چه چیزی را جایگزین چیپس های بازاری کنیم ؟😋😍
☑️کدو راجایگزین چیپسهای مضربازاری کنید
🔘كدوهاراحلقههاي نازك میبريم.روی آنهانمك و آويشن ريخته ودر مايكروويو قرار ميدهيم تابه صورت خشك وچيپسي درآيد.وبا سس کچاب یاخردل سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
حلوا شیره (وگان) چگونه تهیه میشود؟😋😍
▫️مواد لازم
🔸شیره انگور وگان
🔸ارده
🔸آرد سنجد و هسته ی آن
🔸آرد نخودچی
🔸پودر هل
🔸پودر گل سرخ
🔸کنجد برای تزئین
🔸پودر کاکائو و یا قهوه در صورت تمایل
🍥همه ی مواد را با هم ترکیب کرده و به خوبی هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و بافت یکدستی پیدا کند، سپس کمی به آن استراحت مي دهيم تا طعم بگیرد و جا بیفتد. می توانید این حلوا را بر روی نان تست وگان میل کرده و یا با ماسوره شکوفه زده و به همراه نوشیدنی های گرم سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شکلات داغ خامهای چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍭مواد لازم
شیر 1 لیوان
شکر پودر شده 1/3 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
نمک مقدار کمی
شکلات تلخ رنده شده 80 گرم
خامه 1 پیمانه
🌰🍮شیر را درون ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید. زمانی که شیر گرم و بخار از آن بلند شد شکر، کاکائو، وانیل، مقدار بسیار کمی نمک و شکلات رنده شده را به شیر اضافه کنید. شیر را آهسته هم بزنید تا شکر کاملا حل و شکلات تلخ نیز درون شیر ذوب شود. سپس شیر را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله میبایست خامه پرچرب یا در اصطلاح خامه سنگین را به وسیلهی همزن کاملا هم بزنید تا فرم مناسبی به خود بگیرد. در این مرحله از خامه فرانسوی یا خامه قنادی کم شیرین نیز میتوان استفاده کرد. بعد از اینکه خامه را خوب هم زدید و فرم گرفت، خامه را توسط ماسوره روی شکلات داغ که درون فنجان مناسبی ریخته شده است بریزید. روی خامه را نیز میتوانید با پودر دارچین یا شکلات رنده شده تزئین کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چرا نباید تا قبل استفاده سیب زمینی را شست؟😋😍
🥨بهتر است سیب زمینیها را تا قبل از استفاده نشویید. خاکی که بر روی سیب زمینیها قرار دارد به خشک ماندن آنها کمک میکند. مدت زمان ماندگاری مناسب سیب زمینی 2 هفته است اما اگر به درستی شرایط و محیط نگهداری سیب زمینی را محیا کنید این مدت زمان میتواند به 2 و حتی 3 ماه هم برسد. زمان انتخاب سیب زمینی هم دقت داشته باشید سیب زمینی را انتخاب کنید که کاملا سفت و به رنگ روشن هستند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دمی بلغور چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍗مواد لازم
برنج خیس کرده: دو پیمانه
بلغور گندم: یک پیمانه
پیاز داغ: دو قاشق سوپخوری
آب، روغن، نمک و زردچوبه: به اندازه لازم
🫑دستور پخت🫑
ابتدا در تابه ای مقداری روغن ریخته و بلغور را در آن حرارت دهید تا رنگ آن طلایی شود. بلغور تفت داده شده را کنار می گذاریم. بعد پیاز داغ را آماده کرده، به آن زردچوبه و نمک بزنید و در حدود ۴ الی ۵ پیمانه آب به آن اضافه میکنیم.
