eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#کوکو_سیب_زمینی_مغز_دار 😍 خلاقیت 3 سوته ای 😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کوکو_سیب_زمینی_مغز_دار 😍 خلاقیت 3 سوته ای 😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
شش تا سیب زمینی متوسطه که آبپز شده بهش نمک و فلفل سیاه زدم گذاشتم تو یخچال تا خنک بشه از طرفی گوشت چرخ کرده رو با پیاز که خییییلی ریز خردش کردم رو سرخ کردم بهش زرچوبه و ادویه کاری زدم کمی هم دارچین و کشمش پلویی رو بعد از شستن به مواد گوشتی زدم و یه تفت دادم و گذاشتم خنک بشه. حالا یدونه تخم مرغ و نصف استکان شیر و رو مخلوط کردم، سیب زمینی رو از یخچال بیرون آوردم، مواد گوشتی هم خنک شده، یه مقدار سیب زمینی کف دستم گذاشتم کمی مواد گوشتی وسط سیب زمینی گذاشتم و بصورت شکل بالا درآوردم، ابتدا زدم توی شیر و تخم مرغ وبعد توی آرد ذرت غلطوندم، تمام اینکارهارو خیلی با دقت انجام بدید که شکل کوکو بهم نخوره و توی روغن سرخ کردم. 😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_پرتقال 😋 🍊🍊🍊 خلاقیت 3 سوته ای کلیپ های جدید رو با ما ببینید😊 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سمبوسه_پنير 🧀 خلاقیت 3 سوته ای 😋 #عصرونه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#سمبوسه_پنير 🧀 خلاقیت 3 سوته ای 😋 #عصرونه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
پنیر سفت=۱ لیوان مغز گردو خورد شده = نصف لیوان نعناع خورد شده = مقدار لازم نان لواش=مقدار لازم ابتدا در ظرفی پنیر را با نعنای خرد شده و مغزگردو مخلوط می کنیم.سپس نان ها را مستطیل شکل از طول می بریم.سپس نان را به صورت سمبوسه در می آوریم و کمی از مواد را داخل سمبوسه می ریزیم.کمی آرد خمیر می کنیم و سمبوسه را می بندیم. و در روغن سرخ می کنیم. ها را در صافی می ریزیم تا روغن آن برود سپس سمبوسه ها را در عسل می زنیم تا تمام سطح سمبوسه به آن آغشته شود و در ظرف می چینیم.از این سمبوسه می توانیم برای یا نیز استفاده کنیم. 🧀 خلاقیت 3 سوته ای 😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_مخصوص_ساندویچ 😋 خلاقیت 3 سوته ای کلیپ های جدید رو با ما ببینید😊 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ابده خوشمزه برای چای ویا شیر عصرونه تون😋☕️ #عصرونه خلاقیت 3 سوته ای 😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_حلوا •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‍ #شامی_برنج ✏مواد لازم 🔸برنج   ۱۰۰ گرم 🔸جعفری (ساطوری شده)   ۲ قاشق سوپ خوری 🔸تخم مرغ   ۱ عدد 🔸پیاز   ۱ عدد 🔸گوشت چرخ کرده (بدون چربی)  ۲۵۰ گرم 🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم 🔸روغن    به مقدار لازم 🔸خامه‏   ۲۰۰ گرم 🔸آب   ۲ پیمانه 🔸پیاز (سرخ شده)  ۲ قاشق سوپ خوری 🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق سوپ خوری 🔸روغن   ۲ قاشق سوپ خوری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
‍ #شامی_برنج ✏مواد لازم 🔸برنج   ۱۰۰ گرم 🔸جعفری (ساطوری شده)   ۲ قاشق سوپ خوری 🔸تخم مرغ   ۱ عدد 🔸پ
