eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد سفیده(زرده برای رومال) کره ۱۰۰ گرم خمیر مایه ۱ ق غ نمک ۱ ق غ شکر ۴ ق غ شیر ۱/۵لیوان آرد حدود ۸۰۰ گرم زنجبیل ۱ ق غ زرد چوبه ۱ ق چ کنجد برای روی نان . 🍲 طرز تهیه: ابتدا شیر ولرم و خمیر مایه و ۱ ق غ شکر را در ظرفی ریخته و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا حجمش زیاد شود.بعد کلیه مواد را درون ظرفی ریخته و هم بزنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا جایی که به دست نچسبد.وقتی آماده شد خوب ورز دهید و ۱۰۰ بار بر روی سطحی بکوبید مثل اپن یا سینی.حدود ۲ ساعت استراحت دهید.بعد هنگام پخت دوباره ورز دهید به شکل دلخواه در سینی فر پهن کنید و تا گرم شون فر دوباره استراحت دهید وقتی فر گرم شد با زرده تخم مرغ و کنجد رومال کنید و داخل فر با حرارت ملایم تا جایی که طلایی بشن بپزید.(داخل فر یک ظرف آب بزارید تا نان نرم شود) ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
‍ ✅پای آناناس😋 ✍مواد لازم: آرد:۲پ بکینگ پودر:۲ق چ سرخالی شیر یا آب کمپوت آناناس:۱/۳پ روغن مایع:۱پ شکر:۱پ پودر نارگیل:۳_۴ق س وانیل:کمی کمپوت آناناس : به میزان لازم تخم مرغ: ۴عدد 🍛طرز تهیه: تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و روبانی شود.روغن مایع را افزوده و با دورکند همزن مخلوط میکنیم.شیر را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.پودر نارگیل را با مواد خشک الک شده مخلوط کرده و با دورکند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم.نیمی از کپسول کاغذی پای را با مواد پر کرده و یک حلقه آناناس روش قرار میدهیم. پای را در فر۱۷۵درجه به مدت تقریبی۲۵_۳۰دقیقه میپزیم.روی کیک شربت بار زدم (از عسل هم میشه استفاده کرد). نصف دستور۶تا پای آناناس داد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥛 ▫️شیر 3 پیمانه ▫️نشاسته 100 گرم ▫️شکر 1 پیمانه ▫️آب 1 پیمانه ▫️گلاب نصف پیمانه ▫️کره 50 گرم ▫️مغز هل 🔴طرز تهیه🔻🍮 🔸اول آب و نشاسته رو خوب باهم مخلوط می کنیم و کنار میذاریم. حالا دو پیمانه از شیر و شکر رو روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر حل بشه. آب و نشاسته رو از یه صافی رد می کنیم و کم کم داخل شیر و شکر می ریزیم و با یه همزن دستی سریع هم می زنیم (چون شیر داغه و نشاسته زود خودشو می گیره) حالا مغز چند عدد هل رو داخل مسقطی می ریزیم، 🔸می تونیم از پودر هل هم استفاده کنیم ولی مغز هل بهتر میشه درسته که مسقطی فرم گرفته اما هنوز نشاسته نپخته، پس وقتشه که اون یک پیمانه شیر باقیمونده و گلاب رو اضافه کنیم و مدام هم بزنیم تا جایی که دوباره فرم بگیره و وقتی با چنگال روی مخلوط می کشیم جای پره هاش بمونه. 🔸ته یه ظرف مناسب مستطیلی شکل رو کمی چرب می کنیم و در صورت تمایل نارگیل می پاشیم و بعد مخلوط رو توش می ریزیم و صاف می کنیم. به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد به صورت لوزی برش می زنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🔸 اسفناج 🔸تخم مرغ 🔸سیب زمینی آبپز 🔸نمک، فلفل قرمز، زردچوبه پودر سیر، 🔸فلفل سیاه 🔸روغن 🔸زعفران دم شده 🔸پیاز 📝پیاز رو رنده میکنیم. سیب زمینی پخته کاملا سرد شده رو پوست گرفته رنده میکنیم، تخم مرغ را در یک ظرف با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده و اسفناج خرد شده، همه رو با هم مخلوط میکنیم هم میزنیم تا یکدست شود.روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ میکنیم. از مایع به اندازه ۱ قاشق غذاخوری برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم. اگه دوست داشتین داخل قالب هم مبتونید بریزید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آنتی هک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر صبح طلوع دوباره خوشبختی و امید دیگرے است بگشاے دلت را به مهربانی و عشق را در قلبت مهمان ڪن بے شک شڪوفه هاے خوشبختے در زندگیت گل خواهد ڪرد سلام صبحتون زیبا❤️
🥟 😋 ▫️۲۲۰ گرم آرد ▫️۱۰۰ گرم شکر ▫️۱۵۰ گرم کره ▫️۱ ق چ وانیل ▫️پوست قسمت نارنجی پرتقال ۱ ق چ ▫️نمک نوک ق چ 🔸ابتدا کره و شکر رو با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه خوب بزنید بعد آرد و نمک و وانیل و پوست پرتقال رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید در آخر ۱ ق غ شیر اضافه کنید تا خمیری نچسب حاصل بشه خمیر رو ۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدین بعد روی سطح کار خمیر رو پهن کنید و با وردنه باز کنید به قطر ۱/۵ سانت حالا به شکل مستطیل یا هر شکل دلخواه برش بزنید بعد با چنگال طرح بدین و داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخت کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍨 😋 ▫️آرد برنج 3 قاشق غذا خوری ▫️شکر 3 قاشق غذا خوری ▫️شیر 3 لیوان ▫️پودر نارگیل 6 قاشق غذاخوری ▫️نشاسه ذرت 2 قاشق غذا خوری سر خالی ▫️گلاب 1/2 لیوان ▫️اگه خواستید دو رنگ بشه 1 قاشق غذا خوری زعفران دم کشیده 🔸اول ارد شکر پودر نارگیل و نشاسه ذرت رو با هم مخلوط کنید شیر سرد رو کم کم بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه بزارید رو شعله متوسط و مدام هم بزنید اصلا ترکش نکنید که فوری گلوله میشه وقتی غلیظ شد گلاب اضافه کنید یک دقیقه دیگه هم بزنید و خاموش کنید داخل ظرف مورد نظر بریزید نصفشو با یک قاشق زعفران ترکیب کنید بزارید رو شعله و فقط در حد یکدست شدن هم بزنید وقتی فرنی سفید یکم رویه بست زعفرانی رو بریزید روش و با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید نیم ساعت زمان میبره تا اماده بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍔 😋 🔸اول از همه به مقداری سینه مرغ چرخ شده نیاز داریم واسه هر برگر تقریبا صد و پنجاه تا دویست گرم بعلاوه یه پیاز خیلی کوچیک رنده شده و اب گرفته و اگه داشتین مقداری برگ پیازچه ریز خورد شده و نمک و فلفل و زعفرون و پاپریکا و کمی گلپر و خیلی کم سماق همه موادو مخلوط کنید . تابه گریل رو داغ کنید و با کمی روغن چرب کنید دستتونو خیس کنید و موادو به شکل برگر یا استیک کف دستتون درست کنید و بزارید توی تابه داغ بعد حرارت رو کم کنید یک طرفش که پخت پشت و روش کنید و اجازه بدید اون سمتشم سرخ بشه بعد از پخت یه نارنج بچلونید روش خیلی خوشمزش میکنه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🔸یه مقدار خامه شیرین شده فرم نگرفته داشتم میخواستم مصرف شه. به ترتیب پوره انبه،خامه،بیسکوئیت پودرشده وانبه خرد شده وخلال پسته. به جای خامه میشه کرم پنیری،پودینگ یا کرم وانیلی،بستنی وحتی کاسترداستفاده کرد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
