#لوکوم_ایرمیک
موادلازم
نصف لیوان ایرمیک(آرد سمولینا از لوازم قنادی فروش ها تهیه کنید)
2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
2.5 لیوان شیر
نصف لیوان شکر
1 پاکت کرم شانتی(75 گرم یا پودر خامه)
برای سرو:
بیسکوییت کاکائویی خرد شده
تمشک
پسته پرک شده
✍️طرز تهیه:
ابتدا شیر ، شکر ، پودرنشاسته ، ایرمیک را داخل قابلمه ریخته روی اجاق مدام هم زده بپزیدبعد از اینکه به قوام رسید و غلیظ شد از روی اجاق گاز بردارید و کنار بذارید کاملا خنک شود سپس داخل یخچال بذارید خنک که شد کرم شانتی را اضافه کنید و تا زمانیکه کاملا مخلوط شود هم بزنید با قاشق بستنی از مواد بردارید و داخل بیسکوییت خرد شده بغلتانید و با پسته و تمشک تزئین کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قارچ_سوخاری
از قارچ های متوسط برای سوخاری کردن استفاده کنید بعدازتمیز کردن وشستن ابتدا قارچها رادرمخلوط تخم مرغ که به همراه نمک وفلفل وزعفران مخلوط شده وهم بزنیدتا از لختگی دراید،بعد درمخلوط تخم مرغ بغلطانیدو بعد در ارد سفید و دوباره در مخلوط تخم مرغ و دراخر در پودر سوخاری (پانکو)بغلطانید ودرروغن داغ فراوان سرخ کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکو_اسفناج
🔸 اسفناج
🔸تخم مرغ
🔸سیب زمینی آبپز
🔸نمک، فلفل قرمز، زردچوبه پودر سیر، 🔸فلفل سیاه
🔸روغن
🔸زعفران دم شده
🔸پیاز
پیاز رو رنده میکنیم. سیب زمینی پخته کاملا سرد شده رو پوست گرفته رنده میکنیم، تخم مرغ را در یک ظرف با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده و اسفناج خرد شده، همه رو با هم مخلوط میکنیم هم میزنیم تا یکدست شود.روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ میکنیم. از مایع به اندازه ۱ قاشق غذاخوری برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم. اگه دوست داشتین داخل قالب هم مبتونید بریزید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قرابیه_پسته
مواد خمیر
۲۵۰ گرم کره
۴ ق غ پودر قند
۴ ق غ نشاسته ذرت
۱ عدد زرده تخم مرغ
نصف ق چ بکینگ پودر
آرد به میزان لازم
مواد رویه:
شکلات سفید (به روش بن ماری ذوب کنید) و پسته
✍طرزتهیه:
همه مواد خمیر به غیر از آرد را داخل ظرفی ریخته و با هم خوب مخلوط کنید سپس آرد را کنترل شده اضافه کنید و ورز دهید قوام خمیر باید مثل نرمه گوش شود.
تکه هایی کمی کوچکتر از گردو از خمیر جدا کنید و با دست گرد کنید.
داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و روی خمیرها را با پشت قاشق مرباخوری کمی فشار دهید.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تقریبا نیم ساعت بپزید و در آخر برای تزیین از شکلات سفید و پسته استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#چیز_کیک_توت_فرنگی 😍😍
دو بسته بیسکویت ساقه طلایی رو با۱۰۰گرم کره اب شده و نصف لیوان شیر گرم میکس کردم ودر قالب کمربندی ریخته و صاف کردم و در یخچال گذاشتم.برای لایه بعدی یک بسته پنیر خامه ای ماسکار پونه،نصف بسته خامه قنادی مارک بن سا رو با همزن خوب مخلوط کردم و موادمو به دو قسمت تقسیم کردم .به یک قسمت مواد پنیری و خامه نصف ژله توت فرنگی بن ماری شده و سه عدد توت فرنگی ریز شده اضافه کردم و روی لایه بیسکویت ریختم بعد از بسته شدن نصف ژله توت فرنگی بن ماری شده رو ریختم شد لایه قرمز رنگ بعد از اون بقیه مواد خامه و پنیرو با دوق غ پودر ژلاتین بن ماری شده مخلوط کردم و روی لایه ژله ریختم.در انتها روی چیز کیکو با توت فرنگی تزیین کردم و روی توتها ژلاتین بن ماری شده ریختم برای شفاف شدن و چسبندگی توتها..
