eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍗 😋 ▫️مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ تکه ▫️شیر : یک لیوان ▫️آرد : سه چهارم قاشق غذاخوری ▫️ریحان : نصف قاشق غذاخوری ▫️پودر سیر : نصف قاشق غذاخوری ▫️روغن زیتون یا کره ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️سیر تازه: ۳ حبه ‌ 🔸۱.مرغ ها را با نمک ،فلفل سیاه ،سیر تازه و ریحان به مدت نیم ساعت مرینیت می کنیمش ۲.سپس در روغن کمی داغ مرغ ها را به طور کامل سرخ می کنیم ۳.در ظرفی شیر ،فلفل ،نمک ،پودر سیر ،ریحان خشک شده و آرد را هم میزنیم تا جایی که یک دست مخلوط شوند ۴.مرغ ها را روی کم ترین شعله ی گاز قرار می دهیم و مایع خود را به آن اضافه می کنیم ۵.صبر می کنیم تا مرغ ها جا بیفتند ۶‌.پس از اتمام لیمو را به صورت اسلایس شده روی مرغ ها قرار دهید ۷.می توان باز هم نمک ، فلفل سیاه و ریحان خشک شده روی مرغ ها بریزیم ♦️در مرحله ۵ می توان به دلخواه مارچوبه نیز اضافه کرد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🧇 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢✍ کامل با تمام نکات ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤السلام علیک یا امیرالمومنین 💚یاعلی ذاتت ثبوت 🖤قُل هُوَالله اَحد 💚نام تو نقش نگین 🖤امرِاَلله الصّمد 💚لَم یلِداز مادرگیتی 🖤وَلَم یُولَدچو تو 💚درجهان بعداز نبی 🖤مِثلت لهُ کُفواً احَد 🖤شهادت مولی(ع) علی تسلیت باد
كره هم محيط 125گرم (من 60گرم کره پاستوریزه و65گرم روغن اصیل استفاده کردم) اردسفيد : 150 گرم اردبرنج :50 گرم نشاسته ذرت :30 گرم پودرقند 60گرم (میتونید تا30گرم اضافه کنید این شیرینی کم شیرینه) زرده تخم مرغ : 1 عدد پودرزنجبيل : 1ق چ اردهاروباهم مخلوط والک كنين . كره وياروغن هم دمای محيط روباپودرقندياشكرخوب بزنين تا پفكی وسفيدبشه ،پودرزنجبيل وزرده تخم مرغ رواضافه كنين ومخلوط كنين ،سپس اردهارو كم كم به مخلوط كره وپودرقنداضافه كنين ومخلوط كنين ودراخريك دورباهمزن بزنين تا همه موادمخلوط بشن . خميرروبادست جمع كنين وداخل نايلون بذارين ويك ساعت داخل يخچال استراحت بدين . فر رو با دمای 180درجه روشن کنید تا به مدت یک ربع گرم بشه خميرروبين دونايلون یا دو تکه کاغذ روغنی بازكنين ،خميرپودريه وفقط بايدبين دونايلون یا کاغذ روغنی بازبشه ،به قطر ١ سانت باهركاتری كه دوست دارين ،كاتر بزنیدوداخل سينی با کمی فاصله قرار بدید سينی روداخل فربذارين به مدت ١٥ دقيقه .شيرينی بايدسفيدباشه،بعدازپخت سينی روازفرخارج كنين وتاخنك شدن كامل دست نزنين ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فينگرفود مخصوص👨🏻‍🍳🥚🍗 . فينگرفود مرغ با طعم بادوم درختي ،شما ميتونيد از نان تست هم استفاده كنيد مواد لازم ( ٥ نفر) مرغ پخته >> ٥٠٠ گرم خيار شور>> ١٥٠ گرم شويد خرد شده >> ٢ قاشق غ خ نمك >> نصف قاشق چ خ فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ سفيده تخم مرغ پخته >> ٤ عدد سس مايونز >> ٤ قاشق غ خ ليمو تازه>> ١ عدد بادوم درختي>> ٢ قاشق غ خ نان باگت >> ٥ عدد گوجه گيلاسي و زيتون به مقدار لازم . طرز تهيه 👨🏻‍🍳✍️ مرغ به همراه سير و پياز و نمك و فلفل بزاريد بپزه و ريش ريش كنيد تا سرد بشه، تمام مواد رو با هم مخلوط كنيد ،روش و سلفون بكشيد و بزاريد ١٠ دقيقه داخل يخچال،داخل نان باگت و كامل خالي كنيد مواد رو قسمت اولش بريزيد،و محكم بپيچيد ،حالا داخل سلفون بزاريد و دوباره محكم بپيچيد و ١ ساعت بزاريد داخل يخچال و بعد برش بزنيد،و روش رو