#مرغ_ترش 🥘 😋
▫️ران و سینه مرغ ۴ تکه
▫️سبزی مخصوص مرغ ۴ لیوان خورد شده
▫️گردو ۱۰ الی ۱۵ عدد
▫️رب انار ترش بسته به ذائقه
▫️فلفل سیاه و فلفل قرمز هر کدوم ۱ ق چ
▫️پیاز ۱ عدد
▫️روغن کنجد نصف لیوان
▫️زرد چوبه ۱ ق چ
🔸اول تکه های مرغ رو یه آب میجوشونیم و آبشو دور میریزیم بعد میچینیم داخل تابه نچسب و روغن رو هم میریزیم با شعله متوسط میزاریم تا کمی طلایی بشه بعد زردچوبه اضافه میکنیم با نمک و پشت و رو میکنیم ده دقیقه هم با زردچوبه تفت بخوره . حالا یه عدد پیاز روش خورد میکنیم و در تابه رو میبندیم تا پیازها هم طلایی بشه . در این فاصله سبزی رو جدا تفت میدیم کاملا تا آبش حسابی کشیده بشه
حالا مرغها رو بر میداریم توی روغنش پودر گردو رو میریزیم و تفت میدیم بعد رب انار میریزیم و سبزی سرخ شده رو اضافه میکنیم حالا مرغها رو روش میچینیم و از کنار تابه دو لیوان آب جوش اضافه میکنیم و درب تابه رو میبندیم و میزاریم تا با شعله خیلی کم جا بیفته
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#بادمجان_پلو_قزوینی 🍆 😋
🔸یک عدد پیاز بزرگ رو خرد و داخل روغن سرخش میکنیم،سپس دو عدد بادمجان رو به صورت حلقه ای بریده و سرخ میکنیم،گوشت چرخ کرده رو هم اضافه و سرخ میکنیم،دو عدد گوجه متوسط رو هم نگینی خرد و به مواد اضافه و سرخ میکنیم،یک ق سر خالی رب گوجه و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم،و خوب مواد رو هم میزنیم(من یک ق غ رب نارنج هم ریختم)شما میتونید دو ق غ آبغوره هم بریزید،مواد برنج آماده س
🔸میریم سراغ پلو
برنجمون رو آبکشی میکنیم،کاملا آبش رو که کشید،برنج داخل ظرف گود ریخته بهش زعفرون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم،سپس ته و دیواره قابلمه رو با روغن چرب کرده،و یک لایه برنج زعفرونی ریخته و خوب فشار میدیم و با دست صافش میکنیم،سپس موادمون رو میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم،و بقیه ی برنج زعفرونی رو اضافه میکنیم،و برنج رو روی شعله پخش کن،با شعله کم میذاریم بپزه
پ ن:میتونید برنجتون رو با شوید بپزید که من ترجیح دادم زعفرونی باشه
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کباب 🍢 😋
🔸گوشت چرخ کرده رو با پیاز نگینی ریز ریز خرد شده،جعفری ساطوری،نمک و فلفل،ادویه کاری،پودر پاپریکا ،پودر سیر،سماق خوب با هم ورز بدید و یک ساعت بزارید یخچال استراحت کنه.
بعد با دست به شکل لوله ای شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید
♦️ترکیب سالاد🔻
پیاز بنفش+جعفری+گوجه+نمک فلفل+آبلیمو +روغن زیتون🥗
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#چزنک_رغو (نان محلی با روغن حیوانی)غذای لرستان 🧇 😋
⭐️چزنک رغو از غذاهای محلی لرستان می باشد که از طرفداران زیادی برخوردار است و در بین عشایر و روستاها به نشانه احترام به مهمان ونشان دادن مهمان نوازی تهیه می شود.همانطوری که از اسم ان پیداست شامل چزنک (نان فطیر )و رغو (روغن البته حیوانی و محلی)است
🔸ابتدا خمیری آبکی و نرم بدون خمیر ترش تهیه می کنندو ان را روی تاوه یا ساج داغ می ریزند و با دست پهن می کنند (مثل نان ساجی) .بعد ازپشت و رو کردن نان خوشمزه و فطیری بنام چزنک آماده می شود که ان را بلافاصله قبل از سردشدن در ظرفی قرار می دهند و چند قاشق روغن محلی روی ان می ریزند و با خاکه قند (یا شیره)خوب مخلوط کرده و با دست می خورند.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورشت_باميه
پیاز رو با کمی روغن تفت میدم ,گوشت رو اضافه میکنم بهش
وقتی مقداری تفت خورد بعد ادویه ها رو اضافه میکنم(نمک,زردچوبه,پودر لیمو عمانی,فلفل قرمز،دارچین
به گوشت و تفت میدم وقتی تفت خورد پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنم بعد لپه و بعد هم اب جوش.