♨طرز تهیه 🔹ابتدا پیاز را رنده كرده و به همراه گوشت و تخم‌مرغ خوب ورز دهید. نمک، فلفل، زردچوبه، جعفری را هم اضافه كنید. 🔹در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی رسانده و بعد از آبكش كردن به مواد بالا اضافه كرده و مخلوط کنید 🔹از مواد به شکل شامی گرد یا به اشکال دلخواه درست کرده و در روغن سرخ‌ کنید. رب را با روغن تفت داده نمک و فلفل و پیازداغ و آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. 🔹شامی‌ها را بعد از سرخ کردن در سس قرارداده و با حرارت ملایم بگذارید تا جا بیافتد و سس آن کاملاً غلیظ شود. 🔹شامی‌ها را درون دیس کشیده سپس 150 گرم از خامه را داخل سس ریخته و مخلوط کنید و بعد روی شامی‌ها بریزید و 50 گرم باقی مانده را با چنگال بزنید تا صاف شده و بعد به صورت خطوطی روی شامی‌ها را تزیین نمایید. ♨سایر نکات 🔸اگر دوست دارید میتوانید برنج را چرخ كرد و بعد به مواد اضافه كنید 🔸اضافه كردن مرغ به جای گوشت برای افرادی كه گوشت دوست ندارند بهتر است 🔸در صورت تمایل شامی یا توپی ها را اول در آرد سوخاری بغلتانید و بعد آنها را سرخ كنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مهلبیه_نارگیلی ۴ لیوان شیر نارگیل.شکر به مقدار لازم بستگی به ذایقه خودتون داره که چقد دوست دارید شیرین باشه و۴ قاشق نشاسته ونصف لیوان پودر نارگیل رو با هم مخلوط کرده میذاریم رو حرارت غلیظ که شد یه بسته خامه صبحانه بهش اضافه کرده و کمی زعفران و خوب مخلوط میکنیم بعد از رو حرارت بر میداریم کمی که خنک شد در لیوان ها میریزیم ودر یخچال میذاریم . دوستان از شیر ساده هم میتونید استفاده کنید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبحتون_پراز_شادابی ☕️😊🍁 چهارشنبه تون زیبا 🍁 دلتون پراز مهر و مهربونی🧡 امروز دوباره گره بزنیم🎗 تمام خواسته هایمان🙏 رابه دستهای خداےخوبی ها🧡 شک نکن😊مسیر زندگیمون پر از باران اجابت خواهد شد 🍁
✅خورش کرفس 😋 گوشت رو با یک عدد پیاز تفت دهید وسرخ کنید اگه از گوشت گوسفندی استفاده میکنید همه مواد رو با هم بزارید بپزه من از گوشت گوساله استفاده کردم . گوشت وپیار که سرخ شدن میزارم نیم پز شه تا گوشت نیم پز شه کرفس رو به تکه های چند سانتی برش بزنید وتفت دهید وکنار بزارید مقداری نعنا وجعفری وکمی از برگهای کرفس رو خورد کرده وتفت دهید گوشت که نیم پز شد کرفس وسبزی کمی هم سبزی قورمه زدم ولوبیا رو که شب خیس کردیم به همراه چند عدد لیمو عمانی وزردچوبه وفلفل قرمز وفلفل سیاه به گوشت نیم پز اضافه وشعله رو کم میکنیم تا خوب پخته وجا بیفته آخر سر نمک میزنیم برای چاشنی آگه لیمو دوست ندارید از آبغوره استفاده کنید وبا کته نوووووش جان بفرمایید . آگه لوبیا رو دوست ندارید میتونید حذف کنید همیشه به خورش آب به اندازه کافی بریزید تا دوباره مجبور نشید آب بریزید خورش کرفس با لوبیا سفید هم خیلی خوشمزس . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
شما ميتونين از سيب زمينى هاى ريز توى بازار كه هم قيمت كمى دارن و هم سالم ترن چون نیترات کمتری جذبشون شده تهيه كنيد، اونا رو بشوريد با كمى آب و نمك بپزيد و بعداز پختن پوست بگيرید و در روغن سرخ كنيد و به اون نمك و فلفل و اويشن بپاشيد و با كلى عشق تقديم عزززززيزاى دلتون كنيد به همين سادگى و به همين خوشمزگى😘😘 من از زردچوبه فلفل سیاه و پول بیبرو جعفری و شوید و رزماری خشک هم پاشیدم رو سیب زمینی ها و بعد خوب مخلوط کردم و تو روغن سرخ کردم فوق العاده بود😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_هزارجزیره مواد لازم سس مايونز نصف ليوان سس خردل ٢ ق غ ماست چکیده ۲ ق غ سرپر خیارشور ۲ عدد کوچک سیر ۱ حبه پياز يك عدد كوچك جعفری به مقدار لازم سس تند فلفل یک ق غ پودر پاپریکا ، پودر ادویه کاری سرکه ۱ ق غ طرز تهیه همه ی مواد رو بالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده). •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#املت_پنیر مواد لازم: تخم مرغ4 عدد پنیر