فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاص ترین مخاطب قلبم...♥️
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌺🍃
خداوندا
دنیای آشفته درونم را که
تنها ازنگاه تو پیداست،
با رحمت مهربان خود آرام کن
تا وجود داشتن و بودنت را
به زیبایی احساس کنم
آمیـــن یا رَبَّ العالمین
#شبتون_آروم
🌸✨
@
.
#ترفند_آشپزی👌
🍰 براى اينكه كيك بوى زخم نگيره؛👇
زرده تخم مرغ رو با شكر و وانيل انقدر با همزن بزنيد تا كرم رنگ روشن بشه
بوى زهم تخم مرغ كامل ازبين ميره.
.
طالبی رو از وسط به صورت زیگزاگی برش بدین توشو خالی کنید بعد هر میوهای که خواستین خرد کنید و توش بریزید میتونید چند اسکوپ بستنی هم بزارین روی میوهها 👌
#ایده_سرو 🍥
.
ژله
مواد لازم
چند رنگ ژله دلخواه
بستنی وانیلی.
1.هر بسته ژله رنگی رو در یک لیوان آب جوش حل کنید سپس دو قسمتش کنید و به یک قسمت نصف لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید و به قسمت دیگه یک چهارم لیوان آب جوش.
ابتدا یه مقدار کم رنگ دلخواه خودتون رو در قالب بریزید. سپس در یخچال قرار بدید که ژله تا حدی خودش رو بگیره. در حدی که چسبناک بشه نه اینکه کاملا ببنده. طوری که وقتی انگشت روش می ذارید به انگشت نچسبه تا از هم جدا نیفتن، حالا میوه ها رو بچینید و از همون رنگ ژله با قاشق روشون ژله بریزید و بذارید یخچال که فیکس بشن.(در حدی روشون ژله بریزید که میوه ها شناور نشن) و مجدد از همون ژله روشون بریزید.
2. وقتی لایه قبل نیم بند شد ژله همرنگ با ژله اول رو که با بستنی درست کردید روش بریزید. (البته ترتیب رنگ ها بستگی به سلیقه خوتون داره) و در یخچال قرار بدید تا چسبناک بشه. و سپس رنگ بعدی رو بریزید. به همین ترتیب تا پر شدن قالب کار رو ادامه میدیم. نکته.باقی مانده ژله هایی رو که آماده کردید اگر بیرون یخچال نگه دارید سفت نمیشن.
نکته. بستنی شما حتما باید آب شده و روان باشه تا کاملا مخلوط بشه.
👩🍳
#زرشک_پلو
بعد از آماده شدن و دم کشیدن برنج ، کمی از اون رو با زعفران دم کرده مخلوط کردم…توی یه قالب اول زرشک خیس خورده رو که توی کره (یا روغن) و کمی زعفران و شکر تفت داده بودم ریختم
بعد برنج زعفرونی ریختم و بازم خوب فشار دادم و در نهایت برنج ساده ریختم و خوب فشار دادم تا منسجم بشه و شکل قالب رو بگیره
ظرف سرو رو روی دهانه قالب گذاشتم و آروم برگردوندم قالب رو
می تونین روش و اطرافش رو با خلال پسته و بادوم هم تزیین کنیم که من اون روز نداشتم
مرغ رو هم به همون روشی که توی زرشک پلوی پست قبلی یاد داده بودم درست کردم…فقط یه کم رب گوجه هم زده بودم
واسه مهمونی ها خیلی تو چشمه و از طرفی راحتم هست
#ران_مرغ_بريان_تركى
#غذای_ملل #غذای_ترکی
ران مرغ پوست کنده
آب لیموترش تازه
ماست کم چربی
سیر1 حبه
زنجبیل آسیاب شده
پاپریکا (فلفل قرمز تند)
نعنای خشک½ 1 قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه
تمام موادروباهم مخلوط کرده و روی مرغ ها می ریزیم و آن را در این مواد می خوابانیم. روی ظرف را با پلاستیک می پوشانیم و آن را به مدت حداقل 1 ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً مزه دار شود.گوشتها روازموادجداکرده ودرظرف موردنظرمیچینیم ودرفرگرم شده بادمای ۲۰۰ درجه سانتیگرادمیگذاریم تا پخته شوند ودراواخرپخت روی مرغها کره وزعفران میزنیم زمان پخت بستگی به سایزمرغها داره من حدود یک ساعت ورب زمان پختشون بو
#اردور_گوجه_فرنگی مخصوص صبحانه😍
مواد لازم
گوجه فرنگی (گیلاسی یا ریز) ۵۰۰ گرم
پنیر موزارلا به مقدار لازم
روغن زیتون ۱/۴ فنجان
سركه بالزامیك ۲ قاشق غذاخوری
ریحان به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا پنیر را به شكل مكعب و به یک اندازه برش بزنید. گوجه های گیلاسی را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ، هر مکعب پنیر را میان دو برش گوجه قرار دهید و با خلال دندان آنها را به هم متصل کنید و روی آن یك برگ ریحان قرار دهید.
۲- درون کاسه ای روغن زیتون ، سرکه بالزامیک ، نمک و فلفل را مخلوط کنید سپس با قاشق روی گوجه های آماده شده بریزید.اردوز را نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و بعد با نان سرو كنید.
سایر نکات
بهترین سركه برای تهیه این اردور سركه بالزامیك است اما اگر به آن دسترسی نداشتید میتوانید از سركه سیب هم استفاده كنید
اگر گوجه گیلاسی نداشتید از گوجه خیلی ریز استفاده كرده
.