#قهوه_ترک_خامه_دار
۲ ق غ قهوه ترک اسیاب شده را داخل قهوه جوش بریزید.
یک ق چ شکر
اندازه ی دو فنجون آب
کاملا هم بزنید.
۲۰ ثانیه شعله متوسط و بعد شعله را خیلی کم کنید.
اجازه بدید قهوه کاملا دم بکشه.
کف روی قهوه را با نوک قاشق خیلی اروم کنار بزنید تا خامه ایجاد بشه.
خامه ی روش رو جدا و بعد قهوه را توی فنجون ریخته و نوش جان کنید.
این قهوه جذاب تو این روزای سرد خیلی میچسبه😍
نکات:
قهوه هرچی تازه تر باشه خامه روش بهتره قهوه ی اسیاب شده تا سه ماه قابل استفاده است.
قبل از گذاشتن روی حرارت خوب هم بزنید تا کاملا حل بشه به هیچ عنوان روی گاز هم نزنید.
حتما از آب تصفیه یا آب جوشیده ی سرد شده استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
19.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_موز_گردو با کرم ویژه😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#کیک_موز_گردو با کِرِم ویژه
اموزش یه کیک بسیار خوشمزه و خوش بافت داریم،مخصوصا با کرمی که داره خیلی دلچسبتره😍
🍇🍓🍅🥝🥥🍉
مواد لازم کیک موزی گردویی با کرم مخصوص
ارد ۲پیمانه(لیوان فرانسوی)
شکر ۱لیوان
روغن مایع نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
موز دوعدد
بکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
وانیل کمی
تخم مرغ ۳عدد
نصف لیوان گردوی خرد شده
مواد پنیری
نصف پودر ژله موزی با نصف فنجان ابجوش ترکیب بشه
خامه صورتی ۱پاکت
پنیر خامه ای۱بسته
پودر قند ۲ونیم قاشق غذاخوری
وانیل کمی
پودر کاکائو۱ق چایخوری
🍖🍔🍟🍩🍰
تخم مرغها رو با شکر و وانیل هم بزنید تا رنگش کرم شود و روغن مایع وشیر وپوره ی موز هم دمای خانه رو اضافه کرده و هم بزنید
مواد خشک رو با هم مخلوط و سه بار الک کرده و به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید به آرامی با لیسک یا دور کند همزن فقط درحدی که مخلوط شود حالا داخل قالب چرب شده که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید گردو هم اضافه کنید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت۴۰ دقیقه قرار دهید.
قالب قطر۲۳سانت و عمق۵سانت
بعد از پخت اجازه دهید کیک خوب سرد شود و از قالب جدا کنید
حالا میریم سراغ لایه رویی کیکمون خامه صبحانه رو با پنیر ماسکار پونه و پودر قند خوب و وانیل و هم بزنید تافرم بگیره بعد ژله ی سرد شده رو اضافه میکنیم
دوباره باهمزن میزنبم تو قیف میریزیم و ماسوره میزنیم
وتمام❤️
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نکات خرید #گلاب اصل کدامند؟🤔
🍾همه ما براي تهيه دسرهاي سنتي ايراني حتما يك شيشه گلاب در خانه داريم. شايد هنگام خريد گلاب از عطاريها با اصطلاح «دو آتشه» روبهرو شويد. اين اصطلاح در مورد ساير عرقيات هم به كار ميرود و به اين معناست كه گياه هنگام عصاره گيري دو بار جوشانده شده، آب كمتر و غلظت بيشتر دارد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ژله_هندوانه 😍
نکته🍉🍉قالب رو چرب کنید یک ربع داخل فریزر بزارید تا راحت ژله از قالب جدا بشه
قسمت سبز
پودر ژله طالبی یا سیب ۲بسته+۱ونیم لیوان ابجوش باهم ترکیب کنید کاملا که خنک شد
۱ونیم لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید
قسمت قرمز
یک بسته پودر ژله هندوانه+نصف لیوان ابجوش+نصف بیشتر اب سرد باهم ترکیب کنید کاملا سرد شد یه قاشق شیر اضافه کنید تا رنگش کدر بشه
برای شیارها از رنگ خوراکی سبز
برای تخمه هندوانه از شکلات اشکی که لوازم قنادیا دارن استفاده کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_هندوانه😋
🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#پنکیک
سلام به روی ماهتون😍
کی گفته پنکیک رو فقط باید صبح خورد
این آموزش این پنکیک خوش بافت وراحت رو براتون میزارم برای عصرونه تون درست کنیدو نوش جان کنید.😊
خیلی دستورات داخل پنکیگ شکر نمیریزن
ولی این دستور شکر داره.