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#رول_ژامبون_پنير
اینم دستورپخت رول ژامبون👇
من هميشه از نون تست نام آوران استفاده ميكنم براي اين كار بايد حتما تازه تازه باشه كه حالت خميريشو حفظ كنه .
بعدِ دور گيري با وردنه خوب بازش ميكنم به يه لايه نازك خميري تبديل ميشه.
بعد يه لايه ژامبون و يه ورق پنير ورقه اي گودا
بعد باهم رولشون ميكنم وبا خلال چوبي فيكس ميكنم.
بعد داخل آرد سفيد بعد تخم مرغ زده شده بعد پولك سوخاري ،من از پولك سوخاري پانكو استفاده كردم.
فروشگاها و مغازهاي كه شكلات وخوراكيهاي خارجي ميفروشن ميتونيد پيدا كنيد.
اگر ديديد كامل همه جاش پوشيده نشده دوباره بزنيد داخل تخم مرغ و بعد پولك سوخاري، يك ساعت تا دوساعت داخل يخچال بزاريد و بعد داخل روغن داغ داغ سرخ كنيد و نوش جااان كنيد😋
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ازمه_هویج😍😍
#پیش_غذا
ازمه هويج
مواد لازم
٢عددهويج متوسط
٥٠٠گرم ماست چكيده
طرز تهيه
هويج ها رو با رنده ريز رنده كنيد اب اضافي هويج ها رو بگيريد با ماست چكيده مخلوط كنيد.اگه دوست داشتيد مقداري هم پنير سفيد خرد كنيد بريزيد.فلفل سياه و نمك و پودر سير يا ٢حبه سير له شده اضافه كنيد.داخل ظرف سروتون بريزيد ١قاشق كره گياهي اب كنيد و روي ماست بريزيد.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شوید_پلو_با_تن_ماهی
#ته_دیگ_سیب_زمینی_کنجدی
برای ته دیگ سیب زمینی؛ سیب زمینی رو ورقه ای برش بزنید یک طرف سیب زمینی رو کمی سرخ و طرف دیگه که سرخ نشده کنجد بزنید و بچینید ته قابلمه (تو قابلمه چند قاشق روغن بریزید و گرم کنید)
برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید و بپزید و آبکش کنید یکی دو کفگیر برنج آبکش شده میریزیم رو سیب زمینی و شوید خشک ادامه میدیم تا برنج تموم بشه دم کنی بزارید و بزارید رو گاز با شعله متوسط، وقتی بخار کرد روغن روش بریزید
تن ماهی طبق دستور 20 دقیقه تو آب جوش بپزید تو این فاصله یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید دوست داشتید یکی دوحبه سیر رنده شده بزنید من سیر زدم.
بعد از 20 دقیقه پخت تن ماهی درشو باز وبه پیاز داغ سرخ شده اضافه میکنیم نمک و فلفل و زردچوبه زده و تفت بدید کمی رب هم بزنید خوشمزه میشه
میتونید جداگانه موقع سرو رو برنج بریزید.
روش دیگه مابین برنج وشوید بریزید تا با برنج دم بکشه.
مقداری سیب زمینی نگینی باهاش سرخ کنید.
بعضی از کدبانوها به برنج در حال جوش کمی زردچوبه میزنن من شخصا استفاده نمیکنم.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبحتون_زیبا ☕ 🌹 😊
سلامی همراه باعطرهای بهشتی😊✋ 💖✨
باعطر مهربانی های بی توقع💖✨
باتولدهای دوباره در هرنفس وهرتپش💖✨
بابرخاستن وادامه دادن باتلاشی پُرانرژی تر✨
بازیبا اندیشی وباور خود 💖✨
امروزتون پر از سلامتی و دلخوشی 💕
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آلبالو_پلو .
آلبالو ۲۵۰ گرم
گوشت ۲۵۰ گرم
برنج ۲ لیوان
شکر ۴ ق غ
پیاز ۱ عدد
آرد ۱ ق غ
زعفران ۲ ق غ
نمک فلفل زردچوبه
.
هسته آلبالوها رو جدا میکنیم و روی اون شکر می ریزیم و روی حرارت خیلی کم میذاریم ، به جوش که اومد از روی حرارت برمیداریم .