زمانی که آب جوش آمد برنج و بلغور را به آن بیفزایید و مانند دمی های معمولی می گذاریم با هم بجوشند تا آب غذا به خورد آن برود. سپس دمی را دم کنید پس از ۴۰ دقیقه غذا حاضر است که با ترشی بسیار خوشمزه و لذیذ است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سالاد زیتون و فوکاسیا چگونه تهیه میشود؟😋😍
🫒مواد لازم:
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
¼ پیمانه سرکه سیب
دو قاشق چایخوری ادویه اسپاگتی
یک قاشق چایخوری شکر
۳ پیمانه نان سیر ایتالیایی (فوکاسیا)
¾ پیمانه زیتون خرد شده
کاهو
🫒طرز تهیه :
برای تهیه سس این سالاد، در یک کاسه کوچک ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه، ادویه و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. نانها را اضافه کنید. آنها را حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا کاملا برشته شوند. آنها را از تابه خارج کنید.سس، مرغ و زیتونها را داخل تابه بریزید و دو تا ۳ دقیقه تفت دهید تا مرغها گرم شوند. نانها را دوباره به تابه بازگردانید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.برای سرو، کاهوها را کف بشقاب بچینید و مخلوط مرغ را روی آنها بریزید. این غذا را باید گرم سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥖🥄مواد لازم (4 نفر)
250 گرم گوشت مرغ چرخکرده
200 گرم ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت
1 دسته کوچک گشنیز ریز خرد شده
1 دسته کوچک پیازچه ریز خرد شده
یک عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
روغن
طرز تهیه🍞🥖🫒
1. گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
2. روغن را درون تابه بزرگی گرم کنید. با نوک قاشق، یک گلوله کوچک بردارید و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه بیاندازید تا سرخ شود. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغنشان گرفته شود.
3. این کتلت را می توانید با سس کچاپ سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
حریره شلغم برای نوزدان چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم
▫️آب مرغ ۱ لیتر
▫️خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
▫️شلغم ۴ عدد بزرگ
▫️کره ۲ قاشق غذاخوری
▫️جعفری ۱ قاشق غذاخوری
▫️تره فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
▫️پیاز خرد شده ۱ عدد
▫️نمک به میزان لازم
🫕دستور تهیه:
اول کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره آب شود.پیاز، تره فرنگی، جعفری و شلغم پوست گرفته و خرد شده را به مدت ۷ – ۸ دقیقه درون آن تفت دهید تا خوب نرم شود.سپس آب مرغ را اضافه کنید و درب آن را ببیندید و اجازه دهید تا روی حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه پخته شود.مواد درون قابلمه را در غذاساز پوره کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بزند.در انتها خامه و نمک را به آن اضافه کرده و در ظرف سرو بریزید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای ترد شدن چیپس خانگی چکار کنیم ؟😋😍
🥔معمولا وقتی تو خونه میخوایم چیپس درست کنیم ، هر چقدرم که سیب زمینی رو نازک ورقه میکنیم ، بازم چیپسای سرد شده نرم میشن و به هم میچسبن
🍟سیب زمینی رو ورقه کنید و بعد داخل مخلوط اب نمک و بیکینگ پودر بخوابونید. حداقل یکی دو ساعت
بعد اون ها رو در سبد بریزید و صبر کنید ابش بره ، یا خشکشون کنید ، حالا در روغن زیاد سرخشون کنید. خواهید دید که چقدر ترد و پفکی هستن
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دیماج چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥢🧂مواد لازم🧂🥢
*نان لواش کوبیده شده 500 گرم
* سبزی خوردن 250 گرم
* پیاز خام 2 عدد
* پیاز داغ 250 گرم
* مغز گردو 1 پیمانه
* پودر تخم گشنیز 3 ق.غ
* پودر گلپر 1 ق.غ
* تخم سیاه 2 تا 3 ق.غ
* پنیر محلی 200 گرم
🍘🍘🍘🍘
1-ابتدا نان لواش را می کوبیم و از الک ریزی رد می کنیم تا آرد نرم آن گرفته شود.این کار از خمیر شدن دیماج جلوگیری می کند.
2-سپس کمی آب ولرم روی نان ها می ریزیم و هم می زنیم. پنیر محلی ، تخم گشنیز ، گلپر، تخم سیاه ، و پیاز خام ریز نگینی شده را اضافه می کنیم. مخلوط می کنیم .
3-گردوی خرد شده و سبزی خوردن ریز خرد شده را به همراه پیاز داغ در آخر اضافه می کنیم و باز کمی هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند. روی این ظرف را روکش پلاستیکی یا در می گذاریم و به مدت 2 ساعت صبر می کنیم تا نان ها نرم و مزه دار شوند بعد سرو می کنیم.
