eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍗 😋 برای 4 نفر ۱ لیوان خامه ۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده ۱ عدد تخم مرغ ۲ لیوان چیپس ذرت خرد شده نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم ۵۰۰ گرم گوشت سینه مرغ ۲ لیوان چیپس ذرت درشت خرد شده •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸خامه،پنیر چدار رنده شده، تخم مرغ، چیپس ریز شده ذرت و ادویجات را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. گوشت مرغ را بلند و باریک خرد کنید و در این مواد بریزید. سپس با چیپس ذرت درشت خرد شده بپوشانید. در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید. در فر که از قبل با دمای حدود ۲۰۰درجه گرم شده به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه بپزید. گرم سرو نمایید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
1 عدد سینه مرغ آبپز شده 2 عدد هویج 1 عدد خیار 3_2 ساقه پیازچه 2 عدد فلفل سبز شیرین 2 حبه سیر ماست به مقدار کافی 3_2 قاشق سس مایونز نمک ، فلفل قرمز و سیاه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕ 😊 ❄️ زمستونتون پُر از سلامتی ❄️ دور و برتون پر از محبت وعشق❤️ لحظه هاتـون غرق زیـبــــــایی وآرامش سهم دلای مهربون تون❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿 تهیه ماست خامه ای خونگی توسط خانم کامیار👆👆👆🍚🍚 🍓 بفرست برای خانومای کدبانو 💞 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
ابتدا يک ظرف رو پر از آب ميكنیم و به تعداد نياز پياز بزرگ رو پوستشو ميكنیم خلال خلال نازك ميكنیم سپس داخل صافی ميريزم كه خوب آبش خشك بشه، بعد تويه قابلمه روغن ميريزیم. روغن بايد رويه پيازا رو بگيره، تا ربع ساعت اول بهش دست نميزنيم بعد كه رنگ پيازا تغيير كرد با قاشق خوب پيازا رو هم ميزنيم كه يه دست بشه تا زمانی كه قشنگ رنگ پيازا عسليه روشن شد شعله رو خاموش مي كنيم چون روغن جوشه اگه زود خاموش نكنيم مي سوزه بعد ميام صاف ميكنیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
☀️ 🍴 🍃 نون سنگک رو بصورت برگ برش دادم 🧀 پنیر رو قالب زدم سر پیازچه رو زدم و ساقه ها رو به عنوان دسته ی دسته گل گذاشتم تربچه ها رو بصورت گل🌹 درآوردم خیلی راحت و ساده 🌱 زیر تربچه ها سبز گذاشتم واسه اون گل های نونی هم برش باریک ۳ سانتی دادم نون رو و بعد گلش کردم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
: کف تابه نچسب رو چرب کنید ، با توجه به حجم تابه چند تا تخم مرغ رو با نمک و فرفل و پودر آویشن بزنید تا یکدست شه بعد ‌پهن کنید کف تابه ، صبر کنید با حرارت ملایم نیم بند بشه .اسفناج رو درشت خرد کنید بدون روغن بذارید رو حرارت تا آبش کشیده بشه بعد با1ق روغن تفت بدید ، قارچ رو هم به همین روش سرخ کنید ، وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط قارچ و اسفناج رو بریزید یکسمت تخم مرغ.کمی پنیر پیتزا یا1ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا روی اسفناج و قارچ بریزید .تخم مرغ رو از قسمت خالی تا کنید روی مواد ، حرارت رو کم کنید ، در تابه رو ببندید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸از این سس خوشرنگ و خوشمزه میتونین برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و ... استفاده کنین. 🔸زرشك پاک شده رو میشوییم.(برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشه ها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم) مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد. میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه. بعد توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم. و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸سینه مرغ نیمه منجمد رو از پهنا برشهای نازک زدم،بعد با نمک و‌فلفل یک قاشق سس خردل آبلیمو و کمی پودر پاپریکا و پودر پیاز مزه دار کردم . یک ساعت گذاشتم داخل یخچال. بعد فقط زدن داخل پودر سوخاری و داخل کمی روغن سرخ کردم. .تمام سبزیجاتم آبپز کردم بعد با کمی کره نمک وفلفل شوید خشک تفت دادم،طعمش بینظیر میشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از 
