eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 
خیانت مرد متاهل او را بدبخت کرد😱😰 من کارمند ساده ای بودم در فضای مجازی با ناهید آشنا شدم رابطه من و ناهید خیلی سریعی به عقد موقت و دیدار های مخفیانه من با او رسید ولی روز به روز ناهید... https://eitaa.com/joinchat/2160263385C70b5bf0bff
💛شیرینی قندی خوشمزه 💛 💛مواد لازم؛ آرد ۱۰۰ گرم پودر قند ۷۰ گرم روغن جامد ۶۰ گرم بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری هل سبز ساییده شده ۱/۲ قاشق چای خوری 💛طرز تهیه؛ ۱- برای درست کردن این شیرینی های خوشمزه و راحت اول روغن و پودرقند و هل رو با همزن زدم تا کاملا رنگش روشن شد . ۲- بعد همزن رو کنار گذاشتم و مخلوط آرد و بکینگ پودر رو که الک کرده بودم ، کم کم اضافه و با سر انگشت مخلوط کردم تا خمیر جمع شد . ۳- خمیر رو داخل کیسه فریزر گذاشتم و حدود ۴ ساعت تو محیط آشپزخونه استراحت دادم . ۴- بعد از خمیر اندازه کوچیکتر از گردو برداشتم و تو دست گرد کردم . ۵- کمی روش فشار وارد کردم تا کمی پهن شه و بعد با چاقو روش شیار ایجاد کردم و تو سینی فر که کاغذروغنی انداخته بودم چیدم . ۶- روی شیرینی ها تخم خرفه و کنجد پاشیدم و تو فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه گذاشتم . 💛سایر نکات؛ این مقدار مواد حدود ۱۸ تا شیرینی میده . من مواد رو دوقسمت کردم . به یه قسمت کمی پودرکاکائو و به قسمت بعدی کمی زعفران اضافه کردم . ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از 
سلام آیـسان هستم همسر بازیگر معروف به همراه همسرم محمدرضا یه کانال زدم و عکسای شخصی خودم و خونوادمو میذارم از★ مجردی تا متاهلی★😍 ممنون میشم یه سر بزنید👇👇 http://eitaa.com/joinchat/2441216032C538ac152cd http://eitaa.com/joinchat/2441216032C538ac152cd عکس و فیلم شخصی همه بازیگرا🤗💞☝
هدایت شده از 
خانمایی مستاجرن! یا تو آپارتمان قدیمی زندگی میکنن بیان😍👇 چیدمان ای چیدمان پذیرایی 😩 چیدمان خانه 😍 تکنیک چیدمان خانه 😉 نظمدهی 😀 وقتشه یه تحولی توچیدمان خونت ایجادکنی بیا😌😳😳😳👇 http://eitaa.com/joinchat/1477640201Cd660cd074b
مواد لازم👇👇👇 ارد برنج 100 گرم ارد نخود چی 100 گرم ارد سفید 180 گرم روغن جامد طعم دار 210 گرم عسل 50 گرم زعفران و هل به میزان دلخواه پودر شکر 50 گرم ابتدا روغن را با پودر شکر به مدت 5 دقیقه میزنیم تا مثل بقیه شیرینی ها مواد پوکی بدست بیاد.زعفران کمی هل عسل کمی گرم شده را هم به این مواد اضافه میکنید تمام اردها را الک کرده روی این مواد تا یه خمیر یکدستی بدست بیاید.در یخچال نصف روز استراحت دهید.خمیر را در روی سطح کار باز کنید به قطر نیم الی 1 سانت کاتر بزنید در روی سینی کاغذ انداخته با فاصله بچینید.روی هر شیرینی را با زرده و زعفران دوبار رومال کنید و با چنگال خط بیاندازید.کمی کنجد هم برای تزیین استفاده کنید. در فررم شده 170 به مدت تقریبی 12 الی 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی شود. فاصله بین شیرینی ها را حتما رعایت کنید. عسل در تمام شیرینی ها و کیکها برای تیره تر شدن شکل ظاهر کاربرد دارد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ 🎒 نزدیک مدرسه اینجا محصولات خیلی سریع تموم میشه 🎒 منو و برادرم هر دو صاحب دو تا دسته گل هستیم💐 هر سال خرید های لوازم تحریر و فانتزی رو یه جا از این کانال انجام میدیم 🥰 چون به صرفه در میاد✅ و انقدر قشنگ هست که بچه ها با ذوق و شوق مدرسه میرن و درس میخونن✅ ثبت سفارش و مشاهده محصولات😇👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1135018178C969fb7b33d
