✅ سالاد خیار با ماست ایسلندی😋
✍مواد لازم:
۱ پیمانه ماست ایسلندی
۴ عدد خیار قلمی
۱/۴ پیاز قرمز
۱ حبه سیر
آب لیموی تازه
۱/۴ پیمانه شوید تازه
۱/۴ پیمانه نعنا تازه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
برای ۲ نفر زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
موارد مصرف: پیش غذا و میان وعده
🥣طرز تهیه :
خیارها و پیازها را خرد کنید. سیر را نیز با رنده ریز، رنده کرده و به مخلوط خیار و پیاز اضافه کنید.
ماست ایسلندی را داخل یک کاسه جداگانه ریخته و شوید و نعناع را به ماست اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و آب لیمو را به مایه ماست اضافه کنید. خیار و پیاز را داخل ظرفی مناسب ریخته و سس را روی سالاد بریزید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲#کوفته_بادمجان_کبابی 🍆🍆
مواد لازم:
بادمجان متوسط کبابی شده 2 عدد
سیب زمینی متوسط آب پز شده 2 عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان
پیاز یک عدد
پیازچه دو عدد
سیر یک حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری دو تا سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پول بیبر(فلفل قرمز پرک شده)، نعناع
آرد دو قاشق غذاخوری
برای سرخ کردن:
روغن مایع
آرد سوخاری
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شربت_خیار_سکنجبین
شربت سنکجبین در واقع یه شربت سنتی، مخلوطی از سرکه و عسله، ولی الان که دیگه عسل طبیعی گرون و کمیابه، اکثرا با شکر و سرکه درست میکنن.
به این صورت که ۲ لیوان شکرو با ۲ لیوان آب بزارید بجوشه در حدی که دونه های شکر حل شه. بعد یه دسته نعنای پاک و شسته شده رو با ساقه هاش بندازید توش تا رنگ و طعم بده به شربت، بعد از ۲۰ دقیقه نعناهارو دربیارید و نصف لیوان سرکه بهش اضافه کنید دوباره اجازه بدید یه کم بجوشه تا قوام بیاد. بریزید تو شیشه و تو یخچال نگهداری کنید و هروقت خواستید میل کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_دوغ
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅نان شیرمال خونگی😋
✍موادلازم .
آرد 1 کیلوگرم
شیر ولرم 2 پ
تخم مرغ 2 عدد
شکر 5 ق غ
نمک 1 ق م
خمیر مایه 1 ق غ
کره 100 گرم ( دمای محیط )
عسل 1 ق م
کره 1 ق غ برای مالیدن رویش
🥣طرزتهیه :
در ظرف مورد شیر ، تخم مرغ ، شکر ، نمک ، عسل ، کره با دست مخلوط کنید تا شکرش آب شود ، وبعد آرد و خمیر مایه را اضاف کنید وخمیر را با دست مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکم چسبناک به دست اید ، روی خمیر را با پارچه ببندید 1 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود ، از خمیر به اندازه ی بزرگیه گردو برداشته کمی آرد بپاشید و کمی با وردنه بازکنید ، و هم از سمت راست و هم چپ خمیر را داخل تا بزنید و باز کمی با وردنه باز کنید و الان میتونید داخل آن را شکلات یا هم ساده میتونید بذارید دست خودتونه ، خمیر را به دلخاه میتونید شکل بدید و در سینی فر بگذارید و حالا باز هم 30 الی 40 دقیقه رویش پارچه بکشید و بگذارید تا استراحت کند و بعد نان هارا فر را که از قبل گرم کرده ایم با دمای 175 الی 185 بگذارید و تا زمانی که خوب پخته و طلایی شود بپزید از فر که بیرون در اوردید بلافاصله کره را رویش بمالید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ حلوا 3 آرد😋
✍مواد لازم:
آرد سفید 1پیمانه
آرد برنج 1پیمانه
آرد نخودچی 1/2پیمانه
شکر 2/5 پیمانه
آب 2 پیمانه
گلاب نصف پیمانه
روغن مایع 1.1/4پیمانه (نصف کره نصف روغن مایع ریختم)
هل و زعفران به مقدار لازم
🥣طرز تهیه :