حرارت و زیاد میکنم وقتی جوش اومد حرارت رو کم میکنم و در قابلمه رو میبندم
1 ساعت اخر , دارچین , بامیه رو اضافه میکنم و اجازه میدم ابش خشک بشه .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#تهچین_لبو
به این صورت که لبو رو رنده کنید و ته قالب بریزید
بعد گوشت مرغ و برنج بریزید
برای تزئینش هم لبو رو به ورقه های نازک برش بدید و شکل گل درست کنید.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#چيپس_پرتقال🍊
خيلى راحت ميتونيد توى خونه چيپس ميوه درست كنيد
هم سالمه و هم كلى خاصيت داره..!
با يك چاقوى تيز پرتقال رو حلقه نازك كنيد روى سينى بچينيد و سينى رو جلو بخارى يا روى شوفاژ بزاريد
و هر روز زيرو روشون كنيد تا كاملا خشك بشن
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#میرزاقاسمى 🍆 😋
🔸پیاز وسیر را تفت داده،گوجه را بهمراه رب اضافه کرده بعدبادمجان کبابى و ساطورى شده را بهمراه ادویه اضافه کنید
در اخر تخم مرغ را جداگانه سرخ کرده و به مواد اضافه کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#لوبیا_پلو 🍛 😋
🔸برای پخت لوبیا پلو با گوشت تکه ای اول دو تا پیاز خرد شده رو تفت میدیم..بهش فلفل، زردچوبه، پاپریکا ، میزنیم..گوشت رو به تابه اضافه میکنیم و تفت میدیم سه لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت روی حرارت ملایم بپزه. بعد نیم ساعت آخر پخت نمک و لوبیا و دو قاشق غذاخوری رب رو که قبلش کمی تفت دادیم به گوشت اضافه میکنیم.بعد هم برنج رو می جوشونم و آبکش میکنیم و لابلای برنج مخلوط گوشت و لوبیا رو لایه لایه میریزیم و روی هر لایه هم زعفران دم کرده و دارچین می ریزیم و یک ساعت میذاریم تا دم بکشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کاستر 🍮 😋
▫️شیر2لیوان
▫️پودر کاستر2ق غ
▫️شکر2ق غ
▫️شیرخشک2ق غ
🔸کاستر یه دستر خوشمزه است که خیلی راحت درست میشه.
همه مواد ذکر شده رو میریزیم تو شیر سرد دقت کنید "شیر سرد "و بعد از اینکه هم زدیم و از حل شدن مواد مطمئن شدیم به مدت 10-15دقیقه در حدی که ببینید مواد یکمی غلظت گرفته و شیر به جوش امده خاموشش کنید.
دقت کنید مدام و مدام هم بزنید تا ته نگیره.
توی ظرف سرو کنید و بعد از سرد شدن بذارید یخچال تا خنک بشه.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_اسفنجی
آرد: 2 لیوان
شکر: نصف لیوان
شیر: 1 لیوان
تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع: نصف لیوان
بیکینگ پودر: 1 ق غ
وانیل: 1 ق مرباخوری
اول فر رو با دمای 180 درجه روشن کردم گرم بشه کف قالبها(سه تاقالب کوچیک ومتوسط وبزرگ) رو کاغذ روغنی انداختم و دیواره قالب رو فقط چرب کردم آرد و بیکینگ پودر و رو مخلوط و الک کردم توی ظرف شکر و وانیل و تخم مرغ ها رو ریختم و با دور تند همزن اونقدر زدم تا سفید رنگ بشه و غلیظ کمی شل تر از خامه بعد روغن و شیر سردیاماست رو اضافه کردم و دوباره با همزن زدم بعد هم مخلوط آرد رو اضافه کردم و با لیسک به آرومی هم زدم بعد ریختم توی قالبها و برای مدت 40 دقیقه تو فر 180 درجه گذاشتم. بعد از نیم ساعت شما چک کنید هر وقت خلال دندون فرو کردید و تمیز بیرون اومد یعنی پخته
بعد کیک ها رو گذاشتم روی توری تا کمی خنک بشه وبایه قالب گردوسطشون روقالب زدم تاعروسک بره داخلشون وروی هم قراردادم وباخامه قنادی وترافیل تزیین کردم واسه خامه صورتی ازچندقطره رنگ خوراکی استفاده کردم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#اگردک
شير ولرممم 1 ليوان شكر نصف ليوان روغن مايع نصف ليوان زردچوبه 1 ق م خمير مايه 1 ق م آرد بميزان لازم
ابتدا داخل ظرفي شيرولرم،شكر و خمير مايه را ريخته ميزاريم تا بعمل بياد بعد زردچوبه ،روغن مايع را هم ب مواد اضافه ميكنيم حالا آرد را ب تدريج اضافه كرده خوب ورز ميدهيممم تا جايي آرداضافه ميكنيم ك خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبد حالا روي خمير را سلفون كشيده جاي گرم قرار ميدهيم ميزاريم خمير ور بياد بعد از يك ساعت استراحت خمير اندازه گردو از خمير برداشته توي دست گرد كرده و ابكش را ك قسمت توري داره روي اون قسمت خمير را بكمك دست صاف ميكنيم بعد از ي قسمت خمير رو رول كرده داخل ماهيتابه روغن مايع ريخته و خميرارو ك همه رو ب اين شكل اماده كرديم داخل روغن سرخ كرده بعد روي صافي قرار داده تا روغن اضافيش گرفته بشه بعد با شكر تزيين كرده داخل ظرف سرو ميچينيم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_لا_پلو
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_کنجدی_انگشتی
آرد یک لیوان
کره آب شده ۱۰ ق س
پودر قند یا شکر ۳/۴پیمانه
وانیل مقداری
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر ۲ ق س
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
کنجد به مقدار لازم
کره و پودر قند رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود بعد وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و سپس شیر. ارد و پودر کاکائو را اضافه کرده تا یک خمیر نرمی بدست آید سپس به مدت یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد به اندازه گردو برداشته در کنجد میغلطانیم بعد با انگشت وسطشیرینی را سوراخ کرده در فر ۱۶۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه میپزیم.بعد از خنک شدن وسط گودی را با شکلات اب شده پر میکنیم.
