eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در هیاهوی شلوغی جهان غرق شدم گوشه‌ی کرببلا منتظر خلوت‌ها بغلت امن‌ترین نقطه‌ی دنیای من است بغلم منتظر آمدن فرصت‌هاست 🎙 | | 📲 .
35.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چالش شمالی با شکوفه بانو👩‍🌾 لیته بادمجان کبابی 🍆🫑🥕 مواد لازم👇 بادمجان سه کیلو،هویچ نیم کیلو،کلم برگ یک عدد کوچک،دوبوته سیر،کمی فلفل دلمه یا کاپی،چندعدد فلفل تند، سبزی ترشی شامل :چوچاق تازه،گشنیز،نعنا،مرزه،ترخون و کمی ریحان خشک یا تازه ادویه ها شامل:پودرتخم گشنیز،گلپر،سیاه دانه،فلفل سیاه،نمک کمی نبات برای گرفتن تیزی سرکه و سرکه انگور ‏ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یار همیشگیمی، خیلی کریمی، شاه عبدالعظیمی...خیلی دوست دارم 💚 ولادت حضرت عبدالعظيم(ع) مبارك باد💐💚 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاصیت این دمنوش برا رفع گلودرد مثل آب رو آتیشه!😍 ۱ عدد به ۳ لیوان آب یک تکه چوب دارچین ✳️۲ ساعت با حرارت کم بپزه ✳️میتونید همین آبی که باهاش جوشوندید رو میل کنید یا مثل من همرو داخل میسکر بریزید و میکس کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
35.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تنها ترین آدم دنیا منم مرده ای که هنوزه رو پا منم😭💔 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تُرشک مرغ درباری اونم یزدی😋🥘 موادلازم برای سه نفر👇 مرغ:3 تیکه(ران یا سینه) پیاز:2عدد متوسط رب انار ملس یا ترش:3قاشق غذاخوری آلو خورشتی:5/6عدد مغز گردو زردچوبه روغن ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
بهشت جلوه‌ای از کربلای توست حسین بهشتِ ما حرم باصفای توست حسین به عالَمی درِ دل، بسته‌ام ز روز ازل مگر به روی تو! این خانه جای توست حسین .
مدح تو را امام زمان تو گفته است من کیستم که مدح بگویم برای تو... امام هادی(ع): انت ولیُّنا حقاً... 💛ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی مبارک باد💛 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوبت مالاواویج یه غذای قدیمی گیلانه که در زمان‌های قدیم با گوشت حیواناتی درست میشده که شکار میشدن!👩‍🌾🥘 مواد لازم برای چهار نفر: مرغ: ۴ تکه پیاز: یک عدد سیر: ۲ حبه رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری رب انار: یک قاشق غذاخوری رب آلوچه: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه و لازم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکایات تکان دهنده از شهدا روایتگری بشنویم ... سه راه شهادت .. .
اینجا اگرچه مثل مشهد، مثل قم نیست اما همه کنار سفرۀ شاه کریمیم.. ما را ازین پس کربلا رفته بدانید؛ ما از زائران حضرت عبدُالعظیمیم ✋🏻 مبارک .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه شمام معذل ترکیدن قارچ🍄دارین وقتی میخواین سیخش🍡کنین اینجاست👇🏻👇🏻👇🏻 چیا میخوایم:👇 یک کیلو قارچ سفید وتازه نمک ۱۵گرم ادویه کاری ۵گرم فلفل سیاه ۵گرم پاپریکا ۵گرم زعفرون به اندازه ی دلخواه و جادوی نترکیدن قارچ👈🏻چیزی که کمتر آشپزی 🧑🏻‍🍳بهتون میگه روغنه🍾 برای یک کیلو قارچ ۳۰ گرم روغن کافیه 🍄ها رو با همه مواد ترکیب کنید ۲-۳ساعت بذارینش داخل یخچال.بعد بکشین به سیخ و لذت ببرین😋 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🌺🍃 یک زیبا وکاربردی در سبد 🍃🌺 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفاوت لوبیا استاد پز با پوره گوجه و لوبیا پلو معمولی همینجاست😋👆 مثلش رو هیچ‌جایی پیدا نمیکنی😌 مواد لازم برای۴ نفر👇 لوبیا خرد شده 150 گرم گوشت ران گوسفندی 300گرم پیاز متوسط دو عدد برنج 400گرم گوجه فرنگی پوره شده 3 عدد نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر غوره بمقدار لازم چوب دارچین یک عدد زعفران دم کرده 4 ق غ دنبه 50گرم ادویه جادوییش پودر غورست ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
میگن‌تنها‌جایی‌که‌‌زمین‌محتاج‌ِ باران‌نیست‌؛کربلاست باور‌نداری!؟از‌چشم‌ها‌بپرس!🤍 .
