26.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش نان جیب دار 🥯
یه نون راحت مناسب برای مهمونیا ، انواع ساندویچ و سینی فینگر فود 👌🏻
دستور راحتی هم داره
مواد لازم
آرد فانتزی. ۳۰۰ گ
ترکیب اب و شیر نصف نصف. ۱۸۰-۱۹۰ گ
شکر. ۹ گ
مخمر فوری. ۴ گ
نمک. ۵-۶ گ
روغن. ۳۰ گ
مواد خشک و ترکیب کنید و کمی ورز بدید بعد روغن رو اضافه کنید تا به خورد خمیر بره ورز بدید . یه خمیر خوب و لطیفی که شد چونه کنید ۴۵ دقیقه استراحت اولیه بدید
بعد به چونه های ۶۰-۸۰ گرمی تقسیم کنید و ۱۰ دقیقه استراحت میانی بدید .
بعد مثل فیلم با وردنه بصورت دایره باز کنید و روشو کره ذوب شده یا روغن بزنید و روی هم دیگه تا کنید . داخل سینی فر بچینید و مجددا ۳۰-۴۰ دقیقه استراحت نهایی بدید . روشون رومال تخم مرغ یا شیر خالی بزنید و داخل فر داغ ۲۲۰ درجه به مدت ۱۵-۱۷ دقیقه بپزید .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
14.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا
#خمیر_پیتزا
بدون فر و بدون خمیرمایه
🔻اینم خمیر پیتزا فوری و راحت
مواد لازم 👇
آرد سفید قنادی یا گندم یک لیوان
ماست نصف لیوان
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
12.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش اسموتی
دوتا اسموتی با هندونه و طالبی🍉🍈
اامیدوارم تو روزای گرم تابستون این نوشیدنی ها کلی به دردتون بخوره
اسموتی اول:👇
طالبی یک عدد
نصف موز
دو اسکوپ بستنی
اسموتی دوم:👇
۱/۴ هندوانه
۵ عدد توت فرنگی
آب گازدار به دلخواه
🌺به این اسموتی میتونید لیمو و نعنا هم اضافه کنیدهمه موادو بعد خرد کردن ۱ الی ۴ ساعت داخل فریزر بزارید بعد داخل مخلوط کن مخلوط کنید
🌺 طالبی و موز یا هندونه و توت فرنگیتونو تست کنیداگه شیرین نبود نصف قاشق شکر اضافه کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ پاپکورنی😍😋
ماست دو ق غ
آرد دو ق غ
آب سرد چهار ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
نمک یک ق چ
زردچوبه نصف ق چ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
16.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اِسکمو میوه 🤤
مواد لازم:
میوه دلبخواه 🍒🍑🍓
دو تیکه نبات🌿
یه ق چ گلپر🌿
یه ق چ نمک🌿
دو ق غ زرشک🌿
گلپر و زرشک طعمشو محشر میکنه🤤
نکته=دربشو کامل نزارید چون صدرصد سرمیره و مدام هم بزنید که ته نگیره🌿
#اسکمو
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی مدرن 👌
آب گازدار
آیس مانکی
ژله توت فرنگی
برش لیمو بریزین تو لیوان
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
20.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ متفاوت :)
✅ کوکتل پنیری
✅ نون باگت
✅ پودر سیر
✅ پودر پاپریکا (به دلخواه)
✅ پودر پول بیبر
✅ پودر گوجه
✅ زردچوبه
✅ نمک به میزان لازم
✅ پنیر پیتزا
✅ فلفل دلمه
✅ زرده تخم مرغ برای رومال
❌به مدت ۵ دقیقه دماي ۱۷۰ تا روی نون کمی برشته بشه ❌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
21.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش مرغ تالاری
#مرغ_تالاری(مرغ_دمکش)
سینه و ران مرغ از هر کدام یک عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۱ حبه با پوست
نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،ادویه مرغ،پودرسیر،یکم زیره
پرک لیمو عمانی(مهم)نداشتین یه دونه لیمو عمانی بندازین فقط حتما تخم هاشو دور بریزید و بعد به مرغ اضافه کنید
چوب دارچین ۱ تکه
برگ بو تازه بود نصف یک عدد و اگر کهنه بود یک عدد(زیاد نزنید چون فقط برای کمی عطر استفاده میشه)
زعفران حل شده در یخ
هل ۳ عدد پودر شده
آب ولرم
رب گوجه۱ قاشق غذاخوری)
برنج۲ پیمانه برای دونفر
زرشک
نکته ها💕
رَوِش زُهم گیری از شب قبل در یخچال به ازای هر تکه مرغ یک قاشق غذاخوری نمک سرخالی
(روز بعد مرغ ها رو کاملا شسته و خشک کنید و چربی های اضافه رو حتما بگیرید و برش روی سطح مرغ بدین)دور استخوان ران هم برش میدیم تا در موقع پخت زیباتر بشه
مرغ را که در درون سس قرار دادید ۳۰ دقیقه اول به هیچ وجه در قابلمه رو باز نکنید(مهم)
مرغ ها اصلا نباید سرخ بشن فقط در همون حد که در ویدیو نشون دادم
سیر حتما با پوست چون نمیخواهیم غالب بشه به مواد و عطرش رو میخوایم فقط
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
23.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ ۲۰ دقیقه ای اقتصادی 😎
واسه وقتایی که مریضی و حال اشپزی نداری😷🤒
چیا لازم داریم :👩🏻🍳
هر سبزی جاتی که توی خونه دارید🥕🥔🧅🫑🍅🍄
جوپرک یا ورمیشل یا برنج نیم دونه🫙
رب فلفل دلمه 🫑🌶️
اب یا استاک مرغ 🍗
ادویه (نمک،فلفل،زردچوبه،پودرسیر)🧂
🌕 همه ی سبزیجات و صیفی جاتتونو با خردکن یا بلندر یا گوشتکوب برقی پوره کنید 🥣
🌕 فقط سیب زمینی رو با رنده ی ریز رنده کنید
🌕 جعفری رو ریز و ساتوری کنید و ده دقیقه ی آخر اضافه کنید
🌕 از رب گوجه فرنگی استفاده نکردم چون پوره ی گوجه بود ولی از رب فلفل دلمه استفاده کردم ( آموزشش ویدئو های قبلی هست😌)
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی توی ماگ
مواد لازم
۱ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری شکر سفید
۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
۲ قاشق غذاخوری آرد حرارت دیده
۱ قاشق غذاخوری شکلات چیپسی + مقداری هم برای رویه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
15.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک رژیمی #بدون_فر🧑🏻🍳
کیک ارده و شیره
مواد لازم:👇
تخم مرغ
شیره انگور
ارده
آرد
شیر
وانیل
بکینگ پودر
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
44.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نودالیت با گوشت چرخکرده و #سس مخصوص
مواد لازم :
نودالیت گوشت ۲ بسته
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
هویج ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
سیر ۴ حبه
جعفری ساطوری ۲ ق.غ
نمک ۱ ق.چ
پودر نان ۲ ق.غ
سس چیلی ۲ ق.غ
پوره گوجه فرنگی ۲ لیوان یا ۵۰۰ میلی لیتر
ریحان تازه ۵ برگ
۱ چاشنی نودالیت
ادویه گوشت :
فلفل سیاه ۱ ق.چ
زردچوبه ۱ ق.چ
پاپریکا ۱ ق.م
اورگانو یا اویشن یا هر سبزی معطر ۱ ق.چ
ادویه سس:
نمک ۱ ق.م
پاپریکا ۱ ق.م
تخم گشنیز اسیاب شده ۱ ق.م
فلفل سیاه ۱ ق.چ
سس چیلی ۱ ق.م ( اختیاری)
مدت زمان پخت نودالیت ۳ دقیقه در آب جوش .
بعد از اضافه کردن نودالیت به سس سریع سرو شود تا خمیر نشه .
گوشت و با حرارت بالا بپزین .
سس تا زمانیکه غلظت پیدا کنه و به روغن بیوفته باید روی حرارت باشه .
