غذاهای 3سوته😋
#خاگینه_قالبی_لیمویی 🥯 😋 🔸ماست سفت 60 گرم 🔸بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری 🔸آرد 40 گرم 🔸تخم مرغ 3 عد
🔸شربت بار به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکو نی کوچک یا زینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در فر 180 تا 190 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شوند.
بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید.
در انتها به دلخواه و خیلی زیبا سرو و تزیین کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک_نوتلایی
دستور پخت پنکیک نوتلایی ساده و خوشمزه
نوش جون😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷دوشنـبـه 4 آذرمــاهـتـون زیـبـا🌷
🌼به اندازه
🌸گلهای دنیا شادمانی
🌺برایتان آرزو میکنم
🌼میدانم که این شادمانی
🌸قرین سلامتیست
🌺پس میگویم حال خوب
🌼نصیب دل پاکتون
🌸روزتون خوش و پراز
🌺خبرهای خوب
#كيك_صبحانه 🥮 😋
🔸 اول فر روشن میکنیم و قالب های لوف رو روغن جدا کننده میزنیم بعد ۵ تا تخم مرغ رو با ۱/۵ لیوان شکر و کمی وانیل میزنیم تا سفید و کشدار بشه بعد یک لیوان آب ولرم و نصف لیوان روغن اضافه میکنیم در آخر ۳ لیوان آرد الک شده یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر اضافه میکنیم و داخل قالبها میریزیم این مقدار مواد دو تا قالب میشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_پرتقالی_شکلاتی ⛱
🔴مواد لازم🔻🥛
🔸1-2 پاکت رولت شکلاتی حاضری
🔸4 پیمانه شیر
🔸1 پیمانه آب پرتقال تازه
🔸1 تخم مرغ
🔸4 قاشق غذاخوری آرد
🔸4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🔸حدود 1 پیمانه شکر (خودتون کم یا زیاد کنین)
🔸1 قاشق غذاخوری کره
🔸وانیل
🔸خامه صبحانه 100-200 گرم (اختیاری)بعد از سرد شدن پودینگ اضافه کنید و هم بزنید
🔴برای#سس_پرتقالی🔻🍊
🔸2 پیمانه آب پرتقال
🔸2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🔸2 قاشق غذاخوری شکر(به نسبت شیرینی پرتقال ها کم یا زیاد کنین)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مرغ_مخصوص ⛱ مواد لازم🔻🍗 🔸مرغ ۵۰۰ گرم 🔸۴ قاشق غذاخوری روغن 🔸۴ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک 🔸۳ قاش
طرز تهیه🔻🥘
⠀ مرغ ها را در یک ظرف کاملا با روغن، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر، آویشن، فلفل مخلوط کنید . ظرف فر را چرب کرده و مرغ ها را در آن قرار داده و در فر از قبل کاملا گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه روی آن را با فویل پوشانده تا کاملا بپزد. سپس ۵ دقیقه ی آخر فویل را برداشته و گریل فر را روشن کنید .