شیرینی رولت بدون شیر و روغن 🍰 فقط کافیه نکات رو رعایت کنی ✅ اگه میخوای رولت چسبنده نشه حتما از شکر دانه ریز استفاده کن ✅سفیده تخم مرغ رو خیلی فرم ندید چون باعث خشکی رولت و در نهایت ترک موقع رول کردن میشه ✅اگه بعد پخت دور نان ها خشک بود حتما جدا کنید و برش بزنید که باعث ترک خوردن رولت نشه . واسه من خشک نبود ✅داغ رول کردن باعث ترک میشه ✅مدت زمان پخت زیاد نشه همون دقیقه کافیه ✅ برای اینکه سطح رویه رولت چسبنده نشه حتما گریل رو بزنید و اجازه بدید رویه کاملا طلایی بشه این مهم ترین نکته هست ⭕️دما برای فر برقی ۲۲۰ درجه همزمان المنت پایین و بالا بدون فن روشن باشه . تو ده دقیقه پخته میشه و سطح رولت رنگ میگیره ⭕️ دمای فر گازی ۲۳۰ درجه . ۵ دقیقه بپزه بعد شعله بالا رو‌ روشن کنید تا کاملا رنگ بگیره ✅ حتما قبل شروع کار فر رو داغ کنید مواد لازم 👇 تخم مرغ ۴ عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آرد ۹۵ گرم شکر ۹۰ گرم بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری عسل یا شربت بار ۲ قاشق چایخوری خامه قنادی ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم ༺🍉 ⃟ #آشپزی‌وخلاقیت 🍉 ⃟༻
میـٰان‌این‌هَمہ‌تَـشویش‌وبۍقَرارۍشَھر... حُسین‌اَمن‌تَرین‌تِڪیہ‌گاھ‌ِنوڪَرهاست✨"♥️-=) .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ بی نظیر که بچه ها و بزرگترها عاشقش میشن 😇 🍗🍰 مواد لازم 👇 نان تست ۹ عدد سینه مرغ نصف یک عدد خیار شور دو عدد گردو ۳ عدد پیازچه یک مشت جعفری یک مشت سس دو ق غ ماست دو ق غ پنیر خامه ای ۱ ق غ آبلیمو ۱ ق غ نمک و فلفل و پودر سیر و پولبیبر ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه‌ با کدو حلوایی درس کن کدو حلوایی ۱ عدد شیر عسلی ۱ قوطی شیر ۱ لیوان دارچین نصف ق چ نشاسته ذرت  ۴ ق غ یا پودر ژلاتین ۲ ق غ بادوم زمینی ۳ ق غ عسل ۱ ق غ کدو ها رو نگینی خرد میکنیم و در اب میریزیم تا خوب بپزه، بعد از پخته شدن ابکش میکنیم و در غذاساز میریزیم شیر عسلی و دارچین را اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم حالا در قابلمه میریزیم و یک لیوان شیر میزنیم و با حرارت ملایم همیزنیم نشاسته ذرت رو در ۳ مرحله الک میکنیم و بازم همیزنیم ، در ظرف پیرکس میریزیم و روشو بادوم زمینی خر شده به همراه عسل میریزم و در یخچال به مدت ۱۲ ساعت استراحت میدیم ✅نکته: اگر خواستید دسر کمتر از ۴ ساعت حاظر بشه بهتره از ژلاتین استفاده کنید (۲ ق غ ژلاتین به همراه نصف استکان اب سرد به روش بن ماری روی کتری همبزنید بعد از شفاف شدن ژلاتین به دسر اضافه کنید و هم بزنید بعد داخل ظرف پیرکس بریزید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
♦️‌سلام امام زمانم 🔹‌ای یوسف گم گشتهٔ غایب ز نظرها جان بر لب عشاق رسیدست کجایی 🔹‌باز آی و نظر کن به من خستهٔ بیمار جانم به فدایت که طبیب دل مایی 🔹‌السّلامُ عَلَیْڪَ یا صاحِبَ الزَّمانِ 🔹اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا شَریڪَ الْقُرْآنِ 🔹اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه‌ با کدو حلوایی درس کن کدو حلوایی ۱ عدد شیر عسلی ۱ قوطی شیر ۱ لیوان دارچین نصف ق چ نشاسته ذرت  ۴ ق غ یا پودر ژلاتین ۲ ق غ بادوم زمینی ۳ ق غ عسل ۱ ق غ کدو ها رو نگینی خرد میکنیم و در اب میریزیم تا خوب بپزه، بعد از پخته شدن ابکش میکنیم و در غذاساز میریزیم شیر عسلی و دارچین را اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم حالا در قابلمه میریزیم و یک لیوان شیر میزنیم و با حرارت ملایم همیزنیم نشاسته ذرت رو در ۳ مرحله الک میکنیم و بازم همیزنیم ، در ظرف پیرکس میریزیم و روشو بادوم زمینی خر شده به همراه عسل میریزم و در یخچال به مدت ۱۲ ساعت استراحت میدیم ✅نکته: اگر خواستید دسر کمتر از ۴ ساعت حاظر بشه بهتره از ژلاتین استفاده کنید (۲ ق غ ژلاتین به همراه نصف استکان اب سرد به روش بن ماری روی کتری همبزنید بعد از شفاف شدن ژلاتین به دسر اضافه کنید و هم بزنید بعد داخل ظرف پیرکس بریزید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