شکر و آب و هل و زعفران و گلاب رو ی حرارت میذاریم تا شیره آماده شود، کنار گذاشته . روغن را در تابه ریخته یه کم که گرم شد آرد را تفت داده تا تغییر رنگ دهد و ب رنگ دلخواه برسد بعد به ترتیب آرد برنج و آرد نخودچی را می ریزیم و تفت می دهیم از روی حرارت برداشته شیره را کم کم اضافه می کنیم و خوب هم زده و دوباره روی حرارت گذاشته تا آماده شود و از قابلمه جدا شود حلوا آماده اس .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅حلوا شیرعسلی 😋
✍ مواد لازم :
نصف قوطی شیرعسلی
رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە
ارد یک لیوان
کره دە گرم
روغن مایع یک سوم لیوان
پودر هل و زعفران به میزان لازم
گردو خرد شده نصف پیمانه
🥣 طرز تهیه:
رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه
مراقب باشین نسوزه چون نازکه
ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهید(اگە خواستید رنگش تیرە تر باشە بیشتر تفت دهید)
گردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین و در نهایت
شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه
اگه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅خورش قیمه 😋
✍مواد لازم:
گوشت گوسفند:سیصد تا چهارصد گرم
لپه:صد گرم
پیاز:دو عدد
رب:سه ق غ
روغن ونمک وفلفل وزردچوبه:به مقدار لازم
ادویه خورشتی:دو قاشق مربا خوری زعفرون:به مقدار لازم
لیمو عمانی:چهار پنج عدد
سیب زمینی :چهار پنج عدد
🥣 طرز تهیه:
پیازهای خلالی شده را باروغن تفت داده وگوشت های تکه شده را اضافه کنید کمی تفت داده لپه را که نیم ساعتی خیس کردید نیز اضافه کنید وتفت بدید کمی نمک وفلفل وزرد چوبه هم افزوده رب هم اضافه کنید رنگ رب که باز شد چهار پنج لیوان اب اضافه کنید وبذارید اول با شعله ملایم وبعد کم خورش خوب جا افتاده وگوشت پخته شود یک ساعت اخر پخت لیمو عمانی ها را شسته با چنگال چند سوراخ روش ایجاد کرده وبا زعفرون دم شده به خورش اضافه کرده ودر اخر ادویه هم ریخته وبعد از جا افتادن شعله را خاموش کنید دوست داشتید کمی اب لیمو یا گرد لیموهم میتونید به خورشتتون اضافه کنید سیب زمینی ها هم خلالی کرده ودر روغن سرخ کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅کیک خیس با سس داغ 🎂
✍مواد لازم برای کیک:
3 عدد تخم مرغ بزرگ (اگه کوچیک بودن 4 تا)
1 پیمانه شکر
1 پیمانه شیر
نصف پیمانه روغن
50 گرم کاکائو
2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
یک پیمانه + 1 قاشق غذاخوری آرد
✍مواد لازم برای سس:
1.5 پیمانه شیر
1 پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن مایع
50 گرم کاکائو تلخ که بسته به ذائقه میتونین درجه ی تلخیشو کم و زیاد کنین)
🥣طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را خوب میزنیم. شیر رو اضافه می کنیم و همچنان میزنیم. مواد دیگه را چند بار الک میکنیم و به مخلوطمون اضافه میکنیم قالبمونو چرب میکنیم و موادو داخلش میریزیم اول توی فر از قبل گرم شده در دمای 200 درجه میزاریم بپزه تا یکم پف کنه بعدش دما رو میکنیم 150 درجه و میزاریم خوب بپزه. مواد سس را مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم. بعد از پخت کیک سسمون رو تا داغه روی اون میریزیم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅کیک فنجانی😋
✍مواد لازم برای ۵ عدد کیک :
تخم مرغ درشت ۱ عدد
شکر ۴ ق غ پر یا ۱/۳لیوان
وانیل ۱/۴ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ اندازه گیری
ارد ۴ ق غ سرپر یا حدود ۲/۳لیوان
پودر کاکائو ۲ ق غ سرصاف یا حدود ۱/۶لیوان
شیر ۵ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
🥣دستور تهیه :
تخم مرغ همدمای محیط، شکر و وانیل را با همزن درحد کرمی رنگ و حجیم شدن بزنید، سپس شیر همدمای محیط و روغن مایع را اضافه کنید کمی مخلوط کنید، درنهایت مخلوط الک شده ارد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را اضافه و بالیسک یا دور کند همزن یکدست کنید.
