#کیک_رژیمی
#کیک_شیره_انگور
#کیک_شیره_خرما
مواد لازم
آرد..................یک پیمانه
شیره انگور یا خرما...............سه چهارم پیمانه
روغن..........یک سوم پیمانه
تخم مرغ.........دو عدد
بکین پودر.........یک قاشق غذاخوری پر
وانیل.............یک قاشق چایخوری
زنجبیل..........یک قاشق چایخوری
دارچین...........یک قاشق چایخوری
خرما نرم له شده.............هشت تا ده عدد
پودر کاکائو...........یک قاشق غذاخوری پر
اول.. فرو رو درجه حرارت 180بزارید گرمشه .
دوم..سفیده تخم مرغ از زرده جدا کنید اینقدر بزنید تا پف کنه از کاسه نریزه بزارید یخچال
سوم..زرده با شیره با وانیل هم بزنید حدودا پنج دقیقه
چهارم..خرما له شده رو اضافه کنید همرا روغن تا خوب مخلوط شن
پنجم.. آردو که با بکین پودر وپودر دارچین وپودر زنجبیل وپودر کاکایو خوب مخلوط کردین به مخلوط زرده وشیره اضافه کنید
ششم..حالا سفید رو که فرم دادین بیارین با مواد اضافه کنید از یک جهت فولد کنید حالت زیرورو تا مواد مخلوط بشه
هفتم...حالا داخل قالبی که قبلاً چرب کردین وارد پاچی کردین یا کاغذ روغنی گذاشتین بریزید و روشو صاف کنید داخل فر بمدت زمان چهل دقیقه قرار بدین تا بپزه،«دمای فر ها متفاوته چک کنید پخته بودنش مطمعن بشید بعد از فر خارج کنید»
.
کیک تخته ای
کیک هل و گلاب
تخم مرغ ۵ عدد
ارد ۲ پیمانه
شکر ۱ و یک دوم پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
گلاب یک دوم پیمانه
پودر هل وزعفران هم به مقدار لازم
بکینگ پودر ۲ ق چ
طرزتهیه::
ارد و بکینگ پودر رو الک کنید
قالب رو چرب کنید میتونید کاغذ روغنی بزارید مواد رو آماده کنید و فرو رو روشن کنید
زرده و سفیده ی تخم مرغ رو جدا کنید
سفیده رو با دور تند بزنید تا فرم بگیره و پف کنه بعد نصف از مقدار شکری که دارید رو کم کم اضافه کنید و همچنان با دور تند بزنید تا کاملا برفی بشه و خوب فرمبگیره. بعد تو ظرف دیگه ای زرده تخم مرغ وزعفران وپودر هلو مابقی شکر و بزنید تا کشدار بشه بعد روغن و شیر و گلاب وپودرهل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر کمی سفیده و اضافه و ارد رو دو سه مرحله اضافه کنید و فولد کنید (یعنی آروم مواد رو روی هم تا کنید ) تا پف سفیده نخوابه
بعد مخلوط شدن آردسفیده رو هم تو دو مرحله اضافه کنید و آروم مخلوط کنید زیاد هم نزنید.
ته قالب چرب کردم وتمام قالبا کنجد ریختم بعد موادابریزید تو قالب وبزارید توی فر تا بپزه در آخر هم کمی روش گریل بزنید
نوش جان
#کیک_تخته_ای
یک کیک ساده بابافت فوق العاده نرم وعالی.
سایزقالب 30*20 برای این میزان ازمواد:
تخم مرغ درشت 5عدد
اردسفیدقنادی 2لیوان
شیر ولرم 1/2لیوان
روغن مایع 125گرم تقریبا نصف لیوان
پکینگ پودر1ق مرباخوری پیمانه
وانیل 1/4ق چ
شکر1و1/4لیوان
*تمام موادازبیست دقیقه قبل ازیخچال خارج وهمدمابامحیط شوند.
*اردوپکینگ پودرمخلوط وسه بارالک شود .
*فرازبیست دقیقه قبل برروی درجه حرارت 180روشن وگرم شود.