سفید 1 لیوان بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری جعفری1 مشت کره1 قاشق غذاخوری فلفل1 قاشق چایخوری آرد 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه املت پنیر: پنیر سفید، آرد، فلفل، بکینگ پودر و جعفری را مخلوط کرده و هم بزنید. در آخر تخم مرغ را اضافه کرده و خیلی کم هم بزنید تا خوب پف کند. داخل ماهیتابه کره بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود سپس مایه املت را داخل آن بریزید و در ماهیتابه بگذارید و با شعله متوسط بپزید وقتی املت پف کرد و قسمت زیر آن پخت با کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن هم بپزد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پیچ_قارچ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پیچ_قارچ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم: خمیر یوفکا            3 عدد روغن زیتون            یک پیمانه آرد                   2 قاشق سوپ­خوری نشاسته ذرت            2 قاشق سوپ­خوری سرکه                  یک قاشق سوپ­خوری مواد لازم میانی: قارچ (خردشده)         400 گرم پیاز (خردشده)         یک عدد روغن                  2 قاشق سوپ­خوری نمک                   به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده)  به مقدار لازم پنیر چدار (رنده شده)  یک پیمانه طرز تهیه: ابتدا برای تهیه مواد میانی، قارچ و پیاز را در روغن تفت دهید تا کاملاً آب قارچ تبخیر شود. نمک و فلفل بزنید. خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید مثلث­هایی روی آن برش دهید و آرد، روغن زیتون، نشاسته ذرت و سرکه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و با برس روی خمیر بمالید. مخلوط قارچ را روی مثلث­های خمیر پخش کنید و پنیر چدار بپاشید. خمیر را به آرامی رول کنید. آن­ها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی­گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند سپس به همراه سس دلخواه سرو کنین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#_کیک_موزاییکی😍😍 ✍طرز تهیه: ابتدا ۳ ق غ پودر کاکائو رو با یک سوم پیمانه شکر خوب مخلوط کنید و بعد ۱۵۰ گرم کره رو با یک پیمانه شیر اضافه کرده و میزاریم رو شعله ملایم تا کره ذوب بشه و بعد شعله رو خاموش کنید . خنک که شد دو بسته بیسکویت پتی بور ساده رو درشت خرد کنیدبه همراه گردو خرد شده بهش اضافه کنید .کیسه فریزر را با قیچی کامل باز کنید و مواد رو بریزید وسطش و از هر دو طرف ببندید و رول کنید و با دست فرم بدید . ۴ ساعت در یخچال بزارید و بعد با چاقو برش بزنید و نوش جان کنید .😍 نوش جون...😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
موس طالبی😍😍 🍜مواد لازم: خامه قنادی 500گرم پنیر ماسکار پونه یک بسته 2 بسته ژله طالبی همزن برقی یک لیوان آب داغ شیر (یه پاکت از این کوچولوها) •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
موس طالبی😍😍 🍜مواد لازم: خامه قنادی 500گرم پنیر ماسکار پونه یک بسته 2 بسته ژله طالبی همزن برقی یک لی