و به همان میزان ارد اضافه تر شود، داخل فنجانها را با روغن مایع خوب چرب کنید به دلخواه کمی کنجد بپاشید، حدود نصف فنجانها من کمتر هم میریزم که پس از پخت شکل قشنگتری بگیرن
از مایه کیک بریزید، درون قابلمه ای اب ریخته به اندازه ی نصف ارتفاع فنجانها، روی حرارت ملایم اجازه دهید اب به جوش اید سپس فنجانها را درون قابلمه چیده، درب آن را بگذارید همراه با دمکنی
با حرارت ملایم حدود بیست-بیست پنج دقیقه، پخت کیک را چک کنید.
از کیک چیزی به سیخ چوبی نمی چسبد و رویه کیک گرفته است،
پس از خنک شدن جدا کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ مثلث سمید پنیری
✍ مواد لازم:
یک لیوان ارد سمولینا
یک لیوان ارد سفید
یک قاشق غ پودر شکر
یک قاشق چ خوری خمیرمایه
یک قاشق چ خوری بکینگ پودر
یک سوم لیوان روغن مایع
نمک کمی
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
آب تقریبا نصف تا یک لیوان
✍شربت:
دو لیوان شکر
یک لیوان اب
زعفران و گلاب ( میتونید هم خمیر رو عمل بیارین هم با ارد مخلوط کنید .)
🥣 طرز تهیه:
تمام مواد خمیر را با هم مخلوط کرده سپس اب را به تدریج اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر لطیفی به دست بیاید دقت کنید اب را یک مرتبه اضافه نکنید ممکن است بیشتر یا کمتر اب نیاز داشته باشد حدود چهل و پنج دقیقه استراحت بدید سپس خمیر را باز کرده و در قالب پیراشکی مثلث بزارید وسط آن پنیر خامه ای بگذارید (من پنیر لبنه استفاده کردم ) و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید وقتی کمی از حرارت افتاد آن را در شربت ولرم رو به سرد بگذارید و بعد در صافی قرار دهید و سرو کنید .
برای تهیه شیره همه مواد رو حدود ده دقیقه با حرارت متوسط میجوشانیم تا کمی غلیظ شود .
میتونید از شیرعسلی یا عسل به جای شربت استفاده کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ حلوا هویج 😋
✍ مواد لازم:
آرد سفید قنادی یک و نیم لیوان
هویچ نیم کیلو
شکر دو لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
. گلاب نصف لیوان
زعفرون دم کرده غلیظ دو ق غذاخوری
🥣 طرز تهیه:
هویچ و میشوریم و پوست میگیریم و با مقداری آب میزاریم تا بپزه بعد اینکه پخت پوره میکنیم من با غذاساز پوره کردم ( لطفا رنده نکنید تو حلوا تیکه تیکه میشه ) ، آرد و تفت بدین تا خامیش گرفته بشه حدود یک ربع کافیه ( لازم نیست رنگش عوض بشه ) ، هویچ پوره شده و شکر و گلاب و میزاریم رو حرارت هم میزنیم در حدی که شکر حل شه کافیه ، خامی آرد که گرفته شد الک کنید بعد روغن و اضافه میکنیم و هم میزنیم به مدت پنج دقیقه بعد مخلوط هویچ و شکر و گلاب و به مخلوط آرد و روغن کم کم اضافه میکنیم در آخر زعفرون اضافه میکنیم هم میزنیم تا از ظرف جدا شه و یه جا جمع شه وقتشه دیگه حلوا رو گهواره کنید حالا حلوای ما آمادست
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کافه_گلاسه
موادلازم:
نسکافه = دو قاشق چایخوری سرپر
بستنی شکلاتی = سه پیمانه ی بستنی خوری
شکر = یک قاشق چایخوری
شیر تازه = یک لیوان
طرز تهیه:
یک لیوان شیرِ گرم آماده کنید، بهتر است شیر کاملا جوشانده شود، در آن نسکافه و شکر را حل کنید و لیوان را در یخچال بگذارید تا حسابی سـرد شود.
