eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
سالاد خیار تایلندی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم‼️ ◾️ 3 تا 5 عدد خیار متوسط ◾️ 2 قاشق سویا سسِ لایت (رقیق) ◾️ 4 قاشق روغن زیتون یا روغن کنجد ◾️ 4 قاشق آبلیمو ◾️ 1 قاشق کنجد بو داده یا شوید خشک ◾️ فلفل تازه ساییده شده یا سس فلفل تند به مقدار دلخواه مراحل🤷‍♀️ ❇️خیارها رو به وسیله پوست کن به صورت ورقه در بیارید(لازم نیست خیار ها رو پوست بکنید) ❇️سویا سس و آبلیمو و روغن رو با نصف قاشق چای خوری سس فلفل (من از سس فلفل سبز گلوریا استفاده کردم شما میتونید از پودر چیلی استفاده کنید) خوب مخلوط کنید و به ورقه های خیار اضافه کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
کباب سرداشی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 غذایی نونی با فر ❇️این کباب؛ یه نوع کباب همدانی هست که قدیم تر ها توی تنور درست می شده اما امروزه چون کسی زیاد به تنور دسترسی نداره، توی فر تهیه میشه. کباب سرداشی خوشمزه رو میتونین با مقداری گوشت، پیاز، سیب زمینی و گوجه تهیه کنین و لذت ببرین. مراحلش آسونه و حسابی مقوی و دوست داشتنیه. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
خورشت گیلاخه چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 ✅به دلیل رویش گیاهی خاص به نام گیلاخه در استان کردستان تهیه ی خورشت از این گیاه رواج دارد. گیاه گیلاخه دو قسمت پیازچه و برگ دارد و پیازچه ی آن منبع غنی فیبر می باشد. به جز این گیاه از گوشت، پیاز، لوبیا قرمز، لیمو عمانی و تره یا جعفری یا گشنیز نیز در تهیه ی این غذا استفاده می کنند ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
آش بادمجان ملایر چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🔵حتما می دانید که ملایر یکی از شهرستان های استان همدان است که غذاهای اصیل زیادی دارد که حتی تعدادی از آن ها در بسیاری از شهرهای ایران هم درست می شود. یکی از آش های اصیل این ناحیه آش بادمجان ملایر است که عطر و طعم بی نظیری دارد. از مواد اصلی این آش بلغور و عدس است که خیلی از پزشکان مصرف آن ها را برای سلامتی سفارش می کنند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
کدوبره چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 ▪️کدوبره یک غذای سنتی سالم و لذیذ است. کدوی سبز و سیب‌زمینی از اصلی‌ترین موادی هستند که در تهیه کدوبره استفاده می‌شوند. گوجه‌فرنگی، تخم‌مرغ، سیر و پیاز هم در کدوبره می‌ریزند. اگر کدوبره را با کدو تازه بپزید، طعمش عالی خواهد شد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
سلام بچه ها, چند نفرتون دنبال کار مجازی و ادمینی،کانال زدن و... بودید و بهم پیام دادید. این کانال رو داشته باشید، شاید به دردتون بخوره و جایگزین خوبی باشه🪙 کانالش : @.Daramad
قایرمه چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🔶قایرمه در واقع کنگر سوخاری است و با نگاه کردن به آن در ابتدا شاید باور نکنید که این یکی از غذاهای محلی کردستان باشد چون شباهت زیادی به پیش غذاهای خارجی دارد! این غذا با کنگر درست می شود اما چون کنگر از آن گیاهان نایابی است که بیشتر در ماه فروردین پیدا می شود برای همین در ماه های دیگر سال برای درست کردن این غذا از کرفس استفاده می شود. البته این غذا به همراه کته و نان خورده می شود تا به یک وعده غذایی کامل تبدیل شود. برای درست کردن قایرمه بعد از پوست کردن و خرد کردن کنگرها (و یا کرفس ها) آن ها را در سسی که غلظتی مثل ماست دارد غوطه ور و سپس سرخ می کنند. سس این غذا با تخم مرغ، آب، زعفران دم کرده، کره و آرد درست می شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