🍜طرز تهیه : اول از همه خامه و پنیر رو با همزن برقی 2 دقیقه دور تند میزنیم تا فرم بگیره یک بسته و نیم ژله طالبی رو با سه چهارم لیوان آب داغ ترکیب میکنیم. و با همزن دستی میزنیم تا حسابی حل بشه. بعد شیر رو هم اضافه و دوباره هم زده، (اگه می خواید زودتر ببنده می تونید یه کم پودر ژلاتين که قبلا در چند قاشق آب بنماری کردید رو اضافه کنید و هم بزنید). موادی که گفته شد برای کل موسه. بهتره ابتدا نصف این مواد رو درست کنید و به عنوان لایه اول بریزید وقتی نیم بند شد. نصف بسته ژله باقی مونده رو با سه چهارم لیوان آب داغ درست کنید و روی لایه اول بریزید.(یه مقداری هم برای تزئین روش جدا بذارید نیم بند بشه) وقتی لایه دوم بسته شد بقیه مواد موس رو به روشی که گفته شد درست کنید تا ببنده. آخر سر از ژله طالبی نیم بند برای تزئین استفاده کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ماهی_شکم_پر😋 ماهی قزل آلا 1عدد پیاز خردشده 1لیوان گشنیز خردشده 1لیوان سیر تازه خردشده 2ق غ رب انار 3ق غ گردو 10 عدد خردشده روغن زیتون 4ق غ کره 3ق غ آب لیموی تازه 4ق غ نمک.فلفل سیاه.زردچوبه.زعفران.به میزان دلخواه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ماهی_شکم_پر😋 ماهی قزل آلا 1عدد پیاز خردشده 1لیوان گشنیز خردشده 1لیوان سیر تازه خردشده 2ق غ رب انار
داخل وخارج ماهی رو باآبلیموی تازه آغشته کنید ونیم ساعت تو یخچال بزارید. پیاز رو در ماهی تابه با روغن زیتون تفت دهید پس از نرم شدن سیر خرد شده وگردوی خرد شده رو اضافه کنید وکمی که تفت خورد رب انار رو اضافه کنید .حالا گشنیز خردشده وادویه ها رو اضافه کنید واز روی حرارت بردارید. ماهی رواز یخچال بیرون آورده وشکمش روبااین مواد پرکنید .وداخل ظرف نچسب کره ریخته وماهی روداخل آن قرار دهید رفربادمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید.بعد از گذشت 40 دقیقه ماهی آماده سرو میباشدالبته قبل از بیرون آوردن ماهی از فر کمی زعفران آب شده رابا1ق غ کره آب شده روش بریزید وبگذارید برشته شه. برای ته دیگ برنج هم 3ق غ ماست روبایک ونیم ق غ آردوکمی زعفران رو مخلوط میکنم تا خمیری شه وکف قابلمه رو کمی چرب کرده وبه کمک قیف یا قالب طرح رو پرکنید وکمی رواجاق گذاشته تا خودشو بگیره بعد برنج آبکش شده رو روش ریخته وفشرده کنید وروش روغن بریزید وروی حرارت بذارید به مدت نیم ساعت یا40 دقیقه بعد گاز روخاموش کرده وده دقیقه به همین حالت گذاشته اجازه دهید سرد شود وتو ظرف سرو برگردونید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ته_انداز_مرغ مرغها رو با نمك و پيازو فلفل و زعفران ميزاريم نيم پز بشه،لازم نيست كامل بپزه،بعد برنج رو با رشته پلويى ابكش مى كنيم وته قابلمه رو كره يا روغن و كمى هم زعفران ميريزيم مرغهارو تهش مى چينيم وبرنج رو كه ابكش كرديم روش مى ريزيم و ميذاريم دم بكشه،بايد كمى بيشتر از برنج هاى ديگه رو گاز بمونه كه مرغهامون كاملأ سرخ بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#تهچین_مرغ طرز تهیه: اول از همه سه پیمانه ونیم برنج را خیس کردم وبعد نصف سینه ویک ساق مرغ را با پیاز ونمک وزعفرون و فلفل پخته ویک مقدار اب مرغ را برای سس نگه داشتم تا موقع سرو‌غذا استفاده بشه وبعد از پختن مرغ اونا را ریش ریش کردم وکنار گذاشتم سپس دوتا زرده تخم مرغ را زده وبا نصف پیمانه روغن وچهارقاشق ماست چکیده ودو ق غ زعفرون اب شده غلیظ ونمک‌و فلفل مخلوط کردم بعد برنج را ابکش کرده قابلمه را چرب کردم و دو‌سوم برنج را مخلوط زرده و....