eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.3هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🌮 😋 ▫️آرد ۲۵۰ گرم یا دو نیم لیوان ▫️آب ولرم تقریبا ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم یا نصف لیوان پر ▫️پودر خمیر مایع فوری یک ق مرباخوری ▫️نمک یک قاشق چایخوری سر صاف ▫️روغن مایع 4 قاشق غذاخوری ▫️شکر یک قاشق غذاخوری 🔸اول پودر خمیر مایع فوری و شکر و مقدار کمی از آب ولرم را داخل لیوان ریخته و حدود ده دقیقه استراحت میدیم، سپس همه ی مواد خشک را داخل کاسه ریخته و مخلوط کنید بعد کم کم مابقی آب را اضافه کنید و حدود ده دقیقه ورز بدین در آخر سر روغن را هم اضافه کنید و خوب ورز بدید که روغن به جسم خمیر بره ، روی خمیر را کشیده و استراحت میدیم بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد پف خمیر را گرفته و کمی ورز داده و چونه های ۷۰ گرمی گرفته و دوباره حدود ده دقیقه استراحت میدیم، سپس به کمک وردنه به شکل دایره باز کرده و داخل ماهی تابه نچسب و یا ساچ میپزیم میتونید کنجد و یا زیره هم بریزید نونها رو بعد پخت داخل ی پارچه بپیچید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مایه خمیر 1 ق س شکر 3 ق س شیر ولرم 125 گرم تخم مرغ 1 عدد وانیل یک چهارم ق چ نمک یک چهارم ق چ روغن مایع 50 میلی لیتر آرد به میزان لازم حلوا به میزان لازم کنجد مقداری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کلوچه_با_حلوا مایه خمیر 1 ق س شکر 3 ق س شیر ولرم 125 گرم تخم مرغ 1 عدد وانیل یک چهارم ق چ نمک یک چ
مایه خمیر را با یک قاشق از شکر مخلوط و آن را به شیر ولرم اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر عمل کنید. سفیده تخم مرغ را با بقیه شکر و وانیل و نمک و روغن مایع مخلوط کنید سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کرده تا زمانی که خمیر به دست نچسبد و یک دست شود خمیر را خوب ورز داده و به مدت 1 ساعت بگذارید تا استراحت کند. از خمیر گلوله های کوچکی برداشته و داخل آن را گود کرده و گلوله ای از حلوایی که از قبل آماده کرده اید را میان آن گذاشته و خمیر را جمع کنید. کلوچه ها را در سینی چرب شده قرار داده و روی آنها را مهر دلخواه زده و با قلمو زرده تخم مرغ مالیده و کنجد بپاشید. سپس در فر 180 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره یا مارگارین ....حدود 15گرم پنیر مثلثی....یه دونه میتونید نریزید تخم مرغ ...یک عدد روغن مایع ....نصف پیمانه شکر.....نصف پیمانه نشاسته ذرت.... یک قاشق غذاخوری وانیل ....نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر....یک قاشق مرباخوری ارد.... به میزان لازم تا خمیری لطیف یما بدهد طرز تهیه..... کره وپنیر و شکر ووانیل را با نوک انگشت مخلوط کنید بعد تخم مرغ را اضافه ومخلوط کنید بعد روغن را اضافه ومخلوط کنیدبعد نشاسته ذرت را اضافه ومخلوط کنید ودراخر بیکینگ پودر وارد را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد نیازی به استراحت نداره خمیر •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍭🍥🍰 کاسه شکری خوراکی برای سرو بستنی و دسر به جای شربت ذرت از گلوکز هم میتونید استفاده کنید 🥨🥓🥐🍪🍰🍩🎂🥧 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
۴پیمانه برنج ۲پیمانه عدس ۱پیمانه کشمش زعفران چندقاشق غ خ فیله ی گوشت مرغ به میزان لازم فیله ی مرغ رو چند ساعتی داخل زعفران وپیاز وابلیمو استراحت دادم بعد به خیلی نازک برش زدم من این کارو با قیچی آشپزخونم کردم بعد رول کردم وباخلال دندان فیکس کردم گذاشتم یخجال؛ برنج وعدس روچندساعت قبل پخت خیس کردم؛ عدس را با اندکی نمک بدون درپوش پختم برنج را آبکش کرده عدس پخته و آبکش کرده را به برنج افزوده مخلوط کردم.ته قابلمه روغن ویک قاشق زعفران ویه قاشق شیرریختم نون سنگک رو انداختم روشون برنج رو روی تهدیگ ریختم وروش کمی دارچین پاشیدم با کمی روغن گذاشتم دم بکشه‌.شروع کردم به سرخ کردن مرغها تا برنج دم بکشه اوناهم سرخ شدن گذاشتم کنار کشمش رو که شسته بودم وگذاشته بودم آبش بره رو ریختم تو تابه باکمی روغن تفت دادم زیر شعله حتما کم باشه فقط یه کوچلو تفت بدین زیاد رو گازنباشه چون میسوزه بعدا نگین نگفتم درآخر هم در ظرف مورد نظر سرو کردم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
