eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.2هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدا يک ظرف رو پر از آب ميكنیم و به تعداد نياز پياز بزرگ رو پوستشو ميكنیم خلال خلال نازك ميكنیم سپس داخل صافی ميريزم كه خوب آبش خشك بشه، بعد تويه قابلمه روغن ميريزیم. روغن بايد رويه پيازا رو بگيره، تا ربع ساعت اول بهش دست نميزنيم بعد كه رنگ پيازا تغيير كرد با قاشق خوب پيازا رو هم ميزنيم كه يه دست بشه تا زمانی كه قشنگ رنگ پيازا عسليه روشن شد شعله رو خاموش مي كنيم چون روغن جوشه اگه زود خاموش نكنيم مي سوزه بعد ميام صاف ميكنیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
☀️ 🍴 🍃 نون سنگک رو بصورت برگ برش دادم 🧀 پنیر رو قالب زدم سر پیازچه رو زدم و ساقه ها رو به عنوان دسته ی دسته گل گذاشتم تربچه ها رو بصورت گل🌹 درآوردم خیلی راحت و ساده 🌱 زیر تربچه ها سبز گذاشتم واسه اون گل های نونی هم برش باریک ۳ سانتی دادم نون رو و بعد گلش کردم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
: کف تابه نچسب رو چرب کنید ، با توجه به حجم تابه چند تا تخم مرغ رو با نمک و فرفل و پودر آویشن بزنید تا یکدست شه بعد ‌پهن کنید کف تابه ، صبر کنید با حرارت ملایم نیم بند بشه .اسفناج رو درشت خرد کنید بدون روغن بذارید رو حرارت تا آبش کشیده بشه بعد با1ق روغن تفت بدید ، قارچ رو هم به همین روش سرخ کنید ، وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط قارچ و اسفناج رو بریزید یکسمت تخم مرغ.کمی پنیر پیتزا یا1ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا روی اسفناج و قارچ بریزید .تخم مرغ رو از قسمت خالی تا کنید روی مواد ، حرارت رو کم کنید ، در تابه رو ببندید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸از این سس خوشرنگ و خوشمزه میتونین برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و ... استفاده کنین. 🔸زرشك پاک شده رو میشوییم.(برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشه ها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم) مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد. میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه. بعد توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم. و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸سینه مرغ نیمه منجمد رو از پهنا برشهای نازک زدم،بعد با نمک و‌فلفل یک قاشق سس خردل آبلیمو و کمی پودر پاپریکا و پودر پیاز مزه دار کردم . یک ساعت گذاشتم داخل یخچال. بعد فقط زدن داخل پودر سوخاری و داخل کمی روغن سرخ کردم. .تمام سبزیجاتم آبپز کردم بعد با کمی کره نمک وفلفل شوید خشک تفت دادم،طعمش بینظیر میشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
پروردگارا🙏 آفتاب امروز نیز برآمد درود بر جاده‌های بی‌انتهای جبروتت تو را عاشقانه فریاد می‌زنیم چون به تکرار اسمت عادت کرده‌ایم امروزمان را با مهرت متبرک گردان🙏 آمین ای فرمانروای حق و آشکار 🙏 🌺🍃🌺
🥟 😋 ▫️پودر قند:۱۰۰ گرم ▫️روغن جامد یا کره :۳۰۰ گرم ▫️شربت بار:۶۰ گرم (دستور تهیه در زیر آمده است) ▫️شیر:۶۰ گرم ▫️وانیل :مقداری ▫️تخم مرغ:۱ عدد کامل و یا دو زرده ▫️آرد:۶۰۰ گرم ▫️مارمالاد یا ژله مغزی (حاضری):به مقدار لازم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
‍ #شیرینی_مربایی 🥟 😋 ▫️پودر قند:۱۰۰ گرم ▫️روغن جامد یا کره :۳۰۰ گرم ▫️شربت بار:۶۰ گرم (دستور تهیه د
