غذاهای 3سوته😋
تارت_كيك_شکلاتی تخم مرغ ۲عدد آرد ١/٥پيمانه شكر ۱ پیمانه روغن مايع ۱/۲پیمانه شير ۱/۲پیمانه بكينگ پود
تخم مرغ را باشكر و وانيل حدود٤_٥دقيقه همزده تا كاملا پف كنه و كرمى و كشداربشه بعد شير و روغن را اضافه كرده يك دقيقه با همزن همزده بعد ارد رو كه بهمراه بكينگ پودر سه بار الك كرديم اضافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم قالب را چرب كرده بعد ارد پاشي ميكنيم مايع كيك را داخل قالب ريخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ بمدت ٢٥تا٣٠دقيقه قرار ميدهيم
بعدازپخت از فر خارج كرده و تزيين ميكنيم
براى تزيين ١٠٠گرم خامه رو روى حرارت گذاشته مواظب باشيد نجوشه از كناره ها كه خواست جوش بخوره خاموش كنيد بعد ١٠٠گرم شكلات تخته اي كه خرد كرديم رو به خامه اضافه ميكنيم حسابي هم ميزنيم تاباگرماي خامه شكلات حل بشه بعد ميتونيم استفاده كنيم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#نان_جوانه_گندم 😋😋
#نان_جوانه_گندم 😋😋
آرد سمولینا یا معمولی 2 تا 3 لیوان
آرد جوانه گندم 3 ق غ
سبوس جو دوسر 3/4 لیوان
شیره انگور یا خرما 4 ق غ
کره آب شده 25 گرم
نمک نوک ق چ
خمیر مایه فوری 2 ق غ
شیر ولرم 1 و 1/4 لیوان 👈آرد جوانه گندم بصورت بسته بندی در سوپرمارکت ها موجوده. همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده و حسابی ورز بدید, در ظرف چرب شده و در جای گرم, دو ساعت استراحت بدید. بعد با نوک انگشتان, کمی خمیر ور آمده را ورز بدید تا هوای اون خارج بشه. من میخواستم نانم شبیه پامپکین(کدو قلقلی) بشه, بخاطر همین با نخ ضخیم خمیر رو بستم تا با نخ, به هشت قسمت مساوی تقسیم بشه. نخ رو محکم ببندید و بکشید تا کاملا در خمیر فرو بره. وقتی نخ رو محکم بستید و جاش روی خمیر موند, نخ رو باز کنید یا با قیچی ببرید. با چاقوی تیز, رد نخ ها رو ببرید تا شیارها, عمیق تر بشه یک عدد زرده رو با کمی وانیل و زعفران و یک ق غ شیر مخلوط و بهم بزنید. خمیر را رومال کنید و در قالب چرب و آرد پاشی شده, دوباره بیست دقیقه استراحت بدید. در فری که از نیم ساعت قبلتر با دمای 180 گرم کردید, روی پنجره وسط قرار بدید و چهل دقیقه بپزید. . .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_شنی ⛱
مواد لازم🔻
🔸آرد......2پیمانه
🔸شیر گرم .......یک پیمانه
🔸شکر....... یک پیمانه
🔸تخم مرغ....... سه عدد
🔸وانیل...... نوک قاشق چای خوری
🔸بیکینگ پودر...... دو قاشق مربا خوری
🔸 پودر هل ......یک قاشق چای خوری
🔸 روغن مایع...... سه چهارم پیمانه
مواد رویه🔻🍯
🔸شیر عسلی الفجر...... نصف قوطی
🔸 پودر نارگیل تفت داده شده....... یک پیمانه
🔸 پودر پسته .....برای تزیین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_شنی ⛱ مواد لازم🔻 🔸آرد......2پیمانه 🔸شیر گرم .......یک پیمانه 🔸شکر....... یک پیمانه 🔸تخم م
طرز تهیه🔻🥮
🔸 تخم مرغهارو با شکر با دور تند پنج دقیقه بزنید تا حجمش دوبرابر بشه و کرم رنگ و پفکی،بعد وانیل و پودر هلو روغن مایع رو اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خوب جذب مواد بشه،بعد شیرو که گرم کردیم میریزیم داخل مواد و سریع به هم میزنیم،آرد و با بیکینگ پودر سه بار الک کنید و تو سه مرحله به موادتون اضافه کنید و با قاشق چوبی یا پلاستیکی هم بزنید،عمیق و دورانی هم بزنید تا هیچ گلوله آردی نمونه.