کردم و مقداری ته قابلمه ریخته و روی اون مرغ را ریخته وسپس برنج سفید را ریخته وباز مرغ ریخته وباقی برنج زعفرونی وتقریبا با شعله کم چهل وپنج دقیقه دم گذاشتم وبرای تزیین از زرشک ‌خلال پسته وبادوم وماست چکیده استفاده کردم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#گوجه_پونه 🍲مواد لازم ؛ گوجه فرنگی بزرگ ؛ ۴ عدد پونه ؛ ۴ ساقه کره ؛ ۲ قاشق سوپخوری پیاز خلالی شده ؛ ۱ عدد ادویه ؛ به اندازه 🍲طرز تهیه ؛ ابتدا گوجه فرنگی ها را شسته و خرد میکنیم . پونه را پاک کرده ، شسته و خرد میکنیم . ماهیتابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری کره داخل آن ریخته تا ذوب شود . پیاز خلالی شده را اضافه کرده ، تفت داده تا طلایی رنگ شود . گوجه فرنگی های خردشده را به پیاز اضافه کرده ، هم زده تا آب آن گرفته شود و سرخ شوند . پونه خردشده و ادویه های دیگر را به مواد اضافه کرده ، هم میزنیم . زمانی که عطر پونه بلند شد گوجه پونه آماده است. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مرغ_کره_ای_با_سس_سیر_لیمو . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مرغ_کره_ای_با_سس_سیر_لیمو . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
. طرز تهیه : _ ۳ الی ۶ تکه مرغ بدون پوست _لوبیا سبز ۴۵۰ گرم _۳ قاشق غذاخوری کره _۴ حبه سیر خرد شده _۱ قاشق چای خوری پاپریکا _۱ قاشق چای خوری پودر پیاز _نمک و فلفل _نصف یک لیمو _1/2 فنجان آب مرغ _1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه) _جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، اختیاری در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، لوبیا ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه کرده کمی که غلیظ شد مرغ ها را اضافه کنید و نوش جان کنید . پ.ن : می تونید به جای لوبیاسبز از سایر سبزیجات هم استفاده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا_قالبی مواد لازم: روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری گوشت چرخکرده سس گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم رب گوجه فرنگی : ۸۰ گرم نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم سیر : ۴ حبه پیاز : ۱/۲ پیاز تخم مرغ : ۱ عدد ریحان : ۱/۲ پیمانه ریکوتا : ۸۰۰ گرم پنیر پارمزان : ۳/۴ پیمانه کره : ۲ قاشق چایخوری آرد : ۲ قاشق چایخوری شیر : ۱ و ۱/۲ لیوان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‍ موس شکلات 😍😍 ‌ دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن خوب میزنیم تا زمانیکه وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه و در یخچال قرار میدیم. دو ق غ پودر ژلاتین رو روی یک سوم پیمانه آب میپاشیم و بعد از اینکه اسفنجی شد بن ماری میکنیم. دو عدد زرده رو با یک چهارم پیمانه سرخالی شکر و نصف ق چ وانیل خوووب میزنیم تا رنگش کاملا روشن بشه. سپس نصف پیمانه شیر گرم شده (نباید بجوشه) رو کم کم به زرده ها اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم. بعد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه میکنیم و سپس ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته و سفیده ها رو اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم در آخر هم ۱۵۰ گرم شکلات (مارک کارات) ذوب و خنک شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. بعد از مخلوط کردن (اگه دوست داشتید رنگ موس تیره تر بشه می تونید یکی دو ق پودر کاکائو الک شده و یا پنجاه گرم شکلات ذوب شده اضافه کنید.) موس رو حدود بیست دقیقه در یخچال قرار میدیم تا کاملا خنک بشه. ‌‌ ✔نکات : ۱. برای بن ماری کردن شکلات هم اگه شکلات رو رنده بزنید به راحتی روی حرارت غیر مستقیم ذوب میشه. ۲. زرده تخم مرغ چون با شیر داغ مخلوط میشه از خامی در میاد فقط سفیده خام می مونه که مشکلی نداره و قابل حذفه. ۳. بعد از بیرون آوردن از قالب، روی موس ۱ ق پودر کاکائو الک کنید‌. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food