بعد از سرد شدن شیر سه قاشق ِپر بستنی را در یک لیوان بلند (یا لیوان پایه بلند) بریزید. حدود نصف لیوان بستنی و مابقی را با شیر قهوۀ خنک پر کنید. پیشنهاد میشود ابتدا کمی در لیوان بلند شیرقهوۀ تهیه شده بریزید. سپس بستنیها و در آخر لیوان را با شیر پر کنید. می توانید روی کافهگلاسه کمی نسکافه و خلال پسته بریزید و حتی روی آن خامه بریزید. نی و یک قاشق بلند را داخل لیوان بگذارید.
و در اخر میتوانید از سس شکلات استفاده کنید برای کنارهای لیوان
تزیین روش هم سلیقه ای است
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی
شیر سرد ۳ لیوان
شکر نصف لیوان
آرد سفید قنادی ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۳ ق غ
کره ۱ ق غ
وانیل نوک قاشق
اگه نشاسته ذرت ندارید میتونید از نشاسته گندم استفاده کنید.. نشاسته رو با کمی شیر مخلوط کردم نشاسته مخلوط شده با شیر و بقیه شیر و شکر و آرد رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه اواخر بهش کره و وانیل رو اضافه کردم این از مواد کرمی بعد از حرارت برداشتم نمیزاریم خنک بشه باید گرم و داغ به بیسکوییت ها بزنیم. تا موقع برش خوشگل شه... نوش جووون
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
#سلام_صبح_بخیر
ایام ضربت خوردن مولاى متقيان
علی علیه السلام تسلیت باد 🥀
امروز من برایت خدا را آرزو دارم🙏
خدا را که داشته باشید
انگار تمام جهان را دارید.
طاعات وعبادات شما قبول حق 🙏
التماس دعا🙏
کیک موزاییکی
مواد لازم:
2 بسته بیسکویت خرد شده
200 گرم خامه صبحانه
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
نصف لیوان شیر
نصف لیوان فندق
220 گرم شکلات تیره(میزان تلخ یا شیرین بودنش بستگی به خودتون داره،میتونید ترکیبی از شکلات تلخ و شیری بریزید که خوشمزه تر میشه)
پسته حداکثر نصف لیوان (اختیاری)
1 قاشق چایخوری رنده پوست نارنج (اختیاری)❤ طرز تهیه:
شیر، خامه و شکلات را در یک ماهیتابه کوچک بریزید، روی شعله ملایم اجاق گاز،پودر کاکائو و کره را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید تا سس یکدست شود. بعد از اینکه کمی خنک شد،بیسکوییتها و فندق و پسته را با آن مخلوط کرده و درون یک قالب مستطیلی(از قبل باید توی قااب سلفون بزارید که نچسبه به قالب) بگذارید یا اینکه روی سلفون بهش حالت بدید(مثل رولت سلفون بپیچید)
بعد بزارید درون یخچال یه شب تا صبح بمونه یا به مدت ۲ ساعت در فریزر
بعد به دلخواه برش زده و تزئین کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
.