در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و کمی نمک ، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و بر روی بال ها ریخته ومجددا به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_خرمالو ⛱ مواد لازم🔻🥛 🔸خرمالوی رسیده ۵ عدد 🔸شکر نصف لیوان 🔸خامه ۱۵۰ گ 🔸بستنی لیوانی زعفرانی
طرز تهیه🔻🍮
🔸ابتدا پودر ژلاتین را در نصف لیوان از شیرها ریخته تا اسفنجی شود و سپس روی بخار کتری بنماری میکنید تا کامل حل شود. بعد از آن خرمالوها را پوست کنده و با شکر و باقی مانده ی شیر درون مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط میکنید تا شکر حل شود
🔸سپس خامه و بستنی و وانیل را به مواد داخل مخلوط کن اضافه میکنید و خوب مخلوط کرده تا یکدست شود
دسر را حتما بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید
در آخر ژلاتین بنماری شده را به آن اضافه میکنید
مواد را داخل قالب مورد نظر که قبلا چرب شده ریخته و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار میدهید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#خورش_لوبیا_سفید ⛱ مواد لازم🔻🍅 🔸لوبیا سفید یک لیوان 🔸گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم 🔸پیاز یک عدد بزرگ 🔸گو
طرز تهیه🔻🥘
🔸اول پیازو نگینی خرد کنید تو روغن تفت بدین تا سبک بشه بهش ادویه( زرد چوبه،پاپریکا.فلفل قرمز.پودر سیر.پودر دارچین.ادویه ی خورشتی) بزنیدو کمی تفت بدین طلایی شد گوشتها را میریزیم وتفت میدیم و اجازه میدیم آبش کشیده بشه و گوشتها سرخ بشن
🔸گوجه هارو از قبل پوست بگیرین یا رنده کنید خوب تفت بدین آبش که کشیده شد کمی روغن بریزید و تفت دهید کمی زردچوبه بزنید و و دو ق.غ رب گوجه اضافه کنید و و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه میکنیم و تفت داده و سپس لوبیا هارو که از قبل خیس دادین و نیم پز کردین رو بهش اضافه کنین و تفت میدیم و در نهایت به گوشتمون اضافه میکنیم و نمک میریزیم و بعد اب اضافه میکنیم اول شعله زیاد باشه تا جوش بیاد بعد شعله رو کم کنین و بزارین اروم اروم بپزه و جا بیفته.
♦️برای چاشنی این غذا یا کمی غوره یا ابغوره میتونید بریزید که من لیمو عمانی
ریختم ..میتونید یه مقدار از سیب زمینی رو جدا سرخ کنید و روش بزارید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#آیس_پک_موز_شکلات🥤😋 ▫️شیر 1/2 لیوان ▫️بستنی وانیلی 1لیتر ▫️موز 2عدد ▫️پودر کاکائو 1ق غ(در صورت تمای
🔸موز ها رو خرد میکنیم و با شیر داخل مخلوط کن میریزیم کمی که زد بعد مغزها و شکلات رو اضافه میکنیم وبعداگه دوست داشتید پودر کاکائو اضافه کنید اینجا اضافه کنید،بعد بستنی رو اضافه میکنیم بخوبی مخلوط میکنیم(اگه احساس کردید که خیلی سفت شده کمی شیر به آن اضافه کنید ولی زیاد اضافه نکنید که بستنی شل و آبکی بشه)
🔸بعد مخلوط آماده شده رو کمی داخل لیوان مورد نظر میریزیم و از موز خرد شده(من تکه های آناناس هم ریختم) و خلال پسته و اسمارتیز میریزیم و دوباره از مواد داخل لیوانها میریزیم و دوباره مغزها رو میریزیم همینطور ادامه میدیم تا مواد تموم بشن روی اون رو به سلیقه خودتون تزئین کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_شیرعسلی 🍮 😋 🔸شیرعسلی یک قوطی 🔸شیر یک لیوان 🔸خامه صبحانه نصف قوطی 🔸آب سرد یک لیوان سرخالی
⭐️منظور از لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار است
🔸ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا پفکی بشه بعد بن ماری میکنیم تا کاملا شفاف شود شیر رو در قابلمه ای ریخته تا گرم شود شیرعسلی و خامه رو مخلوط کرده و کم کم شیر گرم رو بهش اضافه میکنیم و خوب با همزن دستی مخلوط میکنیم سپس ژلاتین رو اضافه میکنیم(توجه داشته باشید که دمای ژلاتین و مخلوط شیر یکسان باشه یعنی یا هردو خنک با هردو ولرم باشن)
🔸بعداز این مرحله موادمون رو به سه قسمت تقسیم میکنیم به یه قسمتش کاکائو و به یکی دیگه نسکافه اضافه میکنیم یه قسمتش هم که سفید میمونه و به ترتیب میریزیم تو قالب و میذاریم یخچال تا ببنده یعنی بعد از بسته شدن رنگ دیگه رو میریزیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#حلوا_بیسکویت 🍮 😋 🔸پودر بیسکویت 2 لیوان 🔸آب سه چهارم لیوان 🔸شکر سه چهارم لیوان 🔸کره و روغن یک و نیم
🔸بیسکویت پتی بور. همه جا موجوده. در دسترس همه هم هست. شما باید دو بسته بخرید ولی همه اش استفاده نمیشه.
