eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
غذاهای 3سوته😋
#نان_جوانه_گندم 😋😋
😋😋 آرد سمولینا یا معمولی 2 تا 3 لیوان آرد جوانه گندم 3 ق غ سبوس جو دوسر 3/4 لیوان شیره انگور یا خرما 4 ق غ کره آب شده 25 گرم نمک نوک ق چ خمیر مایه فوری 2 ق غ شیر ولرم 1 و 1/4 لیوان 👈آرد جوانه گندم بصورت بسته بندی در سوپرمارکت ها موجوده. همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده و حسابی ورز بدید, در ظرف چرب شده و در جای گرم, دو ساعت استراحت بدید. بعد با نوک انگشتان, کمی خمیر ور آمده را ورز بدید تا هوای اون خارج بشه. من میخواستم نانم شبیه پامپکین(کدو قلقلی) بشه, بخاطر همین با نخ ضخیم خمیر رو بستم تا با نخ, به هشت قسمت مساوی تقسیم بشه. نخ رو محکم ببندید و بکشید تا کاملا در خمیر فرو بره. وقتی نخ رو محکم بستید و جاش روی خمیر موند, نخ رو باز کنید یا با قیچی ببرید. با چاقوی تیز, رد نخ ها رو ببرید تا شیارها, عمیق تر بشه یک عدد زرده رو با کمی وانیل و زعفران و یک ق غ شیر مخلوط و بهم بزنید. خمیر را رومال کنید و در قالب چرب و آرد پاشی شده, دوباره بیست دقیقه استراحت بدید. در فری که از نیم ساعت قبلتر با دمای 180 گرم کردید, روی پنجره وسط قرار بدید و چهل دقیقه بپزید. . . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کیک_شنی ⛱ مواد لازم🔻 🔸آرد......2پیمانه 🔸شیر گرم .......یک پیمانه 🔸شکر....... یک پیمانه 🔸تخم مرغ....... سه عدد 🔸وانیل...... نوک قاشق چای خوری 🔸بیکینگ پودر...... دو قاشق مربا خوری 🔸 پودر هل ......یک قاشق چای خوری 🔸 روغن مایع...... سه چهارم پیمانه   مواد رویه🔻🍯 🔸شیر عسلی الفجر...... نصف قوطی 🔸 پودر نارگیل تفت داده شده....... یک پیمانه 🔸 پودر پسته .....برای تزیین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_شنی ⛱ مواد لازم🔻 🔸آرد......2پیمانه 🔸شیر گرم .......یک پیمانه 🔸شکر....... یک پیمانه 🔸تخم م
طرز تهیه🔻🥮 🔸  تخم مرغهارو با شکر با دور تند پنج دقیقه بزنید تا حجمش دوبرابر بشه و کرم رنگ و پفکی،بعد وانیل و پودر هلو روغن مایع رو اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خوب جذب مواد بشه،بعد شیرو که گرم کردیم میریزیم داخل مواد و سریع به هم میزنیم،آرد و با بیکینگ پودر سه بار الک کنید و تو سه مرحله به موادتون اضافه کنید و با قاشق چوبی یا پلاستیکی هم بزنید،عمیق و دورانی هم بزنید تا هیچ گلوله آردی نمونه.کف قالب مستطیل ۳۰*۲۵ ( من تو قالب دایره سایز ۲۰ ریختم) و چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید،دیواره هارو هم چرب کنید ،هم آردپاشی،تا سطح کیک صافه بشه و یک اندازه پف کنه،،موادتون و بریزید تو قالب به سمت چپ و راست تکون بدیدش تا همه جای قالب موادتون یکسان پخش بشه،بذارید تو بر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت چهل دقیقه ،بعد نیم ساعت چک کنید ،چون دمای فرها متفاوته ،سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید،اگر تمیز بیرون اومد و هر موقع روی کیک هم کمی سرخ شد ،از فر خارج کنید.