eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 😋 ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️پیاز درشت ۱ عدد ▫️آرد ۲ قاشق غذاخوری ▫️سیب زمینی متوسط ۲ عدد ▫️رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری ▫️شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری ▫️نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی 🔸پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س ♦️اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این غذا تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت می شود . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍲 😋 🔸من برای درست کردن این حلیم از بلغور گندم استفاده کردم به اینصورت که یک کیلو بلغور رو تمیز شستم به مدت پنج ساعت خیس کردم ،بعد داخل قابلمه بزرگ ریختم سه برابر بلغور آب ویک قاشق روغن اضافه کردم روی شعله گذاشتم وقتی جوش آمد شعله رو کم کردم وهر چند دقیقه یک بار حلیم رو هم میزدم ،گوشت رو هم با کمی نمک وزرد چوبه و سه چهار تا دونه فلفل سیاه پختم و ریش ریش کردم آب گوشت رو هم صاف کردم و کنار گذاشتم، حالا بعد از سه ساعت حلیم حسابی لعاب انداخته گوشت ریش شده واب گوشت رو هم اضافه میکنم در این مرحله دیگه نباید از گاز فاصله بگیرین باید بالا سر حلیم بمونین وبه هم زدن ادامه بدین تا دو ساعت دیگه حلیم شما آماده هست وبا شکر و دارچین وکنجدوروغن محلی تزیین و نوش جان کنید ♦️اگر دوست دارین حلیم یک دست و بدونه پوسته گندم داشته باشین قبل از ریختن گوشت حلیم رو از ابکش رد کنید .پ ن:اگر آب قلم داشتین موقع ریختن گوشت حتما اضافه کنید که خیلی خوشمزه میشه ♦️برای هم زدن حلیم از قاشق چوبی استفاده کنید .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥝 😋 ▫️کیوی 8~ 10 عدد متوسط ▫️شکر نصف لیوان «ب میل خودتون» ▫️وانیل یک هشتم ق.م ▫️پودر ژله کیوی 1ونیم تادوبسته ▫️ سه ق غ خامه قنادی یابستنی وانیلی 1لیوان 🔸کیوی خرد شده و شکر وانیل را با نصف لیوان اب روی حرارت قرارمیدهیم تا 5-6 دقیقه بجوشه، سپس از روی حرارت برمیداریم میگذاریم سرد شود. پودر ژله کیوی را با دو لیوان آب جوش بن ماری میکنیم تا کامل حل شود . کیوی جوشیده را رو میکس می کنیم تا پوره شود. پودر ژله را به کیوی اضافه می کنیم. سپس بستنی یاخامه رقیق شده را اضافه نمایید و با مواد مخلوط کنید در اخر دسر را در قالب موردنظرریخته و در یخچال قرار دهید بمدت 5ساعت تا کاملا ببندد. قالب رو چرب نمایید .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😋 🔸حدود 10تا خرما رو پوست و هستشو جدا کرده کمی پودر دارچین و هل اضافه میکنیم سپس 5عدد بیسکوییت پتی بور رو پودر و اضافه میکنیم سپس گردو خرد شده اضافه و از مواد اندازه گیلاس برمیداریم و گرد میکنیم و توی کنجد و نارگیل میغلتانیم. . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍢 😋 🔸اول از همه ران و سینه مرغ رو ساطوری کردم ،میتونین چرخ کنین ،دوتا پیاز رنده شده و آب گرفته رو بهش اضافه کردم ،زردچوبه ،فلفل سیاه ،نمک و زعفران دمکرده رو اضافه و خوب مخلوط کردم ،چند دقیققه ورز داده و گذاشتم یخچال نیم ساعت استراحت کنه ،بعد به سیخ کشیدم ،موقع سیخ کشید دستتون رو با اب سرد مرطوب کنین ،بعد تو تابه سرخ کردم با حرارت کم . حالا دونه سماق رو با یک لیوان آب گذاشتم رو حرارت ،چندجوش بزنه ،بعدخاموش کرده و نیمساعت گداشتم بمونه ،بعد از صافی رد کردم . در نهایت کوبیده ها که سرخ شدن همه رو چیدم تو تابه و آب سماق و نصف ق رب انار اضافه کردم با حرارت متوسط گذاشتم آبش کشیده بشه و خوشرنگ بشن .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍫 😋 🔸۲ ل شیر و ۲ ق غ نشاسته ذرت و ۶ ق غ پودرکاکائو و ۶ ق غ سر پر شکر رو بریزید تو قابلمه روی گاز هم بزنید تا غلیظ بشه بعد از رو شعله برداشته بهش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنید ته ظرفتون پتی بور خرد شده ریخته و مابقی ظرفتون رو از مواد مهلبیه پر کنید و روش با کاکائو رنده شده تزیین کنید . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕ 🌹 😊 سلامی همراه باعطرهای بهشتی😊✋ 💖✨ باعطر مهربانی های بی توقع💖✨ باتولدهای دوباره در هرنفس وهرتپش💖✨ بابرخاستن وادامه دادن باتلاشی پُرانرژی تر✨ بازیبا اندیشی وباور خود 💖✨ امروزتون پر از سلامتی و دلخوشی 💕 .