سالاد كلم خيار چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم‼️ 4 نفر ◾️ 3/4 كلم سفيد ◾️7 عدد ◾️ 3 عدد گوجه ◾️ 2 ق غ سس مايونز ◾️ آبيمو ◾️ نمك ◾️ فلفل مراحل؟؟ 15 دقیقه 🔵 كلم سفيدو گوجه‌ها و خيارشورارو نگيني خورد كرده 🔵 سس سالادمون كه شامل سس مايونز و آبليمو و نمك و فلفل به دلخواه آماده ميكنيم 🔵 مخلوط و نوش جان ميكنيم. ميتونيد از گردو هم استفاده كنيد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
شله ماشکی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🔵غذاهای محلی یاسوج 🔶ماش از جمله حبوباتی است که خواص زیادی دارد و در غذای هندی‌ها، آمریکایی‌ها و ایرانی‌ها به کار می‌رود. در غذایی مثل شله ماشکی یا ماشی، برنج را خیس کرده و ماش‌ را به مدت چند ساعت می‌جوشانند تا پوسته آن کاملا جدا شود، سپس برنج را به آن اضافه می‌کنند و ادویه‌ها و نمک لازم را با آن ترکیب کرده و در مرحله آخر با پیازداغ آن را تزیین می‌کنند. شله ماشکی خوراک لذیذی است که در فصل زمستان طرفداران باید آن را چشید، این غذا مانند همه غذاهای محلی یاسوج، دستور پخت بسیار راحتی دارد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
شلکینه چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 ✅شلکینه از آن نان های محلی است که خیلی ها در سفر به دنبالش هستند تا آن را به عنوان سوغاتی بخزند و برای دوستان و آشناهاشون ببرند. این نان خوشمزه را معمولا به تعداد زیاد و بر روی وسیله ای به اسم ساج درست می کنند. ساج ظاهری شبیه ماهی تابه برعکس دارد و بر روی گاز گذاشته می شود تا نان ها بر رویش پخته شوند. برای تهیه این نان از موادی مثل آرد، شیر، زرده تخم مرغ، روغن محلی، شیره خرما یا انگور و زعفران دم کرده استفاده می شود. این نازک بعد از پخته شدن به رنگ طلایی درمی آید و بیشتر خانواده های کردستانی در هنگام مهمانی ها آن را درست می کنند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
سالاد كلم خيار چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم‼️ 4 نفر ◾️ 3/4 كلم سفيد ◾️7 عدد ◾️ 3 عدد گوجه ◾️ 2 ق غ سس مايونز ◾️ آبيمو ◾️ نمك ◾️ فلفل مراحل؟؟ 15 دقیقه 🔵 كلم سفيدو گوجه‌ها و خيارشورارو نگيني خورد كرده 🔵 سس سالادمون كه شامل سس مايونز و آبليمو و نمك و فلفل به دلخواه آماده ميكنيم 🔵 مخلوط و نوش جان ميكنيم. ميتونيد از گردو هم استفاده كنيد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو رنگ ~○~○~○~○~○~○~○~○~○~○~○~○ مواد لازم: پودر ژله ی توت فرنگی 🍓 بستنی وانیلی 🍦 آب جوش💧🔥 توت فرنگی 🍓 ‌ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سالاد مرغ و گردو رو هم میشه به شکل سالاد خورد هم به شکل ساندویچ پس حتما امتحان کنید مواد لازم پنیر خامه ای ۱بسته ۳۵۰ گرمی سینه مرغ پخته شده ۲عدد گردو ۲۰ عدد شوید ۱۰۰ گرم مایونز ۲ق.