6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیمچی✨
کاهو چینی
نمک
آب
فلفل قرمز تازه
سیر
پاپریکا
پیازچه
روغن زیتون داغ
سویا سس
سس ماهی
گشنیز
آماده سازی:
ابتدا کاهو را برش زده به نمک آغشته میکنیم ، آب را اضافه کرده و بعد یک ساعت استراحت کاهو را آبکش میکنیم. سپس طبق فیلم مواد را اضافه میکنیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#وافل توت فرنگی و شکلات
اگر شیرین دوست داشتید از شکر استفاده کنید
مواد لازم
۱ موز
۲ تخم مرغ
۱۴۰ گرم آرد
۳۰ گرم شکلات
۳۰ گرم توت فرنگی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی🍫
~🤎موادلازم با پیمانه:
- شکلات : 50 گرم ( رنده شُدَش میشه یکسوم پیمانه )
- کره : 50 گرم یا حدودا 2/5 الی 3 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ : 1 عدد
- شکر : 35 گرم یا 2/5 قاشق غذاخوری
- آرد قنادی : 18 گرم یا 2 قاشق غذاخوری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
16.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول لازانیای سوخاری 🫔🤤
با ژامبون و پنیر گودا😋
👩🍳برای درست #لازانیا احتیاج داریم به :
لازانیا پیش پخت 🫔
ژامبون 🍠
پنیر ورقه ای 🧀
تخم مرغ 🥚
شیر🥛
نمک🧂
پودر سوخاری 🫙
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی با طعم انبه خوردید ؟🍦
مواد لازم :
✅️انبه یک عدد
✅️شیر عسلی یک چهارم قوطی
✅️خامه صبحانه نصف بسته
✅️شیر نصف فنجان
۵ ساعت میزاریمتو فریزر
⭕️میتونید یک بسته کامل خامه بریزید که طعم بستنی خامه ای تر بشه
⭕️اگه خواستید بستنی زرد تر بشه یه مقدار زعفران اصافه کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
21.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه نودل ساده نمیخوری اگه این نودلو امتحان کنی😋🤌🏻
رنگ و روی جذابشو ببین 😃🤤
چی میتونه خوشمزه تر و راحت تر از یه نودل سبزیجات باشه که توی یه ربع آماده میشه اقتصادی هم هست 😉
احتیاج به گوشت و مرغ هم نداره چون خود نودل یه وعده ی کامله و ارزش غذایی بالایی داره 😊
نودل ۲بسته🍝
فلفل دلمه رنگی🫑
هویج 🥕
کلم بروکلی🥦
قارچ🍄
کره🧈
سویا سس ۲ ق غ 🫗
نمک ، زرد چوبه و ادیه داخل بسته ی #نودل🧂
🌕سبزیجات رو نواری برش میزنیم به همراه یه تیکه کوچیک کره و چند قطره روغن تفت میدیم در آخر هم سویا سس و کنجد اضافه میکنیم و نودل پخته شده رو به مخلوط سبزیجات اضافه میکنیم 🤌🏻
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای اینکه سبزیجات و گوشت خوب سرخ بشن چیکار کنیم؟😋😍
🔺برای این که سبزیجات یا گوشت به خوبی سرخ شود، از قابلمه یا ماهیتابه با اندازه مناسب استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه لکه های روغنی را از روی لباس پاک کنیم؟🤔
❎با استفاده از تکه اي گچ میتوانید لکه هاي روغنی روی لباس ها را پاک کنید. تنها کافی اسـت گچ را روی لکه ي مورد نظر بکشید.
✳️بعد از گذشت چند ساعت روغن بطور کامل بـه گچ جذب می شود. این روش بـه ویژه برای لکه هاي تازه بسیار مؤثر اسـت.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
🍮کرم بروله و بیسکویت کرم دار شکلاتی
🍮مواد لازم:
۴ پیمانه خامه پرچرب ۱۶ عدد بیسکوئیت کرم دار شکلاتی ۲ قاشق چایخوری وانیل ۶ عدد زرده تخم مرغ ۱ پیمانه شکر
🍮طرز تهیه:
1- فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- بیکسوئیت های کرم دار را باز کرده و لایه میانی آنها را درون کاسه ای جداگانه بریزید. خود بیسکوئیت ها را هم در کاسه ای دیگر قرار دهید.
3-درون یک قابلمه متوسط، روی حرارت ملایم خامه پرچرب و مواد میانی بیسکوئیت ها را هم بزنید تا کاملا ذوب شوند.
4-وانیل را به نها اضافه کرده و از روز حرات بردارید.