به محض بیرون اوردن از فر همونطور که داغه ،شیر عسلی بریزید رو سطح کیک،من نصف قوطی ریختم،بعد هم پودرنارگبلی که تفت دادیم و رنگش کمی کاراملی شده رو اضافه کنید،اجازه بدید کاملا خنک بشه،بعد برش بزنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#انار_پلو_خوشمزه 😋 برای ۴ نفر 🔸برنج ۲ پیمانه انار دانه شده یک و نیم پیمانه خلال پسته یک سوم پیمانه گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه پودر تخم گشنیزیک قاشق مرباخوری کشمش پلویی نصف پیمانه زعفران به مقدار لازم 🔸برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#اسنك_گوشت •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#اسنك_گوشت •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد ) •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#فینگرفود_قارچ دسته قارچ روباببریدوخردکنیدپیازسرخ باگوشت چرخ کرده وفلفل دلمه ادویه اویشن رب وقارچ خردشده وبعدبریزیدتوقارچ وپنیربریزیدروش وبزاریدتوفر۱۵الی۲۰دقیقه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سیر_قلیه ❤️ 👈نیم کیلو مرغ رو نمک وزرد چوبه زدم داخل روغن سرخ کردم بعد داخل همون تابه یک عدد پیاز نگینی ریز رو تفت دادم پیاز که سبک شد یک بسته برگ سیر سبز خرد شده که نیم کیلو بود رو اضافه و سرخ کردم مرغ سرخ شده رو به همراه یک پیمانه لپه که از قبل نیم پز کرده بودم رو اضافه و همه مواد رو با هم یه تفت دادم نمک وزرد چوبه ویک قاشق چای خوری گرد غوره واب تا جایی که روی مواد خورشت رو بگیره ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته ودر آخر یک عدد تخم مرغ رو جدا داخل کاسه با چنگال زدم تا لختگی در امد وبه خورشت اضافه کردم وده دقیقه زمان دادم تا حسابی جا افتاد برای چاشنی کنار غذا از نارنج تازه استفاده کنید 👈اگه عطر و طعم سیررو داخل غذا دوست دارین پیشنهاد میکنم این غذا رو درست کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
چه رویایی ست صبح بخیرهایت طمعی دارد مانند زندگی فقط برای من تکرار کن...... #لیلا_صابری_منش #صبح_بخیر
#پیراشکی_باخمیر_سه_سوته 👈طرزتهیه: ۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو با ۲ پیمانه آرد ، (❗️اگر برای مصرف غذایی میخواهید با نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید )و ورز بدید و❗️ اگر برای شکلاتی میخواید نمک رو حذف کنید. ممکنه آرد بیشتر یا کمتر نیاز باشه بنابراین نصف پیمانه دوم را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر لطیفی بدست آوردید. خمیر را داخل کیسه و یکساعت در یخچال استراحت دهید . میز کار و وردنه را خوب آردپاشی کنید و به قطر ۱ میلی متر به هر شکلی دوست دارید باز کنید و موادی که دوست دارید داخلش قرار دهید و با چنگال یا قالب پیراشکی لبه ها رو ببندید و در روغن داغ سرخ کنید.خوشمزه ترینش از نظر من قرار دادن تکه ای پنیر پیتزا و برای شیرینش نوتلاست. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ژله_انار ❤❤❤ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ژله_انار ❤❤❤ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