🔸روغن جامد یا کره و پودر قند را می‌زنیم تا نرم و پوک شود. به ترتیب شربت، تخم مرغ، شیر، وانیل و در آخر آرد را کم‌کم اضافه نموده و مواد را مخلوط می‌کنیم خمیر را در نایلون در یخچال گذاشته تا خنک شود و بتوان آن را قالب زد.بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت چند میلمتر باز کرده و قالب بزنید در سینی فر چیده به مدت ۲۰ دقیقه با باید کمی تغییر رنگ دهدبعد از خنک شدن مابین شیرینی‌ها مارمالاد سفت یا ژله مغزی گذاشته و رویش را تزیین کنید. با رویه نارگیل و کنجد بوداده خیلی خوشمزه می‌شود. در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍊 😋 ▫️پرتقال به اندازه لازم ▫️يك بسته ژله ( با طعم دلخواه) 🔸پرتقالهاي هم اندازه رو انتخاب كردم از وسط برش زدم و با ابميوه گيري ابشو گرفتم تا حدي كه يكم از پرتقال مونده باشه به فيبر اگر نامتعادل ميايسته پايين پرتقالو يكم برش بزنيد صاف بشه پرتقال ديگه اي رو پوست گرفتم و فيله كردم اول پوست نازك روشو با چاقو برش بزنيد راحت جدا ميشه و از وسط نصف كردم حالا ژله رو بهمون روشي كه اماده ميكنيم توي ظرفي درست كردم و فيله ها رو ريختم داخلش و نيم ساعت گذاشتم توي دماي محيط بيرون از يخچال بمونه (با اينكار فيله ها ژله به خوردشون ميره و تازه ميمونن) بعد توي كاسه هاي پرتقالي چيدم و گذاشتم يخچال •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🦪 😋 فیله ماهی، روغن مایع، آبلیمو آب پیاز، زعفران دم کرده، پودر سیر نمک و فلفل، زردچوبه 🔸مواد را مخلوط کرده و ماهی را داخل مایه بریزید و حداقل دو الی سه ساعت صبر کنید تا ماهی طعم بگیرد. ماهی ها رو داخل سیخ ماهی بگذارید (سیخ ماهی را از قبل با روغن زیتون چرب کنید تا ماهی راحتتر جدا بشه) و روی شعله گاز بگیرید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸1عدد پیاز رو خیلی ریز خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم چون قراره بوی گوشت رو بگیره پس اصلا نیازی نیست که سرخ بشه ی مقدار که سبک شد زردچوبه و بعد گوشت گوسفندی رو بهش اضافه میکنیم مقداری تفت میدیم گوشت که تغییر رنگ داد فلفل.ادویه دلخواه.و زنجفیل اضافه میکنیم و اجازه میدیم ده دقیقه با شعله کم و در بسته تفت بخوره بنا به ذاءقه مقداری رب گوجه اضافه میکنیم و بازم تفت میدیم وقتی رب از حالت خامی در اومد و رنگ پس داد دو الی سه لیوان آب بهش اضافه میکنیم وقتی که جوش اومد شعله رو کم میکنیم تا پخته بشه ... زمانیکه که گوشت تقریبا به مرحله پخت رسید حدودا ۳۰ آلی ۴۵ دقیقه آخر به رو اضافه میکنیم(من قالب زدم) و درنهایت ی ربع آخر آلوچه ها رو اضافه میکنیم و اگه دوست داشتید زعفرون هم اضافه کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 ▫️شیر ۴ لیوان ▫️خامه قنادی ۲۰۰ گرم ▫️پودر کاپوچینو ۴ بسته ▫️پودر ژلاتین ۴ ق.غ ▫️شکر در صورت تمایل ۳ قاشق 🔸همه ی مواد رو در قابلمه ریخته کمی هم میزنیم و روی گاز قرار داده و هم میزنیم تا پودر ژلاتین و کاپوچینو حل شود وقتی شروع به ریز جوش زد و مواد کامل حل شد گاز رو خاموش میکنیم و هر چند دقیقه هم میزنیم تا کنی خنک بشه بعد در قالب دلخواه ریخته و چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 🔸يك پيمانه ماش رو شستم درون قابلمه آب درحال جوشيدن ريختم وقتى نيم پز رو به پختن شد طورى كه دوسوم پخت رو برده باشه و يك قسمت هم موقع دم كشيدن بپزه، ٢پيمانه برنج خيس خورده رو به محتويات قابلمه ماش در حال جوشيدن هست اضافه مى كنم آب درون قابلمه رو اندازه مى كنم (اگر كمه آب جوش اضافه كرده و اگر زيادِ از آبش برميداريم ،هميشه براى كته يك بندانگشت روى برنج رو آب بگيره)، نمك و روغن اضافه كردم و حرارت روكم مىكنم وقتى آب قابلمه كاملا كشيده شد حرارت رو خيلى ملايم كرده و اجازه ميدم تا دم بكشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥗 😋 1ـ نصف کلم برگ سفید 2ـ نصف کلم برگ بنفش 3ـ هویج ۲ عدد 4ـ گردو 5ـ ماست چکیده ۴ ق غ 6- سس مایونز ۲ ق غ 7ـ نمک وفلفل و آویشن و آبلیمو 🔸کلم ها رو نازک وخلالی خرد کنید و هویج رو با رنده درشت رنده کنید ،مقداری گردو رو خرد کنید. سس مایونز و ماست چکیده و نمک و فلفل و آبلیمو و پودر آویشن بزنید همه رو با هم خوب مخلوط کنید وچند ساعت داخل یخچال بذارید تا مواد به خورد هم بره سالاد رو داخل قالب بریزید و فشار بدید تا کامل منسجم بشه و در ظرف مورد نظر برگردونید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥪 😋 🔸برای این خوشمزه اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم‌. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥗 😋 1ـ نصف کلم برگ سفید 2ـ نصف کلم برگ بنفش 3ـ هویج ۲ عدد 4ـ گردو 5ـ ماست چکیده ۴ ق غ 6- سس مایونز ۲ ق غ 7ـ نمک وفلفل و آویشن و آبلیمو 🔸کلم ها رو نازک وخلالی خرد کنید و هویج رو با رنده درشت رنده کنید ،مقداری گردو رو خرد کنید. سس مایونز و ماست چکیده و نمک و فلفل و آبلیمو و پودر آویشن بزنید همه رو با هم خوب مخلوط کنید وچند ساعت داخل یخچال بذارید تا مواد به خورد هم بره سالاد رو داخل قالب بریزید و فشار بدید تا کامل منسجم بشه و در ظرف مورد نظر برگردونید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍡 😋 ▫️یک لیوان نشاسته (ترجیحا خانگی باشه) ▫️سه لیوان آب ▫️دو لیوان شیره انگور ▫️دو قاشق غذا خوری گلاب و یا میتونید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید ▫️در صورت تمایل نصف لیوان شکر ▫️نصف لیوان گردو باز اگه خواستین میتونین کم زیادش کنید . 🔸همه موادو میریزم توی قابلمه مناسب هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن بعد روی شعله ملایم گاز هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه در این مرحله شعله گازو کم میکنیم هم میزنیم تا خوب طلایی رنگ بشه به اصطلاحی سرخ بشه و یه خورده هم سفتر از فرنی بعد توی ظرف ویا قالب مورد نظر ریخته با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستین تزیین کنین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸کدو های کوچولو رو با پوست سرخ کردم و کنار گذاشتم . بادمجون رو سرخ کردم و کنار گذاشتم . گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر لیمو عمانی و ارد نخودچی ، ورز دادم و قلقلی درست کردم بعد توی روغن سرخ کردم . یه پیاز بزرگ رو نگینی ریز خرد کردم و تفت دادم ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه کردم . بعد هم کمی آب ریختم و قلقلی ها رو توی سس چیدم . در طرف رو بستم تا قلقلی ها کمی بپزه . بعد کدو ها ، بادمجون ها رو روی اون چیدم و با در بسته چند دقیقه دیگه پختم . پنج دقیقه آخر ، گوجه فرنگی و غوره ها رو روی اون ریختم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥟 😋 آرد نخودچی ۴/۵ پیمانه آرد سفید ۳ ق غ پودر قند یک پیمانه روغن جامد یک پیمانه (به جای روغن میتونید از کره هم استفاده کنید) هل یک ق چ زعفران دم شده ۳ ق غ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_نخودچی 🥟 😋 آرد نخودچی ۴/۵ پیمانه آرد سفید ۳ ق غ پودر قند یک پیمانه روغن جامد یک پیمانه (به
🔸پودر قند و روغن را مخلوط کرده ، تا مایه کاملاً نرم و لطیف شود. آرد سفید و آرد نخودچی را الک کرده کم،کم درمایه می ریزیم ورز میدیم بعد هل و زعفران را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر ، نرم و چسبنده شود ، به صورتی که اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود. خمیر را در کیسه نایلونی به مدت ۲ الی ۴ ساعت می گذاریم بماند ( هر چقدر خمیر بیشتر بماند پس از پخت حالت بهتری پیدا می کند) خمیر را به وسیله وردنه روی یک سینی به قطر یک سانتی متر پهن می کنیم و با قالبهای کوچک و مخصوص شیرینی نخودچی ( قالب گل چهارپر) قطعه های شیرینی را ازخمیر جدا کرده ، در سینی فرمی چینیم و در فر به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه می پزیم. شیرینی ها باید کمی طلایی شوند. زمانی که شیرینی ها را از فر خارج کردیم پس از سرد شدن کامل آنها در ظرف مخصوص می چینیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥟 😋 ▫️آرد:چهار پيمانه ▫️روغن جامد يك پيمانه دوق غ ▫️ماست ١٢ق غ ▫️زرده تخم مرغ ٢عدد ▫️بكينگ پودر نصف ق چ ▫️زعفران دم كرده ١ق غ ▫️خرماي پوست كنده يك پيمانه ▫️گردو خردشده نصف پيمانه ▫️پودر دارچين ،ميخك و هل گشنيزهركدام يك ق چ ▫️جوز هندي نصف ق چ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#كلمپه 🥟 😋 ▫️آرد:چهار پيمانه ▫️روغن جامد يك پيمانه دوق غ ▫️ماست ١٢ق غ ▫️زرده تخم مرغ ٢عدد ▫️بكينگ پ
