غذاهای 3سوته😋
#باقالی_پلو_با_مرغ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#باقالی_پلو_با_مرغ ⛱
🔴طرز تهیه🔻🍛
🔸باقالی پلوی امروز ما با مرغ هست. باقالی هارو جدا پختم تا از پخت کاملش اطمینان حاصل کنم. کف روی باقالی رو بعد از جوش آمدن آبش می گیرم مواظب میشم سر نره وقتی پخت تا اون حدی که همراه دم کشیدن برنج له و وا نره، زیرش رو خاموش می کنم
🔸به آب در حال جوش برای آبکش کردن برنج مقداری نمک اضافه می کنم و برنج از قبل خیس خورده رو میریزم داخل آب جوش. دوسه دقیقه قبل از اینکه از روی حرارت بردارم و آبکش کنم باقالی هارو هم بهش اضافه می کنم تا چند تا قل بزنه و با برنج مخلوط بشه. آبکششون می کنم و با شوید خشک مخلوط می کنم و دم میذارم.دوست داشتین میتونین این موقع بهش ادویه هم بزنین. روش کمی آب روغن میدم تا دون و عالی دربیاد.
🔸چندتا تکه مرغ رو به نمک و زردچوبه آغشته می کنم و توی روغن همه طرفشو سرخ می کنم. یدونه پیاز رنده شده رو هم با زرد چوبه سرخش می کنم تا به رنگ طلایی بشه. نصف یک فلفل دلمه خرد شده بهش اضافه می کنم کمی تفت میدم یکی دو قاشق رب هم میزنم تا اونم کمی تفت بخوره و خوشرنگ بشه. مرغ هارو همراه یدونه چوب دارچین بهش اضافه می کنم یکی دو قاشق زعفران روش میریزم با کمی آب میذارم بپزه. نمک و فلفلش رو اندازه می کنم کمی آبلیمو بهش میزنم. وقتی پخت و کمی از آبش باقی موند برای عطر و بوی بهترش یکی دو قاشق زعفران دیگه روش میریزم و زیرش روخاموش می کنم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کوکو_سیب_زمینی_مغز_دار 😍 خلاقیت 3 سوته ای 😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#کوکو_سیب_زمینی_مغز_دار
شش تا سیب زمینی متوسطه که آبپز شده بهش نمک و فلفل سیاه زدم گذاشتم تو یخچال تا خنک بشه از طرفی گوشت چرخ کرده رو با پیاز که خییییلی ریز خردش کردم رو سرخ کردم بهش زرچوبه و ادویه کاری زدم کمی هم دارچین و کشمش پلویی رو بعد از شستن به مواد گوشتی زدم و یه تفت دادم و گذاشتم خنک بشه. حالا یدونه تخم مرغ و نصف استکان شیر و رو مخلوط کردم، سیب زمینی رو از یخچال بیرون آوردم، مواد گوشتی هم خنک شده، یه مقدار سیب زمینی کف دستم گذاشتم کمی مواد گوشتی وسط سیب زمینی گذاشتم و بصورت شکل بالا درآوردم، ابتدا زدم توی شیر و تخم مرغ وبعد توی آرد ذرت غلطوندم، تمام اینکارهارو خیلی با دقت انجام بدید که شکل کوکو بهم نخوره و توی روغن سرخ کردم.
