eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.2هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍛 😋 🔸آلبالو پلو رو هم با مرغ میشه درس کرد هم با گوشت چرخ کرده که ما ترکیب مزه ها رو با مرغ بیشتر میپسندیم. هسته آلبالوهاتونو که جدا کردید به اندازه لازم شکر بریزید و با شعله ملایم بذارید بپزه. میزان شکر بستگی داره به اینکه بخواید شیرین بشه یا ملس. 🔸برنج رو که آبکش کردید، لایه لایه آلبالو و خلال پسته و بادوم بریزید. روی برنج شهد آلبالو و زعفرون دم کرده بریزید و بذارید دم بکشه. فیله مرغ رو برش های طولی بزنین و با نمک،فلفل سیاه،زعفرون و پیاز مرینیت کنین و از چند ساعت قبل داخل یخچال بذارید. فیله هارو رول و با خلال دندون فیکس کنید. نصف لیوان آب اضافه کنید تا بپزه و وقتی آبش گرفته شد داخل کره تفت بدید. میتونید تیکه های نگینی مرغ لابه لای برنج بذارید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍡 😋 كدوحلوايي پخته و پوره شده ۱/۵پیمانه بیسکوییت پتی بور ۱بسته ۳۰تایی خرما۴_۵عدد هسته گرفته جوی دوسرپرک ١پيمانه تخمه كدو ١/٤پيمانه چيپس شكلات ١/٣پيمانه جوزهندي ودارچين باهم١قاشق چايخورى عسل ١قاشق غذاخورى(از شيره ى انگور ياشربت مربا يا شكلات صبحانه هم مى تونيد استفاده كنيد) •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترافل_کدوحلوایی_وچیپس_شکلات 🍡 😋 كدوحلوايي پخته و پوره شده ۱/۵پیمانه بیسکوییت پتی بور ۱بسته ۳۰تایی
🔸خرما،كره ى بادام زمينى،و نصف جوى دوسر و پوره ى كدوحلوايي رو در غذاسازبه خوبي با هم مخلوط كنيد،مواد رو به ظرف مناسبي انتقال بديدو بقيه ى مواد رو اضافه كنيدو حسابي هم بزنيد تابه صورت خميركاملا يكدستي دربياد و وسط ظرف جمع بشه كه بشه به راحتى قلقلي كرد،نيم ساعت دريخچال قرار دهيدسپس قلقلي كنيد 🔺شيرينى خرما و بيسكويت براى اين مواد كافي هست اگر شيرين تر دوست دارين مقدار خرما رو بيشتر كنين 🔺اگر كدوحلوايي تون آبدار باشه يعنى هنگام پخت آبش جذب نشده باشه در نتيجه پودر بيسكوييت بيشترى جذب ميكنه ،پس يك بسته بيسكوييت اضافه داشته باشيد 🔺جوى دوسر پرك نياز به پخت نداره وبا گرفتن رطوبت كدوحلوايي نرم ميشه 🔺از انواع مغزها مي تونيد در تهيه ى اين ترافل استفاده كنيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸انارقرمزوترش یاملس رو دون کرده با گوشتکوب برقی یا دستی کمی له میکنیم تا آب اناربیرون بیاد یه تیکه نبات می اندازیم بعد باشعله کم گاز میگذاریم تابجوشد وغلیظ شود درانتها گلپر ویک قاشق رب انار میزنیم البته اگرتمایل داشتیم ترش تر شود رب انار بیشتر میزنیم این ترشک خوشمزه وخوشرنگ ومقوی است •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلم سفید کننده دندان با خاصیت جرم گیری.... 💯 🔝با زردی دندون های خود خداحافظی کن... ⬆️لمینیت را فراموش کنید و زیبایی و استحکام را با کمترین هزینه به دندان های خود هدیه بدین💯😍 کلیپ رو حتما ببینید...🙏 با این قلم صاحب لبخندی زیبا و دلنشین خواهید شد...👏 👈 جهت مشاوره و اطلاع از نحوه خرید عدد 2 را به 10004322 پیامک کنید🌹
🍘 😋 سیب زمینی 2 عدد کالباس گوشت فلفل دلمه قرمز 1 عدد پیاز 1 عدد زردچوبه نصف ق چ زعفران (ساییده و حل شده در آبجوش) کمی نمک و فلفل به مقدار لازم تخم مرغ 1 عدد روغن به مقدار لازم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کتلت_سیب_زمینی_با_کالباس 🍘 😋 سیب زمینی 2 عدد کالباس گوشت فلفل دلمه قرمز 1 عدد پیاز 1 عدد زردچوبه ن