غ لیمو ترش ۴ عدد بزرگ نمک و فلفل به میزان لازم ❌❌❌نكات❌❌❌ حتما مرغ رو کاملا با برگ بو و فلفل بپزید که بوی زهم نده به مدت ۲ ساعت بزارید داخل یخچال که مزه ها به خورد هم برن ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصف یک بسته پاستا(پخته شده) 3 عدد تخم مرغ 1 استکان شیر(100گرم) 1 استکان روغن زیتون(70گرم) نمک مواد میانی : پنیر، جعفری (میتونید پنیر چدار هم استفاده کنید ) طرز تهیه :ابتدا مواد سس را مخلوط کنید. (تخم مرغ +شیر+روغن زیتون ونمک). ماکارونی پخته شده رابه سس اضافه کنید تاخوب مخلوط شود. در تابه روغن ریخته ونصف پاستا را بریزید ومواد میانی (پنیر خرد شده باکمی جعفری خردشده ) اضافه وروی آن مابقی پاستا رابریزید وبزارید روی حرارت متوسط تا یک طرف پاستا پخته وبرشته شودوکوکو را بوسیله یک بشقاب گرد برگردانده ومیزاریم در تابه تا طرف دیگر هم پخته شود. نوش جان ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ خوشمزه، آسون و مقوی😍 لقمه اول : پنیر، گوجه و خیار و گردو لقمه دوم : شکلات صبحانه و موز با فندق و مارمالاد توت فرنگی لقمه سوم : تخم مرغ و زیتون با خیارشور و گوجه لقمه اول : کره بادام زمینی و‌ عسل با گردو و بادام خرد شده ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاغلاما کایسری(یکی از غذاهای ترکیه)😌🤤 مواد لازم👇🏻 نیم کیلو گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز دو حبه سیر نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز یا سبز دو قاشق روغن یا کره یک قاشق غذاخوری‌ رب گوجه نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز نان لواش چند عدد مواد لازم سس👇🏻 ماست ۳ قاشق غذاخوری سیر ۱ یا ۲ حبه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
برای ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد (یا فیله مرغ) پیاز ۱ عدد سس مایونز ۲ ق غ نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم آب لیمو ۱ ق غ آرد سفید به میران لازم تخم مرغ ۲ عدد پودر سوخاری به میزان لازم سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز نصف بسته من سینه مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و به صورت فیله حدودا ۱۰ تکه کردم . حالا می تونین بزرگتر بشه تکه ها به ۴ تکه تقسیم کنین . مرغ رو همراه با یه پیازی که خلالی کردم و نمک و فلفل و پودر سیر و سس مایونز و آب لیمو مخلوط کردم و گذاشتم ۳ تا ۴ ساعت یخچال تا مزه دار بشه . بعد توی سه تا ظرف یکی توش آرد سفید و دیگری توش آرد سوخاری و دیگری تخم مرغی که کمی با چنگال زده بودم قرار دادم . تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم . توی یه ظرفی روغن ریختم و گرم شد فیله های مرغ رو انداختم و سرخ کردم شعله هم کم باشه حتما و بعد روی یه سبد یا یه پارچه قرار دادم تا روغن اضافه اش بره . برای سیب زمینی ها هم از سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز استفاده کردم . خیلی راحت و بسیار ترد میشه داخل تابه روغن ریختم و ردی حرارت گذاشتم و سیب زمینی ها رو همون طور که منجمد هست داخل روعن ریختم و سرخ کردم . بسیار عالی و ترد میشه . در مورد آرد سوخاری هم من از آرد سوخاری پانکو (مارک نیستش نوع هستش ) استفاده کردم . اما از هر نوع پودر سوخاری می تونین استفاده کنین یا خونه خودتون درست کنین . از نظر پخت مرغ هم خیالتون راحت راحت باشه حسابی مغزپخت و نرم میشه . چون گوشت سینه مرغ نیاز به پخت زیادی نداره ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