از آب نودالیت برای رقیق کردن سس در اخر کار میتونید استفاده کنید .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات مرغ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
25.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما بگید اسم این غذا رو چی بذاریم؟😁
مواد لازم
سیب زمینی ۲ عدد🥔
کره ۲۰ گرم🧈
نمک و فلفل به میزان لازم🧂
سینه مرغ ۱ عدد🐓
پودر سیر ۱ ق.چ🧄
پودر پیاز ۱ ق.چ🧅
پودر پاپریکا ۱ ق.چ🫑
نمک و فلفل به میزان لازم🧂
روغن زیتون ۲ ق.غ🫒
قارچ ۲۰۰ گرم🍄
پنیر خامهای ۵۰ گرم🤔
خامه ۵۰ گرم🍶
پنیر ورقهای ۴ عدد🧀
خمیر یوفکا به میزان لازم🙃
کره ۲۰ گرم🧈
من از خمیر باقلوا استفاده کردم چون نازکتره خیلی ترد و بهتر میشه😍
دمای فر ۱۸۵ درجه مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هاش براون
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
18.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موچی خوشمزه😍
نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
نمک یک پینچ
شیر ۲۰۰ میلیلیتر
وانیل ۱/۲ ق.چ(اختیاری)
کره ۲۰ گرم
.
دقت کنین حتما از تابه نچسب استفاده کنین،حرارت کم باشه و مداوم هم بزنین.از اول تا آخرش کلا ۵ دقیقه طول میکشه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
36.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عدس پلوی خوشمزه
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده
عدس
برنج
پیاز
نمکوفلفل و زردچوبه و زیره و دارچین
و زعفران
تزیین :
پیاز داغ و کشکمش پلویی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیمچی✨
کاهو چینی
نمک
آب
فلفل قرمز تازه
سیر
پاپریکا
پیازچه
روغن زیتون داغ
سویا سس
سس ماهی
گشنیز
آماده سازی:
ابتدا کاهو را برش زده به نمک آغشته میکنیم ، آب را اضافه کرده و بعد یک ساعت استراحت کاهو را آبکش میکنیم. سپس طبق فیلم مواد را اضافه میکنیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#وافل توت فرنگی و شکلات
اگر شیرین دوست داشتید از شکر استفاده کنید
مواد لازم
۱ موز
۲ تخم مرغ
۱۴۰ گرم آرد
۳۰ گرم شکلات
۳۰ گرم توت فرنگی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی🍫
~🤎موادلازم با پیمانه:
- شکلات : 50 گرم ( رنده شُدَش میشه یکسوم پیمانه )
- کره : 50 گرم یا حدودا 2/5 الی 3 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ : 1 عدد
- شکر : 35 گرم یا 2/5 قاشق غذاخوری
- آرد قنادی : 18 گرم یا 2 قاشق غذاخوری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
16.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول لازانیای سوخاری 🫔🤤
با ژامبون و پنیر گودا😋
👩🍳برای درست #لازانیا احتیاج داریم به :
لازانیا پیش پخت 🫔
ژامبون 🍠
پنیر ورقه ای 🧀
تخم مرغ 🥚
شیر🥛
نمک🧂
پودر سوخاری 🫙
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی با طعم انبه خوردید ؟🍦
مواد لازم :
✅️انبه یک عدد
✅️شیر عسلی یک چهارم قوطی
✅️خامه صبحانه نصف بسته
✅️شیر نصف فنجان
۵ ساعت میزاریمتو فریزر
⭕️میتونید یک بسته کامل خامه بریزید که طعم بستنی خامه ای تر بشه
⭕️اگه خواستید بستنی زرد تر بشه یه مقدار زعفران اصافه کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
21.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه نودل ساده نمیخوری اگه این نودلو امتحان کنی😋🤌🏻
رنگ و روی جذابشو ببین 😃🤤
چی میتونه خوشمزه تر و راحت تر از یه نودل سبزیجات باشه که توی یه ربع آماده میشه اقتصادی هم هست 😉
احتیاج به گوشت و مرغ هم نداره چون خود نودل یه وعده ی کامله و ارزش غذایی بالایی داره 😊
نودل ۲بسته🍝
فلفل دلمه رنگی🫑
هویج 🥕
کلم بروکلی🥦
قارچ🍄
کره🧈
سویا سس ۲ ق غ 🫗
نمک ، زرد چوبه و ادیه داخل بسته ی #نودل🧂
🌕سبزیجات رو نواری برش میزنیم به همراه یه تیکه کوچیک کره و چند قطره روغن تفت میدیم در آخر هم سویا سس و کنجد اضافه میکنیم و نودل پخته شده رو به مخلوط سبزیجات اضافه میکنیم 🤌🏻
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای اینکه سبزیجات و گوشت خوب سرخ بشن چیکار کنیم؟😋😍
🔺برای این که سبزیجات یا گوشت به خوبی سرخ شود، از قابلمه یا ماهیتابه با اندازه مناسب استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه لکه های روغنی را از روی لباس پاک کنیم؟🤔
❎با استفاده از تکه اي گچ میتوانید لکه هاي روغنی روی لباس ها را پاک کنید. تنها کافی اسـت گچ را روی لکه ي مورد نظر بکشید.