درابتدازرده وسفیده تخم مرغ راازهم جداکنید،سپس سفیده هاراباهمزن شروع به زدن کنیدبه محض کف کردن نصف شکرراکم کم به ان بیفزاییدوبادورتندهمزن به قدری بزنیدتاسفیده فرم گرفته وبابرگردندان ظرف نریزد.
یه نکته مهم بگم که:ظرف هم زدن سفیده نبایدچرب یاخیس باشدوچیزی اززرده تخم مرغ هم داخل سفیده نباشد،درغیراین صورت سفیده خوب فرم نخواهدگرفت.
زرده های تخم مرغ راهمراه بامابقی شکرووانیل انقدربزنیدتارنگ مایه سفیدوحجم زرده دوبرابرشود،اینجا بازبگم که اگرمدت زمان هم زدن که حدودهفت تاهشت دقیقه هست رعایت نشه ورنگ زرده کرم رنگ نشه کیکتون درنهایت بوی تخم مرغ میگیره،اندازه ظرف درزدن زرده هم خیلی مهمه،زرده ها راداخل ظرف کوچک _ظرفی که حالت استوانه ای داشته باشه جمع وجورباشه_ بزنیدهم زود رنگش روشن میشه وهم حجمش دوبرابر،بعدازهم زدن داخل ظرف بزرگتربریزیدو بعد بقیه موادرابهش اضافه کنید.
پس ازهم زدن زرده ها،شیرولرم _شیرنبایدسردباشه_وروغن رااضافه کنیدوحدودیک دقیقه ای هم بزنید،سپس سفیده ها رابه مخلوط زرده اضافه کنیدوبالیسک چند دوری هم بزنید،اینجانیازبه همزدن زیاددرحدیکدست شدن سفیده نداریم ،همین که تکه های سفیده داخل مخلوط مشخص باشن خوبه،بعداردوپکینگ پودرسه بارالک شده راطی سه مرحله اضافه کنیدوبالیسک ارام ودورانی ودریک جهت هم بزنیدتامایه یکدست شود،مواظب باشیدزیادازحدهم هم نزنیدکه پف کیکتون گرفته بشه،دست اخرمایه رادرون قالب کاغذ روغنی انداخته بریزیدخوب صاف کنیدقالب راکمی به زمین بزنیدتامایه یکدست بشه ،کنجدفراوان بپاشیدودرفربه مدت سی الی چهل وپنج دقیقه طبقه وسط بپزید،
پخت کیک راچک کنید
.
𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐟𝐮𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭 𝐢𝐭𝐬𝐞𝐥𝐟 𝐰𝐡𝐞𝐧 𝐲𝐨𝐮 𝐫𝐞𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐩𝐚𝐬𝐭
آينده ات وقتى خودش رو نشون ميده كه دست از گذشته ات بكشى🤍
♡
#ظهرتون بخیر
کیک هندوانه #شب_یلدا 🍉😍
خیلی راحت تو قابلمه درست کن
نکات❌
قابلمه از ۲۰ دقیقه قبل با دمکنی حسابی گرم شده باشه
زمان پخت ۵۰ دقیقه⏰
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چاکلت
مواد لازم
شیر🥛 ۳۶۰ میلی لیتر
شکلات تلخ🍫 ۱۱۰ گرم
شکر🍚 ۱ ق.غ
پودر کاکائو ۱ ق.غ
نشاسته ذرت ۱ ق.غ
انواع مختلف هات چاکلت وجود داره که این از همهشون غلیظ تره و سبک ایتالیایی هست.
این سبک به خاطر وجود نشاسته خیلی غلیظ میشه
#هات_چاکلت
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه رولت شیک و کم هزینه
بیسکوییت پتی بور
شکلات سکه لی یا تخته ای🍫
پودر نارگیل
خامه صبحانه
شیر🥛
#رولت
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خانه داری
برای شستن ظرف پیرکس👇
مقداری جوش شیرین و مایع ظرفشویی را داخل آن ریخته و آب داغ را به ظرف پیرکس اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه منتظر بمانید و بعد بشورید.
