بانیان مشکلات اقتصادی
روزنامه آرمان ملی در مطلبی با عنوان «دولت راه خدمت بهترینها را باز کند» به قلم فعال سیاسی اصلاحطلب نوشت: «درست عمل کردن در لحظه بسیار مهم است. شاید دولت دیرهنگام متوجه میشود که چنبره مشکلات واقعی و جدی است. درواقع مثل حشرهای که در تار عنکبوت گیر کند دستوپا زدن گاهی اوقات باعث میشود که تار عنکبوت بیشتر به دستوپا بچسبد و آن را ببندد. اکنون بایستی با درایت این بندهایی که به دست دولت بسته شده را یکییکی باز کرد و شاهد یک روند بهبود بود».
#مدعیان_اصلاحات که طی 8 سال گذشته بر صدر تا ذیل پستهای دولتی تکیه زده بودند، از دستور رئیسی برای تسریع در انتصابات دولت سیزدهم نگران هستند و سعی میکنند با #اتهام_زنی به دولت رئیسی، عزم دولت برای جابجایی #مدیرانی که جزو بانیان و مقصران اصلی مشکلات کنونی کشور هستند را زیر سؤال ببرند.
رئیسجمهور چند روز پیش در بخشی از گفتوگوی زنده تلویزیونی خود با مردم اظهار داشت:
«دولت استقبال میکند از اینکه مثلاً بگویید چرا انتصابات با #کندی انجام میشود، میگویم بله این انتقاد را قبول دارم، در دولت تأکید کردم که حتماً با سرعت انتصابات صورت گیرد و گفتم هر کس شایسته است و کارآمد است باید به کار گرفته شود، هر کس هم #بانی وضع موجود است، حتماً نباید از آن استفاده شود.»
رئیسی پیشتر نیز دراینباره مدیران خود را خطاب قرار داده و در جلسه 8 دی هیئت دولت خطاب به همه مسئولان و مدیران دستگاههای اجرایی، گفته بود: اگر بنا بر ابقاء مدیران زیرمجموعه خود دارید این کار را انجام دهید و اگر جابجایی مدیری را ضروری میدانید، در این کار تسریع کنید؛ چراکه بدنه اجرایی کشور باید در اجرای برنامههای تحولی موردنظر دولت منسجم و دارای انگیزه و دغدغه باشد.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب، امروز: گلایه میکنم از مسئولان لوازم خانگی؛ ما از اینها حمایت کردیم؛ شنیدم بعضی از اقلام دو برابر ارتقای قیمت پیدا کرده؛ چرا؟ ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
⚙️ @Khamenei_ir | #سخن_نگاشت
#مذاکره، حلال و حرام دارد
اما #رانتطلبی قطعا حرام است
داماد آقای روحانی رئيسجمهور سابق، به جای پاسخگویی درباره رانتجوییهایش در دولت سابق، درباره مذاکره با آمریکا نظریهپردازی میکند!
#کامبیز_مهدیزاده، در دولت پدر همسرش، و با کمترین سابقه و به شکل #آسانسوری، به عنوان معاون وزیر صمت و رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور منصوب شد که در پی اعتراضات گسترده، ناچار شد استعفا دهد اما لحن نامه استعفای وی هم به جای #عذرخواهی، آمیخته با طلبکاری بود. او البته مدتی بعد به عنوان مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری منصوب شد.
او در عین حال در ماههای پایانی دولت دوازدهم، به عضویت هیئت علمی
«مرکز پژوهش توسعه و آیندهنگری» وابسته به سازمان برنامه و بودجه
درآمد.
مهدیزاده به تازگی ضمن یادداشتی در #روزنامه_آرمان مینویسد:
«عجب روزگاری شده است تا دیروز مذاکره «اَخ» بود امروز «بَه» شده است. تندروها و دلواپسان حرام را حلال کردهاند. گویا مشکل این دوستان تنها حسن روحانی بود. امروز وقتی تیم مذاکرهکننده در حال انجام مذاکرات است از شعار «ای آنکه مذاکره شعارت استخر فرح در انتظارت» خبری نیست استخر فرح به استخر فرج و گشایش برای این دلواپسان تبدیل شده و هر روز در آن شنا میکنند. برای این دوستان مذاکره، عزت شده است. یادشان رفته که در 8 سال گذشته تیم مذاکرهکننده کشور را هر روز تخریب کردهاند، اما امروز مذاکرهکنندگان خود را تمجید میکنند و هورا میفرستند و به تعداد نفرات کاروان المپیک یک کشور در مذاکرات شرکت میکنند! بهراستی چه چیزی تغییر کرده است؟ ظریف، صالحی، عراقچی و تختروانچی،
چه چیزی نداشتند که این دوستان دارند؟
گویا داماد آقای روحانی، آنقدر در #امتیازجوییها سرگرم بود که خبر ندارد آقای ظریف و تیمشان (و از جمله آقای فریدون) چندین بار با تیم آمریکایی مذاکره و قدمزنی یا ملاقات در حد تسلیت و اظهار #همدردی به خاطر فوت مادر آقایان فریدون و روحانی داشتند.