این شیرینی خیلی زود خشک میشه و خیلی زود زیرش میسوزه پس حواستون باشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورشت_باميه
پیاز رو با کمی روغن تفت میدم ,گوشت رو اضافه میکنم بهش
وقتی مقداری تفت خورد بعد ادویه ها رو اضافه میکنم(نمک,زردچوبه,پودر لیمو عمانی,فلفل قرمز،دارچین
به گوشت و تفت میدم وقتی تفت خورد پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنم بعد لپه و بعد هم اب جوش.
حرارت و زیاد میکنم وقتی جوش اومد حرارت رو کم میکنم و در قابلمه رو میبندم
1 ساعت اخر , دارچین , بامیه رو اضافه میکنم و اجازه میدم ابش خشک بشه .
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#طبخ_ماهی_سفید_درسته
شکم ماهی سفید رو خالی کنید وحسابی نمک مالش کنید داخل شکم وروی پوستش رو با نمک ماساژ بدید .
توی سینی فر فویل بکشید ویک سیب زمینی بزرگ رو ورقه کنید وروی فویل بزارید باچند حبه سیر بهد ماهی رو روی سیب زمینیها بزارید وداخل فر داغ 200درجه به مدت 2ساعت بپزید فقط هر 15تا 20 دقیقه ای از مخلوط کره وزعفران ورب نارنج با برس روی ماهی بکشید تا رویه اش برشته وطلایی وخوشرنگ بشه ودر کنار سبزی پلو یا کته کره ای میل کنید .
منکه عاشق سبزی پلو با ماهی هستم در کنار ترشی های خونگی که خودم درست کردم 😋
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از
از دست کرونا خودتونو خلاص کنید 😉
به دستهای خودتون تکیه کنید 💪
وقتشه برای کسب درآمد دیگه خودتو وابسته به زمان و مکان نکنی 😎
همین حالا کسبوکار آنلاینت رو تو سایت «باسلام» راه اندازی کن 👇👇
https://bslm.me/tFWb1
#ژله_لیوانی
يك ايده راحت براى درست كردن ژله😉
هر رنگ ژله ای خواستین رو یک بسته ژله رو با یکو نیم لیوان آبجوش مخلوط کنید خوب حل شد بزارین داخل فریزر یک ساعت طول می کشه ببنده بعد بیرون بیارین
البته اگر کاملا سفت بود با چنگال خوب بزنید تا حالت خرده شیشه پیدا کنه
یک بسته ژله آلوئورا هم با دو لیوان آبجوش مخلوط کنید و بزارین در دمای محیط خنک بشه اما نباید ببنده
بعد به هر ترتیب دوست داشتین داخل لیوان بریزید هر رنگ رو ریختیم با پشت قاشق خوب فشار بدین من برای لایه آخر یک بسته ژله آلوئورا رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم بعد گذاشتم خوب سرد شد و بهش نصف لیوان بستنی اضافه کردم و وقتی داخل یخچال خوب بست با چنگال زدم
وقتی لیوان ها پر شد ...
از اون ژله آلوئورا که قبلا گذاشتیم سرد بشه و باید مایع باشه داخل لیوان ها بریزید
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_پرتقالی
مرغو با پیاز ونمک ویک حبه سیر وفلفل وزعفرون مرینت کردم ودو ساعت بهش استراحت دادم بعد تو فر گذاشتم حدود چهل وپنج دقیقه با دمای صدو هفتاد
تو تابه ای یک پیاز تفت دادم البته ه با کره خوشمزه تر میشه یک قاشق رب زدم نمک وفلفل ویک قاشق زعفرون اب شده اضافه کردم و یک لیوان اب پرتقال هم افزوده مرغ را از فر در اوردم وگذاشتم داخل سس وبا حرارت کم نیم ساعت گذاشتم با در بسته تا مرغ طعم بگیره در اخر یکی دو قاشق ابلیمو هم اضافه کرده ونمکشم اندازه کردم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food