اول انار دون میکنید.بعد ژله انار رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد کامل حل کنید تا شفاف بشه.بعد انار دون کرده رو بریزین تو قالب ژله انار هم تا سطح انارها بریزین طوری که انارها نیان روی ژله بعد بزارین یخچال تا ببنده. برای لایه سفید رنگ هم ،ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید وقتی سرد شد یک لیوان شیر به دمای محیط رسیده بهش اضافه کنید هم بزنید بعد روی ژله انار بریزین دوباره داخل یخچال تا ببنده این کار رو تا مرحله آخر انجام بدین تا جایی که قالبتون جا داره یعنی یک ردیف ژله انار با انار دون شده یک لایه ژله سفید بریزین.نصف روز بزارین داخل یخچال تا کامل ببنده. من چون قالبم وقتی برمیگردونم روش گود هست توی اون گودی ژله سفید میریزم دوباره داخل یخچال میزارم تا ببنده •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ژله_آجيلى #ويژه_شب_يلدا🍉 🔸اول آجیل هارو ته قالب بریز و ژله آلوئه ورا را طبق دستور روی جعبه اش درست کن و کمی رو آجیل بریز در حدی که با ژله خیس بشن اگه همشو بریزی آجیلا میان بالا و شکلش به هم می ریزه . 🔸بزار تو یخچال تا خودشو بگیره بعد ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل کن و بزار کنار سرد بشه بعد یک لیوان شیرد سرد بهش اضافه کن و روی ژله قبلی بریز. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‍ #موس کیکِ قهوه 😋 (من برای پایه دسر از کیک اسفنجی شکلاتی استفاده کردم که میتونه به تنهایی و بدون کیک باشه.) دسر قهوه 😋 شير ٤پيمانه خامه صبحانه :يك پيمانه شكر: ۱۵ ق غذاخوري پودر ژلاتين: چهار قاشق غذاخوري سرخالي آب سرد: نصف پيمانه پودر قهوه دو ق غذاخوري(يا پودر نسکافه ) •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
‍ #موس کیکِ قهوه 😋 (من برای پایه دسر از کیک اسفنجی شکلاتی استفاده کردم که میتونه به تنهایی و بدون ک
طرز تهيه : شير وشكر و قهوه را در ظرفي مناسب ريخته و روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا فقط گرم شده و شكرها حل شوند. ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و روي بخار آب كتري قرار مي‌دهيم تا حل شود . بعد انرا با شير مخلوط كرده،ميگذاريم خنك شوند،در اخر خامه را اضافه كرده سپس مواد را در قالب مورد نظر ريخته و به مدت چهار الي ٦ ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا ببندد. . اگر دوست داشتید پایه ی دسر کیک باشه،و توی قالبهایی شبیه اینایی که من درست کردم،انجام بدید دسرتون رو توی قالب ها بریزید و بزارید داخل یخچال،کمی که خودشو گرفت ،(نیم بند بود)کیک هارو که به اندازه قالب برش زدید (یا با کاتر)روی تک تک دسرها قرار بدید تا کامل بچسبه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#براونی_شکلاتی ⛱ مواد لازم🔻🍫 🔸۲۵۰ گرم شکلات تلخ کارات 🔸۱۹۰گرم کره 🔸۲۲۰گرم شکر وانیل کمی 🔸تخم مرغ ۴ عدد 🔸اب ولرم سه قاشق غذاخوری 🔸ارد ۱۸۰گرم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#براونی_شکلاتی ⛱ مواد لازم🔻🍫 🔸۲۵۰ گرم شکلات تلخ کارات 🔸۱۹۰گرم کره 🔸۲۲۰گرم شکر وانیل کمی 🔸تخم مرغ
