eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🧇 😋 ▫️کنجد بو داده: یک لیوان ▫️شکر: نصف لیوان ▫️کره: 10 گرم 🔸ابتدا کنجد رو در ماهيتابه کمی تفت میدیم تا تغيير رنگ بده، (به اصطلاح بو داده بشه) و کنار میزاریم. سپس شکر رو داخل تابه ای جدا ریخته و روی حرارت ملایم قرارمیدیم تا شکر کاملا آب و روان بشه(حدود نیم ساعت طول میکشه)*در این فاصله به هیچ وجه شکر رو هم نزنید که سفت میشه. 🔸 بعد ازین مدت، شکر کاملا ذوب و قهوه ای رنگ و کاراملی شده .سپس کره رو اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر کنجد رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کارامل کامل به خورد کنجدها بره.سپس مواد رو روی یک تکه فویل گذاشته با قاشق کمی صاف کرده،وردنه رو کمی چرب کرده و مواد رو صاف میکنیم و تا هنوز گرمه با چاقو برش زده و بلافاصله خلال های پسته رو روش میزاریم و اجازه میدیم خنک و خشک بشه ♦️میتونید یک تا دو ق از شکر کم و عسل اضافه کنید ♦️میتونید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید ♦️میتونید با ق چایخوری از مواد برداشته و روی کاغذ روغنی یا فویل مقداری از مواد بزارید تا سوهان های گردی داشته باشید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥯 😋 آرد نخودچی یک لیوان آرد سفید یا آرد گندم دو لیوان پودر قند سه چهارم لیوان کره صد گرم روغن مایع سه چهارم لیوان پودر کاکائو دو ق غ پودر دارچین یک ق م نان میکادو ۶ ورق 🔸آرد الک شده و آرد نخودچی را با هم مخلوط کردم و بمدت ده دقیقه روی حرارت ملایم گذاشتم تا جایی که بوی خامی آردها گرفته بشه حالا کره و روغن مایع را اضافه کردم هم زدم حرارت را کم کردم و پودر کاکائو و پودر دارچین رو بهش اضافه کردم در نهایت پودر قند الک شده را اضافه کردم و خوب هم زدم تا یکدست بشه (مواد کمی سفت بود یکم روغن اضافه کردم نباید خیلی شل باشه و خیلی سفت باشه) حالا نون میکادو رو روی سطح کار گذاشتم و مواد (مواد سرد نشه) رو کمی به اندازیی که سطحش رو پر کنه قشنگ با پالت یا قاشق پهن کردم و سریع ورق بعدی نون رو روش گذاشتم همینطور تا ۶ تا بشه با دست روی هم فشار دادم تا خوب بچسبه تقریبا یکساعت گذاشتم داخل یخچال از یخچال که در اومد با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش زدم. میتونید روشو با شکلات تخته ای اب شده تزیین کنید. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🦪 😋 🔸من سه پیمانه برنج چند ساعت با آب ونمک خیس کردم نیم کیلو‌سبزی پلو شامل(تره جعفری گشنیز کمی شوید وشنبلیله وسیر)را شسته وخرد کردم(نه خیلی ریز نه خیلی درشت) اب که در قابلمه جوش اومد برنج را اضافه کردم وبعد از چند دقیقه که جوشید وخواستم ابکش کنم حرارت را خاموش کردم ونصف سبزی را افزوده وسپس با اب ولرم ابکش کردم ته قابلمه روغن ریخته ویک کفگیر برنج ریخته(اگر کاهو دوست دارید ته قابلمه چند برگ‌کاهو بذارید من نداشتم)بعد کم کم برنج را ریخته واز سبزی باقی مانده هم لابه لای برنج ریختم واگر فصل سیر تازه باشه یکی دوتا سیر درسته هم لای برنج میذارم وبعد هم برنج را دم میذارم سبزی من چون شنبلیله نداشت کمی شنبلیله خشک لای برنج ریختم ماهی هم چند ساعت تو‌نمک وابلیمو وفلفل وکمی زردچوبه استراحت دادم بعد هم با آردی که داخلش نمک وکمی فلفل زده بودم تو روغن سرخ کردم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