#خانه_داری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی تنوری
ماهی🐟🐠
نمک،پودرسیر،فلفل سیاه🧂
روغن زیتون🍾
زعفران
آبلیمو ترش🍋
پیاز🧅
فلفل دلمه🫑
#ماهی
#ماهی_تنوری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر یلدایی
چغندر لبویی .دو الی سه عدد
نشاسته ذرت. سه قاشق
آب. نصف لیوان 🍶
شکر. چهار قاشق🍚
سن ایچ پرتقال. نصف لیوان🍹
🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷
چغندر لبوی را میشوریم و خوردشون میکنیم بخارپزشون میکنیم بهشون نشاسته ذرت و یا(( پودر نارگیل ))میزنیم و گلولهشون میکنیم .میتونید لبو ها را بپزید و با اسکوپ بستنی در بیاریم و بعد از اون آب🍶 و شکر🍚 و سن ایچ پرتقال 🍹 را روی حرارت میذاریم تا موادمون کمی خودش رو بگیره و بعد روی انگورمون میریزیم تا براق بشه
#دسر
#دسر_یلدایی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ترفند آشپزی
نکاتی برای استفاده و پخت سیب زمینی
سیب زمینی خام اگر به هر دلیل نرم و پلاسیده است ،آنها را مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید ، دوباره سفت می شوند، و تازگی خود را باز می یابند.
برای پختن سیب زمینی آب پز ،فراموش نکنید یک یا دو قاشق ، غذاخوری نمک به آن اضافه کنید تا سیب زمینی ها ترک نخورند.
#ترفند_آشپزی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خانه داری
اگر لباس پشمیتان بافتی ضخیم و محکم دارد می توانید آن را در ماشین لباسشویی بشویید.
فقط یادتان باشد باید دمای ماشین لباسشویی تان را بر روی درجه پایین قرار دهید تا لباس بعد از شست وشو گشاد نشود.
علاوه بر این باید برنامه شستوشو را بر روی لباسهای ظریف و حساس قرار دهید تا ماشین لباسشویی بیش از حد لباس را نشوید.
هرگز لباس پشمیتان را با دمای بالا در داخل ماشین لباسشویی قرار ندهید.
#خانه_داری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه
یومورتا کاپاما
نام ترکی صبحانه امروز یومورتا کاپاما هستش. .
مواد لازم:
تخم مرغ آب پز شده🥚
پیاز 🧅
گوجه فرنگی🍅
فلفل سبز
کره🧈
رب گوجه🥫
پنیر پیتزا 🧀
نمک و فلفل 🧂
در انتخاب مقادیر دستتون بازه،بسته به بزرگی تابه اتون میتونید کم و زیاد کنید.
تمام مراحل داخل کلیپ مشخصه.
حتما امتحان کنید که خیلی خوشمزه است.
#صبحانه
#یومورتا_کاپاما
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بال و کتف
این دفعه که خواستی بال کتف درست کنید با نوشابه بکینگ پودر درست کنید ببیند نتیجه چه شد.
بال و کتف
نوشابه مشکی
نمک،پودرکاری،آویشن،سماق،بگینک پودر🧂
#بال_و_کتف
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد یلدایی
مواد لازم:
گل کلم خورد شده دو پیمانه
زیتون 🫒یه پیمانه
انار یک و نیم پیمانه
گردو ۲/۳ پیمانه
برای سس:
دو قاشق مایونز
دو قاشق ماست
نمک 🧂و فلفل و کمی آب لیموی تازه🍋
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
حتما بذارید یکی دو ساعت توی یخچال بمونه تا نرم و خوشمزه بشه
#سالاد
#سالاد_یلدایی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر یلدایی
مواد لازم :
شکر ۶ ق غ🍚
آب سرد ½ فنجان
پنیر خامهای ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ ق غ
آب لبو ۴ ق غ
#دسر
#دسر_یلدایی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خانه داری
برای نگهداری خامه و ماست به مدت طولانی، یک فویل آلومینیومی معمولی را برش دهید و روی ظرف آنها قرار دهید. آنها باید دور از محصولات بودار نگه داری شوند.