بیسکویت رو آسیاب کنید و بعد حتما الک کنید.
بیسکویت رو بریزید توی دیگ و روی حرارت بسیار بسیار بسیار ملایم اجاق مرتب همش بزنید.
یعنی آنی میسوزه.
🔸مرتب هم بزنید که کمی رنگش تیره تر بشه و عطرش عوض شه.
اگر کنترلش براتون سخته مرتب از روی حرارت بردارید و باز بذارید سر جاش.
اگر هم خیلی براتون سخته که اصلا این مرحله اش رو حذف کنید.
من از ترکیب کره و روغن استفاده کردم اینکه شما از چه روغنی استفاده میکنید و اینکه اصلا کره استفاده میکنید یا نمیکنید در اختیار خودتونه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کوکی_شکلاتی ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️کره به دمای محیط رسیده= ۲۵۰ گرم ▫️پودر قند= ۱۲۰ گرم ▫️سفیده تخم مر
طرز تهیه🔻🍪
🔸آرد و کاکائو و نمک رو مخلوط و الک کنید
کره به دمای محیط رسیده رو با همزن بزنید تا نرم بشه و بعد پودر قند الک شده رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد در حالی که همزن روشنه و در حال هم زدن هستید سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید و در آخر مخلوط آرد و کاکائو
🔸تا جایی بزنید که خمیر نرمی بدست بیاد
خمیر رو داخل قیف با ماسوره دلخواه بریزید و شکوفه یا رُزت بزنید من نصف خمیر رو با ماسوره 1M رُزت زدم و بقیش رو قالب زدم برای ماسوره زدن نیاز دارین که قیف پارچه ای مناسب داشته باشین چون خمیر خیلی نرم نیست و قیف های پلاستیکی پاره میشن ( من بعد از ماسوره زدن نصف خمیر دستم خسته شد و تصمیم گرفتم بقیش رو قالب بزنم که تو عکس دوم میتونید ببینید)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
طرز تهیه🔻🍪 🔸آرد و کاکائو و نمک رو مخلوط و الک کنید کره به دمای محیط رسیده رو با همزن بزنید تا نرم
🔸بعد از ماسوره یا قالب زدن سینی رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدین و بعد داخل فر صد و هفتاد درجه به مدت ده الی پانزده دقیقه بپزین
بعد از خنک شدن شیرینی ها، داخل ظرف در بسته نگه داری کنین
🔸من که از دو مدل برای شیرینی استفاده کردم باید بگم مدل دوم رو بیشتر پسندیدم چون هم قالب زدن راحتتر بود هم اینکه این کوکی ها کم شیرینن و از اونجایی که من شیرین پسندم روی شیرینی رو با کارامل تزیین کردم ( از شکلات شیری یا سفید هم میتونین استفاده کنین) که به نظرم طعم شیرینیش رو متعادل کرد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#حلوا_کدو_حلوایی 🍮 😋 🔸آرد نصف لیوان 🔸شکر نصف لیوان 🔸پوره پخته شده کدو حلوایی یک لیوان 🔸روغن م
🔸ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و خرد کنید با مقدار کمی آب بگذارید تا پخته شود و آبش کشیده شود و سپس با غذا ساز یا میکسر کدو حلوایی را پوره کنید .
🔸درون قابلمه ای آب و شکر را روی حرارت بگذارید وقتی آب به جوش آمد و شکر در آب حل شد زعفران دم کرده و هل و گلاب را به ان اضافه کنید .
🔸آرد را درون تابه ای بریزید و با حرارت متوسط تف دهید ، زیاد آرد را تف ندهید که تیره شود ، در حدئیکه بوی خامی آرد گرفته شود کافی هست .
سپس آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید و روغن مایع را به ان اضافه کنید.
سپس پوره حلوا و شهد را کم کم به تابه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حلوا وسط ظرف جمع شود .