🍢 😋 🔸براي جوجه كباب تابه اي ،دوقاشق روغن زیتون،آب چهارپنج تا ليمو ترش و آب يدونه پیاز بزرگ رو مخلوط کردم.دوتا سينه ى مرغ رو بصورت نوارهای باریک و بلند برش دادم و نمك زدم و در این مخلوط چند ساعتی استراحت دادم. مرغ ها رو آبکش كرده و با زعفران غلیظ کاملا مخلوط و بعد شروع به رول کردن نوارها كردم.نوارهای مرغمون رو دونه به دونه رول كرده و به سیخ میکشیم.داخل تابه دو سه قاشق كره ميريزم و جوجه ها رو داخلش ميچينم و زمان ميدم جوجه ها مغز پخت بشه و در پايان شعله رو كمي زياد ميكنم تا طرفينش برشته بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍲 😋 🔸یه پیاز متوسط و ریز خرد کنید و همراه یه فلفل دلمه ای متوسط خرد شده سرخ کنید حدود سیصد گرم گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و تفت بدید،زردچوبه ادویه پودر فلفل قرمز اضافه کنید و وقتی گوشت و مواد باهم سرخ شد حدود ۵ عدد قارچ درشت و خرد کنید و باشعله زیاد که آب نندازه تفت بدید یک ق غ رب گوجه بریزید و با کمی آب بذارید گوشتتون پخته شه.واسه درست کردن لازانیا نیاز به سس بشامل داریم که بین لایه ها بریزیم تا هم طعمش بهتر شه هم لایه ها از هم باز نشه .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸کدو رو تیکه میکنیم و پوستشو میگیریم . داخل ماهیتابه بزرگ میچینیم و با کمی کره هردو طرفش رو کمی سرخ میکنیم بعد نصف لیوان آب. چوب دارچین . پودر هل . زعفران و چهارتا قاشق شیره انگور و چهارتا شاخه نبات و نصف لیوان گردوی خرد شده هم میریزیم و با شعله ملایم میذاریم بپزه تا سس اش غلیظ و کاراملی بشه .میزان شیرینیش بستگی به کدوتون و ذایقه خودتون داره. هسته هاشم میریزیم تا همراه با خودشون بپزه و طعم بگیره.(اینبار چون از گردن کدو استفاده کردم هسته نداشت) میتونید زعفران رو حذف کنید. یا اینکه شیره انگور و نبات رو کم و زیاد کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍔 😋 🔸اول از همه به مقداری سینه مرغ چرخ شده نیاز داریم واسه هر برگر تقریبا صد و پنجاه تا دویست گرم بعلاوه یه پیاز خیلی کوچیک رنده شده و اب گرفته و اگه داشتین مقداری برگ پیازچه ریز خورد شده و نمک و فلفل و زعفرون و پاپریکا و کمی گلپر و خیلی کم سماق همه موادو مخلوط کنید 🔸تابه گریل رو داغ کنید و با کمی روغن چرب کنید دستتونو خیس کنید و موادو به شکل برگر یا استیک کف دستتون درست کنید و بزارید توی تابه داغ بعد حرارت رو کم کنید یک طرفش که پخت پشت و روش کنید و اجازه بدید اون سمتشم سرخ بشه بعد از پخت یه نارنج بچلونید روش خیلی خوشمزش میکنه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 سيب زميني پخته و مكعبي خرد شده٣ عدد تخم مرغ پخته و مكعبي خرد شده ٢ عدد خيارشور ريز خرد شده ١ پيمانه نخود فرنگي پخته شده ١ پيمانه شويد ريز خرد شده ١/٢ پيمانه خامه صبحانه ١ عدد (١٥٠ گرم) نمك فلفل به ميزان لازم آبليمو ١/٢ پيمانه 🔸سيب زميني هاي پخته و خرد شده رو بهمراه خيارشورهاي خرد شده و خامه خوب مخلوط كنين نمك و فلفل و آبليمو رو هم كه اضافه و مخلوط كردين نخود فرنگي پخته شده (كنسرو) و تخم مرغ آبپز و خرد شده رو به بقيه مواد سالاد اضافه و حسابي باهم مخلوطشون كنين نيم ساعتي بگذارين يخچال تا خنك بشه و بعدشم كه معلومه سرو و نوش جونتون كنيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
تزیین نان و سبزی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