_خونگی 🍘 😋 🔸نصف یک سینه مرغ رو بدون استخوان چرخ کردم گذاشتم کنار حالا یک عدد پیاز متوسط رو رنده زدم آبشو گرفتم.اونم به مرغ چرخ شده اضافه کردم داخل غذاساز(یا مخلوط کن)ریختم.نمک.فلفل قرمز.چند حبه سیر.زردچوبه .نصف لیوان پنیر پیتزا رنده شده همه رو باهم مخلوط کردم و دو دقیقه هم زدم.(میتونید همه رو باهم یکبار دیگه چرخ کنید بدون استفاده از غذاساز)داخل سینی یه لایه پودرسوخاری ریختم.موادم رو کاملا پهن و صاف کردم دوباره روی مواد اردسوخاری پاشیدم سینی رو نیم ساعت داخل یخچال گذاشتم بعدم درش اوردم با قالب دلخواهم قالب زدم.میتونید گلوله کنید یا هر شکلی دلتون خواست .بعدم داخل ظرف کوچیکی روغن ریختم داغ که شد سه تا سه تا ناگت رو با حرارت کم سرخ کردم . ♦️میخواین کمترین روغن رو استفاده کنید؟پس اگر ۲تا ناگت درحال سرخ شدنه ناگت جدیدی داخل تابه نندازین بزارین قبلیا سرخ بشه.تابه خالی بشه بعد ناگتهای جدید بندازین تا سرخ بشن اینجوری اصلااا روغن به خودش نمیگیره ♦️برای اینکه طعمش فوق العاده بشه یک ق غ از پودرسوخاریتون داخل مواد ناگت بزنید بعد بریزید داخل غذاساز .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸سه رنگ ژله را به دلخواه درست كردم توي سه ظرف جدا ريختم و فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كردم وقتي كه خوب سفت شد خوردشون كردم و قالب را چرب كردم و ژله هاي خورد شده را ريختم داخل قالب يك بسته ژله آلوورا هم با يك ليوان آب جوش حل كرده بودم و يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه كردم و حسابي مخلوط كردم و روي اون ژله هاي خورد شده ريختم و گذاشتم توي يخچال تا خودشو گرفت .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍😍 تخم مرغ+شکر +اسانس ده دقیقه با دور تند همزن بزنید . دور همزن و بیارید پایین ، روغن و شیر رو بهش اضافه کنید گردو و کشمش رو هم اضافه کنید و هم بزنید . همزن خاموش بشه و ارد و بکینگ پودر با لیسک اضافه بشه به مواد . داخل قالب لوف ( ۲۳ ) کاغذ روغنی بندازید و چربش کنید و مواد رو بریزید داخل قالب دو سوم قالب بیشتر پر نشه فر رو از قبل روی درجه ۱۸۰ گرم کنید و کیک رو به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا زمانی که تستر تمیز بیاد بیرون ‌از داخل کیک ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی مواد لازم خیار؛ گوجه؛ سیر؛ هویج ؛ سرکه ؛ نمک؛ فلفل؛ روغن؛ آب جوش •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍😍 چهار لیوان شیر و چهار قاشق آرد برنج ایرانے و چهار قاشق شڪر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و مرتب هم زدم اواسط پخت دو قاشق گلاب هم ریختم و هم زدن رو ادامه دادم تا فرم بگیره بعد تو ظرف سرو یک لایه فرنے یه لایه موز اسلایسے و بیسڪوییت ساقه طلایے خورد شده و گردو ریختم و مجدد روش فرنے و گردو و پودر دارچین. هم داغ سرو میشه هم سرد. من سرد سرو میڪنم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. کلیپ تهیه حلقه پیاز😍😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥒 😋 ▫️خیار ریز خرد شده ۵عدد ▫️۲ حبه سیر له شده ▫️شوید خرد شده به دلخواه ▫️ماست چکیده ۲ لیوان ▫️کمی آب ▫️گردو برای تزئین ▫️برای قسمت قرمز پودر گل سرخ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