🔸ابتدا سیب زمینی را آب پز کنید. سپس رنده کنید و کالباس، پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید. زردچوبه، زعفران، نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را بیفزایید. مواد باید کاملا مخلوط و حالت چسبندگی پیدا کنند. از مواد به اندازه یک گردو بردارید و در دست کمی پهن کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا حدی که کتلت ها طلایی شوند. در صورتی که مواد کتلت دارای چسبندگی به اندازه کافی نبود، می توانید یک عدد تخم مرغ دیگر به آن اضافه کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍪 😋 ۲عدد تخم مرغ ۱۰۰گرم کره یک لیوان گردو خردشده یک لیوان کشمش یک لیوان پودرقند یک سوم لیوان شیر ۲لیوان آرد قنادی یک ق غ پودر کاکائو ۳ق غ روغن مایع کمی وانیل/ی ق چ بکینگ پودر •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کوکی_لاهیجان 🍪 😋 ۲عدد تخم مرغ ۱۰۰گرم کره یک لیوان گردو خردشده یک لیوان کشمش یک لیوان پودرقند یک س
🔸کره و پودر قند و وانیل رو حدود ۵دیقه با همزن میزنیم تا پوک بشه و بعد روغن مایع رو اضافه میکنیمو یک دیقه دیگ میزنیم.تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم و هرکدوم رو ۳۰ثانیه میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم‌.در اخر مخلوط آرد پودرکاکائو بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم.کشمش و گردو هم اضافه میکنیم. مواد میریزیم تو قیف و با فاصله تو سینی فر میذاریم و میره تو فر ۱۸۰ درجه ک از یک ربع قبل گرم شده.بعد یک ربع چک میکنیم اگ کوکی از کف قالب ک شعله پخش کن رو میذاریم داغ بشه و بعد تابه رو یک ربع بذارین روش تا گرم بشه و بعد بقیه مراحل بالا. اگر روی کوکی ها بعد پخت یکم شله مهم نیست چون خنک بشه درست میشه و کوکیارو وقتی خنک شد بذارین داخل ظرف در بسته تا تازه بمونه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍗 😋 برای 4 نفر ۱ لیوان خامه ۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده ۱ عدد تخم مرغ ۲ لیوان چیپس ذرت خرد شده نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم ۵۰۰ گرم گوشت سینه مرغ ۲ لیوان چیپس ذرت درشت خرد شده •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مرغ_چیپسی 🍗 😋 برای 4 نفر ۱ لیوان خامه ۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده ۱ عدد تخم مرغ ۲ لیوان چیپس ذرت
🔸خامه،پنیر چدار رنده شده، تخم مرغ، چیپس ریز شده ذرت و ادویجات را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. گوشت مرغ را بلند و باریک خرد کنید و در این مواد بریزید. سپس با چیپس ذرت درشت خرد شده بپوشانید. در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید. در فر که از قبل با دمای حدود ۲۰۰درجه گرم شده به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه بپزید. گرم سرو نمایید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
1 عدد سینه مرغ آبپز شده 2 عدد هویج 1 عدد خیار 3_2 ساقه پیازچه 2 عدد فلفل سبز شیرین 2 حبه سیر ماست به مقدار کافی 3_2 قاشق سس مایونز نمک ، فلفل قرمز و سیاه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕ 😊 ❄️ زمستونتون پُر از سلامتی ❄️ دور و برتون پر از محبت وعشق❤️ لحظه هاتـون غرق زیـبــــــایی وآرامش سهم دلای مهربون تون❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿 تهیه ماست خامه ای خونگی توسط خانم کامیار👆👆👆🍚🍚 🍓 بفرست برای خانومای کدبانو 💞 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
ابتدا يک ظرف رو پر از آب ميكنیم و به تعداد نياز پياز بزرگ رو پوستشو ميكنیم خلال خلال نازك ميكنیم سپس داخل صافی ميريزم كه خوب آبش خشك بشه، بعد تويه قابلمه روغن ميريزیم. روغن بايد رويه پيازا رو بگيره، تا ربع ساعت اول بهش دست نميزنيم بعد كه رنگ پيازا تغيير كرد با قاشق خوب پيازا رو هم ميزنيم كه يه دست بشه تا زمانی كه قشنگ رنگ پيازا عسليه روشن شد شعله رو خاموش مي كنيم چون روغن جوشه اگه زود خاموش نكنيم مي سوزه بعد ميام صاف ميكنیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
☀️ 🍴 🍃 نون سنگک رو بصورت برگ برش دادم 🧀 پنیر رو قالب زدم سر پیازچه رو زدم و ساقه ها رو به عنوان دسته ی دسته گل گذاشتم تربچه ها رو بصورت گل🌹 درآوردم خیلی راحت و ساده 🌱 زیر تربچه ها سبز گذاشتم واسه اون گل های نونی هم برش باریک ۳ سانتی دادم نون رو و بعد گلش کردم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