(سیب زمینی) 🍛 😋 🔸دوپیازه یعنی به ازای هریک آلو(سیب زمینی)دوتا پیاز.درفرهنگ غذای هند این غذا باهمین اسم وجودداره وسیب زمینی کلا به اسم آلو شناخته میشه. چهارتا پیازوخلالی خرد وسرخ کردم وقتی پیازا طلایی شدزردچوبه (بعلاوه ادویه دلخواه)اضافه کردم عطرزردچوبه که بلندشد گوشه تابه روخالی کردم ورب وتف دادم وقتی رنگ بازکردوبوی خامیش برطرف شد،با پیازای سرخ شده مخلوط کردم . سیب زمینیای حبه ای وتو آب نمک جوشان وکمی زردچوبه ریختم تا نیمپز شه بعدآبکش کردم وروش آب سرد گرفتم وبعدبه پیازداغا اضافه کردم.نمک وفلفل اضافه شدودرتابه رو بستم تا سیب زمینیا نرم ترشن. بعضیا سیب زمینی وله یارنده میکنن بعضیا ممکنه ازگوجه به جای رب استفاده کنن وگاهی ممکنه کلا گوجه یا رب حذف شه.به نظرمن این خوراک یکم اسپایسی باشه لذیذتره ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥨 😋 ▫️سیب زمینی 500g ▫️پنیر پیتزا یک پیمانه ▫️نشاسه ذرت تا حدی که مواد به دست نچسبه (4تا 5قاشق غدا خوری) ▫️ادویه جات به مقدار لازم (نمک ،فلفل ،اویشن ،کمی پودر سیر ،پاپریکا) ▫️جعفری یا پیازچه خورد شده ۲ قاشق غدا خوری 🔸سیب زمینی هارو آب پز و میکوبیم (یا از صافی رد کنید) بعد پنیر پیتزا ،نشاسته ذرت ،ادویه جات و سبزی را به سیب زمینی اضافه کرده و خوب ورز میدیم بعد داخل کیسه فریزر میریزیم و با وردنه صاف میکنیم داخل یخچال میزاریم به مدت ۳۰دقیقه بعد برش های نواری میدیم و داخل روغن خیلی داغ سرخ میکنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ ‌‌‌‌‍‌ سلام ...👋🏻 بےا هر روز ڪه بیدار مے شویم، پنجره دل را بگشاییم و فریاد بزنیم : "ای عشق سلام، روزت بخیر" بیااجازه ندهیم عادت بیاید توے روزگارمان جا خوش ڪند و به ما بخندد... زندگی را تڪرار نڪنیم، زندگے را زندگے ڪنیم... بی بهانه هر صبح آغاز شویم... دوباره عاشق شویم... دوباره ببینیم... دوره ببوییم... دوباره لمس ڪنیم... زندگی را، بودنمان را، احساسمان را و خود خودمان را... روزتون شاد شاد، روزتون پر از انرژى و نشاط و اموراتتون همگى بر وفق مراد🙏🏻💖
🥯 😋 ▫️ﺁﺭﺩ 300 ﮔﺮﻡ ▫️ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 1 ﻋﺪﺩ ▫️ﮐﺮﻩ 150 ﮔﺮﻡ ▫️پودر قند 70 گرم ▫️ﻭﺍﻧﯿﻞ ﻭ ﻫﻞ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ▫️ﺷﺮﺑﺖ ﺑﺎﺭ ﻭ ﺷﯿﺮ ﺍﺯ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ 2 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ 🔸ﮐﺮﻩ ﺑﻪ ﺩﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺳﭙﺲ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ، ﻫﻞ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺷﯿﺮ ﻭ ﺷﺮﺑﺖ ﺑﺎﺭ ( ﺍﺯ ﻋﺴﻞ ﻫﻢ ﻣﯿﺘﻮﺍﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩ) ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺍﻟﮏ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﭼﻮﻥ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺧﺸﮏ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﯿﺴﻪ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ 1 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺧﻤﯿﺮ ﮐﻤﯽ ﭼﺴﺒﻨﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﻭﻟﯽ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ 1 