✳️بعد از گذشت چند ساعت روغن بطور کامل بـه گچ جذب می شود. این روش بـه ویژه برای لکه هاي تازه بسیار مؤثر اسـت.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
🍮کرم بروله و بیسکویت کرم دار شکلاتی
🍮مواد لازم:
۴ پیمانه خامه پرچرب ۱۶ عدد بیسکوئیت کرم دار شکلاتی ۲ قاشق چایخوری وانیل ۶ عدد زرده تخم مرغ ۱ پیمانه شکر
🍮طرز تهیه:
1- فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- بیکسوئیت های کرم دار را باز کرده و لایه میانی آنها را درون کاسه ای جداگانه بریزید. خود بیسکوئیت ها را هم در کاسه ای دیگر قرار دهید.
3-درون یک قابلمه متوسط، روی حرارت ملایم خامه پرچرب و مواد میانی بیسکوئیت ها را هم بزنید تا کاملا ذوب شوند.
4-وانیل را به نها اضافه کرده و از روز حرات بردارید.
5- در یک کاسه، زرده تخم مرغ و نصف پیمانه شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط خامه را به آن بیفزایید و هم بزنید.
6-مخلوط به دست آمده را درون کاسه های سفالی که از قبل درون سینی فر چیده اید، بریزید.
7-یک قاشق غذاخوری از پودر بیسکوئیت ها روی آنها بپاشید.
8-سینی فر را پر از آب پر کرده و سپس درون فر قرار دهید تا کرم بروله به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.
9-سپس روی آنها را پوشانده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
10- پس از سفت شدن کرم بروله، ۲ قاشق چایخوری شکر روی آنها بپاشید و حرارت دهید تا شکر کاراملی و قهوه ای رنگ شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
🍲مرصع پلو(جواهر پلو) با فیله مرغ حلزونی
فیله مرغ را به صورت نوارهای باریک برش زده و رول کرده با خلال دندان فیکس میکنیم.و در آبلیمو .زعفران.ماست.نمک.مزه دار کردم و حدود یک ساعت در یخچال قرار دادم وبعد در فر گذاشتم تا کاملا مغز پخت و برشته شود.و زرشک .کشمش.خلال پسته.خلال بادام.هر کدام جدا در ظرفی شستم و در روغن یا کره تفت دادم.تا نرم و براق شوند.و برروی پلوکه از قبل آماده کرده بودم تزیین کردم.و فیله های حلزونی شکل را اطراف پلو دیزاین کردم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#شیرینی_بادامی
🍥مواد لازم:
پودر بادام: 2 لیوان
پودر شکر: 1.5 لیوان
گلاب: کمتر از نصف لیوان
خلال پسته: به مقدار لازم
🍥طرز تهیه:
ابتدا پودر بادام را با دوسوم پودر شکر مخلوط کنید. گلاب را کمکم اضافه کنید که مواد شل نشود و به صورت خمیری منسجم درآید و بتوان آن را در دست فرم داد و به شکل بادام یا توت درآورد. این خمیر را کمی ورز دهید تا کاملا چسبنده شود. از مواد خمیر به اندازه یک فندق بردارید و آماده کنید و در ظرف مناسبی بچینید. از یک خلال پسته برای دسته میوه استفاده کنید و در انتهای توتفرنگی فرو کنید. پودر شکر را با کمی پودر لبو یا هر رنگ خوراکی مجاز مخلوط کنید و بعد توتهای آماده شده را در پودر شکر رنگی بغلتانید تا جلوه بهتری داشته باشند. این شیرینی را در ظرف دردار تا مدتها میتوانید در جای خنک نگهداری کنید. شیرینی بادامی بسیار مقوی و مغذی است و احتیاج به پخت ندارد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#پای_سیب
🍏مواد لازم🍏
آرد نول قنادی (الکشده) 300 گرم
پودر شکر (الکشده) 100 گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کره 200 گرم
سیب (رندهشده) 3 عدد
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