سپس حلوا با صورت گهواره ای درون تابه تکان دهید تا حلوا براق و یکدست شود و در ظرف کشیده و تزئین کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پتاژ_کدو_حلوایی ⛱
مواد لازم🔻🥔
🔸کدوی خرد شده :۲پیمانه
🔸روغن زر: ۲ قاشق غذاخوری
🔸سیب زمینی متوسط:۱عدد خرد شده
🔸هویج :۱ عدد
🔸سیر له شده:۱حبه
🔸فلفل سیاه و زردچوبه :کمی
🔸عصاره ی گوشت :۱/۲قرص
🔸خامه:۲ ق غ
🔸آبلیموی تازه: در حد نیاز
🔸زنجفیل تازه رنده شده:۱/۴قاشق چایخوری(در صورت تمایل)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پتاژ_کدو_حلوایی ⛱ مواد لازم🔻🥔 🔸کدوی خرد شده :۲پیمانه 🔸روغن زر: ۲ قاشق غذاخوری 🔸سیب زمینی متوسط
طرز تهیه🔻🥘
🔸سیر له شده و زنجفیل رو با روغن تفت بدید بعد سیب زمینی و کدو و هویج خرد شده و ادویه ها رو اضافه کنید و به مواد آب اضافه کنید تا جایی که روی کدو ها رو بگیره.اجازه بدید خوب بپزه . بعد از پخت محتویات سوپ رو میکس کنید و خامه رو اضافه کنیدحدود ۲ دقیقه هم بزنید. سوپتون آماده ست.
سوپتون رو با آب لیموی تازه میل کنید و از خوردنش لذت ببرید.
♦️بخاطر وجود عصاره من نمک رو حذف کردم
♦️پتاژ همون سوپِ. اما چون مواد میکس میشه و حالت کرم می گیره به پتاژ معروفه.
🔸ابتدا شیر ،تخم مرغ،آرد،شکرو پودر کاکائو را در یک قابلمه ریخته و هم بزنید و روی اجاق بگذارید.مداوم هم بزنید و مراقبت باشید ته نگیرد تا دسر قوام پیدا کند و بپزد.بعد از اینکه قوام و غلظت پیدا کرد از روی اجاق بردارید و شکلات تلخ و کره را به دسر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند.در این بین گه گاهی هم بزنید و صبر کنید دسر ولرم شود.
🔸1لیوان آب را هم در فریزر بگذارید که کاملا مثل یخ تگری باشد.در آخر آب سرد رابه دسر اضافه کنید و با همزن برقی 5 دقیقه بزنید.سپس در کاسه یا جامهای پذیرایی تقسیم کنیدو روی آنها پسته با هر چه در دسترس دارید بپاشید و روی آنها را سلفون کشیده و در یخچال استراحت دهید(به دلیل اینکه رویه نبندد) این اندازه ها برای 6 کاسه یا جام کافی است میتوانید کف کاسه ها را با شیر کمی خیس کنید و یک تکه کیک کف کاسه بگذارید و دسر را روی کیکها بریزید که عالی میشود
غذاهای 3سوته😋
#قورمه_به ⛱ مواد لازم🔻🥩 🔸گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم 🔸به بزرگ ۱ عدد 🔸شکر ۲ قاشق غذاخوری 🔸زعفرون دم کرده ۲
طرز تهیه🔻🥘
🔸لپه ها رو چند ساعت قبل تو آب بخیسونین دو بارم آبشو عوض کنین.
حالو گوشت گوسفندو رو خرد کنین و با پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزین.یکمی روغن اضاف کنین و تفت بیدین تا رنگ گوشت تغییر کنه. بعدشم ۴ لیوان آب ، زردچوبه، نمک و فلفل اضاف کنین و در قابلمه رو بیذارین و با حرارت ملایم اجازش بدین تا گوشتو بپزه.
🔸بعد ایکه آب گوشتو نصف شد و گوشت پخت باید لپه ها،به خرد شده، زعفرون و شکرووو رو اضاف کنین. یکمی هم بزنین تا مواد مخلوط شه.حالو در قابلمو رو بیذارین و با حرارت کم اجازه بدین خورشت خوب جا بیفته. تو این مدت اگه آب خورشت کم شد مقداری آب جوش اضافش کنین ده دقیقه قبل ایکه آماده شه آبلیمو رو اضاف کنین. آخر سری خورشت به قورمه رو تو ظرف بکشین و همراه پلو سرو کنین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food