4-توجه داشته باشید که نان در دیماج نباید خمیر شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با نون بربری چگونه تهیه میشود؟😋😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چگونه املت ساده را تزیین کنیم ؟😋😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسرخرمالو
دسر خفن خرمالو فقط با دوقلم موادبدون شکر، آرد و چربی اضافه👌🏻
#دسر
#دسر_خرمالو
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موهیتوی کیوی
مواد لازم:
کیوی🥝
نعنا
لیمو ترش🍋
شکر🍚
یخ🧊
آب گازدار
#موهیتو_کیوی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خانه داری
برای باز کردن راه آب سینک و دستشویی👇
سینک را تا نیمه از سرکه پر کنین و بعد یک لیوان جوش شیرین بهش اضافه کنین.
#خانه_داری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ترفندآشپزی
نکات ریز در مورد سبزی قورمه سبزی✅
🔹بهتر است سبزی خورش قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا میافتد.
🔸حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزهتر و خوشرنگتر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود.
🔹شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود.
🔹سرخ کردن زیاد سبزی قورمه سبزی(که در تهران و در میان بعضی از خانواده ها مرسوم است) باعث می شود رنگ آن تیره شده و خاصیت خود را از دست بدهد و غذا سنگین شود(معده را اذیت کند).
#ترفند_آشپزی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خورشت آلو و هویج
فیله های مرغ و آغشته ب پودر کاری و سیر🧄 رنده شده ..کمی روغن مایع کرده و سه الی پنج ساعت استراحت میدهیم و بعد و سرخ میکنیم یک عدد پیاز🧅 بزرگ و رنده درشت میکنیم سرخ میکنیم طلایی ک شددو عدد هویج🥕 متوسط و رنده ریز میکنیم با پیاز سرخ میکنیم کمی شکر 🍚اضافه میکنیم...و اجازه میدهیم شکر ذوب شود و موادمون و درخشان کندنمک🧂 وفلفل قرمز و زردچوبه و دارچین اضافه میکنیم آلو ها و اضافه میکنیم و ی تفت میدهیم بعد یک ق غ رب گوجه🥫 ک سرخ شد مقداری آب لیمو 🍋اضافه میکنیم.. و یک ق غ زعفران دم کرده فیله ها و اضافه میکنیم و بعد مقداری آب جوش بزارید جا بیفته
#خورشت
#خورشت_آلو_اسفناج
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خانه داری
برای تمیز کردن آرامپز:👇
از رخشا استفاده کنید بهتر است بلافاصله بعد از پخت غذا ارام پز را پاک کنید تا چربیها به آسانی پاک شود.
#خانه_داری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوتمیل
صبحانه ی رژیمی و مقوی
مواد لازم:
جو دوسر پرک یک پیمانه
شیر کم چرب ۲ پیمانه🥛
میوه های دلخواه🍓🍌🫐
عسل ۱ ق غ🍯
دارچین نصف ق چ
#اوتمیل
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش گوجه تبریزی
پیاز🧅
روغن
فلفل،زردچوبه،نمک🧂
پوره گوجه🍅
رب🥫
لوبیا چشم بلبلی🫘
برنج نمیدانه🍚
بلغورگندم
آب
سبزی آش
اب قلم یا آب گوشت
آبغوره
نعنا داغ
سیر داغ🧄
#آش_گوجه
#آش_گوجه_تبریزی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد پاییزی
مواد سس :
ماست یونانی ۵ ق غ
سس مایونز ۲ ق
آب لیمو ترش🍋
شکر ۱ ق غ🍚
نمک، فلفل🧂
سیر🧄
مواد لازم :
سینه مرغ
گردو
ذرت🌽
انار
#سالاد
#سالاد_پاییزی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روکر انار
یه دسر یلدایی و خوشمزه
ژله
انار
خلال پسته
شیر🥛
شکر🍚
پودرنشاسته ذرت
وانیل
پودر ژلاتین
بستنی وانیلی🍨
بیسکوییت پتی بور
#روکر_انار
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خانه داری
قند سوخته✅
میتوان آن را به عنوان بوگیر یخچال مورد استفاده قرارداد، مخصوصاً در زمان مسافرت که یخچال بلااستفاده می ماند قراردادن این ماده در داخل یخچال باعث از بین بردن تمام بوها خواهد شد.
#خانه_داری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