تزيين كنيد،نوش جانتون❤️ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت👨‍🍳 مواد لازم : آب ۱ پیمانه شیر ۱ پیمانه خمیر مایه (مخمر) ۱ ق غ شکر ۱ ق غ نمک آرد ۵۰۰ گرم (۳ پیمانه) پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم (میتونین از مخلوط سویا با گوشت هم استفاده کنید) نمک فلفل ۷ عدد سیبزمینی کوچک پخته پاپریکا پنیر پیتزا ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای هر شیشه: نیم کیلو خیار 3-4 میخک سیر 1 قاشق چایخوری جوهر لیمو 1 قاشق چایخوری شکر 1 قاشق غذاخوری نمک 1 فنجان سرکه آب جوش ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نكته اول ❗️من براي اينكه ليموعماني خورشتم رو تلخ نكنه با چنگال چندتا سوراخ ميزنم و ميزارمشون بمدت نيم ساعت توي اب نكته ي دوم ❗️اضافه كردن رب گوجه خيلي خوشمزه ميكنه خورشت رو همينطور خوشرنگ نكته ي سوم ❗️ لطفا اين خورشت رو با شعله ي ملايم طبخ كنيد كه روغن بندازه و خوب جا بي افته و حدالامكان زياد همش نزنيد ...هم زدن زياد خورشت مانع از روغن انداختنش ميشه. نكته ي چهارم ❗️ سعي كنيد آب خورشت رو هم از همون اول اندازه بريزيد كه نخوايد همش بهش آب اضافه كنيد نكته ي پنجم ❗️در اواخر پخت درب قابلمه رو نيمه بزاريد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
گوشت چرخ کرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم‌. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم. چندتاشو هم ژامبون مرغ ( و سوسیس به دلخواه که من نریختم) رو تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی و ذرت اضافه کردم سس کچاپ ریختم با آویشن. و روی نون تست ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ‌به مدت ۴تا۵ دقیقه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم جهت ۳ نفر : سیب زمینی ۲ عدد متوسط برنج ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده نمک و فلفل ادویه کاری جعفری تازه پیاز سیب زمینی و برنج رو کامل می‌پزیم و توی غذا ساز میریزم تا با هم مخلوط و کمی له بشه ، مواد داخلش هم می‌تونه کمی سلیقه ای هم باشه ولی عموما از گوشت استفاده میشه ما به اون ادویه کاری جعفری خورد شده نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و با رب گوجه رنگش رو تغییر می‌دیم ، از مخلوط سیب زمیی و برنج بر میداریم و گوله گوله درست میکنیم مواد رو به شکلی که در ویدو دیدین وسطش قرار می‌دیم و می‌بندیم و این کبه ها رو توی روغن داغ میزاریم تا طلایی بشه. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مواد لازم: سبزی کوکو 2 لیوان سیب زمینی 2 عدد پیاز 1 عدد گوشت 3 قاشق گردو 3 قاشق زرشک 1 قاشق تخم مرغ 3 عدد طرز تهیه: سیب زمینی رو میپزیم و له میکنیم. پیاز و ریز خرد کرده و تفت میدهیم بعد گوشت چرخکرده را اضافه میکنیم بعد گردو و زرشک شسته شده به همراه کمی نمک را به گوشت مخلوط میکنیم. سبزی کوکویی خرد شده و سیب زمینی له شده و مواد گوشتی را مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و نمک و کمی زردچوبه خوب مخلوط میکنیم. و بعد سرخ میکنیم. اگر مواد سفت شد به ان یک تخم مرغ دیگر هم اضافه میکنیم و اگر مواد خیلی شل شد به آن کمی پودر نان اضافه میکنیم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیوانی 3 تخم مرغ 1 پیمانه پودر قند یا شکر 1 پیمانه شیر 1 پیمانه روغن 1 بسته وانیل 1 بسته پودر بیکینگ 2.5 فنجان آرد 2 قاشق غذاخوری کاکائو برای خامه: 200 گرم خامه 150 گرم شکلات 2 قاشق غذاخوری نوتلا تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید شیر ، روغن و وانیل را اضافه کنید .