طرز تهیه🔻🍬 🔸شکلات رو خرد کرده و بن ماری میکنیم تا اب شه بعد کره رو خرد کرده و بهش اضافه میکنیم تا اب بشه بعد از روی بخار اب برمیداریم و میزاریم از داغی بیفته بعد وانیل و اب ولرم رو اضافه مخلوط میکنیم و تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم بعد شکررو اضافه با همزن دستی میزنیم بعد ارد رو کم کم اضافه و هم میزنیم و در اخر چند ثانیه باهمزن برقی میزنیم تا یکدست بشه قالب مستطیل بیست در سی رو چرب و کاغذ روغنی پهن میکنیم و مواد کیک رو میریزیم و روش بیسکوییت ها رو میچینیم و توفر از قبل داغ شده با دمای۱۶۰درجه به مدت حدودا۵۰دقیقه میزاریم تا کناره ها و روش خشک بشه 🔴سس کاراملی🔻 🔸یک لیوان شکر رو میریزیم تو ماهی تابه فقط شکر رو هم انباشته نشه شعله رو کم میکنیم و هر از گاهی تابه رو فقط تکون میدیم باقاشق هم نمیزنیم وقتی شکر حل شد و کاراملی شد۷۵گرم کره هم دمای محیط رو اضافه و بعد ۲۰۰گرم خامه صبحانه رو که از چند ساعت قبل از یخچال دراوردیم و هم دما شده رو اضافه و تن تن هم میزنیم تا یکدست بشه اگه شکرتون سفت شد وتیکه تیکه شد بزارین رو گاز بمونه و تن تن هم بزنین تا باز بشه و مواد یکدست بشه ودر اخر همون طور که هم میزنیم کم کم یک سوم لیوان اب جوش اضافه میکنیم تا زیاد سفت نشه4 کاراملمون. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کاپ_کیک_هندوانه 🎈⛵️ #شب_یلدا 🍉 🔴مواد لازم🔻🍉 🔻آرد: 300 گرم 🔻شکر: 150 گرم 🔻تخم مرغ: 4 عدد 🔻روغن مایع: یک پیمانه 🔻بیکینگ پودر: 2 ق چ 🔻وانیل: یک هشتم ق چ 🔻نمک: یک هشتم ق چ 🔻پودر ژله: یک بسته 100 گرمی 🔻رنگ خوراکی سبز: به مقدار لازم 🔻آب میوه: دوسوم پیمانه 🔻شکلات چیپسی: به مقدار لازم 🔻خامه: برای تزیین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کاپ_کیک_هندوانه 🎈⛵️ #شب_یلدا 🍉 🔴مواد لازم🔻🍉 🔻آرد: 300 گرم 🔻شکر: 150 گرم 🔻تخم مرغ: 4 عدد 🔻روغن
طرز تهیه🔻🍩 ⭕️1. سعی کنید متناسب با هر پودر ژله ای که استفاده می کنید از آب میوه همان میوه در دسر شب یلدا استفاده کیند. یا اگر به آب همان میوه دسترسی نداشتید سعی کنید از شیر استفاده کنید. برای تهیه دسر شب یلدا ابتدا آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله را داخل ظرف ریخته و کاملا با هم مخلوط کنید. سپس شکر و تخم مرغ ها را همراه با وانیل داخل ظرف جداگانه ای ریخته و حدود 5 دقیقه با همزن به هم بزنید. ⭕️2. روغن مایع را کم کم به مخلوط تخم مرغ، شکر و وانیل اضافه کنید. سپس آب میوه را به آن اضافه کنید. (بهتر است از آب هندوانه استفاده کنید اما اگر به این میوه دسترسی ندارید می توانید از شیر استفاده کنید.) ⭕️3. اکنون مخلوط آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله را کم کم به مایه فوق اضافه کرده و با دور کند همزن آن را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. در صورت کم رنگ بودن مخلوط از مقدار کمی رنگ خوراکی استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید از میزان شکر دستور کم کرده و از یک بسته دیگر پودر ژله استفاده کنید تا مخلوط رنگ و عطر بیش تری داشته باشد. ⭕️4. شکلات چیپسی را به مخلوط اضافه کنید. در این مرحله از تهیه دسر شب یلدا مایه کیک را داخل قالب بریزید و با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه یعنی تا زمانی که کاملا مغزپخت شود داخل فر قرار دهید. پس از