کف قالب مستطیل ۳۰*۲۵ ( من تو قالب دایره سایز ۲۰ ریختم) و چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید،دیواره هارو هم چرب کنید ،هم آردپاشی،تا سطح کیک صافه بشه و یک اندازه پف کنه،،موادتون و بریزید تو قالب به سمت چپ و راست تکون بدیدش تا همه جای قالب موادتون یکسان پخش بشه،بذارید تو بر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت چهل دقیقه ،بعد نیم ساعت چک کنید ،چون دمای فرها متفاوته ،سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید،اگر تمیز بیرون اومد و هر موقع روی کیک هم کمی سرخ شد ،از فر خارج کنید.به محض بیرون اوردن از فر همونطور که داغه ،شیر عسلی بریزید رو سطح کیک،من نصف قوطی ریختم،بعد هم پودرنارگبلی که تفت دادیم و رنگش کمی کاراملی شده رو اضافه کنید،اجازه بدید کاملا خنک بشه،بعد برش بزنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#انار_پلو_خوشمزه 😋
برای ۴ نفر
🔸برنج ۲ پیمانه انار دانه شده یک و نیم پیمانه خلال پسته یک سوم پیمانه گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه پودر تخم گشنیزیک قاشق مرباخوری کشمش پلویی نصف پیمانه زعفران به مقدار لازم
🔸برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.
مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.
هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#اسنك_گوشت •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#اسنك_گوشت
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد )
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سیر_قلیه ❤️
👈نیم کیلو مرغ رو نمک وزرد چوبه زدم داخل روغن سرخ کردم بعد داخل همون تابه یک عدد پیاز نگینی ریز رو تفت دادم پیاز که سبک شد یک بسته برگ سیر سبز خرد شده که نیم کیلو بود رو اضافه و سرخ کردم مرغ سرخ شده رو به همراه یک پیمانه لپه که از قبل نیم پز کرده بودم رو اضافه و همه مواد رو با هم یه تفت دادم نمک وزرد چوبه ویک قاشق چای خوری گرد غوره واب تا جایی که روی مواد خورشت رو بگیره ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته ودر آخر یک عدد تخم مرغ رو جدا داخل کاسه با چنگال زدم تا لختگی در امد وبه خورشت اضافه کردم وده دقیقه زمان دادم تا حسابی جا افتاد برای چاشنی کنار غذا از نارنج تازه استفاده کنید
👈اگه عطر و طعم سیررو داخل غذا دوست دارین پیشنهاد میکنم این غذا رو درست کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پیراشکی_باخمیر_سه_سوته
👈طرزتهیه:
۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو با ۲ پیمانه آرد ، (❗️اگر برای مصرف غذایی میخواهید با نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید )و ورز بدید و❗️ اگر برای شکلاتی میخواید نمک رو حذف کنید. ممکنه آرد بیشتر یا کمتر نیاز باشه بنابراین نصف پیمانه دوم را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر لطیفی بدست آوردید. خمیر را داخل کیسه و یکساعت در یخچال استراحت دهید . میز کار و وردنه را خوب آردپاشی کنید و به قطر ۱ میلی متر به هر شکلی دوست دارید باز کنید و موادی که دوست دارید داخلش قرار دهید و با چنگال یا قالب پیراشکی لبه ها رو ببندید و در روغن داغ سرخ کنید.خوشمزه ترینش از نظر من قرار دادن تکه ای پنیر پیتزا و برای شیرینش نوتلاست.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food