فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیرموز🥛•
فوقالعاده خوشمزه و با کمترین هزینه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
12.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•مُتَبَل🍲•
به جای بورانی بادمجون، میتونین اینو درست کنین😋
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک براونی آلبالو🍒•
مخصوص عاشقان شکلات🍫
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•نون خامه ای🧁•
شیرینی بهشتی که میگن منظورشون این بزرگواره😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سالاد🥙•
خیلی خوشمزس تو اپلین فرصت طعم جادوییشو بچش🤩
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
17.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیز کیک نوتلا🍫•
خوشمزهترین چیزکیک دنیا بدون قالب و همزن👌🏼😋
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
21.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شاتوت همه مدلش خوشمزه اس قبول دارى؟🫐🫐
#كراست
كيك شكلاتى يا وانيلى يا كيك آماده ( ٣بسته)
شكلات صبحانه ١ ق غ
شير به مقدار لازم
فندق يا بادام خرد شده به دلخواه
🔺كيك رو پودر ميكنيم و شكلات و مغزيجات و شير رو اضافه و ورز ميديم تا جايى كه يه بافت منسجمى بگيره شير رو زياد نريزين تا كراست شل نشه و كف و ديواره هاى قالب رو باهاش كاور ميكنيم و ميذاريم داخل يخچال
#چيزكيك_شاتوت
پنير ماسكارپونه ٢٠٠گرم
خامه قنادى فرم گرفته ٢٠٠ گرم
خامه صبحانه ٢٠٠ گرم
پودر شكر١/٢ پيمانه
پودر ژلاتين٢ ق غ پر /آب٤ق غ
شاهتوت ٢٠٠ گرم
شكر براى شاهتوت به دلخواه
اول كار ژلاتين رو روى اب ميپاشيم و مخلوط ميكنيم و و روى بخار كترى بنمارى ميكنيمخامه قنادى رو با همزنيم ميزنيم تا فرم بگيره و پنير و خامه و پودر شكرو با همزن ميزنيم و با خامه قنادى مخلوط ميكنيم تا همه ى مواد خوب با هم مخلوط شن شاهتوتارو ميذاريم رو شعله كه نرم بشن ( تو اين مرحله شكر اضافه كنين تا جايى كه شيرينيش مورد دلخواهتون شه )كمى كه نرم شد با گوشتكوب برقى پوره ميكنيم و ميذاريم خنك شه و همراه ژلاتين به مواد اضافه با همزن خوب ميكسشون ميكنيم و ميريزيم روى كراستمون و ٤ ساعت ميذاريم داخل يخچال
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگر دریایی🍔🐟
😍 ی برگر متفاوت و راحت که خیلی زود آماده میشه ..اگر تن 🐟 دوست دارید این #برگر_تن_ماهی_سمانه_پز امتحان کنید 😋👌🏻
#برگر_تن_ماهی
▫️تن ماهی 🐟 یک عدد
▫️ تخم مرغ 🥚 یک عدد متوسط
▫️ پیاز 🧅 یک عدد متوسط
▫️ سیر 🧄 حبه
▫️فلفل دلمه ای 🫑 یک عدد کوچک
▫️ آرد سوخاری ۴ تا ۵ ق غ ( بستگی به انسجام مواد شما داره )
▫️نمک 🧂 به میزان لازم
▫️فلفل قرمز 🌶️ یک ق چ
▫️ پودر تخم گشنیز یک ق چ
▫️فلفل ترکی یک ق غ
( میزان ادویه ها سلیقه ای هست ، از ادویه های دیگه استفاده نکردم چون پیاز و سیر و فلفل دلمه ای به برگر عطر خوبی میده )
▫️کره حدود ۲۰ تا ۳۰ گرم برای سرخ کردن برگرها
❌ من پنج عددبرگر ، با دو تا تن ماهی درست کردم و یک عدد تخم مرغ
شما میتونید برای یک برگر یک تخم مرغ کوچک استفاده کنید )
🔹طرز تهیه :
همه مواد در غذاساز ریخته تا خوب مواد یکدست بشه .
👈🏻 با هر وسیله ای که دارید برگرها 🍔 را قالب بزنید من از سر قوطی پلاستیکی استفاده کردم بعد از قالب زدن به طرح یک ساعت در یخچال استراحت بدید و در تابه گریل با کره سرخ کنید میتونید از پنیر ورقه ای برای طعم بهترین برگر استفاده کنید😍 امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید👌🏻
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
15.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه کرهپز با سس زرشک عطر و طعمش محشرهههههه
(برای ۴ نفر اندازه هارو نوشتم خودم تو فیلم کمتر درست کردم)👇🏻
ران مرغ ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ گرمی ۶ عدد
آب و نمک به نسبت ۱۰ به ۱
کره محلی ۱۲۰ گرم
سیر ۶ حبه
زرشک ۱۵۰ گرم
روغن زیتون ۳ ق غ
شکر ۱ ق غ
سرکه سیب ۱ ق غ
آب نصف لیوان
برنج ایرانی ۴ پیمانه
نکات
۱-کره محلی خیلی بهتره . از ۱۲۰ گرم کره ۴۰ گرم باقی میمونه مابقی تبخیر میشه و بخش کمی جذب میشه
۲- ران مرغ بخاطر چرب بودن برای این سبک پخت گزینه مناسب تری هست
۳-زمان و حرارت رو خودتون طوری تنظیم کنید که کره و مرغ نسوزه و حسابی مغز پخت بشه
طرز تهیه:
برای درست کردن سسش زرشک رو به همراه روغن داخل تابه تفت بدین و بعد بهش سرکه و شکر رو اضافه کنین چند دقیقه که تفت خورد داخل بلندر یا مخلوط کن بریزین و کامل میکس کنین تا یک سس زرشک یکدست به دست بیاد. برای درست کردن جوجه بهتره که از رون های کوچیک ۸۰۰ تا ۱ کیلوگرمی استفاده کنین چون خیلی راحتتر و سریعتر پخته میشن رون های مرغ رو داخل کره و سیر روی تابه بزارین و اجازه بدین با حرارت ملایم هر طرفش ۱ ساعت بپزه و سرخ بشه تا مرغ شما مغز پخت و اماده بشه در آخر هم کنار برنج نوش جان کنین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_آدامسی🫧
با طعم آدامس مورد علاقت درستش کن😍
شکر🍚
آب
آدامس
یخ🧊
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه بستنی سنتی خونگی ِ سالم درست کنیم؟😍
🍦مواد لازم:
موز:۲ عدد
بیسکوییت اورئو یا هرنوع بیسکوییت دلخواه:۶ عدد
گردو :۴ عدد
خامه صبحانه: نصف پاکت
شیر : ۵ قاشق
نکات:
موز خرد شده رو به مدت یک الی دوساعت بزارید فریزر تا کمی یخ ببنده
موز، بیسکوییت خرد شده، خامه و گردو و شیر رو توی میکسر بریزید تا یکدست بشه
مواد رو توی ظرف بریزید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت بزارید فریزر تا کاملا ببنده
بستنی شما آمادست !
میتونید توی ظرف سروکنید تا مثل من اسکوپ بزنید و بصورت قیفی نوش جان کنید 😍
برای تزیین میتونید از سس شکلات،اسمارتیز یا بیسکوییت و میوه خرد شده استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