سردشدن کاپ کیک ها آن ها را به کمک ماسوره با خامه ای که با رنگ سبز مخلوط کرده اید تزیین کنید و مقداری از شکلات چیپسی را هم روی آن بپاشید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#كيك_بسبوسه_شكلاتي 🥮 😋 🔸سه عدد تخم مرغ + يك سوم پيمانه روغن + ٣ قاشق عذاخوري شكلات صبحانه يا نوتلا + يك چهارم پيمانه شكر + كمي وانيل + دو قاشق چايخوري بيكينگ پودر + آرد سمولينا يا سميد يك و يك چهارم پيمانه 🔸تخم مرغ بهمراه شكر و وانيل با همزن خوب هم زدم تا تخم مرغ رنگش روشن و حجيم بشه … بعد روغن ريختم يكم با دور كند هم زدم … شكلات اضافه كردم با همزن زدم تا كاملا مواد يكدست شد … و در آخر آرد سمولينا و بيكينگ پودر به مواد اضافه كردم و با دور كند همزن چند ثانيه در حد مخلوط شدن هم زدم ♦️قالب سايز ٢٢ ديواره كوتاه كف و ديواره اشو با ارده چرب كردم مايه كيك ريختم و داخل فر ١٦٠ درجه بمدت ٣٠ دقيقه ، بعد از پخت شيره داغ روش ريختم 🔸شيره : يك چهارم پيمانه شير عسلي + نصف پيمانه شير با هم مخلوط كرده روي حرارت تا داغ بشن بعد روي كيك داغ ريختم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پودینگ_شکلاتی 😋 🔸یک دسر خیلی ساده و خوشمزه . شیر سرد سه لیوان،پودر کاکائو سه ق غ،شکر نصف لیوان،نمک نوک قاشق چایخوری، نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری سر پر(نشاسته ذرت کاملا نرم و پودری،سفید و ترد و پوکه)،کره نرم یک قاشق غذاخوری،وانیل یک سوم ق چایخوری شکر+نشاسته ذرت+پودر کاکائو+نمک رو مخلوط کنید بعد شیر سرد رو کم کم اضافه و خوب مخلوط کنید.روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،شعله رو خاموش کنید و وانیل و کره رو اضافه کنید.در ظرف مناسب بریزید و وقتی خنک شد به دلخواه روشو با کمی خامه یا میوه دلخواه تزیین کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کیک_موزائیکی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_موزائیکی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
این میزان مواد یک کیک کوچک به سایز قالب ۱۸ بهتون میده اگر خواستین بزرگتر باشه مواد رادوبرابر کنید: بیسکوییت پتی بور ۲۰۰_۱۵۰ گرم(تقریبا یک ونیم تا دوبسته) مغزیجات دلخواه مثل بادام خرد شده،گردو یا پسته ی خرد شده به دلخواه نصف لیوان شیر گرم ۱/۳لیوان پودرکاکائو ۱۵ گرم تقریبا ۱ق غ سرپر پودرقند ۶۰ گرم تقریبا نصف لیوان کره ۳۵ گرم شکلات تخته ای ۳۰ گرم به اندازه یک قوطی کبریت خامه صبحانه ۵۰ گرم دو ق غ سرصاف درابتدا پودرقند، پودرکاکائو وشیر گرم را درون ظرفی مخلوط کنید سپس کره نرم شده در دمای محیط،شکلات خردشده وخامه را اضافه کنید ،مواد را برروی حرارت بخار آب کتری(بنماری) قرار دهید خوب هم بزنید تا کاملا یکدست و روان شود سپس ازروی حرارت برداشته اجازه دهید تا کمی خنک شود، درون ظرفی دیگر بیسکوییتها راخردکنید مغز دلخواه راروی ان بریزید وسپس سس اماده شده را ،خوب زیر ورو کنید، کف ظرف یا قالب دلخواهی نایلون بکشید بیسکوییتها را داخل قالب ریخته وخوب خوب فشرده ویکدست کنید روی آن را بپوشانید وچندین ساعتی در یخچال استراحت دهید، ☺اگر ازشب قبل اماده بشه بافت کیک بهتر خواهد شد، سپس