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ 1 ﺳﺎﻋﺖﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﺩﺭ ﺩﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺎﺣﺎﻟﺖ ﺳﻔﺘﯽ ﺁﻥ ﮐﻤﺘﺮ ﺷﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﺑﯿﻦ ﺩﻭ ﮐﯿﺴﻪ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺑﺎ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺮ 1ﻋﺪﺩ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺑﺎﯾﺪ 1 ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺰﺭﮒ ﻭ 1 ﻗﺎﻟﺐ ﮐﻮﭼﮏ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻣﺜﻼ ﺍﮔﺮ قلب ﺍﺳﺖ ﯾﮏ ﻗﺎﻟﺐ ﻗﻠﺐ ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﯾﮏ ﻗﺎﻟﺐ ﻗﻠﺐ ﮐﻮﭼﮏﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﻫﺎﯼ ﻗﺎﻟﺐ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓربادرجه175 ﻃﺒﻘﻪ وسط 15 ﺗﺎ 20 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﺩﻣﺎﯼ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﺳﭙﺲ ﺭﻭﯼ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽﮐﻪ ﺣﻔﺮﻩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻣﺎﺭﻣﺎﻻﺩ ﺯﺩﻩ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺣﻔﺮﻩ ﺩﺍﺭ ﺭﺍ ﺭﻭش ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﻭﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﮐﻨﯿﺪ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍪 😋 ▫️۲۵۰ گرم کره ▫️۱۰۰ گرم پودر قند ▫️نمک ۱/۴ ق چ ▫️۶۰ گرم سفیده تخم مرغ ▫️آرد ۲۹۰ گرم ▫️۵۰ گرم پودر کاکائو تلخ ▫️۱/۲ ق چ وانیل 🔸ابتدا کره رو داخل کاسه همزن برقی ریخته هم بزنید حدود ۲ دقیقه بعد بعد نمک پودر قند رو‌اضافه و با هم بزنید حالا سفیده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و حسابی حدود ۶ دقیقه همزده بعد آرد و‌پودر کاکائو رو روی مواد الک کنید البته از ۲۹۰ گرم آرد ۱/۳ رو نگه دارین اگه احتیاج بود اضافه کنید چون خمیر باید از قیف رد بشه حالا دوباره هم بزنید تا مواد یکدست بشه بعد داخل قیف با ماسوره 2d ریخته و داخل سینی به شکل گل رز قیف بزنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه پخت کنید خیلی داخل فر نمونه چک کنید اگه پخته بود خارج کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍆 😋 🔸ابتدا شش عدد بادمجون پوست گرفته و ورقه ای شده رو سرخ می‌کنیم سپس دوتا پیاز متوسط رو نگینی خرد کرده وسرخ میکنیم یکم ک پیازهامون کاراملی شدن دوحبه سیر رنده شده هم بهش اضافه میکنیم تا همزمان با پیازها سرخ بشن بعد ازاینکه پیاز وسیر سرخ شد حرارت رو ملایم میکنیم و نعنای خشک وزردچوبه رو ‌بهش اضافه می‌کنیم در حد چند ثانیه تفت میدهیم بعد بادمجون‌هامون‌رو اضافه میکنیم و‌ به اندازه ای آب‌جوش می‌ریزیم که روی سطح بادمجون‌ها رو بگیره و اجازه میدیم تا با حرارت ملایم بپزه وقتی تقریبا آبش تبخیر شد حدود ۴-۵قاشق غذاخوری کشک غلیظ و کمی زعفران دم کرده وفلفل سیاه اضافه میکنیم ‌با گوشت‌کوب مواد رو له می‌کنیم. درصورت نیاز نمک وپودر سیر اضافه میکنیم مقداری هم گردوی خرد شده میتونید دراین مرحله به بادمجونها اضافه کنید بعد حدود ده دقیقه زمان میدیم تا با حرارت ملایم بپزه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍆 😋 ▫️بادمجان دلمه ایی ۲عدد ▫️گوشت چرخ شده ۲۵۰گرم ▫️ماست ۱لیوان ▫️سیر ۲حبه ▫️پیاز ۱عدد ▫️آرد ۱ ق غ ▫️جعفری یک مشت ▫️کره ۵۰گرم ▫️نمک وفلفل وپاپریکا 🔸گوشت چرخ کرده وپیاز رنده شده ومقداری جعفری ونمک وفلفل وآرد رو باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدیم وبعد به شکل قلقلی درمیاریم ویادر روغن سرخ میکنیم ویا در فر میپزیم. حالا با چاقو چندتا سوراخ در بادمجان ایجاد کرده وبادمجان رو کبابی میکنیم. پوست بادمجان رو گرفته وخوب له میکنیم وسیر رنده شده وماست رک اضافه وخوب هم میزنیم مخلوط بادمجان رو در ظرفی ریخته وقلقلی ها رو روی بادمجان قرارمیدیم وکره رو ذوب میکنیم وپاپریکا رو بهش اضافه میکنیم وکره آب شده رو روی قلقلی هاو بادمجان میریزیم وبا جعفری وپاریکا تزیین میکنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️سینه ی مرغ خرد یا چرخ شده ۷۰۰ گرم ▫️سیر دو حبه (می تونید از پودر سیر هم استفاده کنید ) ▫️تخم مرغ دو عدد ▫️خامه ۱۵۰ گرم ▫️آرد ۱۵۰ گرم ▫️شوید یا جعفری خرد شده ۱۵۰ گرم ▫️ذرت پخته ۲۰۰ گرم ▫️نمک و فلفل 🔸مواد رو کامل با هم مخلوط کرده و سرخ کنید اگر دوست داشتید می تونید سبزیجات دلخواه مثل هویج ، فلفل دلمه ای و یا سبزیحات معطر مثل آویشن یا ریحون رو هم به مواد اولیه اضافه کنید ♦️سینه ی مرغ ها رو حتما خیلی ریز خرد کنید در نتیجه خیالتون راحت حتما میپزه اما اگر خیلی نگران هستید می تونید مرغ رو چرخ کنید و به مواد اضافه کنید ♦️آرد ها رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم برنید تا گلوله نشن ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥛 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍛 😋 🔸برای درست کردن خورش، اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه. طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یه تیکه فلفله دلمه و یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍛 😋 🔸من سه پيمانه برنج و خيس كردم و رفتم سراغ درست كردن كلم و مخلفات، يك كلم و پوست كندم و نگينى كردم با نمك و زردچوبه و فلفل سرخ كردم ٤٠٠ گرم سبزى شامل ترخون و شويد و ريحان و ريز خرد كردم و همراه يك استكان آبغوره به كلم ها اضافه كردم يك دقيقه رو حرارت موند و بعد خاموش كردم، ٢٠٠ گرم گوشت چرخكرده، يك و نيم قاشق آرد نخودچى، يك پياز متوسط رنده شده و آب گرفته شده، نمك و فلفل و زردچوبه رو ورز دادم و باهاشون كوفته ريزه درست كردم، مثل اينكه كوفته ريزه ها هرچقدر ريز تر بهتر، اونا رو هم سرخ كردم، بعد برنج و آبكش كردم تو قابلمه يه لايه برنج، يه لايه سبزى و كلم و يه لايه گوشت گذاشتم. همينجورى تا مواد تموم شد و دم گذاشتم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍛 😋 🔸گوشت ریز شده (در حد قیمه ایی)رو با پیازخورد شده تفت میدیم بعد ادویه ها که شامل زردچوبه وفلفل سیاه وکمی پودر هل ودارچین اضافه میکنیم بعد آب میریزیم ومیذاریم گوشت بپزه و بعدش برنج رو آماده میکنیم که من کته درست کردم بعدش نوبت خلال هاس (خلال پسته و بادوم وخلال پوست پرتقال)و با کمی کره تفت میدیم وبهش زعفرون وی قطره گلاب اضافه میکنیم بعد که گوشت کامل پخت بهش ی قاشق رب گوجه اضافه میکنیم بعد برنج و میکشیم وگوشت وخلال هاو زرشک رو طبق سلیقتون روی برنج میریزین ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