تزیین کاپ کیک •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزیجات 1عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده 1 عدد هویج رنده شده 1 کدو سبز (رنده شده و آب آن کاملا با فشار گرفته شود) 1 قاشق ذرت پخته 2 عدد تخم مرغ نمک، فلفل سیاه 1 حبه سیر 1 دسته جعفری ریز خرد شده . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 🔸یدونه سینه مرغ چرخ کرده رو با یدونه پیاز چرخ کرده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر،زردچوبه و آرد سوخاری خوب ورز میدیم میذاریم نیم ساعت خوب مزه دار بشه. سپس به کوفته قلقلی های متوسط مایل به کوچیک شکل میدیم و توی مقدار کمی روغن سرخ میکنیم وقتی در حال سرخ شدن هستن روشون مقداری زعفران دم شده میریزیم. حالا توی یک قابلمه ۳ پیمانه برنج بعلاوه ۵ پیمانه آب ۵۰۰ گرم گشنیز خورد شده و شسته شده و نمک و روغن میریزیم و میذاریم به صورت کته بپزه وقتی آب کته کم موند که خشک بشه قلقلی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و درشو میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس زیر گاز رو کم کرده و دم کنی میذاریم تا دم بکشه .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍢 😋 🔸تکه های فیله مرغ رو به سیخ چوبی بزنید و برای مدت سه چهار ساعت داخل آب پرتقال، نمک، زعفران، پیاز خلالی بخوابونید، بعد سیخ هارو به همراه تمام مواد بذارید داخل تابه و بذارید آبش تبخیر بشه و در آخر کمی روغن بریزید و بذارید روی جوجه ها طلایی بشه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍤 😋 ▫️میگو : 900 گرم ▫️روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری ▫️ریحان تازه : 1 پیمانه ▫️سیر : 3 حبه بزرگ ▫️فلفل قرمز : 1/4 قاشق مرباخوری ▫️نمک : 1/2 قاشق مرباخوری ▫️پنیر پارمسان : 1/4 پیمانه ▫️گردو : 1/4 پیمانه ▫️لیمو : برای سرو 🔸در یک غذاساز 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1 پیمانه ریحان تازه، 3 حبه سیر، 1/4 قاشق مرباخوری فلفل قرمز، 1/2 قاشق مرباخوری نمک، 1/4 پیمانه پنیر پارمسان و 1/4 پیمانه گردو را ریخته. به اندازه 2 قاشق غذاخوری از سس را در ظرفی جدا نگهدارید و میگو ها را در سس بریزید و آرام هم بزنید تا به سس آغشته بشه. روی ظرف را بپوشانید و اگه دمای اتاق خیلی گرم نیست به مدت 30 دقیقه بگذارید تا میگوها در دمای اتاق بمانند تا مزه دار بشه اما اگه فصل تابستان و هوای گرم این غذا را درست میکنید بگذارید در یخچال بماند. حرارت گریل را روی متوسط تنظیم کنید و هر طرف میگو را حدود چند دقیقه بگذارید تا بپزد. حواس تان باشد که زیاد نپزد .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥟 😋 ▫️ارد ۴ پیمانه ▫️کره یا روغن جامد ۱پیمانه ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️زنجبیل ۵قاشق چایخوری ▫️تخم مرغ ۲عدد ▫️شیر ۱/۳ پیمانه ▫️پکینگ پودر ۱قاشق چایخوری 🔸کره وشکر را با همزن میزنیم تا سفید شود ،شیر ،تخم مرغ زده شده وزنجبیل را اضافه کنید ودر اخر ارد الک شده وپکینگ پودر را اضافه کنید تا خمیری صاف ولطیف به دست اید (ورز داده نشود وفقط مخلوط شود)در پلاستیک بگذارید ودر یخچال دو ساعت استراحت دهید .سپس بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنیدو با کاتر به شکل دلخواه در آورید.شیرینی ها را در سینی فر چیده ودر فری که از قبل در دمای ۱۶۰ گرم شده است برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود ولی تغییر رنگ ندهد ♦️دوستان اگردوست داشتید تندی شیرینی بیشتر باشه میتونید مقدار پودر زنجبیل را بیشتر کنید وحتما از پودر زنجبیل مرغوب استفاده کنید .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍛 😋 🔸حدود سیصد گرم گوشت چرخ کرده رو با پیازی که رنده کردم به همراه نمک و فلفل سیاه به مدت یک ساعت داخل یخچال گذاشتم کمی روغن تو ماهیتابه ریختم و گوشت رو به اندازه های یکسان گرد و سرخ کردم، ادویه خاصی نمیخاد، گوجه های گیلاسی رو تو روغن کمی تفت دادم. من همیشه برنج ایرانی استفاده میکنم به خاطر عطر و طعمش، وقتی برنج رو آبکش کردم شوید تازه رو کاملا ریز کردم و بهش اضافه کردم و یه ته دیگ و تمااام . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