پیاز و آرد و نمک و فلفل و زردچوبه رو به گوشت اضافه میکنیم و گوشت رو قلقلی کرده و سرخ میکنیم
گوشت و آلبالو رو لایه لایه بین برنج میریزیم و ۱ ساعت روی حرارت ملایم قرار میدیم
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#بادمجون_برگر
براي هر نفر يه بادمجون ( همچين تپل ) درنظر بگيرين يا از بادمجون دلمه اي استفاده كنيد كه ديگه چه بهتر👌🏻 برش يك سانتي بزنيد و با قالب گرد برش بزنيد روشون نمك بپاشين يكساعتي بمونه بعد درآرد سفيد سپس تخم مرغ و نهايتا آرد سوخاري ( با ادويه هاي دلخواهتون مزه دارش كنيد ) بزنيد و در روغن غوطه ور داغ سرخ كنيد و روي دستمال آشپزخونه اضافي روغنشو بگيرين قارچهارو خرد و در كمي كره سرخ كنيد و به ترتيب روي نان سس ، برگ كاهو، بادمجون گوجه فرنگي و پنير ورقه و درنهايت دوباره سس نوش جان كنيد.
سس ها ميتونن طعم هاي بينظيري به غذا بدن تا جايي كه فرانسوي ها معتقدن " غذاي بدون سس مثل نامه ي بدون امضاء فاقد ارزشه " و البته كه سس كاملا سليقه ايه مثلا من براي سس اين برگر كمي گشنيز ( يه دسته ) ريز خرد كردم همراه چند ساقه پيازچه و دوحبه سير له شده و كمي آبليموي تازه و كمي روغن زيتون و يه فلفل سبز تند ريز شده سروش كردم كه از نتيجه بسيااااااار راضي بودم 👌🏻😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مافین_رنگی
مواد لازم
3عدد تخم مرغ
1لیوان شکر
1لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
2لیوان آرد
3قاشق غذاخوری پودر کاکائو
وانیل(5گرم یاکمی وانیل شکری)
بگینک پودر(2/5قاشق چایخوری)
طرز تهیه:
تخم مرغها و شکر را با همزن برقی 3تا4 دقیقه بزنید.
آب و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و به مواد مایع اضافه کنید و به صورت دورانی و آرام هم بزنید بدون اینکه پف کیک بخوابد.مایه کیک را در کپسولهای کیک(یا قالب مافین چرب شده ) که در سینی کیک چیده اید بریزید.
(تا2/3کپسولها) و در فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه بپزید .بعد از اینکه کیکها سرد شدند 80 گرم شکلات سفید را آب کنید و کیک ها را به شکلات آغشته کرده و بعد در شکلاتهای تزیینی و یا پودر پسته زده و تزیین کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#مربا_گردو
مواد لازم:
گردو ا کیلو
شکر 1/5 کیلو
گلاب نصف استکان
آبلیمو ١ قاشق
✍️طرز تهیه :
گردوها را در آب جوشانده و سپس پوست رویشان را میگیریم. گردوهای پخته شده را با آب و شکر مخلوط کرده و روی حرارت میجوشانیم. پس از اینکه آب مربا غلیظ شد و قوام آمد به آن آبلیمو و گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم. شربت این مربا باید خیلی غلیظ باشد.
مربای خوشمزه برای صبحانه ای لذیذ
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#همبرگ_خونگی
🔸یک کیلو گوشت
🔸250 گرم سویا
🔸یک چهارم یک نان بربری( که خیس داده بشه و موقع استفاده آبش کشیده بشه)
🔸پودر کاری یک ق غ اگر طعم ادویه بیشتری دوست دارید بیشتر بزنید
🔸نمک به میزارن لازم
🔸نیم کیلو پیاز( آبش کشیده باشه)
🔸تخم مرغ سه الی چهار عدد
همه ی مواد رو باهم مخلوط کرده و حسابی ورز داده و مثل تصویر قالب زده یا با دست گرد کرده
مقدار هر یک عدد همبرگر دلبخواهی هست تو تصویر همبرگر ها 80 گرمی هستند.