بکینگ پودر ، آرد و پودر کاکائو را اضافه کنیدو خوب هم بزنید. فنجان های مقوایی را با مخلوط کیک پر می کنیم تا جایی که تا 2 انگشت خالی باشد. در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بپزید. وقتی کیک خنک شد ، آن را از لیوان های مقوا جدا کنید. شکلات ها را ذوب کنید. نوتلا اضافه کنید به خوبی هم بزنید. خامه را اضافه کرده و مجدد هم بزنید. 10-15 دقیقه در یخچال استراحت دهید سپس روی کیک ها با قیف به دلخواه تزیین کنید. نوش جان😍 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
موادلازم روغن مایع: نصف پیمانه وانیل: نوک ق پودر کاکایو: دو ق غ ارد :یک پیمانه سرپر پودر قند: نصف پیمانه طرزتهیه: تو ظرفی روغن مایع+ پودر کاکائو و با قاشق مخلوط کنید بعد وانیل و ارد و پودر قند رو روش الک کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه بعد کف قالب کاغذ روغنی بزارید و فر رو روی ۱۶۰ روشن کنید یه مقدار از خمیر شیرینی رو توی دست حالت بدید مثل فیلم و وسطش رو با خلال چوبی فشرده کنید تا گود بشه بچینید توی سینی و به مدت بیست دقیقه بزارید توی فر ، تو فر به حالتی میشه که شیرین خودش رو میگیره و میشه تکونش داد.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد سفیده(زرده برای رومال) کره ۱۰۰ گرم خمیر مایه ۱ ق غ نمک ۱ ق غ شکر ۴ ق غ شیر ۱/۵لیوان آرد حدود ۸۰۰ گرم زنجبیل ۱ ق غ زرد چوبه ۱ ق چ کنجد برای روی نان . 🍲 طرز تهیه: ابتدا شیر ولرم و خمیر مایه و ۱ ق غ شکر را در ظرفی ریخته و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا حجمش زیاد شود.بعد کلیه مواد را درون ظرفی ریخته و هم بزنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا جایی که به دست نچسبد.وقتی آماده شد خوب ورز دهید و ۱۰۰ بار بر روی سطحی بکوبید مثل اپن یا سینی.حدود ۲ ساعت استراحت دهید.بعد هنگام پخت دوباره ورز دهید به شکل دلخواه در سینی فر پهن کنید و تا گرم شون فر دوباره استراحت دهید وقتی فر گرم شد با زرده تخم مرغ و کنجد رومال کنید و داخل فر با حرارت ملایم تا جایی که طلایی بشن بپزید.(داخل فر یک ظرف آب بزارید تا نان نرم شود) ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
‍ ✅پای آناناس😋 ✍مواد لازم: آرد:۲پ بکینگ پودر:۲ق چ سرخالی شیر یا آب کمپوت آناناس:۱/۳پ روغن مایع:۱پ شکر:۱پ پودر نارگیل:۳_۴ق س وانیل:کمی کمپوت آناناس : به میزان لازم تخم مرغ: ۴عدد 🍛طرز تهیه: تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و روبانی شود.روغن مایع را افزوده و با دورکند همزن مخلوط میکنیم.شیر را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.پودر نارگیل را با مواد خشک الک شده مخلوط کرده و با دورکند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم.نیمی از کپسول کاغذی پای را با مواد پر کرده و یک حلقه آناناس روش قرار میدهیم. پای را در فر۱۷۵درجه به مدت تقریبی۲۵_۳۰دقیقه میپزیم.