صبحتون به درخشش آفتاب🌷 و روزتان سرشار از رویش مهر طلوعی دیگر و امیدی دیگر و نگاهی دیگر به خورشید آفرینش🌷 ســــــــلام امروزتون پر از اتفاقات خوب صبح جمعه تون بخیر🌷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پختن یه کاپ کیک خوشمزه فقط با دوتا تخم مرغ و یکم شکلات . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کباب خوشمزه با فر😋😋 مواد تشکیل دهنده: قارچ ۳۰۰ گرم سینه مرغ ۵۰۰ گرم فلفل دلمه گوجه فرنگی گیلاسی روغن آفتابگردان یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یک قاشق غذاخوری سرکه نصف قاشق غذاخوری کنجد به دلخواه یک قاشق غذاخوری شوید تازه ساطوری شده پاپریکا مخلوط فلفل سیاه و قرمز چاشنی کباب مثل تندوری نمک . مدت زمان پخت در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه مرغ موادلازم فیله مرغ روغن ۳ق پیاز ۱ عدد برنج ۱لیوان کره ۱ق غ نمک فلفل سیاه زیره سبز دارچین ادویه آبجوش یکونیم لیوان برای سس روی مرغ ۱ق سس گوجه ۲ق ماست روغن زیتون فلفل سیاه درماهیتابه روغن ریخته پیاز رنده شده رو کمی تفت بدبد رنگش عوض بشه بعد برنج روریخته بعد کره و ادویه هاروبریزیدآبجوش رو هم بریزیدتاباهم تفت بخورن و بپزن برای سس هم تمام مواد سس روباهم مخلوط کنید و روی مرغها بریزید سپس مثل کلیپ داخل فر دردرجه۲۰۰ بمدت ۴۵تا۵۰ دقیقه بزارید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش نون خامه ای😋 🌞 آب 200 میلی لیتر(1پیمانه سرخالی) آرد 125 گرم (حدود یک پیمانه) کره،مارگارین یا روغن جامد(دمای محیط)50 گرم تخم مرغ(دمای محیط) 4 عدد متوسط بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری استاندارد وانیل 1/4 قاشق چایخوری استاندارد شکر یا شربت بار 1قاشق غذاخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
: خرما ( بهتره خرما جعبه اي دشتستان باشه) كره ٣٠گرم كنجد، خلال پسته ، پودر نارگيل براي تزيين . 💢ايتدا خرما ها رو از هسته جدا كنيد و در قابلمه روي شعله خيلي ملايم بزاريد و كره اب شده رو بهش اضافه كنيد تا خرماها يكم نرم بشه بعد از روي شعله برداريد و ورز بديد اونقدر ورز بدين تا تمام خرماها يكدست بشه اگر به دست ميچسبيد يكم اب بزنيد به كف دستتون ، و به شكل توپك دربياريد و بغلتانيد توي كنجد ، خلال بادام ، پسته و نوش جان كنيد ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‌ برای قسمت سفید ‌ پاناکوتا ‌ ‌۳لیوان شیر ۷ق.غ شکر وانیل نوک ق چ خامه صبحانه نصف لیوان پودرژلاتین ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)‌ ‌ ‌ اول نصف لیوان از شیر رو برمیداریم و با 2ق غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم. خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم. کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه.‌ ‌ برای قسمت میوه ای ‌ یک بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کنید و بعد بذارید خنک بشه.وقتی که خنک شد داخل ظرف روی پاناکوتا سفت شده بریزید و تکه های میوه رو هم داخلش پرکنید و بذارید یخچال تا ببنده.‌ نکته:حتما بذارید ژله خنک بشه بعد روی پاناکوتا بریزید.‌ ‌ اگر دوست داشتید میتونید به جای پودرژله آلوئه ورا از دو قاشق پودر ژلاتین و کمی شکر استفاده کنید. . 🍷🍮🍷🍮🍷🍮🍷🍮🍷🍮 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