مواد لازم #پنکیک
تخم مرغ ۲عدد
آرد ۲لیوان
شکر۶ قاشق غذاخوری
روغن۶قاشق غذاخوری
شیرولرم۱لیوان+۱/۳لیوان
وانیل کمی
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه داخل فیلم مشخصه
اول تخم مرغ و شکر و وانیل حسابی باید همزده بشه تا رنگش سفید وحجیم بشه.
بعد روغن و شیر ولرم اضافه میشه و هم میزنیم
اردو بکینگ پودر باهم الک میشن و در دومرحله به مایه ی پنکیک اضافه میشن.
🌿🌿🌿حتما باید تابه یا ظرفی که پنکیک رو دراون درست میکنید تفلونش سالم باشه
🌿🌿🌿اصلا نیازی به چرب کردن تابه نیست
همیشه یکطرف پنکیک به زیبایی طرف اول برشته نمیشه طبیعیه
🌿🌿🌿
@amoozesh_ashpazi_cake
🌿🌿🌿اگر یک تابه کوچیک در دار انتخاب کنید پف پنکیکتون دو برابر میشه
🌿🌿🌿وقتی روی پنکیک حباب زد یعنی موقع برگرداندنش هست
#پنکیک_خونگی
#پنکیک🥞
#پنکیک_ساده
#آشپزی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های جنجالی بازیگران غوغا کرده😎
💫پیشنهادهای خیلی خوبی دارن.به صرفه و کارآمد✅
🟣برای دریافت اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید👇🏻👇🏻
https://landing.getz.ir/1xWXx
https://landing.getz.ir/1xWXx
#شیرینی_ناپلئونی 😍
برای کرم پاتیسیر
۵۰۰ میلی لیتر شیر و ۶۰ گرم شکر رو مخلوط کنید.
بذارید روی حرارت تا گرم بشه لازم نیست بجوشه.
داخل ظرف یک عدد تخم مرغ کامل و دو عدد زرده ، ۶۰ گرم شکر و ۱۲۰ گرم نشاسته ذرت بریزید و با همزن بزنین تا کرم رنگ بشه.
شیر گرم شده رو کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنید
روی حرارت کم ببرید تا به غلظت فرنی برسه
۳۰ گرم کره و یک چهارم ق چ وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
کرم روداخل بشقاب بریزید
روش نایلون بکشید تا رویه نبنده.
وقتی از داغی افتاد داخل یخچال بزارید تا کامل خنک بشه.
یک بسته خمیر هزار رو باز کنید و به سایز دلخواه برش بزنید.
داخل سینی فر که کاغذ انداختید بچینید
فر رو نیم ساعت با دمای 200 درجه گرم کنید
سینی رو داخل فر بزارین 10 دقیقه با دمای 200 درجه و 15 دقیقه با دمای 180 درجه
بعد ازاینکه شیرینی هارو از فر دراوردید و خنک شد روش رو بتراشید و از وسط نصف کنید
۴۰۰ گرم خامه قنادی رو فرم بدید
به همون اندازه از کرم پاتیسیر اضافه و مخلوط کنید
داخل قیف بریزید
روی هر لایه، از مواد خامه ای بزنید.
شیرینی ها رو دو یا سه لایه درست کنید
با چاقو یا کاردک کوچیک روش رو صاف کنید و اطرافش هم از مواد بزنید.
شیرینی ها رو داخل خمیر پخته پودر شده بغلطونید.
روش پودر قند الک کنید و با پودر پسته تزیین کنید
بذارید داخل یخچال ۲ ساعت استراحت کنه تا نرم بشه.
حتما درست کنید نوش جان🤍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