همه مواد گوشت، نون، سویا، پیاز باید چرخ شده باشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_پیچ
عالی با برنج و گوشت چرخ کرده
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ
بچه ها این مقدار واسه ۳ نفر کافیه:
سینه مرغ پخته ۱ عدد متوسط (با آب نمک زدچوبه و پیاز. مقدار آب کم باشه)
خیارشور نگینی ۴ عدد
گوجه نگینی ۲ عدد
نخود فرنگی مقداری
کاهو ۵ ورق
پیازچه ۲ عدد
جعفری ۵ قاشق ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه ب مقدار کافی
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری یا ۲ قاشق سس و دوقاشق ماست پر چرب
✏️✏️✏️
تمام مواد یک اندازه خرد بشن( نه ک یکی درشت باشه یکی ریز. طعم یکی بر دیگری قالب میشه) بعد از آماده کردن مواد ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#مرغ_ملس 🍗 😋
🔸یه تکه مرغ رو با مخلوط کره و روغن سرخ کردم،یه پیاز رونگینی ریز خرد کردم و تفت دادم،نمک و فلفل و زدچوبه اضافه کردم،یه قاشق رب گوجه فرنگی،دو قاشق رب انار ملس اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم،دو پیمانه ابجوش اضافه کردم،تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم و درب تابه رو گذاشتم با شعله ی کم تا بپزه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#نخود_فرنگی
برای منجمد کردن نخود فرنگی باید از نخود فرنگی جوان استفاده کرد که در این حالت غلاف نخود فرنگی مرغوب ، سبز تیره و دانه آن کاملاً گرد و رنگ سبز چمنی می باشد.
2- باقلا سبز
باقلا سبز یک سبزی استثنایی برای انجماد است به ویژه اگر رنگ دانه آن سبز باشد. باقلای مرغوب، سبز رنگ و محل دانه در داخل غلاف فاقد فضای خالی می باشد. پوست دانه باید سبز باشد نه سفید. اگر دانه باقلا سفت و رنگ آن زرد باشد، کیفیت باقلا پایین است.
ب: جوش دادن
برای حفظ رنگ سبز در سبزی ها و جلوگیری از تغییر رنگ سبز به قهوه ای ، باید سبزی ها را به مدت چند دقیقه در آب جوش و یا بخار آن قرار داد که در این قسمت قرار دادن در آب جوش مد نظر می باشد.
#نخود_فرنگی
پس از انتخاب نخود فرنگی با کیفیت بیان شده پوست آن را جدا کرده و دانه دانه می کنند. سپس در یک قابلمه مقداری آب را جوش آورده و به مدت 1 دقیقه نخود فرنگی دانه دانه شده را در آن قرار می دهند، مقدار آب باید با مقدار نخود فرنگی متناسب باشد تا جوش خوردن آب متوقف نشود
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_قابلمه_ای
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نون_برنجی
💎بدون فر و راحت
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#سالاد_ماکارونی 🍲 😋
🔸نصف بسته ماکارونی فرمی رو ریختم تو آب جوش همراه با نمک و روغن وقتی نرم شد آبکش کردم.ی کلم رو خرد کردم شستم و گذاشتم ابش کامل کشیده بشه.ی کالباس ۱۰عدد خیارشور نیم کیلو قارچ همرو خرد کردم ذرت و نخود فرنگی آبپز کردم و همه مواد باهم قاطی کردم.برای سسش سس مایونز سس فرانسه ب مقدارمساوی ۲ق سس خردل نمک فلفل آویشن همرو مخلوط کردم و ب سالاد اضافه کردم وگذاشتم چن ساعت تو یخچال موند تا کاملا مزه ها ب خوردهم بره.