#کوکو_سیب_زمینی_مغز_دار 😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_پرتقال 😋
🍊🍊🍊
خلاقیت 3 سوته ای
کلیپ های جدید رو با ما ببینید😊
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#سمبوسه_پنير 🧀 خلاقیت 3 سوته ای 😋 #عصرونه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#سمبوسه_پنير
پنیر سفت=۱ لیوان
مغز گردو خورد شده = نصف لیوان
نعناع خورد شده = مقدار لازم
نان لواش=مقدار لازم
ابتدا در ظرفی پنیر را با نعنای خرد شده و مغزگردو مخلوط می کنیم.سپس نان ها را مستطیل شکل از طول می بریم.سپس نان را به صورت سمبوسه در می آوریم و کمی از مواد را داخل سمبوسه می ریزیم.کمی آرد خمیر می کنیم و سمبوسه را می بندیم. و در روغن سرخ می کنیم. #سمبوسه ها را در صافی می ریزیم تا روغن آن برود سپس سمبوسه ها را در عسل می زنیم تا تمام سطح سمبوسه به آن آغشته شود و در ظرف می چینیم.از این سمبوسه می توانیم برای #صبحانه یا #عصرانه نیز استفاده کنیم.
#سمبوسه_پنير 🧀
خلاقیت 3 سوته ای 😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_مخصوص_ساندویچ 😋
خلاقیت 3 سوته ای
کلیپ های جدید رو با ما ببینید😊
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ابده خوشمزه برای چای ویا شیر عصرونه تون😋☕️
#عصرونه
خلاقیت 3 سوته ای 😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_حلوا
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شامی_برنج
✏مواد لازم
🔸برنج ۱۰۰ گرم
🔸جعفری (ساطوری شده) ۲ قاشق سوپ خوری
🔸تخم مرغ ۱ عدد
🔸پیاز ۱ عدد
🔸گوشت چرخ کرده (بدون چربی) ۲۵۰ گرم
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸روغن به مقدار لازم
🔸خامه ۲۰۰ گرم
🔸آب ۲ پیمانه
🔸پیاز (سرخ شده) ۲ قاشق سوپ خوری
🔸رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
🔸روغن ۲ قاشق سوپ خوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شامی_برنج ✏مواد لازم 🔸برنج ۱۰۰ گرم 🔸جعفری (ساطوری شده) ۲ قاشق سوپ خوری 🔸تخم مرغ ۱ عدد 🔸پ
♨طرز تهیه
🔹ابتدا پیاز را رنده كرده و به همراه گوشت و تخممرغ خوب ورز دهید. نمک، فلفل، زردچوبه، جعفری را هم اضافه كنید.
🔹در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی رسانده و بعد از آبكش كردن به مواد بالا اضافه كرده و مخلوط کنید
🔹از مواد به شکل شامی گرد یا به اشکال دلخواه درست کرده و در روغن سرخ کنید. رب را با روغن تفت داده نمک و فلفل و پیازداغ و آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
🔹شامیها را بعد از سرخ کردن در سس قرارداده و با حرارت ملایم بگذارید تا جا بیافتد و سس آن کاملاً غلیظ شود.
🔹شامیها را درون دیس کشیده سپس 150 گرم از خامه را داخل سس ریخته و مخلوط کنید و بعد روی شامیها بریزید و 50 گرم باقی مانده را با چنگال بزنید تا صاف شده و بعد به صورت خطوطی روی شامیها را تزیین نمایید.
♨سایر نکات
🔸اگر دوست دارید میتوانید برنج را چرخ كرد و بعد به مواد اضافه كنید
🔸اضافه كردن مرغ به جای گوشت برای افرادی كه گوشت دوست ندارند بهتر است
🔸در صورت تمایل شامی یا توپی ها را اول در آرد سوخاری بغلتانید و بعد آنها را سرخ كنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مهلبیه_نارگیلی
۴ لیوان شیر نارگیل.شکر به مقدار لازم بستگی به ذایقه خودتون داره که چقد دوست دارید شیرین باشه و۴ قاشق نشاسته ونصف لیوان پودر نارگیل رو با هم مخلوط کرده میذاریم رو حرارت غلیظ که شد یه بسته خامه صبحانه بهش اضافه کرده و کمی زعفران و خوب مخلوط میکنیم بعد از رو حرارت بر میداریم کمی که خنک شد در لیوان ها میریزیم ودر یخچال میذاریم .
دوستان از شیر ساده هم میتونید استفاده کنید .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food