پروردگارا🙏 آفتاب امروز نیز برآمد درود بر جاده‌های بی‌انتهای جبروتت تو را عاشقانه فریاد می‌زنیم چون به تکرار اسمت عادت کرده‌ایم امروزمان را با مهرت متبرک گردان🙏 آمین ای فرمانروای حق و آشکار 🙏 🌺🍃🌺
🥟 😋 ▫️پودر قند:۱۰۰ گرم ▫️روغن جامد یا کره :۳۰۰ گرم ▫️شربت بار:۶۰ گرم (دستور تهیه در زیر آمده است) ▫️شیر:۶۰ گرم ▫️وانیل :مقداری ▫️تخم مرغ:۱ عدد کامل و یا دو زرده ▫️آرد:۶۰۰ گرم ▫️مارمالاد یا ژله مغزی (حاضری):به مقدار لازم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸روغن جامد یا کره و پودر قند را می‌زنیم تا نرم و پوک شود. به ترتیب شربت، تخم مرغ، شیر، وانیل و در آخر آرد را کم‌کم اضافه نموده و مواد را مخلوط می‌کنیم خمیر را در نایلون در یخچال گذاشته تا خنک شود و بتوان آن را قالب زد.بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت چند میلمتر باز کرده و قالب بزنید در سینی فر چیده به مدت ۲۰ دقیقه با باید کمی تغییر رنگ دهدبعد از خنک شدن مابین شیرینی‌ها مارمالاد سفت یا ژله مغزی گذاشته و رویش را تزیین کنید. با رویه نارگیل و کنجد بوداده خیلی خوشمزه می‌شود. در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍊 😋 ▫️پرتقال به اندازه لازم ▫️يك بسته ژله ( با طعم دلخواه) 🔸پرتقالهاي هم اندازه رو انتخاب كردم از وسط برش زدم و با ابميوه گيري ابشو گرفتم تا حدي كه يكم از پرتقال مونده باشه به فيبر اگر نامتعادل ميايسته پايين پرتقالو يكم برش بزنيد صاف بشه پرتقال ديگه اي رو پوست گرفتم و فيله كردم اول پوست نازك روشو با چاقو برش بزنيد راحت جدا ميشه و از وسط نصف كردم حالا ژله رو بهمون روشي كه اماده ميكنيم توي ظرفي درست كردم و فيله ها رو ريختم داخلش و نيم ساعت گذاشتم توي دماي محيط بيرون از يخچال بمونه (با اينكار فيله ها ژله به خوردشون ميره و تازه ميمونن) بعد توي كاسه هاي پرتقالي چيدم و گذاشتم يخچال •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🦪 😋 فیله ماهی، روغن مایع، آبلیمو آب پیاز، زعفران دم کرده، پودر سیر نمک و فلفل، زردچوبه 🔸مواد را مخلوط کرده و ماهی را داخل مایه بریزید و حداقل دو الی سه ساعت صبر کنید تا ماهی طعم بگیرد. ماهی ها رو داخل سیخ ماهی بگذارید (سیخ ماهی را از قبل با روغن زیتون چرب کنید تا ماهی راحتتر جدا بشه) و روی شعله گاز بگیرید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸1عدد پیاز رو خیلی ریز خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم چون قراره بوی گوشت رو بگیره پس اصلا نیازی نیست که سرخ بشه ی مقدار که سبک شد زردچوبه و بعد گوشت گوسفندی رو بهش اضافه میکنیم مقداری تفت میدیم گوشت که تغییر رنگ داد فلفل.ادویه دلخواه.و زنجفیل اضافه میکنیم و اجازه میدیم ده دقیقه با شعله کم و در بسته تفت بخوره بنا به ذاءقه مقداری رب گوجه اضافه میکنیم و بازم تفت میدیم وقتی رب از حالت خامی در اومد و رنگ پس داد دو الی سه لیوان آب بهش اضافه میکنیم وقتی که جوش اومد شعله رو کم میکنیم تا پخته بشه ... زمانیکه که گوشت تقریبا به مرحله پخت رسید حدودا ۳۰ آلی ۴۵ دقیقه آخر به رو اضافه میکنیم(من قالب زدم) و درنهایت ی ربع آخر آلوچه ها رو اضافه میکنیم و اگه دوست داشتید زعفرون هم اضافه کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 ▫️شیر ۴ لیوان ▫️خامه قنادی ۲۰۰ گرم ▫️پودر کاپوچینو ۴ بسته ▫️پودر ژلاتین ۴ ق.غ ▫️شکر در صورت تمایل ۳ قاشق 🔸همه ی مواد رو در قابلمه ریخته کمی هم میزنیم و روی گاز قرار داده و هم میزنیم تا پودر ژلاتین و کاپوچینو حل شود وقتی شروع به ریز جوش زد و مواد کامل حل شد گاز رو خاموش میکنیم و هر چند دقیقه هم میزنیم تا کنی خنک بشه بعد در قالب دلخواه ریخته و چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 🔸يك پيمانه ماش رو شستم درون قابلمه آب درحال جوشيدن ريختم وقتى نيم پز رو به پختن شد طورى كه دوسوم پخت رو برده باشه و يك قسمت هم موقع دم كشيدن بپزه، ٢پيمانه برنج خيس خورده رو به محتويات قابلمه ماش در حال جوشيدن هست اضافه مى كنم آب درون قابلمه رو اندازه مى كنم (اگر كمه آب جوش اضافه كرده و اگر زيادِ از آبش برميداريم ،هميشه براى كته يك بندانگشت روى برنج رو آب بگيره)، نمك و روغن اضافه كردم و حرارت روكم مىكنم وقتى آب قابلمه كاملا كشيده شد حرارت رو خيلى ملايم كرده و اجازه ميدم تا دم بكشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food