: کف تابه نچسب رو چرب کنید ، با توجه به حجم تابه چند تا تخم مرغ رو با نمک و فرفل و پودر آویشن بزنید تا یکدست شه بعد ‌پهن کنید کف تابه ، صبر کنید با حرارت ملایم نیم بند بشه .اسفناج رو درشت خرد کنید بدون روغن بذارید رو حرارت تا آبش کشیده بشه بعد با1ق روغن تفت بدید ، قارچ رو هم به همین روش سرخ کنید ، وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط قارچ و اسفناج رو بریزید یکسمت تخم مرغ.کمی پنیر پیتزا یا1ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا روی اسفناج و قارچ بریزید .تخم مرغ رو از قسمت خالی تا کنید روی مواد ، حرارت رو کم کنید ، در تابه رو ببندید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸از این سس خوشرنگ و خوشمزه میتونین برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و ... استفاده کنین. 🔸زرشك پاک شده رو میشوییم.(برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشه ها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم) مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد. میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه. بعد توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم. و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸سینه مرغ نیمه منجمد رو از پهنا برشهای نازک زدم،بعد با نمک و‌فلفل یک قاشق سس خردل آبلیمو و کمی پودر پاپریکا و پودر پیاز مزه دار کردم . یک ساعت گذاشتم داخل یخچال. بعد فقط زدن داخل پودر سوخاری و داخل کمی روغن سرخ کردم. .تمام سبزیجاتم آبپز کردم بعد با کمی کره نمک وفلفل شوید خشک تفت دادم،طعمش بینظیر میشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
پروردگارا🙏 آفتاب امروز نیز برآمد درود بر جاده‌های بی‌انتهای جبروتت تو را عاشقانه فریاد می‌زنیم چون به تکرار اسمت عادت کرده‌ایم امروزمان را با مهرت متبرک گردان🙏 آمین ای فرمانروای حق و آشکار 🙏 🌺🍃🌺
🥟 😋 ▫️پودر قند:۱۰۰ گرم ▫️روغن جامد یا کره :۳۰۰ گرم ▫️شربت بار:۶۰ گرم (دستور تهیه در زیر آمده است) ▫️شیر:۶۰ گرم ▫️وانیل :مقداری ▫️تخم مرغ:۱ عدد کامل و یا دو زرده ▫️آرد:۶۰۰ گرم ▫️مارمالاد یا ژله مغزی (حاضری):به مقدار لازم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
‍ #شیرینی_مربایی 🥟 😋 ▫️پودر قند:۱۰۰ گرم ▫️روغن جامد یا کره :۳۰۰ گرم ▫️شربت بار:۶۰ گرم (دستور تهیه د
🔸روغن جامد یا کره و پودر قند را می‌زنیم تا نرم و پوک شود. به ترتیب شربت، تخم مرغ، شیر، وانیل و در آخر آرد را کم‌کم اضافه نموده و مواد را مخلوط می‌کنیم خمیر را در نایلون در یخچال گذاشته تا خنک شود و بتوان آن را قالب زد.بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت چند میلمتر باز کرده و قالب بزنید در سینی فر چیده به مدت ۲۰ دقیقه با باید کمی تغییر رنگ دهدبعد از خنک شدن مابین شیرینی‌ها مارمالاد سفت یا ژله مغزی گذاشته و رویش را تزیین کنید. با رویه نارگیل و کنجد بوداده خیلی خوشمزه می‌شود. در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍊 😋 ▫️پرتقال به اندازه لازم ▫️يك بسته ژله ( با طعم دلخواه) 🔸پرتقالهاي هم اندازه رو انتخاب كردم از وسط برش زدم و با ابميوه گيري ابشو گرفتم تا حدي كه يكم از پرتقال مونده باشه به فيبر اگر نامتعادل ميايسته پايين پرتقالو يكم برش بزنيد صاف بشه پرتقال ديگه اي رو پوست گرفتم و فيله كردم اول پوست نازك روشو با چاقو برش بزنيد راحت جدا ميشه و از وسط نصف كردم حالا ژله رو بهمون روشي كه اماده ميكنيم توي ظرفي درست كردم و فيله ها رو ريختم داخلش و نيم ساعت گذاشتم توي دماي محيط بيرون از يخچال بمونه (با اينكار فيله ها ژله به خوردشون ميره و تازه ميمونن) بعد توي كاسه هاي پرتقالي چيدم و گذاشتم يخچال •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food