من گاهی وقتا سیبزمینی نگینی آبپز و فلفل دلمه نگینی خرد شده هم اضافه میکنم ک عالی میشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کوکو_ماکارونی 🍘 😋
🔸دویست کردم ماکارونی شکلی رو پختم و آبکش کردم ریختم تو ظرف
یک کاسه ماست خوری کالباس نگینی خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای متوسط
یه کاسه ماست خوری پنیر پیتزا به همراه تخم مرغ و نمک و زردچوبه مخلوط کردم البته دیدم تخم مرغش کمه یکی دیگه زدم پس شد چهارتا تخم مرغ ،میتونید کمی هویج نگینی هم بریزید
ریختم تو تابه سرشو گذاشتم تا سرخ بشه بعد یه سینی کرد گذاشتم روش و با کمک اون پشت رو کردم کوکو رو
دوباره گذاشتم تا اون سمتش هم بپزه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_شیر
مناسب وعده افطار ماه رمضان
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دسر_سوهان 🍨 😋
🔸دو زرده تخم مرغ رو با یک لیوان شکر اسیاب شده مخلوط میکنیم، همین طور صد گرم کره و یک قاشق غذا خوری سر پر روغن حیوانی(کرمانشاهی) ، این مواد را ترکیب میکنیم ،
حالا سه لیوان اب سرد رو با یک لیوان ارد سفید، سه قاشق آرد جوانه گندم مخلوط و مدام با همزن دستی هم میزنیم تا اردها در آب گلوله نشن ، بعد که خوب مخلوط شدن روی شعله ملایم گاز قرار میدهیم، و نیم ساعتی هم میزنیم تا آردها و اب قوام پیدا کنند ، در این مرحله مخلوط تخم مرغی که از قبل درست کردیم و به قابلمه اضافه میکنیم و باز همزن رو ادامه میدیم دو سه قاشق زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری پودر هل و دو قاشق گلاب رو هم اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم تا ته نگیرد و به چداره قابلمه نچسبد بخاطر خاصیت چسبندگی ارد جوانه گندم ، به قدری هم میزنم که غلیظ شود و رد قاشق روی مواد بمونه و تمام ، در ظرف مورد نظر ریخته و میتونید با پسته تزیین کنید، بعد از خنک شدن سرو کنید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
خوردن کرفس شما را از دردهای معده، فشار خون بالا، بوی بد دهان، یبوست، ناراحتی های اعصاب، عفونت مجاری ادراری، آرتروز، روماتیسم نجات می دهد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#ترشی_آجیل
مواد لازم:
مغز گردو 300 گرم
مغز پسته 300 گرم
مغز فندوق 300 گرم
مغز بادام 300 گرم
برگه زرد آلو یک کیلو
تمرهندی یک بسته
شیره انگور یک لیوان
سرکه به مقدار لازم
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
گردو، بادام، فندوق و پستهی تازه رو پوستشو میکنیم بعد برگه زرد آلو را با سرکه یک شب جلوتر خیس میکنیم تا نرم بشود. بعد تمرهندی را با سرکه خیس میکنیم تا نرم شود بعد صاف میکنیم تا هسته هاش جدا بشه بعدهمه
مواد را باهم مخلوط میکنیم در اخریک لیوان شیره انگور و یک قاشق نمک اضافه میکنیم اگر سرکه اش کم بود سرکه اضافه میکنیم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#سالاد_نخود_با_گشنیز
مواد لازم:
نخود پخته 2 لیوان
گشنیز 3/4 لیوان
نعناع تازه 1/3 لیوان
آبلیموی تازه 3 قاشق
روغن زیتون 1 قاشق
نمک و فلفل
زیره سیاه کمی
پیاز خرد شده 2 قاشق
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
ابتدا نخود را بپزید و با سپس گشنیزهای خرد شده را با نعناع خرد شده و با نخود درون ظرفی بزرگ بریزید و سپس تمام مواد را به آن اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید به طوری که نخودها له نشوند و همه ی مواد با هم به خوبی ترکیب شوند و سپس نوش جان کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_به_شکل_قیفی_مغز_دار
خمیرش میتونه خمیر جادویی هم باشه که دستورش تو کانال هست
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
به نام خدایی که نزدیک است
خدایی که وجودش عشق است
و با ذکر نامش آرامش را در
خانه دل جا می دهیم
♥️ بسم الله الرحمن الرحیم ♥️
#روزتون_زیبا 🌺
#کتلت_سویا 🍘 😋
▫️گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
▫️سویا خشک ۱۰۰ گرم
▫️سیب زمینی ۱ عدد متوسط
▫️پیاز ۱ عدد بزرگ
▫️سبزی معطر خشک
▫️آرد گندم یا پودر سوخاری دو ق غ
▫️نمک و زردچوبه مقداری
🔸پیاز و سیب زمینی رو رنده ریز کرده و آبشو کاملا میگیریم،سویا رو به مدت نیم ساعت با آب گرم یا شیر خیس میکنیم،بعد آبکش کرده،کاملا آبش کشیده شد اونو با سیب زمینی و پیاز یه بار چرخ میکنیم بعد گوشت،سبزی های معطر،نمک،زردچوبه و آرد رو بهش اضافه میکنیم، خوب ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم و بعد تو روغن سرخ میکنیم.
برای چسبندگی بیشتر مواد میتونید یه دونه تخم مرغ هم اضافه کنید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