پودر قند (الکشده) 3 قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ (همزدهشده) 1 عدد
طرز تهیه🍎
1. آرد نول، پودر شکر و نمک را در ظرفی ریخته و کاملاً با یکدیگر مخلوط و الک کنید؛
2. کره را به آن اضافه کرده، مخلوط را با نوک انگشت هم بزنید تا به صورت خرده نان درآید، سپس 100 میلی لیتر آب به آن اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛
3. خمیر آماده شده را داخل کیسه نایلونی قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. پس از این مدت، خمیر را از یخچال بیرون آورید؛
4. نیمی از خمیر را با وردنه روی سطح آردپاشی شده باز و صاف کنید؛
5. خمیر را در قالب پای، به قطر 23 سانتی متر قرار دهید؛
6. خمیر باید کف و دیواره های قالب را بپوشاند. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛
7. در ظرفی، سیب، دارچین و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید؛
8. مخلوط را روی خمیر ریخته و با پشت قاشق، سطح آن را پهن و صاف کنید
9. نیم دیگر خمیر را با وردنه باز و صاف کنید و در قالب، روی مخلوط سیب قرار دهید. اضافه های خمیر را با حرکت وردنه، روی قالب قطع کنید؛
10. روی خمیر را با قلم موی مخصوص آشپزی به زرده تخم مرغ آغشته کنید. قالب را به مدت 40 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا پای سیب کاملاً بپزد. پس از پخت، آن را برش زده و سرو کنید.
🍎میتوانید با کاتر سیب، خمیر را برش زده و سیبهای خمیری را روی کیک قرار داده و مجدداً با قلمموی آشپزی به زرده تخممرغ آغشته کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#نان_برنجی_کرمانشاهی
🍮مواد لازم:
آرد برنج: 600 گرم
روغن جامد یا کره: 300 گرم
پودر شکر: 300 گرم
تخممرغ: 2 عدد
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
گلاب: 140 گرم
خرفه برای تزئین: به میزان لازم
🍮طرز تهیه:
ابتدا سفیده و زرده تخممرغها را جدا کنید و سفیده را در ظرفی بریزید و با همزن برقی، آن را بزنید تا پفکی شود و از ظرف نریزد. دو قاشق پودر شکر به سفیده اضافه کنید و مجددا آن را بزنید تا سفیده کشدار شده و بعد هل و بقیه پودر شکر را هم با مواد مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. در نهایت، زردههای تخممرغ و گلاب را به مواد افزوده و مخلوط کنید. آرد برنج را دوبار الک کنید و کمکم به مایه شیرینی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و در ادامه سفیده زده شده را هم با مواد مخلوط کنید. خمیر آماده شده را به مدت یک شبانهروز در ظرف در بسته استراحت دهید.
فر را از قبل گرم کنید وکف سینی فر را با ورق کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست آن را گرد کنید و با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید و با مهر روی آنها را مهر بزنید و کمی دانه خرفه بپاشید. شیرینی را به مدت 10 دقیقه با دمای 150 درجه سانتیگراد در طبقه بالای فر قرار دهید. بعد از خاموش کردن فر، اجازه دهید شیرینی در فر بماند و خنک شود. وقتی کاملا سرد شد، از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف مناسب چیده و روی آنها را بپوشانید. لازم به ذکر است میتوانید به خمیر این شیرینی مقداری زعفران آب کرده اضافه کنید و نان برنجی زعفرانی تهیه کنید. نان برنجی را با روغن محلی کرمانشاه درست کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