(پُف پُفی) برای 4 نفر مواد لازم 🍒پودر ژله (الوئه ورا یا موز) 1بسته شکر 3پیمانه 🍚وانیل (شکری) نصف قاشق مرباخوری 🍒آبلیمو 2قاشق سوپخوری 🍚آب (نصف پیمانه سرد و 2ونیم پیمانه جوش) 3پیمانه 🍒پودر ژلاتین 2قاشق سوپخوری 🍏طرز تهیه ☯پودر ژله که به نظر من بهتره آلوئه ورا باشه رو با یک پیمانه آب جوش حل می کنم طوری که دانه های ژله کاملا حل بشن.میتونید اون رو 30ثانیه داخل مایکروویو بذارید یا اینکه با بخار کتری آب کنید.بعد پودر ژلاتین رابا نصف پیمانه آب سرد مخلوط میکنیم و کاملا حل میکنیم دقیقا مثل روش بالا یعنی یا مایکروویو یا کتری یا حتی روش بن ماری. ☯ یک و نیم پیمانه آب و شکرمون رو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاملا حل بشه . اگر شکر حل نشد به اون آب اضافه نکنید چون با یکی دوبار همزدن با قاشق مشکل حل میشه. ☯محلول ژلاتین و ژله آلوئه ورا رو در محلول آب و شکر بریزید و 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشه(میتونید داخل مایکروویو هم بذارید) . بعد از 20 دقیقه شعله گاز رو خاموش کنید و فرصت بدید محلول کاملا ولرم بشه . ☯حالا مواد رو داخل یک ظرف بزرگ میریزیم چون بعد از هم زدن مواد شما 4برابر میشن و اگر ظرف کوچیک باشه کار خراب میشه.بعد مواد رو با دور تند همزن میزنید تا کم کم سفید بشه و حجمش هی بیشتر بشه و پف کنه. ☯همزدن مارشمالو تقریبا 20دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه! ☯وقتی مارشمالو در پره های همزن به این حالت شد یعنی کم کم مارشمالو داره آماده میشه .بعد از این مرحله تقریبا 5 دقیقه هم میزنیم. ☯بعد از شکل گرفتن مارشمالو وانیل و آبلیمو رو اضافه می کنیم . ☯بعد از اون کاغذ فویل رو با روغن کمی چرب میکنیم و فویل رو داخل قالب دلخواه قرار میدیم و مایع رو داخلش میریزیم . ☯بعد داخل یخچال قرار میدیم و حدود 2ساعت بعد اون رو از قالب خارج میکنیم و روی سطح کمی چرب قرار میدیم و با چاقو چرب شده برش میزنیم یا قالب مورد نظر رو چرب میکنیم و اون رو قالب میزنیم. 🌱نکات 1⃣بهتره نهایت ارتفاع مواد در قالب 2سانت باشه. 2⃣می تونید از مغزهای آجیل بصورت پودر شده یا پودر نارگیل که کمی تفت داده شده برای کف قالب استفاده کنید و بعد مارشمالو رو داخل قالب بریزید. 3⃣مارشمالو تا 1 ماه قابل نگهداری در یخچال هست! 4⃣میتونید مارشمالو رو با ژله های مختلف تهیه کنید تا رنگی بشه یا اینکه بهش رنگ خوراکی اضافه کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ اگه بهت بگن یه پاساژ هست که مغازه‌هاش رو رایگان به هرکی که بخواد میده چیکار میکنی⁉️ ⬅️ حالا میدونستی واقعا یه همچین چیزی هست؟!😳 ✅️ ایتا الان دقیق مثل همون پاساژ هست؛ ایتا مثل ۹۶ اینستاگرامه؛ به وجود کاربر زیاد خیلی بکر هست و چون رقیب کمه خیلی راحت‌تر و سریع تر از اینستا میشه رشد کرد و فروخت🤩 🔰همین الان بیا کانالم و رازهای رشد انفجاری در ایتا رو یاد بگیر⬇️ https://eitaa.com/joinchat/4224188706C1290ef5e96
هدایت شده از 