‍ ✅کیک زعفران و هل 😋 ابتدا ۳عدد تخم مرغ ترجیحا بزرگ یا ۴عددتخم مرغ ریز رو با کمی وانیل و یک قاشق چایخوری پودرهل زده تا کف کنه و بعد یک لیوان شکر دانه ریز رو بتدریج اضافه کنید و ۵تا۶ دقیقه زده تا کاملا غلیظ وکشدار وسفید رنگ بشه بعد نصف لیوان شیر ولرم یا نصف لیوان ماست رو اضافه میکنیم بعد ۳قاشق مرباخوری زعفران دمکرده داخل مواد قبلی ریخته و بعد نصف لیوان روغن مایع رو اضافه میکنیم و دوقاشق گلاب هم اضافه میکنیم دراخر ۲لیوان آرد رو با یک قاشق غذاخوری بکین پودر روسه بار الک کرده ودر سه مرحله به مواد اضافه کرده و داخل قالب رو‌چرب و اردپاشی کرده و مواد رو ریخته ‌داخل فر صدوهشتاد درجه از قبل گرمشده به مدت ۴۰تا۴۵دقیقه قرار میدهیم از قالب مستطیل سایز ۲۵در ۳۵ یا قالب گرد ۲۵ سانتی میتونید برااین کیک استفاده کنید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕 سلام سلام من اومدم با یه ادویه خوش عطر و بو که خیلی هم کاربرد داره برای تهیه پودر پاپریکا احتیاج داریم به فلفل دلمه ای قرمز خوشگرنگ مثل فلفلای من که وقتی تو مغازه چشمم بهشون خورد فکر کردم مصنوعین اینقدر که خوشگل بودن اینقدر دلبری کردن تا خریدمشون این ادویه برای مرغ ناگت مرغ انواع خورشت ها انواع سالاد ها سس ها ماکارونی انواع کو کو ها و کتلت استفاده میشه و خیلی خوشمزش میکنه تو فروشگاه ها میشه امادش رو هم پیدا کرد ولی چیزی که خوده ادم ادرست کنه یه چیز دیگست امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد فقط دوسه روز طول میکشه که خشک بشه و بعد از خشک شدن باید سریع اسیاب بشه چون تو محیط بمونه دوباره نرم میشه بعد از اینکه پودر شد هم یک روز بمونه تا کامل خشک بشه بعد تو هر شیشه ای که دارید میتونید نگه داری کنید اگه خوشتون اومد کانال منو به دوستاتون معرفی کنید مرسی عشقای من💕💕😘 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍞 😋 ▫️آرد سبوس دار دو پیمانه ▫️تخمی نان یک قاشق غذاخوری ▫️نمک یک چهارم قاشق چایخوری ▫️روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری ▫️آب ولرم سه چهارم پیمانه ▫️بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری 🔸آرد را الک کرده، سپس تمام مواد خشک را مخلوط می کنیم. وسط مواد را گود کرده، روغن را افزوده و آب را کم کم اضافه می کنیم. خمیر را صد مرتبه بر روی سطح کار کوبیده، سپس داخل ظرف گذاشته و روی آن پارچه ای نمدار قرار می دهیم. سی دقیقه استراحت داده. از خمیر چانه می گیریم. مجدد روی خمیر را با پارچه می پوشانیم. کمی آرد به وردنه زده و هر چانه را باز می کنیم. اصلاً برای پهن کردن خمیر از آرد استفاده نکنید که خمیر خشک می شود. نان ها را روی تابه داغ یا صفحه چدنی ( بدون نیاز به چرب کردن ) قرار داده. از یک سمت که حباب زد، حدوداً بعد از دو دقیقه پشت و رو می کنیم و سمت دیگر را یک دقیقه حرارت می دهیم. نان را بین پارچه می گذاریم که خشک نشود. نوش جان. _ تخمی نان ترکیبی از سیاه دانه، کنجد، سبزیجات معطر است .