5- در یک کاسه، زرده تخم مرغ و نصف پیمانه شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط خامه را به آن بیفزایید و هم بزنید.
6-مخلوط به دست آمده را درون کاسه های سفالی که از قبل درون سینی فر چیده اید، بریزید.
7-یک قاشق غذاخوری از پودر بیسکوئیت ها روی آنها بپاشید.
8-سینی فر را پر از آب پر کرده و سپس درون فر قرار دهید تا کرم بروله به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.
9-سپس روی آنها را پوشانده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
10- پس از سفت شدن کرم بروله، ۲ قاشق چایخوری شکر روی آنها بپاشید و حرارت دهید تا شکر کاراملی و قهوه ای رنگ شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
🍲مرصع پلو(جواهر پلو) با فیله مرغ حلزونی
فیله مرغ را به صورت نوارهای باریک برش زده و رول کرده با خلال دندان فیکس میکنیم.و در آبلیمو .زعفران.ماست.نمک.مزه دار کردم و حدود یک ساعت در یخچال قرار دادم وبعد در فر گذاشتم تا کاملا مغز پخت و برشته شود.و زرشک .کشمش.خلال پسته.خلال بادام.هر کدام جدا در ظرفی شستم و در روغن یا کره تفت دادم.تا نرم و براق شوند.و برروی پلوکه از قبل آماده کرده بودم تزیین کردم.و فیله های حلزونی شکل را اطراف پلو دیزاین کردم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#شیرینی_بادامی
🍥مواد لازم:
پودر بادام: 2 لیوان
پودر شکر: 1.5 لیوان
گلاب: کمتر از نصف لیوان
خلال پسته: به مقدار لازم
🍥طرز تهیه:
ابتدا پودر بادام را با دوسوم پودر شکر مخلوط کنید. گلاب را کمکم اضافه کنید که مواد شل نشود و به صورت خمیری منسجم درآید و بتوان آن را در دست فرم داد و به شکل بادام یا توت درآورد. این خمیر را کمی ورز دهید تا کاملا چسبنده شود. از مواد خمیر به اندازه یک فندق بردارید و آماده کنید و در ظرف مناسبی بچینید. از یک خلال پسته برای دسته میوه استفاده کنید و در انتهای توتفرنگی فرو کنید. پودر شکر را با کمی پودر لبو یا هر رنگ خوراکی مجاز مخلوط کنید و بعد توتهای آماده شده را در پودر شکر رنگی بغلتانید تا جلوه بهتری داشته باشند. این شیرینی را در ظرف دردار تا مدتها میتوانید در جای خنک نگهداری کنید. شیرینی بادامی بسیار مقوی و مغذی است و احتیاج به پخت ندارد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#پای_سیب
🍏مواد لازم🍏
آرد نول قنادی (الکشده) 300 گرم
پودر شکر (الکشده) 100 گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کره 200 گرم
سیب (رندهشده) 3 عدد
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
پودر قند (الکشده) 3 قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ (همزدهشده) 1 عدد
طرز تهیه🍎
1. آرد نول، پودر شکر و نمک را در ظرفی ریخته و کاملاً با یکدیگر مخلوط و الک کنید؛
2. کره را به آن اضافه کرده، مخلوط را با نوک انگشت هم بزنید تا به صورت خرده نان درآید، سپس 100 میلی لیتر آب به آن اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛
3. خمیر آماده شده را داخل کیسه نایلونی قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. پس از این مدت، خمیر را از یخچال بیرون آورید؛
4. نیمی از خمیر را با وردنه روی سطح آردپاشی شده باز و صاف کنید؛
5. خمیر را در قالب پای، به قطر 23 سانتی متر قرار دهید؛
6. خمیر باید کف و دیواره های قالب را بپوشاند. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛
7. در ظرفی، سیب، دارچین و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید؛
8. مخلوط را روی خمیر ریخته و با پشت قاشق، سطح آن را پهن و صاف کنید
9. نیم دیگر خمیر را با وردنه باز و صاف کنید و در قالب، روی مخلوط سیب قرار دهید. اضافه های خمیر را با حرکت وردنه، روی قالب قطع کنید؛
10. روی خمیر را با قلم موی مخصوص آشپزی به زرده تخم مرغ آغشته کنید. قالب را به مدت 40 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا پای سیب کاملاً بپزد. پس از پخت، آن را برش زده و سرو کنید.
🍎میتوانید با کاتر سیب، خمیر را برش زده و سیبهای خمیری را روی کیک قرار داده و مجدداً با قلمموی آشپزی به زرده تخممرغ آغشته کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