1️⃣ ایده‌های پولساز در ایتا برای کسب درآمد تو خونه میخوای؟🥳 2️⃣ راز رشد سریع در ایتا رو میدونی؟😵‍💫 3️⃣ راز افرادی که +۱۰۰ میلیون از ایتا درآمد دارن رو نمیدونی؟🤑 4️⃣ نمیدونی باید چیکار کنی تا در ایتا افرادی زیادی ازت بخرن؟🤔 4️⃣ دیگه ناامید شدی؟!😔 💣 تعلل نکن؛ همین الان کانالم رو دنبال کن تا رازهایی که خیلی‌ها حاضر نیستن بگن رو فاش کنم🤯👇 https://eitaa.com/joinchat/4224188706C1290ef5e96
❤ . ️ ژله آلوورا 1بسته انار به ميزان لازم ژله رو با يك ليوان آب جوش بن مارى مى كنيم تا دونه هاى ژله كامل حل و ژله شفاف شود بعد اجازه ميديم تاخنك و نيم بند شود در اين فاصله انار ها رو برش زده و به صورت گل در مياريم كه دسته اى كنار هم روى پوست سفيدش هست كه اصطلاحاً ميگن گل انار كه داخل قالب سيليكونى نيمكره يه دونه گل انار به صورت بر عكس كه روى گل كف قالب باشه قرارميدهيم بعد ژله ى نيم بند رو ، روى انار ميريزيم و داخل يخچال ميگذاريم تا كامل ببندد بعد دور ژله رو آزاد مى كنيم و از قالب به راحتى جدا مى كنيم داخل ظرف سرو بر ميگردونيم. به همين راحتی. 👌👌 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
❗️🆘انقلاب شیرین طوفان کرد🆘❗️ 🆘درمان قطعی دیابت کشف شد🆘 💯با توجه به‌کشف‌جدید داروی صددرصد قطعی انقلاب شیرین برای‌درمان‌دیابت، دیابت دیگر ترس‌ندارد💯 ⛔️برخی از عوارض دیابت که طبق بررسی‌های آزمایشگاهی، معجون گیاهی مانع‌ایجاد آنها شده‌است👇👇 1⃣ قطع عضو؛ 2⃣ نارسایی کلیه؛ 3⃣ ضعف جنسی و نعوظ؛ 4⃣ زخم های دیابتی؛ 5⃣ بیماریهای عصبی؛ 6⃣ رسوبات قلبی و عروقی؛ 7⃣ آب مروارید و بیماری های چشم؛ 8⃣ نوروپاتی و تکرار ادرار؛ 9⃣ فشار خون؛ 👈👈با مشاوره رایگان و مصرف داروی معجزه آسای انقلاب شیرین یک زندگی با کیفیت و بدون عوارض بالا داشته باشید👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1527709856C0c088b8e2b
هدایت شده از 
📛♦️اومدیم دیابِتِت رو از ریشه بِکَنیم♦️📛 😱می‌دانستید ۱۵% زنان و ۱۳% درصدمردان ایرانی مبتلا به دیابت پنهان هستند😱 و این یعنی در یک خانواده سه نفره، یک نفر به این بیماری مهلک و پنهان مبتلا است و خبر ندارد😳 انقلاب شیرین توانسته با درمان قطعی دیابت، زندگی با کیفیت و سلامت را برای خانواده ایرانی به ارمغان بیاورد🤩برای مشورت و گفتگوی کاملا رایگان با حکما و طبیبان ایرانی اسلامی و سفارش سلامت و زندگی برای خودتان و اعضای خانواده در لیک زیر منتظر شما هستیم 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1527709856C0c088b8e2b 👆👆جهت مشاوره رایگان پس از زدن روی لینک بالا باید ok یا تأیید را بزنید👆👆
ای با آرد سفید و آردنخودچی: 🍉مرحله اول:  آماده سازی مواد شکلات تخته ای قرمز را در ظرفی ریخته و روی بخار کتری بن ماری کنید. توجه کنید آب داخل شکلات نرود و فقط کف ظرف در تماس با بخار آب باشد. در صورت نیاز اگر مشاهده کردید، شکلات سفت شد می توانید مقدار کمی  روغن مایع به آن اضافه کنید. شکلات بن ماری شده را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و سر قیف را قیچی کنید. 🍉مرحله دوم: ریختن شکلات داخل قالب سیلیکونی حالا با کمک قیف شکلات را در قالب سیلیکونی ریخته تا کف قالب را بپوشاند. قالب را به آرامی روی میز کار بکوبید تا هوای داخل آن خارج و یکدست شود. قالب ها را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شکلات ها سفت شوند. 