همچنان که دانسته یا ندانسته اصرار دارند مذاکره با اعضای #برجام را با مذاکره با آمریکای ناقض برجام و خارج شده از آن، یکی کنند و مسائل را با هم خلط نمایند! آیا آقای مهدیزاده در این 8 سال در وضعیت کما قرار داشت که وزارت خارجه دولت روحانی، 8 سال متمادی سرگرم مذاکرات مستقیم یا نیابتی و با واسطههای مختلف با آمریکا بودند؟!
البته به نظر میرسد امثال ایشان، کاملا در جریان خبرها باشند اما گویا بنا بر این است که به جای اظهار #شرمندگی در قبال کلاه بزرگی که آمریکا سرشان گذاشت و خسارتهای هنگفتی را به ملت تحمیل کردند، به تیم مذاکرهکننده جدید حمله کنند یا درباره حرمت و حلیت مذاکره فضاسازی نمایند.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
دستاوردهای سفر #رئیسی به #روسیه کم کم نمایان میشود. ایجاد بانک مشترک بین دو کشور، پیمان دوجانبه پولی و حذف دلار از معاملات و معادلات به مرور، ساخت نیروگاه #سیریک، قرارداد ترانزیتی و درآمد ۲۰ میلیارد دلاری ایران از ترانزیت کالا شروع شده. حالا دلایل عملیات روانی غربگرایان روشنتر شده!
شرق و اعتماد و خبرآنلاین و افرادی چون محمد مهاجری و زیباکلام و ...، دلشان به حال استقلال کشور و منافع ملی نسوخته.. آنها مقابل برجام زانو زدند. دلسوزی #برجامزدهها برای استقلال کشور زمانی قابل باور است که علیه دشمنی آمریکا میایستادند! ترسشان این است که تحریمها تاثیر خودش را از دست بدهد!
#داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
نیاز امروز کشور حضور نیروهای
باانگیزه ، #کاردان و با اراده در دولت
بایستی مردم #تغییراتی را احساس کنند که همراهی بیشتری با مسئولان داشته باشند.
هرچقدر مردم احساس کنند دولت در تغییر وضعیت موجود جدیتر است قطعاً همکاری بیشتری با مسئولان مربوطه خواهند داشت.
اما با توجه به اینکه برخی از #بانیان_وضعیت_موجود بر سر کار هستند و مردم نسبت به آنان دلخوری دارند و باعث ایجاد #مشکلاتی در برخی از مناطق کشور شدهاند، همین موضوع سد راه انجام اقدامات مثبت از طریق همین افراد است.
درواقع اگرچه دولت برای تغییر اوضاع مناطق مختلف و حل مشکلاتشان برنامههای مدون و مشخصی دارد اما این افراد با توجه به سابقه و نوع #عملکردشان نمیتوانند مجری خوبی در این حوزه باشند.
ازاینرو به نظر میرسد دولت بایستی در حوزه مدیریتی تغییراتی ایجاد کند تا بتواند در حوزه عملیاتی نتایج مثبتی کسب کند.
هرچند که باید گفت برخی از همین مدیران که مشکلاتی به وجود آوردهاند، بعضاً در خصوص #اراده_عملیاتی نیز دچار مشکلاتی هستند وگرنه اگر هر مدیری در حوزه اعتقادی به کار عملیاتی و جهادی باور داشته باشد حتی اگر در تنگناهای مختلف قرار بگیرد نیز بازهم سعی میکند کارنامه درخشانی از خود بهجای بگذارد.
آنچه دولت سیزدهم امروز با آن مواجه است به قول کارشناسان یک زمین #مینگذاری شده است که با بازگشایی هر گرهای، گره کور دیگر رخ نمینماید و ممکن است به بحرانی جدیدی در فضای سیاسی اجتماعی کشور ختم شود.
بر این اساس دولت سیزدهم تا به امروز با همه این مشکلات توانسته بسیاری از امور را بهخوبی رتقوفتق کند اما آنچه نیاز فضای سیاسی اقتصادی کشور است، حضور نیروهای باانگیزه، کاردان و با اراده خصوصاً در سطح مدیریت کشور است.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339