🔸ابتدا ارد و بكينگ پودر رو الك كنيد و نصفشو با روغن مخلوط كنيد،سپس زرده هاي تخم مرغ را بزنيد و با زعفران به ماست اضافه كنيد به مخلوط ارد اضافه كنيد،در اخر بقيه ي ارد را كم كم اضافه كنيد با نوك انگشت ورز بدين و خمير نرم و لطيفي بدست مياد،داخل سلفون بذاريد دوساعت داخل يخچال استراحت،خرما و ادويه هارو با هم داخل غذاساز ميكس كنيد و در اخر گردوي خرد شده رو اضافه كنيد،خمير را دو تا سه ميلي با وردنه داخل سلفون باز كنيد و قالب گرد بزنيد يك لايه خمير بعد يك گلوله خرما و باز يه لايه خمير روش بذاريد و با مهر روشو طرح بندازيد و دور خمير رو بپيچيد و روشو با كمي زعفران رومال كنيد داخل فر از قبل گرم شده حرارت ١٦٠ به مدت بيست دقيقه بپزيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
♦️مزه دار کردن ماهی به روش جنوبی ها🔻 🔸جنوب ایران برای مزه دار کردن ماهی از روش هایی استفاده می کنند که ماهی را بسیار خوشمزه و ترد می کند. برای مزه‌دار کردن ماهی می‌توان از سبزیجات و ادویه‌های گوناگونی استفاده کرد. 🔸مزه دار کردن ماهی با گشنیز 🔸مزه دار کردن ماهی با سیر و پیاز 🔸مزه دار کردن ماهی با رزماری 🔸مزه دار کردن ماهی با زنجبیل 🔸مزه دار کردن ماهی با تمر هندی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍾 😋 🔸پیاز رنده شده را با کره و روغن تفت میدهم رب گوجه + فلفل تازه ساب + پودر سیر +رب نارنج + یه نصف استکان آب گوشت اگر ندارین همون آب اضافه کنیدو اجازه بدین جابیوفته •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸ورق هاي لازانيا رو در آب جوش گذاشتم تا نرم بشن ،نجوشونيد كه باز ميشن،وقتي نرم شدن وسطش گوشت چرخ كرده ،سيب زميني سرخ شده ،قارچ و پنير پيتزا گذاشتم و رول كردم ،قبل رول كردن كمي سس مايونز به ورق ها ماليدم داخل قالب كمربندي چيدم و روشون پنيرپيتزا وآويشن پاشيدم و گذاشتم فر حدود نيم ساعت با دماي ١٦٥ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸مرغ با نمك و فلفل و زردچوبه و پياز و كمي آب مي پزيم ،سپس ،در روغن فراوان و داغ سرخ مي كنيم . بادمجان ها رو بعد از تلخي گرفتن در روغن فراوون سرخ مي كنيم 🔸مقداري پياز رو اسلايس مي كنيم تفت مي دهيم همراه، مقداري رب گوجه فرنگي رو داخل پياز تفت داده آب مرغ را اصافه كرده همراه با ادويه (دارچين، گل سرخ،)اجازه مي دهيم غليظ بشه و به روغن بيفته ♦️غوره ها رو كمي تفت مي دهيم و كنار مرغ و مسما و بادمجون قرار مي دهيم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥟 😋 🔸100 گرم كره و 50 گرم پودر قند رو با همزن زدم در حدی که سبک شد وانیل و يك زرده و ١ق چ زنجبیلو اضافه کردم و با همزن زدم در آخر ١٦٠ گرم آردو مخلوط کردم زیاد هم نزدم آردو به تدریج اضافه کردم و با قاشق مخلوط کردم خمیر کمی حالت چسبندست مشکلی نداره اگه بیش از حد چسبنده بود مقدار جزئی آرد اضافه کنین خیلی کم. خمیرو نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعد بین کاغذ روغنی به قطر کمتر از نیم سانت با وردنه باز کردم و به دلخواه کاتر زدم و بادام رو داخل سفیده تخم مرغ و روی خمیرهای کاتر زده گذاشتم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 175 به مدت 15 دقیقه گذاشتم. بعد از پخت و خنک شدن سطح بادام ها رو با عسل رومال و با پودر پسته تزیین کردم. نکته های مربوط به مراحل مخلوط و پخت شیرینی رعایت بشه چون در بافت و طعم شیرینی تاثیر میزاره •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food