#بامیه_ترک
مواد لازم:
ارد سفید: 2 و نیم لیوان
آب: 2 لیوان
شکر: 1 قاشق غذاخوری
کره: 1 قاشق غذاخوری
آرد سمولینا: 1 قاشق غذاخوری
نشاسته:1 قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ:3 یا 4 عدد(بسته به اندازه تخم مرغ)
روغن برای سرخ کردن:مقداری
شربت:
شکر: 3 و نیم لیوان
آب: 3 لیوان
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
اول شربت رو درست میکنیم.آب و شکر رو مخلوط میکنیم و بعد روی حرارت میذاریم تا بجوشه.وقتی جوشید چند دقیقه زمان میدیم تا کمی غلیظ بشه.
برای تهیه خمیر بامیه، آب،شکر و کره رو روی حرارت میذاریم.وقتی به جوش اومد آرد رو اضافه میکنیم و دو تا سه دقیقه با قاشق چوبی هم می زنیم.از رو حرارت برمیداریم و وقتی از حرارت اولیه افتاد تخم مرغ ها رو دونه دونه میشکنیم و به خمیر اضافه میکنیم و هم می زنیم.در نهایت آرد سمولینا و نشاسته رو اضافه میکنیم و بوی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه.خمیر رو توی قیف میریزیم و توی روغن و روی حرارت متوسط میندازیم و سرخ میکنیم.بعد بامیه ها رو داغ داغ داخل شربت سرد شده میندازیم و کمی صبر میکنیم تا جذب بشه.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#سوپ_نارنجی
#سوپ -برای ۴ نفر:
هویج: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد
آب یا آب مرغ (مرحله اول): ۴ لیوان
(بعد از پخت کامل هویج)
ادویه:
نمک: ۲ تا ۳ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
مریمگلی(یا نعنا خشک): نصف قاشق چایخوری
آبغوره: نصف فنجان
رشته ورمیشل: ۳ قاشق غذاخوری
آب (مرحله دوم): ۱ لیوان
جعفری تازه یا حتی خشک(خورد شده)
۱۵ دقیقه بعد از ریختن رشته ورمیشل، سوپ آماده هست.
.
برای نان تست:
نان باگت یا تست
جعفری خشک
روغن زیتون
پنیر پارمسان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸آموزش غذاهای ویژه ماه رمضان🍃
فرنی_قالبی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شیرینی_رژیمی 🍪 😋
▫️جو پرک:۱پیمانه
▫️شیره انگور یا خرما:۲ق.غ
▫️شکلات چیپسی:۱/۴پیمانه
▫️کره بادام زمینی:۱ق.غ
▫️کدو حلوایی:۱/۲پیمانه
🔸همه ی موادو با هم مخلوط کنید( با دست ورز بدین)به اندازی یه گردو کوچیک در بیارید و کمی صاف کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید،در فر ۱۸۰ در جه به مدت ۱۵ دقیقه تا بپزه.
♦️بزارید شیرینی ها کاملا خنک بشن بعد از کاغذ روغنی جدا کنید
کدو حلوایی پخته شده باشه.
شکلات چیپسی مقاوم حرارت باشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی 🍳
❣💛 باقالی پلو با ماهیچه💛❣
ماهیچه گوسفندی: ۱/۵ کیلو
پیاز: ۱۰ عدد بزرگ
سیر: ۱۰ حبه پوست کنده + ۳ بته پوست سالم
زردچوبه: ۱/۵ قاشقچاییخوری
فلفل سیاه: ۱/۵ قاشق غذاخوری
چوب دارچین: ۶ تکه
نمک: ۳ قاشق چایخوری
زعفران: هر چی کَرَمتونه
آب رو کم کم اضافه کنید.
بدون قطرهای روغن
مدت زمان پخت: ۳/۵ ساعت
نمک و زعفرون در نیم ساعت آخر اضافه شود.