خوراک_کدوسبز 🔸طرز تهیه: هویج(دوعدد)سیب زمینی(دو عدد)فلفل دلمه ای(یک عدد)کدو(دوتا سه عدد) همه این مواد را مکعبی خرد کنید دو عدد پیاز را خرد کرده وتفت داده تا سبک شود سپس دو تا سه حبه سیر هم ریز خرد کرده وبه پیاز اضافه کنید حالا هویج وسیب زمینی وکدو وفلفل هارا افزوده وده تا پانزده دقیقه تفت دهید یکی دو عدد گوجه را رنده یا ریز کرده به مواد اضافه کنید کمی جعفری ریز شده هم اضافه کنید نمک وفلفل افزوده یک استکان اب جوش اضافه کرده وبا حرارت کم بذارید تا خوراک جا بیفته . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک حلقه های لازانیا مواد لازم: 1 بسته لازانیا، پخته شده 700 گرم گوشت چرخ کرده طرز تهیه کرم ریکوتا: 1 و 1/2 فنجان پنیر ریکوتا 2 عدد تخم مرغ 1 بسته ریحان، ریز ریز شده طرز تهیه: فر را از قبل با دمای 390 درجه فارنهایت گرم کنید. برای تهیه کرم ریکوتا در یک کاسه ،پنیر ریکوتا، تخم مرغ و ریحان را مخلوط کنید. نیمی از بسته ی لازانیا را نصف کنید، کف قالب را با لازانیاهای درسته پر کنید تا از ظرف خارج شود ، سپس مایه ی گوشتی رو اضافه کنید سپس یک لایه از لازانیا را بریزید. در میان کیک لازانیامون کرم ریکوتا را اضافه کنید و به طور مساوی گسترش دهید و لایه دیگری از لازانیا را اضافه کنید و به دنبال آن سس گوشتی را بریزید. روی قالب را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید. بعد از پخت یک کاسه سس گوجه را در مرکز ظرف قرار دهید. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا قالبی روغن زیتون ۱ق غ گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم سیر ۲حبه نمک ۱ق چ فلفل ۱/۴ق چ گوجه بدون پوست خرد شده ۷۰۰گرم پاستای لوله ای ۴۵۰ گرم پنیر پارمژان ۱پ پنیر موزارلا ۱پ میتونید بجای گوجه از رب گوجه استفاده کنین ولی به میزان کمتر . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه کلم یا میشه گفت کلم شکم پر مواد لازم کلم گوشت چرخکرده 400گرم پیاز نصف پیمانه میشه رنده کنید و آبشو بگیرین به گوشت اضافه کنید هویج سیر به نطر من سیر سلیقه ایه. مثلا من دوست ندارم و بیشتر اوقات از پودر سیر استفاده میکنم نمک فلفل سیاه گوجه قبلش تفت بدین تا آبش کشیده بشه آب 40دقیقه پخت .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بیسکوییتی مواد لازم: بیسکوییت کاکائویی ۳ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ گرم یا یک بسته شکلات تیره ۱۰۰ گرم شیرکاکائو ۱ عدد کوچیک خامه قنادی و شکلات چیبسی برای تزیین موز ۱ عدد طرز تهیه: ابتدا بیسکوییت ها را پودر کرده سپس خامه صبحانه و شیرکاکائو و شکلات را روی مخلوط کرده و روی حرارت‌میگذاریم بعد اینکه آماده شد بیسکوییت و مواد و موز را طبق فیلم ریخته در قالب ۲۰ سانتی سپس به مدت دوتا سه ساعت در یخچال میگذاریم بعد اینکه آماده شد از قالب درآورده و روش رو با خامه قنادی و شکلات چیبسی تزیین میکنیم .. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: سیبزمینی نمک نیم کیلو گوشت چرخ کرده پیاز فلفل دلمه ای فلفل سیاه و فلفل قرمز رب گوجه یک قاشق طرز تهیه: سیبزمینی رو آبپز کرده و با کره و نمک و شیر خوب قاطی میکنیم روی کاغذ روغنی رو چرب کرده و پوره ی سیبزمینی رو میریزیم و پهن کرده و مایه گوشتی و پنیر قرار داده و به وسیله ی کاغذ روغنی رول میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه قرار میدهیم . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
به ازای هر نفر ۱۰۰گرم گوشت و ۵۰گرم خلال بادام گوشت گوساله یاگوسفندی ریز ۴۰۰گرم(من گوسفندی استفاده میکنم ) خلال بادام۲۰۰گرم لیمو عمانی ۴تا رب به اندازه کافی زرشک سیاه یا قرمز نصف فنجان ادویه ونمک و زعفران پیاز و سرخ میکنم ادویه میزنم گوشت هارو تفت میدم کمی تا سرخ بشه رب رو هم اضافه میکنیم خلال ها رو از قبل میشوریم به گوشت اضافه میکنیم بعد از اینکه کمی پختن لیموعمانی رو اضافه میکنیم .موقعه ای که خورشت اماده شد زرشک هارو تفت دادم رو اضافه میکنیم زرشک سیاه استان کرمانشاه کاشت و برداشت میشه .اگه زرشک سیاه نداشتید میتونید زرشک قرمز بریزید (کلک بزنیم زرشک مونده رو که سیاه میشه رو میریزیم 😉) . . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک توت فرنگی برای کیک: ۳ عدد تخم مرغ ۱ لیوان شکر نصف لیوان روغن ۱ فنجان شیر دو و نیم فنجان آرد شیرینی پزی ۲ ق چ بکینگ پودر ۱ بسته ژله توتفرنگی ۱ بسته خامه قنادی توتفرنگی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food