eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
غذاهای 3سوته😋
#کباب_کوبیده . . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
. طرز تهیه : مخلوط مساوی گوشت گوسفندی و گوساله " گوشت راسته گوسفندی+گوشت گردن+مغز ران گوساله" همونطور که توی استوری دیدین از دیشب پیاز رنده ریز و آب گرفته شده،نمک،زردچوبه،کره،پاپریکا به گوشتی که 2 بار چرخ گرفته شده بود اضافه کردم و مخلوط کردم کیسه فریزر روی ظرف کشیدم و توی یخچال گذاشتم تا امروز که بیرون آوردم و سیخ گرفتم بعد از سیخ گرفتنتون باید سیخ ها نیم ساعت استراحت کنن اگه توی یخچال جا نمیشن اشکال نداره توی محیط بیرون بمونه ولی حتما جلوی کولر بذارین و خیلی گرم نباشه که کره و دنبه ای که توی گوشت هست آب نشه..گفتم دنبه الان بعضیا که مثل خودم از بوی دنبه بدشون میاد سوال میپرسن که دنبه بد مزه اش نمیکنه؟نه اگه از کم استفاده کنید در حد 50،نهایت 100 گرم به هیچ وجه بوی بد نمیگیره چون پیاز و ادویه ها کاملا خنثی میکنن طعم و بوی بدش رو..بعد از اینکه سیخ ها استراحت کردن روی آتیش کبابش کنید با حرارت بالا که سریع گوشت خودشو بگیره و آب نندازه که وا بره..در نهایت که خوشمزه ی ما آماده ی نوشه جان شدنه.. بعدا نوشت : هر سیخ 100 گرم گوشت لازم داره بر اساس تعداد نفراتتون باید تنظیم کنید و هر یک کیلو گوشت یک عدد پیاز بزرگ..من موادم چون یک شب توی یخچال بود و سرد بود موقع سیخ گرفتن اصلا به دستم نچسبید اما اگر به دستتون میچسبید کمی دستتون رو توی آب ولرم بزنید و بعد سیخ بگیرید .. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
کیک چند میوه 😍😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
کیک چند میوه 😍😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
کیک چند میوه 😍😍 ✍ مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد شکر 180 گرم آرد 230 گرم نشاسته ذرت 50 گرم بیکینگ پودر 5 گرم آب یک عدد نارنگی شیرین رنده ی پوست یک نارنگی سیب 1 عدد موز رسیده 1 عدد گردوی درشت خرد شده 80 گرم روغن 50 گرم (من خودم با سه ق غ روغن درست می کنم و کیکم خشک نمیشه) . 🍜 طرز تهیه: سیب را به صورت قطعات مکعبی کوچک ببرید و آب نارنگی را روی آن بریزید و کنار بگذاربد.تخم مرغها را با شکر و رنده ی پوست نارنگی آنقدر بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود.بعد روغن را اضافه کرده و بزنید. آرد, بیکینگ پودر و نشاسته ی ذرت رو الک کنید و یکی یکی به تخم مرغ اضافه و بهم بزنید.در مرحله ی آخر , موز رسیده رو که با چنگال له کردید,تکه های سیب و گردو رو اضافه و آروم مخلوط کنید.در قالب 20 سانتی بلند که چرب کردید و در فر گرم شده با دمای 170 به مدت چهل و پنج تا پنجاه دقیقه بپزید. پیش از خنک شدن از قالب خارج نکنید و وقتی خنک شد روی کیک پودر قند بپاشید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
زیره پلو برای این پلو دوتا ران مرغ رو با ی پیاز کامل زردچوبه فلفل دارچین و نمک گذاشتم پخت.مرغ ک پخت پیاز دراوردم ۲تا لیوان برنج شسته شده رو با ی سیب زمینی نگینی خرد شده ب مرغ اضافه کردم اگ ابش کم بود بازم آب بریزین نمک و روغن و ادویه پلویی اضافه کنین و ۲ق زیره هم بریزین درشو بذارین تا دم بکشه غذا ک اماده شد چن ق زعفرون دم کرده و ی قالب کره بهش بزنین و نوش جان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍞پيتزا باگتِ مرغ باربکیو 💢مواد لازم:مرغ پخته و ريش ريش شده دو ليوان،سس باربکیو سه ق غ(این سس در سوپر مارکتها موجوده و طعم خاص دودی داره ولی اگر نداشتید سس کچاپ استفاده کنید)،برگ‌جعفری دو‌تا سه ق غ،پیاز خلالی شده یک عدد،پنير پيتزا،پودر سیر،فلفل و آويشن طرز تهيه:فر رو با صد و هشتاد درجه روشن كنيد. 💢مرغ رو با پیاز و جعفری و سس و ادویه ها و سه ق غ پنیر پیتزا مخلوط کنید. يدونه نون باگت رو نصف کنید.روی نون سس کچاب بزنید،از ترکیب مرغ روش پخش کنید و دوباره روش پنیر بریزید.اجازه بدید حدود ده دقیقه بمونه تا سس جذب نون بشه و نون داخل فر خشک نشه،بعد حدود ده دقیقه در فر بپزید. مایکروفر و‌سولاردم:کانوکشن،دما صد و هفتاد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