باقالیپلو👇
باقالی (برای هر نفر نصف پیمانه) به آب نمک اضافه بشه، ۵ دقیقه بعد شوید تازه رو اضافه کنید، ۳ دقیقه بعد برنج شسته شده( برای هر نفر ۳/۴ پیمانه)
بعد از آبکش کردن و تهدیگ گذاشتن، برنج رو بریزید و روی اون شوید خشک و روغن بریزید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
15.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی 🍳
❣💛 میرزاقاسمی 💛❣
برای ۵ نفر👇
بادمجون: ۱ کیلو
گوجه: ۱ کیلو (نصف مکعبی، نصف پوره)
سیر: ۱ بته بزرگ( ۷-۸ حبه)
زردچوبه (خیلی مهم): ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ تا ۲ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
بشقاب مزه گیلانی که جونم میره واسش شامل: خیار، باقالی، گردو و اشپل (تخمهای درون شکم ماهی) هست.
نکته مهم در گرفتن پوست بادمجون این هست که اجازه بدید خوب خنک بشه، یه کاسه آب بذارید کنار دستتون، و با دست خیس پوستش رو بکنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کباب_انگشتی_کشمیری
▫️گوشت چرخ کرده300 گرم
▫️۱پیاز متوسط
▫️نان تست 3 تکه
▫️۱زرده تخم مرغ
▫️ نمک
▫️فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
🔸دور نون های تست رو جدا کنید و نونها رو در کمی آب یا شیر خیس کنید تا نرم بشن. پیاز رو هم رنده کنید. نیازی نیست آب پیاز گرفته بشه .گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید.
تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید.
در ظرف رو ببندید تا کمی پخته بشن بعد کبابها رو برگردونید تا سمت دیگه هم پخته و سرخ بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#نان_لواش_خانگی 😋
▫️آرد۳لیوان
▫️مخمر۱ق غ
▫️شکر۱ق غ
▫️روغن مایع ۲ق غ
▫️نمک ۱ق چ
▫️ماست ۱ق غ
▫️شیرولرم۱/۲لیوان
▫️آب ولرم۱/۳لیوان
🔸آب مخمرشکر روباهم مخلوط کنید ویه درپوش بزارید تا خمیر مایه عمل بیاد یعنی پف کنه بیاد بالا.
تویه ظرف گود آرد رو بریزید خمیر مایه عمل اومده ماست شیر نمک روغن
باهم مخلوط کنید با دست ورز بدید دوساعت بزارید داخل دمای محیط روش یه کیسه نایلون بکشید وبزارید استراحت کنه بعد ازاستراحت پف خمیر رو بگیرید ۵دقیقه ورز بدید چونه اندازه دلخواه بگیرید وباکمک وردنه نون ها رو بازکنید وداخل تابه بزارید بپزه وقتی پف کرد پخت برگردونید تا طرف دیگه هم بپزه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سوهان_کنجدی 🧇 😋
▫️کنجد بو داده: یک لیوان
▫️شکر: نصف لیوان
▫️کره: 10 گرم
🔸ابتدا کنجد رو در ماهيتابه کمی تفت میدیم تا تغيير رنگ بده، (به اصطلاح بو داده بشه) و کنار میزاریم.
سپس شکر رو داخل تابه ای جدا ریخته و روی حرارت ملایم قرارمیدیم تا شکر کاملا آب و روان بشه(حدود نیم ساعت طول میکشه)*در این فاصله به هیچ وجه شکر رو هم نزنید که سفت میشه.
بعد ازین مدت، شکر کاملا ذوب و قهوه ای رنگ و کاراملی شده .سپس کره رو اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر کنجد رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کارامل کامل به خورد کنجدها بره.سپس مواد رو روی یک تکه فویل گذاشته با قاشق کمی صاف کرده،وردنه رو کمی چرب کرده و مواد رو صاف میکنیم و تا هنوز گرمه با چاقو برش زده و بلافاصله خلال های پسته رو روش میزاریم و اجازه میدیم خنک و خشک بشه میتونید یک تا دو ق از شکر کم و عسل اضافه کنید میتونید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید میتونید با ق چایخوری از مواد برداشته و روی کاغذ روغنی یا فویل مقداری از مواد بزارید تا سوهان های گردی داشته باشید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