🍉مرحله سوم: آماده سازی آرد سفید و آرد نخود چی در ماهیتابه مناسب، آرد سفید را با حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آرد نخودچی را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر تفت بدهید. سپس آرد را از ماهیتابه خارج کنید. کره را داخل همان تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود. آرد نخودچی را دوباره الک کنید داخل تابه بریزید و هم بزنید تا کره به خورد آرد نخودچی برود. 🍉مرحله چهارم: اضافه کردن رنگ سبز مقداری رنگ سبز را به اندازه ای که دوست دارید به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ آرد عوض و سبز رنگ شود. بعد یکدست شدن مواد دیگر نیاز به حرارت دادن نیست و از روی شعله بردارید. 🍉مرحله پنجم: اضافه کردن پودر قند و پودر هل پودر قند و پودر هل  را الک کنید و داخل مواد بریزید. با پشت قاشق فشار دهید تا یکدست مخلوط شود. بعد از مخلوط شدن تا زمانی که مواد برشتوک گرم است قالب سیلیکونی را از یخچال خارج کنید و مواد برشتوک را داخل قالب روی شکلات بریزید و با پشت قاشق به آرامی فشار دهید تا صاف شود. سپس قالب را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد. بعد از این زمان قالب را از یخچال خارج کنید و برشتوک به راحتی از قالب بیرون در بیاورید. 🍉مرحله ششم: تزئین برشتوک هندوانه ای شکلات تخته ای کاکائویی را مثل مرحله اول در ظرف ریخته و روی بخار کتری بن ماری کنید. سپس در قیف ریخته و بر روی برشتوک ها به صورت ۳ نقطه شکلات کاکائویی بریزید و با خلال دندان طرح دهید. تا به شکل هسته هندوانه شود. نوش جان🍉 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ 🎒 نزدیک مدرسه اینجا محصولات خیلی سریع تموم میشه 🎒 منو و برادرم هر دو صاحب دو تا دسته گل هستیم💐 هر سال خرید های لوازم تحریر و فانتزی رو یه جا از این کانال انجام میدیم 🥰 چون به صرفه در میاد✅ و انقدر قشنگ هست که بچه ها با ذوق و شوق مدرسه میرن و درس میخونن✅ ثبت سفارش و مشاهده محصولات😇👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1135018178C969fb7b33d
هدایت شده از 
شب عروسیم مادر زنم طوری نگاهم میکرد که انگار غمگین بود اونکه همیشه میگفت منو خیلی بیشتر از داماد های دیگش دوست داره ولی چرا امشب ناراحت بود فکر کردم برای اینه که دخترش قراره از پیشش بره شهر دیگه برای همین ازش خواستم تا بیاد ته باغ تا کمی دلداریش بدم وقتی اومد دستمو گرفت و شروع کرد به گریه کردن در کمال تعجب حرفی زد که شبانه روانه ی بیمارستان شدم... https://eitaa.com/joinchat/1811742879Cd079f4eac9
♥️کیک به اندازه کافی پف نکرده است: ♦ اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است) ♦ میزان مخلوط کردن مواد کم یا خیلی بیشتر از معمول بوده است. ♦ دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است. ♦ هنگام مخلوط کردن مواد ترتیب افزودن آن‌ها رعایت نشده است. ♦ کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده است. ♦ بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است. ♦ میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است. ♦ اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است. ♦ قبل از اینکه مخلوط کیک آماده