برنج 4 پیمانه ماست غلیظ کم آب 3 لیوان من از ماست سون استفاده کردم زرده تخم مرغ 4 عدد در صورت کوچک بودن تخم مرغها از 5 عدد زرده استفاده کنید نمک و فلفل به میزان لازم زعفران به مقدار زیااااد اول از همه مرغ رو با پیاز نگینی شده و نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری زعفران میپزیم و تکه تکه و یا ریش ریش میکنیم. .برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس میکنیم. 3.زرده های تخم مرغ را جدا میکنیم و در کاسه میریزیم و فلفل سیاه و زعفران سائیده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط و هم میزنیم تا بوی زرده کامل گرفته بشه(من همیشه این کارو میکنم و هیچ وقت هم تهچینم بوی بد تخم مرغ نمیگیره) اگر از زعفران دمکرده استفاده کردید میزان آب نباید بیشتر از 1 قاشق بشه 4.حالا ماست سفت و پرچرب رو اضافه کنید. 5.در پایان نمک اضافه و مواد رو هم بزنید و روی ظرف رو بپوشانید و حداقل برای 2 ساعت در یخچال قرار بدید تا زعفران خوب رنگ بندازه و طعم مواد به خورد هم بره اگر از زعفران دمکرده استفاده کنید نیازی به استراحت دادن نیست 6.حالا برنج رو آبکش کنید و بعد به مواد ماست اضافه و مخلوط کنید. 7.مخلوط ماست و برنج را به دو قسمت تقسیم کنید . 8.کف قالب یا قابلمه مورد نظرتون رو با روغن خوب چرب کنید،دست و دلبازانه روغن بریزید(استثنا😉😝)چون در طلایی شدن تهچین خیلی نقش داره... 9.نیمی از مواد ماست و برنج روکف قابلمه بریزید وخوب پرس کنید و بعد مرغهای تکه شده رو روی اون بچینید. در این مرحله بعد از چیدن مرغها با پشت قاشق کمی روی آنها فشار دهید تا به لایه برنج بچسبند در غیر این صورت بعد از پخت دولایه تهچین از هم جدا میشن... لایه مرغ را کمی با فاصله از دیواره قابلمه بچینید در غیر اینصورت مرغها میسوزن و نمایی زشتی تهچین پیدا میکنه!!! بعد بقیه برنج رو روی مرغها بریزید و صاف کنید. اگر تهچین رو در قابلمه درست کردید زیرقابلمه شعله پخش کن بذارید و بگذارید روی حرارت تا تهچین طلایی بشه.این حجم تهچین روی گاز معمولا 1 ساعت زمان لازم داره تا طلایی بشه. 🍴اگه توی قالب ریختید و خواستید در فر اون رو بپزید ،روی قالب رو با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار برنج در زمان پخت خارج بشه و برنج شفته و نمدار نشه. قالب را در فر200 درجه قرار بدید برای حداقل یک ساعت یا تا زمانی که تهچین طلایی بشه(قالب 30×40) میتونید تهچین رو در تابه دو طرفه هم تهیه کنید. بهتره کف قالب روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‎‎‎ چیا لازم داریم: کنجد کره تخم مرغ نمک و فلفل سیاه و اگه دوست داشتین پول بیبر کنجد رو ۵-۶ دقیقه ای توی تابه خشک و تمیز تفت بدین (بوداده کنید) بعد کنجد هارو به اطراف تابه هدایت کنید 😁 و پنیر پیتزارو روی کنجدها بریزید وقتی پنیر آب شد وسط تابه کره بریزید و تخم مرغ هارو بشکونید بعد که تخم مرغ هم خودشو گرفت پنیر هارو مثل ویدیو به سمت وسط جمع میکنیم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تن ماهی ایتالیایی🍝• موادلازم: - ۱/۴ از یک پیاز نگینی خرد شده -سه عدد قارچ -نصف یک فلفل دلمه نگینی خرد شده -کمی آب لیمو ترش -یک کنسرو تن ماهی(روغنشو میگیریم) -یک قاشق رب گوجه -اسپاگتی پخته شده -جعفری خرد شده ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد مرینیت مرغ👇 4 عدد ران مرغ 5 قاشق غذا خوری روغن 1 شاخه ی رزماری تازه