رولت خامه ای در تابه تخم مرغ2 عدد/ آرد50 گرم/ شکر50 گرم /وانیل 1/4 قاشق چایخوری/ بکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری /خامه1 عدد تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود حجم مواد به دو برابر برسد. سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کرده با لیسک آرام هم زده تا مخلوط شود. سپس تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کرده روی حرارت گذاشته تا داغ شود. مواد رولت را ریخته صاف می کنیم. حرارت باید کم رو به بالا یعنی ملایم باشد. سپس ده دقیقه یک طرف و پنج دقیقه طرف دوم. سپس روی حوله نمناکی کاغذ روغنی گذاشته نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول می کنیم. می گذاریم کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی می کنیم از مغزیجات و موز و شکلات به دلخواه استفاده کرده باز رول می کنیم و درون کاغذ روغنی در یخچال گذاشته و بعد برش زده و میل می کنیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🍂🌼بیدارشو! نفس عمیق بکش، به صبح سلام کن به دنیا سلام کن، به عزیزانت درود بفرست آرامش، شادی، عشق، شعف لبخند، امید، زندگی مال توست! عاشق باش و ببخش سلام دوستان صبحتون بخیر 🌼🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_خوشمزه 😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ایده_خوشمزه 😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 سیب زمینی سرخ شده در فر مواد لازم 1 کیلو سیب زمینی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری سرپر ماست فلفل قرمز پرک شده ، فلفل سیاه ، زیره ، آویشن ، نمک طرز تهیه: پوست سیب زمینی را بکنید و بشویید و به ضخامت انگشت خرد کنید. برای سس ، ماست ، روغن زیتون ، نمک و ادویه ها را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. سیب زمینی ها را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید. سیب زمینی ها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بریزید و پخش کنید. در فر 180 درجه تا وقتی که زیر و روی سیب زمینی ها سرخ شود بپزید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
💢نون تست هارو با كاتر حلقه اى زدم و روش رو بدون سس زدن (هميشه سس كچاپ ميزدم)پنير پيتزا ريختم و مرغ پخته و ريش شده رو كه با قارچ و فلفل دلمه اى و ادويه(زردچوبه؛فلفل؛نمك؛اويشن)تفت دادم ريختم و در اخر مقدارى پنير... روى لايه اخر پنيرى فلفل دلمه و گوجه و قارچ گذاشتم و فرستادم توى فر... فقط شعله بالا رو روشن كردم و تا زمان اب شدن پنير گذاشتم اون تو بمونن •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
لقمه مرغ پنيري سينه مرغ رو با نمك فلفل زردچوبه بزاريد بپزه بعد ريش ريشش كنيد .١٠٠گرم پنير پيتزا ،يك قاشق رزماري خشك ،يك عدد پيازچه ،١٥گرم ارد ،يك عدد زرده تخم مرغ ،نمك ،فلفل و پودرسير بزنيد كاملا مخلوط كنيد . توپك هايي ازش درست كنيد كاملا منسجم كنيد .تو يك ظرف پودر سوخاري بريزيد توپكها رو بغلطونيد توش و تو روغن داغ سرخ كنيد و نوش جان كنيد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دلمه_فلفل 😋 🔸یه دونه پیاز و نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت میدیم تا طلایی بشه نمک و زردچوبه و فلفل و‌گوشت چرخکرده و اضافه و تفت میدیم برنج و لپه رو هم به مخلوط اضافه میکنیم ۱ ق غ رب گوجه هم اضافه میکنیم و در نهایت سبزی دلمه رو اضافه و مخلوط میکنیم و حرارت و خاموش میکنیم در قابلمه دیگه سس دلمه رو آماده میکنیم پیاز و نگینی و خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک بشه نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم بهمراه ۳ ق رب گوجه و تفت میدیم برای چاشنی ابليمو بزنيد نمک سس و تنظیم میکنیم میزاریم کنار . سپس داخل فلفل و خالی میکنیم و از مواد دلمه توش میزاریم و میزاریم تو قابلمه ای که سس درست کردیم و تا اندازه نصف فلفل آب میریزیم و میزاریم با حرارت ملایم خوب بپزه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food