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍪 😋 ۱لیوان کره گیاهی اب شده ۱لیوان شکر قهوه ای ۱لیوان شکر ۲عدد تخم مرغ ۱ق چای خوری جوش شیرین ۱ق چای خوری بیکینگ پودر نصف لیوان شکلات چیپسی نصف لیوان اسمارتیز ۴لیوان ارد 🔸شکر،شکر قهوه ای، تخم مرغ و کره را در کاسه ای بریزید و هم بزنید . در مرحله ی بعد تمام مواد بجز شکلات چیپسی و اسمارتیز را اضافه کنید و هم بزنید و در اخر شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید و با اسکوپ از مواد بردارید و داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن شده با فاصله قرار دهید و رویش را کمی فشار دهید تا پهن شود. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت ۱۲دقیقه تا زمانی که کنارهای کوکی ها کمی رنگ بگیرد بپزید. از فر خارج کنید و اجازه دهید داخل سینی فر کاملا سرد شوند .داخل ظرف در بسته میتوانید زمان طولانی نگه داری کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍪 😋 ۱لیوان کره گیاهی اب شده ۱لیوان شکر قهوه ای ۱لیوان شکر ۲عدد تخم مرغ ۱ق چای خوری جوش شیرین ۱ق چای خوری بیکینگ پودر نصف لیوان شکلات چیپسی نصف لیوان اسمارتیز ۴لیوان ارد 🔸شکر،شکر قهوه ای، تخم مرغ و کره را در کاسه ای بریزید و هم بزنید . در مرحله ی بعد تمام مواد بجز شکلات چیپسی و اسمارتیز را اضافه کنید و هم بزنید و در اخر شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید و با اسکوپ از مواد بردارید و داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن شده با فاصله قرار دهید و رویش را کمی فشار دهید تا پهن شود. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت ۱۲دقیقه تا زمانی که کنارهای کوکی ها کمی رنگ بگیرد بپزید. از فر خارج کنید و اجازه دهید داخل سینی فر کاملا سرد شوند .داخل ظرف در بسته میتوانید زمان طولانی نگه داری کنید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌯 😋 ▫️سس قارچ ▫️سینه مرغ پخته ▫️فلفل دلمه ای ▫️چیپس ▫️پنیر پیتزا ▫️چاشنی جوجه کباب زعفرانی (آلس پایس ALlSPIcE) ▫️نان همبرگر 🔸سینه مرغ رو ریش ریش کردم وتوی تابه روی حرارت گذاشتمتا کمی تفت بخوره وادویه دلخواه ومن کمی از چاشنی جوجه کباب زدم هم به مرغها رنگ عالی وهم طعم ویژه داد وفلفل دلمه ای خردکردم وبه مواد اضافه کردم وکمی تفت دادم تا نرم شدن حالا نانها رو از وسط نصف کردم وداخل آن را کمی خالی کردم وداخل ظرف چیدم وکف نون کمی سس قرمز زدم بعد پنیر وکمی سس قارچ وچیپس خرد شده ومرغها ودوباره سس ودر آخر روی نانها رو با پنیر پر کردم وظرف رو داخل فر گرم قرار دادم تا پنیرها آب بشن مدت تقریبی 15دقیقه کمی جعفری هم اگه به مرغها اضافه بشه عالیه خلاصه که این یه ساندویچ کاملا سلیقه ای هست .