ازقالب داخل ظرفی برگردانید نایلون را جدا کنید وبه دلخواه با خامه وگاناش تزیین کنید،من ازگاناش به این نسبت استفاده کردم: خامه ۵۰ گرم شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم خامه را روی بخار آب کتری گذاشته وهم زده تا روان شود سپس شکلات خرد شده را اضافه کنید خوب هم بزنید تا شکلات اب شود وسس یکدست،پس از خنک شدن روی کیکی که با خامه کاور کرده ریختم(کیک خامه کشی شده را هم کمی دریخچال بگذارید تا خامه سفت شود سپس گاناش بریزید) ماسوره تزیین :ماسوره شکوفه شماره ۳۲ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#همبرگر_خونگی 💢به اندازه ۸۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز درشت چرخ شده و نصف پیمانه آرد سوخاری و نمک و فلفل خوب ورز دادم و به اندازه نارنگی گلوله کردم تودستم و به اندازه یه نعلبکی پهن کردم و توی روغن سرخ کردم و بعد روش پنیر آمریکایی سفید گذاشتم و نون ها رو از قبل کمی تست کردم و روی نون همبرگر کمی سس تارتار زدم و همبرگر رو گذاشتم روش و روش گوجه حلقه ای و پیاز حلقه ای و کاهو گذاشتم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🍂عطر گل ‌باران به ‌مشام‌ آوردم 🕊از باغ ‌پرندگان‌ پیام ‌آوردم 🍂واکن درخانه را که صبح آمده است 🕊من چایی و لبخند و ســلام ‌آوردم 🍂صبح چهارشنبه تون بخیر وخوشی
#پودينگ_خرما 😋 🔸 ١٠ عدد خرما رو با ٣ ق غ شير ميكس كردم بعد محلبي رو آماده كردم ٢ ل شير و ٢/٥ ق غ آرد و ٢/٥ ق غ نشاسته ذرت ريختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز هم زدم تا خودشو گرفت ٢ ق غ شكر و خرماي ميكس شده و ١ ق غ كره هم اضافه كردم و ريختم توظرف ها سرو کردم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#كوفته_برنجى 🥘 😋 🔸يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفتد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#حلواى_سمولينا 🍮 😋 🔸ارد سمولينا يا سوجى ١پ 🔸شكر ٢پ(بستگى به ذائقه كم و زياد ميشه) 🔸روغن ٢پ 🔸اب٢پ 🔸پودر هل ١ق چ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#حلواى_سمولينا 🍮 😋 🔸ارد سمولينا يا سوجى ١پ 🔸شكر ٢پ(بستگى به ذائقه كم و زياد ميشه) 🔸روغن ٢پ 🔸اب٢پ 🔸پ
🔸اول از همه روغن را گرم ميكنيد و پودر هل را كمى تفت ميديد سپس ارد سمولينا را الك كرده همراش تفت ميديد تا عطر خوبى سرخ شدن ارد بلند شه ولى رنگش تغيير نكنه (من خودم سفيد دوست دارم،شما ميتونيد كمى بيشتر تفت بديد كه طلاى روشن بشه) در اين حين شكر و اب را ميزاريد بجوشه و شكر حل بشه اخرش نصف پيمانه شير هم اضافه كنيد حلواتون نرم و خوشمزه تر ميشه(فوت كوزه گرى) اين شربت را ارام ارام داخل ارد مريزيد و حتما در پوش ديگ يا قابلمه را موقع اضافه كردن شربت رو حلوا تون نگه داريد كه اب و روغن رو خودتون نپاشه بعدش مدام هم ميزنيد تا حلوا از ديواره ظرف جدا بشه و به روغن بيوفته با آجيل دلخواه تزیین کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#حلیم_مرغ 🍜 😋 مواد برای۸ نفر شکر و دارچین و نمک و کره: به مقدار لازم شیر: ۲ لیوان بلغور گندم: ۴ لیوان مرغ: ۴۰۰ گرم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food