#خانه_داری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر بادام(معجون مقاومت بدن)
مواد لازم:
بادام درختی ۱ لیوان
آب ۲ لیوان🍶
عسل ۱ ق غ خ🍯
دارچین ۱/۲ ق چ
شکلات تلخ ۵۰ گرم🍫
فقط یه نکته بچه های کتویی بجای عسل از استویا استفاده کنن
🔴در پروتیین بار میتونید از پودرنارگیل و بادام زمینی هم استفاده کنید
#شیر_بادام
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین قالبی
برنج 🍚۲ پیمانه پلوپزی، تخم مرغ🥚 کامل ۲عدد+۱ عدد زرده، گلاب ۱ ق چ، نمک و فلفل🧂، زعفرون، ماست🥣 سفت ۱لیوان سرخالی، کره🧈 اب شده ۳/۴لیوان
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🔴همه مواد رو مخلوط و به برنج ابکش شده اضافه کرده و داخل قالب چرب شده ریخته و به فر ۱۸۰درجه از قبل گرم شده انتقال داده تا بپزه
#تهچین
#تهچین_قالبی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ترفندآشپزی
برای اینکه حبوبات شما در غذا کاملا مغز پخت شود این که حبوبات مثل نخود ولوبیا که معمولا هرچقدر بپزیم بازهم مغز پخت نمیشود وسفت است حبوبات رااز شب قبل درون فلاسک چای ریخته وروی انها اب جوش میریزیم ودر فلاسک را محکم میبندیم تا صبح
بعد صبح که در فلاسکو بازکنید میبینید که حبوبات کاملا پخته شده وبا خیال راحت میتوانید برای غذاهایی مثل ابگوشت وقورمه سبزی
استفاده کنید...گفتم برای گروه هم بفرستم که استفاده کنن هم درمصرف گاز صرفه جویی میشه هم غذامون عالی میشه
#ترفند_آشپزی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خانه داری
تمیز کردن قرنیزها
برای پاک کردن گرد و غبار از جارو یا پارچه خشک استفاده کنید، سپس جاروبرقی بکشید. برای از بین بردن گرد و غبار یا خاک باقی مانده از پارچه یا جوراب مرطوب استفاده کنید.
برای تمیز کردن قرنیزها، به یک اسکاچ (یا مسواک نرم) و یک سطل آب با مقدار کمی مایع ظرف شویی نیاز دارید. بعد از اینکه شستشو را انجام دادید، از یک دستمال مرطوب برای پاک کردن باقیمانده های صابون استفاده کنید
#خانه_داری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه قرتی
خوشمزه ترین و راحت ترین صبحانه بی شک همینه
نان باگت🥖
تخم مرغ🥚🥚
فلفل،نمک🧂
ژامبون
پنیر پیتزا
پودر سیر،پاپریکا
#صبحانه
#صبحانه_قرتی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد نودل
سینه مرغ را ورقه ورقه کنید و با سیر🧄+کمی روغن زیتون🍾+سس ووستشایِر(به دلخواه) مزه دار و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.سپس نمک🧂 بزنید و سرخ کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.نودل را طبق دستور روی بسته بجوشانید.سبزیجات مورد علاقه به دلخواه رشته ای برش بزنید.من از هویج 🥕خام رشته شده،فلفل دلمه رنگی نواری🫑،پیازچه،ذرت🌽 پخته شده استفاده کردم.میتونید مقداری قارچ🍄 رو ورقه و با کمی آبلیمو🍊 تفت بدید و در سالاد استفاده کنید.
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
برای سس سالاد میتونید از روغن زیتون🍾 و سرکه بالزامیک استفاده کنید....یا از مقداری مایونز،بالزامیک(یا آبلیمو) و نمک🧂 و فلفل و روغن زیتون استفاده کنید.میتونید به جای بالزامیک از سرکه معمولی به همراه کمی عسل🍯 استفاده کنیدبه دلخواه میتونید کمی کنجد روی سالاد بپاشید و سرو کنید.کمی جعفری ساطوری طعم سالادرو عالی میکنه در صورت استفاده از گوجه فرنگی🍅 بهتره تخم اونو در بیارید.سس را در زمان سرو به سالاد اضافه کنید وگرنه سبزیجات نرم میشن.
#سالاد
#سالاد_نودل
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