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍘 😋 ▫️مرغ چرخ شده 300گرم ▫️سیب زمینی 1عدد ▫️پیاز 2عدد ▫️پودر نان باگت یا آرد سوخاری 3ق غ ▫️شیر 3ق غ ▫️نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم ▫️جعفری خرد شده دو ق غ ▫️پونه خشک 1ق چ 🔸سیب زمینی و پیاز را رنده ریز زده و آب اضافی آنرا میگیریم تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم ،حد اقل یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم که مزه ها به خورد هم بره ،من از دو ق غ پودر پنیر پارمسان هم داخل کتلت استفاده کرده که الزامی نیست،بعد از یک ساعت روغن را گرم کرده و با حرارت متوسط کتلت را سرخ میکنیم جایگزین پونه خشک از سبزی خشک دلخواه میشه استفاده کرد .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوقاالعاده خوشمزه اول مرغمون را با ادویه جات دلخواه مزه دار میکنیم و در روغن سرخ کرده بعد طبق فیلم سس سبزیجات را تهیه کرده و روش میریزیم به همین سادگی برای مزه دارکردن مرغ از آبلیموی تازه پودر تخم گشنیر نمک زردچوبه فلفل پودر لیمو عمانی و هر ادویه ای که دوست داریداستفاده کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔷 المانی 😍😍 كره 200 گرم. پودر شكر 200 گرم.پنیر ماسکارپونه 100گرم.تخم مرغ 1عدد. ارد 400گرم(ممکنه کمی بیشتر استفاده کنید مثلا دو تا سه قاشق غذاخوری)بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری. وانیل کمی . کره و پودر شکر با همزن مى زنيم تا كرم رنگ شه.تخم مرغ را اضافه هم مى زنيم پنیر خامه ای رو اضافه کنید و هم بزنید .آردو بكينگ پودراضافه مى كنيم و در حدى كه مواد مخلوط بشن ورز میديم.اگر خمير چسبناك بود دو تا سه قاشق ارد اضافه کنید و با وردنه باز كنيد و قالب بزنيد .وسط نيمى از شيرينى ها رو با پشت ماسوره يا هر دايره كوچيك ديگه قالب بزنيد .شيرينى ها رو داخل فر 180درجه سانتى گراد كه از قبل گرم شده حدودا15 دقیقه بپزید تا كمى طلايى رنگ بشن بعد پخت و خنک شدن مارمالاد بزنيد و تزیین کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
خوشمزه و شیک با پرتقال و پوست لیمو😋😍 موادلازم : آب پرتقال=نصف لیوان آبلیموی تازه=2 قاشق سوپخوری شکر=2/1 قاشق سوپخوری پوست لیموترش=کمی خامه=25 گرم طرز تهیه: تمام مواد را با هم در میکسر ریخته و با هم مخلوط می کنیم تا مایه پف کند؛آنرا در لیوان مناسبی می ریزیم و یک نیمه حلقه لیموترش یا پرتقال را با کارد چاک کوچکی می دهیم و به لبه لیوان می گذاریم. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از 
‍ و انتهای این🌼 قصه سرد وسفید...❄️ همیشه سبزخواهدبود..🍃 تا رسیدن سال نو🌼 تنهایک خورشیدسلام☀️ باقیست🌼🍃 سلام 😊✋ واپسین ساعت های ⏰ اسفند ماه تون بخیر و پرازشادی وبرکت...🌻🌿
🔷 مرغ رو ک مث همیشه اول گذاشتم چن دیقه جوشید کف میاد روش ک حتما اونو دور میریزم.مرغارو ریختم تو ابکش ی آب گرفتم روشون بعد چیدمشون تو تابه ای ک روغنش یکم گرم شده بود.روشون زردچوبه ادویه فلفل و کمی زنجبیل و یک پیاز خلال شده ریختم و تفت دادم.یک ق غ خوری رب هم اضافه کردم رنگ رب ک باز شد ۲لیوان آب ریختم و گذاشتم مرغ بپزه.نیم ساعت اخر ۴تا کدو سرخ شده ب همراه غوره اضافه کردم و چنتا گوجه هم خرد کردم چیدم روش نمکش هم تست کردم.درشو گذاشتم تا جا بیوفته. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food