ریزه خرد شده 2 حبه سیر رنده شده 1/2 قاشق غذاخوری عسل 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 1.5 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1.5 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری ادویه کادری 1 قاشق چایخوری پودر چیلی کره سبزیجات یا کره معمولی(اختیاری) مواد سبزیجات👇 7_8 سیب زمینی ریز 4 هویج 3 پیاز قرمز روغن زیتون،نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋👇 ‏‎یکی از خوشمزه ترین کیک های کافیشاپی✅ ‏‎سس این کیک بی نظیره حتما امتحانش کنید👌🏻 🍫مواد کیک🍫 ✅آرد ۱ پ + ۳/۴ پ (۲۴۰گرم) ✅شکر ۱ پ +۱ ق غ(۲۱۰گرم) ✅پودر کاکائو ۲ ق غ (۲۰گرم) ✅شیر داغ ۳/۴ پ (۱۶۰ گرم ) ✅روغن مایع ۳/۴ پ ( ۱۶۰ گرم ) ✅بیکینگ پودر ۲ ق چ (۸ گرم ) ✅وانیل ۱/۳ ق چ ✅تخم مرغ ۴ عدد ✅پودر نسکافه (قهوه فوری ) ۱ ق غ ( ۱۰گرم ) 🧉مواد سس🧉 🍭شیر ۱ پ (۲۱۰گرم) 🍭شکر ۲ ق غ(۲۶گرم) 🍭پودر کاکائو نصف ق غ (۵گرم) 🍭نشاسته ذرت نصف ق غ (۷گرم) 🍭پودر نسکافه نصف ق غ (۵گرم) 🍭شکلات تخته ای ۲۰ گرم ❗️مخلوط آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو حتما سه بار الک بشه ✅یکی از دلایل پف کردن کیک ، اینه که فر کاملا داغ داغ باشه ، پس حتما ۱۵ دقیقه قبل از شروع کار ، فر رو روشن کنید. ✅همزدن تخم مرغ و شکر بسیااار مهمه حتما ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید تا کاملا کرم رنگ و حجیم بشه ، این مورد هم باعث میشه کیک حسابی پف کنه. 🔺این مقدار سس زیاد میشه ، اگه برای یدونه کیک میخواین بنظرم مواد رو نصف کنید. 🟠سایز قالب من : میان تهی با قطر ۲۳ سانت ✳️دمای فر برقی : ۱۷۰درجه بهتره المنت پایین روشن باشه ✳️دمای فر گازی : ۱۸۰ درجه 🔶مدت زمان پخت : ۴۰ تا ۵۰ دقیقه ❗️❗️اجازه بدین سس کامل سرد بشه بعد روی کیک ولرم بریزید ❌کیک رو هیچ وقت داغ برش نزنین ، بزارین کامل سرد بشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذا کوبیده مرغ😍😋 مغز رون: ۷۰۰ گرم 🍗 پیاز بزرگ: ۱ عدد🧅 آرد سوخاری: ۴ ق غ جعفری خشک : ۱ ق غ (من تازه استفاده کردم) زعفران دم شده 🔺ادویه ها: نمک فلفل سیاه پاپریکا زردچوبه پودر سیر پودر پیازچه 🔺البته من با میکس سینه و رون (به نسبت دو سوم رون مرغ، یک سوم سینه مرغ)هم درست کردم، عالی شد👌🏽 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خوشمزه و خوشگل برای پینگیلی های خونه 🤩 چیا میخواد⁉️ آب ولرم💧 1/2 پیمانه شکر 🍚1/2 ق غ خمیر مایع 🥄1/2 ق غ نمک 🧂1/2 ق چ( روغن مایع 🥃1/4 پیمانه آرد🥡 بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم(حدودیه کم کم آرد بزنید تا خمیر نرمی بشه اگه سفت بشه خراب میشه نونتون) برای رومال یک تخم مرغ🥚 و یک ق شیر🥛 و کمی کنجد و دونه سیاه آب و شکر و نمک و خمیر مایع فوری تازه با هم مخلوط کنید و ۵ دقیقه استراحت کنه. کمی آرد و روغن و مواد خمیر مایع مخلوط بشه تا خمیر لطیف و یه کوچولو چسبنده درست بشه .اگه خمیرتون سفت بود کمی آب بزنید. ⚠️ بعد ۱۵ دقیقه ورز بدین. بعد دوساعت استراحت کنه. ⚠️بعد چونه هارو طبق فیلم باز کنید و با روغن مایع چرب کنید هر لایه رو ⚠️بعد داخل سینی که کاغذ داره بزارید ۱۵ دقیقه استراحت کنه ⚠️رومال بزنید ، بره تو فر از قبل گرم شده ۲۰ دقیقه بپزه ⚠️یک ظرف آب تو فر باشه که نون ها لطیف بپزن و خشک نشن. دمای فر گازی ۲۰۰ فر برقی ۱۸۵ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