در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است. ♥️رویه کیک چسبنده است: ♦ روی کیک در حالیکه هنوز گرم بوده پوشانده شده است. ♦ میزان مایعات مورد استفاه در کیک زیاد بوده است. ♦ کیک به اندازه کافی پخته نشده است (می‌تواند ناشی از کوتاه بودن مدت طبخ یا کم بودن دمای فر باشد) ♥️کیک حالت خیس دارد: ♦ کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است. ♦ کیک به موقع از قالب خارج نشده و داخل قالب سرد شده است. ♦ نسبت مواد مورد استفاده درست نبوده، زیاد بودن شکر، مایعات و چربی می‌تواند باعث این حالت شود. ♥️کیک دارای منافذ و سوراخهای متعدد و بزرگی است: ♦ دمای فر بسیار بالا بوده است. ♦ مواد اولیه به اندازه کافی مخلوط نشده است. (مخلوط کردن کم و زیاد هر دو باعث این حالت می‌شود) ♦ میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است. ♥️کیک ظاهری چروکیده و جمع شده دارد: ♦ قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است. ♦ قالب بیش از حد چرب شده است. ♦ مواد بیش از حد مخلوط شده است. ♦ مقدار مایعات زیاد بوده است. ♦ کیک بیش از حد پخته است. (به دلیل بالا بودن دمای فر یا طولانی بودن مدت طبخ) خوابیدن پف کیک ♦ هوادهی مواد به درستی انجام نشده و میزان هوای حبس شده درکیک خیلی کم یا خیلی زیاد بوده است. ♦ پخت کیک کافی نبوده است. (دمای فر پائین یا طول طبخ ناکافی) ♦ میزان شکر مورد استفاده زیاد و یا مقدار مایعات نامتناسب بوده است. ♦ قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک است. ♦ کیک در هنگام پخت تکان داده شده یا ضربه خورده است. ♦ در فر قبل از پخت باز شده است. ♦ دمای فر کم بوده است. ♦ مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین مورد استفاده زیاد بوده است. (معمولا به ازای هر پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یا یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین در نظر گرفته می‌شود) ♦ بعد از افزودن آرد خمیر زیاد مخلوط شده است. ♥️ کیک بافت زبری داشته و وسط آن فرورفته است: ♦ فر سر بوده و کیک به آرامی پخته است. (فر باید حداقل از ۲۰ دقیقه قبل گرم شود) ♦ شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است. ♦ مواد کیک به اندازه کافی مخلوط نشده است. ♦ میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است. ♦ میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است. ♦ از آرد نامناسب و سنگینی برای تهیه کیک استفاده شده است. ♦ مواد به درستی در قالب پخش نشده است. ♥️رویه کیک چسبنده ولی قسمت میانی آن خشک است: ♦ مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است. ♦ مدت طبخ طولانی بوده است. (بعد از اتمام زمان گفته شده باید پخت کیک کنترل شود و اگر این زمان به صورت یک محدوده گفته شده بعد از اتمام کمترین زمان ذکر شده پخت کیک مورد کنترل قرار گیرد) ♦ سفیده‌های تخم مرغ بیش از حد زده شده است. ♦ قالب کیک نسبت به مواد مورد استفاده بسیار بزرگ بوده است. بهتر است از قالبهای ذکر شده در دستور استفاده کنید و یا آن را به طرز صحیحی جایگزین کنید. ♦ دمای فر نامناسب و کم بوده و کیک به جای اینکه بپزد خشک شده است. ♦ کیک در معرض جریان هوا سرد شده است. ♦ مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است. ♦ میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است. ♦ مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است. ♥️قسمت وسط کیک بالا آماده و ترک خورده است: ♦ مواد بیش از حد مخلوط شده است. ♦ دمای فر بسیار زیاد بوده است. ♦ میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است. ♦ کیک در طبقات بالا‌تر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (موقع گرم کردن فر پنجره فر را در طبقه وسط قرار دهید) ♥️رویه کیک شیبدار و کج است: ♦ فر و یا پنجره فر تراز نیست. ♦ کف قالب کج و شیب دار است. ♦ مواد بخصوص بکینگ پودر به خوبی مخلوط نشده است. ♥️رویه کیک به طور یکنواخت طلایی نشده است: ♦ گرما به طور یکنواخت در فر پخش نمی‌شود. (برای جریان بهتر هوا دقت کنید که ظرف کیک حداقل ۵ سانتی‌متر از دیواره‌های فر و نیز ظرف دیگر فاصله داشته باشد) ♥️ ته کیک سوخته ولی وسط آن خام است: ♦ مثل مورد بالایی جریان گرما به خوبی در فر صورت نمی‌گیرد. ♥️ته کیک خمیر و سنگین است: ♦ مواد کیک خوب مخلوط نشده است. ♦ مقدار مایعات مورد استفاده در کیک زیاد بوده است. ♦ تعداد تخم مرغهای مورد استفاده زیاد بوده است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🔆ذکر قرآنی زندگیمو تغییر داد 🔆 ❌هرروز با همسرم بحث میکردیم ❌هرروز با هم قهر بودیم ❌هیچ حسی بهم نداشتیم ❌هیچ دلخوشی نداشتم 📣تا اینکه یکی از دوستام کانال مدرسه خوشبختی رو بهم معرفی کرد وقتی وارد کانال شدم و ذکر قرآنی رو دیدم سریع رفتم و اون ذکر رو تکرار کردم ✅و من ۳ ماهه که با همسرم رابطم عالی شده و همسرم خیلی منو دوست داره بهم احترام میذاره و ما الان عاشق هم هستیم❤️ 📣📣 خانم خسروی ذکر قرآنی رو تو کانال گذاشتن حتما وارد شو و این ذکر رو هرروز تکرار کن تا معجزات رو ببینی 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1176305893Cb44283036e سریع وارد شو که پاک نشه از تو کانال ❌
هدایت شده از 
🔹میخوای رابطه بین خودت و همسرت عالی تر بشه ؟؟ 📣فقط کافیه این ذکری که بهت میگم رو هرروز ۱۰۰۱ مرتبه صبح که بیدار میشی تکرار کنی ❤️ 🔆یا ودود🔆 ✅توی کانال کللللی تکنیک گفتم و کلی دوره های رایگان گذاشتم که زندگیت رو عالی می‌کنه و معجزه می‌کنه پس همین الان بزن روی لینک منتظرتم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1176305893Cb44283036e دوره رایگان هم گذاشتم حتما ثبت نام کن تا ظرفیت پر نشه ❌
♨️ مواد لازم : (برای 7 نفر) خامه صبحانه 4۰۰ گرم شیر 1 لیوان پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری ژله انار 2 بسته آب جوش 2 لیوان دانه های انار 1 لیوان چوب دارچین 1 تکه کوچک ♨️ طرز تهیه : 1⃣ پودر ژلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا ژلاتین داخل شیر حل شود ( مخلوط نکنید ). 2⃣ خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد ، چوب دارچین را نیز اضافه کنید ، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید ، سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید ( دقت کنید خامه نجوشد ، در اخر کار چوب دارچین را خارج کنید ). 