روی کیک شربت بار زدم (از عسل هم میشه استفاده کرد). نصف دستور۶تا پای آناناس داد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥛 ▫️شیر 3 پیمانه ▫️نشاسته 100 گرم ▫️شکر 1 پیمانه ▫️آب 1 پیمانه ▫️گلاب نصف پیمانه ▫️کره 50 گرم ▫️مغز هل 🔴طرز تهیه🔻🍮 🔸اول آب و نشاسته رو خوب باهم مخلوط می کنیم و کنار میذاریم. حالا دو پیمانه از شیر و شکر رو روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر حل بشه. آب و نشاسته رو از یه صافی رد می کنیم و کم کم داخل شیر و شکر می ریزیم و با یه همزن دستی سریع هم می زنیم (چون شیر داغه و نشاسته زود خودشو می گیره) حالا مغز چند عدد هل رو داخل مسقطی می ریزیم، 🔸می تونیم از پودر هل هم استفاده کنیم ولی مغز هل بهتر میشه درسته که مسقطی فرم گرفته اما هنوز نشاسته نپخته، پس وقتشه که اون یک پیمانه شیر باقیمونده و گلاب رو اضافه کنیم و مدام هم بزنیم تا جایی که دوباره فرم بگیره و وقتی با چنگال روی مخلوط می کشیم جای پره هاش بمونه. 🔸ته یه ظرف مناسب مستطیلی شکل رو کمی چرب می کنیم و در صورت تمایل نارگیل می پاشیم و بعد مخلوط رو توش می ریزیم و صاف می کنیم. به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد به صورت لوزی برش می زنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🔸 اسفناج 🔸تخم مرغ 🔸سیب زمینی آبپز 🔸نمک، فلفل قرمز، زردچوبه پودر سیر، 🔸فلفل سیاه 🔸روغن 🔸زعفران دم شده 🔸پیاز 📝پیاز رو رنده میکنیم. سیب زمینی پخته کاملا سرد شده رو پوست گرفته رنده میکنیم، تخم مرغ را در یک ظرف با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده و اسفناج خرد شده، همه رو با هم مخلوط میکنیم هم میزنیم تا یکدست شود.روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ میکنیم. از مایع به اندازه ۱ قاشق غذاخوری برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم. اگه دوست داشتین داخل قالب هم مبتونید بریزید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آنتی هک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر صبح طلوع دوباره خوشبختی و امید دیگرے است بگشاے دلت را به مهربانی و عشق را در قلبت مهمان ڪن بے شک شڪوفه هاے خوشبختے در زندگیت گل خواهد ڪرد سلام صبحتون زیبا❤️
🥟 😋 ▫️۲۲۰ گرم آرد ▫️۱۰۰ گرم شکر ▫️۱۵۰ گرم کره ▫️۱ ق چ وانیل ▫️پوست قسمت نارنجی پرتقال ۱ ق چ ▫️نمک نوک ق چ 🔸ابتدا کره و شکر رو با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه خوب بزنید بعد آرد و نمک و وانیل و پوست پرتقال رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید در آخر ۱ ق غ شیر اضافه کنید تا خمیری نچسب حاصل بشه خمیر رو ۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدین بعد روی سطح کار خمیر رو پهن کنید و با وردنه باز کنید به قطر ۱/۵ سانت حالا به شکل مستطیل یا هر شکل دلخواه برش بزنید بعد با چنگال طرح بدین و داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخت کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍨 😋 ▫️آرد برنج 3 قاشق غذا خوری ▫️شکر 3 قاشق غذا خوری ▫️شیر 3 لیوان ▫️پودر نارگیل 6 قاشق غذاخوری ▫️نشاسه ذرت 2 قاشق غذا خوری سر خالی ▫️گلاب 1/2 لیوان ▫️اگه خواستید دو رنگ بشه 1 قاشق غذا خوری زعفران دم کشیده 🔸اول ارد شکر پودر نارگیل و نشاسه ذرت رو با هم مخلوط کنید شیر سرد رو کم کم بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه بزارید رو شعله متوسط و مدام هم بزنید اصلا ترکش نکنید که فوری گلوله میشه وقتی غلیظ شد گلاب اضافه کنید یک دقیقه دیگه هم بزنید و خاموش کنید داخل ظرف مورد نظر بریزید نصفشو با یک قاشق زعفران ترکیب کنید بزارید رو شعله و فقط در حد یکدست شدن هم بزنید وقتی فرنی سفید یکم رویه بست زعفرانی رو بریزید روش و با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید نیم ساعت زمان میبره تا اماده بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