eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
کشک_بادمجون 😋 این کشک بادمجون با بادمجون کبابی بود و خیللللللی خیلللللی عالی میشه 😋 .بادمجونارو کبابی کنین له کنین ۲تا پیاز بزرگ رو خلال کنید با روغن سرخ کنید ۲تاحبه سیرهم اضافه کنید تا تفت بخوره زردچوبه و فلفل و ۲ ق غ خوری نعنا خشک بریزین بادمجونارو اضافه کنید بذارید یکم با مواد تفت بخوره بعد کشک رو ب همراه نصف لیوان آب اضافه کنید درشو بذارید تا جابیوفته.اواسط پخت نمکشو تست کنید و نصف لیوان گردو خرد شده هم اضافه کنید.زمان بدید تا خوب جا بیوفته و روغن بندازه. .کنارشم پیازداغ و سیرداغ فراوون فراموش نشه😋😋😋 میتونین از بادمجون سرخ کرده یا مخلوط کبابی و سرخ کرده استفاده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌮 😋 ▫️آرد ۲۵۰ گرم یا دو نیم لیوان ▫️آب ولرم تقریبا ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم یا نصف لیوان پر ▫️پودر خمیر مایع فوری یک ق مرباخوری ▫️نمک یک قاشق چایخوری سر صاف ▫️روغن مایع 4 قاشق غذاخوری ▫️شکر یک قاشق غذاخوری 🔸اول پودر خمیر مایع فوری و شکر و مقدار کمی از آب ولرم را داخل لیوان ریخته و حدود ده دقیقه استراحت میدیم، سپس همه ی مواد خشک را داخل کاسه ریخته و مخلوط کنید بعد کم کم مابقی آب را اضافه کنید و حدود ده دقیقه ورز بدین در آخر سر روغن را هم اضافه کنید و خوب ورز بدید که روغن به جسم خمیر بره ، روی خمیر را کشیده و استراحت میدیم بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد پف خمیر را گرفته و کمی ورز داده و چونه های ۷۰ گرمی گرفته و دوباره حدود ده دقیقه استراحت میدیم، سپس به کمک وردنه به شکل دایره باز کرده و داخل ماهی تابه نچسب و یا ساچ میپزیم میتونید کنجد و یا زیره هم بریزید نونها رو بعد پخت داخل ی پارچه بپیچید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مایه خمیر 1 ق س شکر 3 ق س شیر ولرم 125 گرم تخم مرغ 1 عدد وانیل یک چهارم ق چ نمک یک چهارم ق چ روغن مایع 50 میلی لیتر آرد به میزان لازم حلوا به میزان لازم کنجد مقداری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کلوچه_با_حلوا مایه خمیر 1 ق س شکر 3 ق س شیر ولرم 125 گرم تخم مرغ 1 عدد وانیل یک چهارم ق چ نمک یک چ
مایه خمیر را با یک قاشق از شکر مخلوط و آن را به شیر ولرم اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر عمل کنید. سفیده تخم مرغ را با بقیه شکر و وانیل و نمک و روغن مایع مخلوط کنید سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کرده تا زمانی که خمیر به دست نچسبد و یک دست شود خمیر را خوب ورز داده و به مدت 1 ساعت بگذارید تا استراحت کند. از خمیر گلوله های کوچکی برداشته و داخل آن را گود کرده و گلوله ای از حلوایی که از قبل آماده کرده اید را میان آن گذاشته و خمیر را جمع کنید. کلوچه ها را در سینی چرب شده قرار داده و روی آنها را مهر دلخواه زده و با قلمو زرده تخم مرغ مالیده و کنجد بپاشید. سپس در فر 180 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کره یا مارگارین ....حدود 15گرم پنیر مثلثی....یه دونه میتونید نریزید تخم مرغ ...یک عدد روغن مایع ....نصف پیمانه شکر.....نصف پیمانه نشاسته ذرت.... یک قاشق غذاخوری وانیل ....نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر....یک قاشق مرباخوری ارد.... به میزان لازم تا خمیری لطیف یما بدهد طرز تهیه..... کره وپنیر و شکر ووانیل را با نوک انگشت مخلوط کنید بعد تخم مرغ را اضافه ومخلوط کنید بعد روغن را اضافه ومخلوط کنیدبعد نشاسته ذرت را اضافه ومخلوط کنید ودراخر بیکینگ پودر وارد را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد نیازی به استراحت نداره خمیر •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍭🍥🍰 کاسه شکری خوراکی برای سرو بستنی و دسر به جای شربت ذرت از گلوکز هم میتونید استفاده کنید 🥨🥓🥐🍪🍰🍩🎂🥧 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
۴پیمانه برنج ۲پیمانه عدس ۱پیمانه کشمش زعفران چندقاشق غ خ فیله ی گوشت مرغ به میزان لازم فیله ی مرغ رو چند ساعتی داخل زعفران وپیاز وابلیمو استراحت دادم بعد به خیلی نازک برش زدم من این کارو با قیچی آشپزخونم کردم بعد رول کردم وباخلال دندان فیکس کردم گذاشتم یخجال؛ برنج وعدس روچندساعت قبل پخت خیس کردم؛ عدس را با اندکی نمک بدون درپوش پختم برنج را آبکش کرده عدس پخته و آبکش کرده را به برنج افزوده مخلوط کردم.ته قابلمه روغن ویک قاشق زعفران ویه قاشق شیرریختم نون سنگک رو انداختم روشون برنج رو روی تهدیگ ریختم وروش کمی دارچین پاشیدم با کمی روغن گذاشتم دم بکشه‌.شروع کردم به سرخ کردن مرغها تا برنج دم بکشه اوناهم سرخ شدن گذاشتم کنار کشمش رو که شسته بودم وگذاشته بودم آبش بره رو ریختم تو تابه باکمی روغن تفت دادم زیر شعله حتما کم باشه فقط یه کوچلو تفت بدین زیاد رو گازنباشه چون میسوزه بعدا نگین نگفتم درآخر هم در ظرف مورد نظر سرو کردم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
صبحتون به درخشش آفتاب🌷 و روزتان سرشار از رویش مهر طلوعی دیگر و امیدی دیگر و نگاهی دیگر به خورشید آفرینش🌷 ســــــــلام امروزتون پر از اتفاقات خوب صبح جمعه تون بخیر🌷 .
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پختن یه کاپ کیک خوشمزه فقط با دوتا تخم مرغ و یکم شکلات . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزشی😍😍 های _شکلاتی . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food