3⃣ لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید ( میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن لیوان ها استفاده کنید ) ؛ پاناکوتا را تا نیمه داخل لیوان ها بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود. 4⃣ برای تهیه ژله ابتدا 2 بسته پودر ژله انار را در 2 لیوان آب جوش حل کنید ، هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس 2 لیوان آب سرد به آن اضافه نمایید ، لیوان های پاناکوتا که بسته شده اند را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله انار را روی آنها بریزید ، چند دانه انار داخل هر لیوان بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شوند. 5⃣ پس از اینکه دسر آماده شد از یخچال خارج کنید ، روی هر لیوان چند دانه انار برای تزئین قرار دهید و سرو کنید. 📍 نکات 🍥در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن 2 بسته ژله فقط از 2 لیوان آب جوش استفاده کنید . 🍥 میتوانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید.‏ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
افرادی که مشکل قلبی دارن یا زیر سن قانونی هستن این خبر رو نبینن❗️⛔️ 🔻زنی که با ۱۳ مرد ازدواج کرد و همه را به رساند😱 🔹فیلم کامل از نحوه به دام انداختن + شیوه های قتل این زن 👇 https://eitaa.com/joinchat/3170697458Cfd44a7e938 مغز آدم منفجر میشه🤯👆👆
هدایت شده از 
⚫️ // إنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ ⚫️ بازیگر محبوب کمدی سینما و تلویزیون امروز درگذشت😓 🙏 تسلیت به مردم عزیز ایران علت فوت + زمان خاکسپاری 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3170697458Cfd44a7e938 🖤 چقدر باهاش خاطره داشتیم 😞👆
کیک یزدی دنیاپز 👩‍🍳 شکر 90g تخم مرغ  دوتا سایز ریز گلاب 100g روغن مایع 100g شربت  بار  یا عسل 10g آرد150g هل یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری  ی کوچولو بیشتر وانیل یک هشتم قاشق مرباخوری نمک میوه نصف قاشق چایخوری ابتدا فر  را  روی  دمای 250روشن  میکنیم آرد  و بکینگ و نمک میوه را با هم قاطی  کرده  یکی دو بار الک میکنیم داخل قالب کیک یزدی  کاغذشو  میزاریم طرز تهیه تخم مرغ  و شکر  و وانیل را  مخلوط  کرده  با  همزن  میزنیم تا قشنگ  پف  کنه سفید و کشدار  بشه بعد  شربت  بار  یا عسل  و  گلاب  را  اضافه میکنیم و  تا وقتی  شکر حل  بشه  میزنیم  هل  را  اضافه  میکنیم  در حد مخلوط شدن  میزنیم مخلوط  آرد و بکینگ پودر و نمک میوه  را کم کم ب  مواد اضافه  میکنیم  و  هم  میزنیم  نگران تسمه شدن نباشین  تو  این  مرحله مشکلی  پیش  نمیاد در آخر  روغن مایع  رو کم کم  ب  مواد اضافه  میکنیم  و  با همزن دستی ب آرامی  هم  میزنیم میتونین  در  آخر  در حد ده ثانیه با همزن برقی  موادو بزنین  تا روغن قشنگ ب  خورد موادتون  بره  وقتی  روغن هم خورد  روی خمیر حباب ایجاد  میشه  ک نشون میده  خمیرتون آمادست  بیشتر  ادامه ندین ک تسمه میشه وقتی مواد را داخل کپسول یزدی ریختین با چاقویی ک داخل روغن مایع  زدین  علامت + روی خمیر  بزنین  و کنجد  ..خلال بادام یا هر چیزی خواستین  روش  بپاشین   بزارین داخل فر بالاترین طبقه کلا بیست  دقیقه  تو  فر  باشه ده دقیقه  اول همون 250 بعد ده دقیقه بزارین  رو دویست این اندازه مواد  ب سایز کیک یزدی  من  ده  دونه شد  بازم سایز قالبا  متفاوته  تعداد متغیره نوش  جانتون      التماس دعا 2onya ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