eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍡 😋 ▫️ارده ۱/۲ پ ▫️خرما پاک کرده ۲+۱/۲ پ ▫️وانیل ۱/۲ ق چ ▫️پودر کاکائو ۴ ق غ ▫️کنجد ۱/۴ پ برای تزئین 🔸همه مواد در میکسر مخلوط بشن، گلوله کنید در کنجد بغلتونید. در یخچال بگذارید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️🌸 🌺به آخرین سه شنبه بهار ۹۹ 🍃خوش آمدید 🌺امروز تون زیبا و بینظیر 🍃لحظاتتون سرشاراز آرامش 🌺دلتون از محبت لبریز 🍃تنتون از سلامتی سرشار 🌺زندگیتون از برکت جاری 🍃وخدا پشت پناهتون باشه
🍧 😋 🔸اول از همه دو بسته تی تاب رو خورد کردم و ته لیوانا ریختم یه بسته خامه صبحانه و یه بسته پنیر ماسکارپونه ۴ قاشق غذا خوری شکر رو خوب با هم مخلوط کردم و با همزن زدم یه بسته ژله حالا هر طعمی که دوست دارین رو با ۱/۵لیوان آب جوش (یک لیوان پر و یک نصفه) حل کنید و صبر کنید به دمای محیط برسه نصفش رو به مواد پنیری اضافه کنید خوب هم بزنید بعداین مواد رو روی تی تاب ها بریزید بذارید یخچال یک ربع که گذشت در بیارین و بقیه ژله رو روی مواد پنیری بریزید ♦️دلیل سه رنگ شدنش اینه که بعداز تی تاب ، لایه ای که سفید هست بدون ژله اس ، لایه بعدی که صورتیِ کم رنگِ با ژله اس ، لایه ی آخر هم فقط ژله اس ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مواد لازم: بیسکوییت پتی بور: ۲ بسته کره: ۱۵۰ گرم پودر کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری شکر: ۱/۲ لیوان پودر گردو: به میزان لازم شیر: ۱/۲ لیوان طرز تهیه: ۱. بیسکویت‌های پتی بور و مغز گردو رو به شکل قطعات کوچک خرد می‌کنیم (این کار را با احتیاط انجام دهید تا بیسکویت‌ها زیاد خرد و له نشوند) ۲. کره را ذوب کرده و شیر را گرم می‌کنیم. ۳. پودر کاکائو، پودر شکر، کره ذوب شده و شیر گرم را داخل کاسه ریخته و خوب به هم می‌زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند (شیر را حتما گرم کنید تا از ماسیدن کره جلوگیری شود). ۴.بیسکویت و مغز‌های خرد شده را داخل سس شکلات ریخته و به آرامی مواد را مخلوط می‌کنیم. روی سطح صاف سلفون پهن کرده و مواد را روی سلفون می‌ریزیم. ۵. لبه‌های سلفون را روی مواد برگردانده و کیک را با دست به شکل سوسیس فرم داده و رول می‌کنیم. ۶. . در ظرف گودی مقداری روغن بریزید و آن راخوب داغ کنید و قطاب‌های پیچیده شده را در روغن داغ سرخ کنید و در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها کشیده شده و سرد شوند. ۷.سپس روی آن‌ها پودر شکر بپاشید و در ظرف مناسب در بسته بگذارید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
# حلوای_سنتی مواد لازم: آرد 1پیمانه شکر 1 پیمانه آب 2 پیمانه گلاب یک چهارم پیمانه زعفران دم کرده مقدار لازم هل مقدار لازم روغن مایع نصف پیمانه کره مقدار لازم طرز تهیه: شکر و آب و با هم روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد. نزدیک جوش شد زعفران را اضافه کنید.بعد به جوش اومدن شعل را خاموش کرده و گلاب و هل را اضافه کنید. آرد را تفت بدید تا زمانی که رنگش تغییر کنه. من با شعله متوسط یک ربع تفت دادم. بعد آرد را الک کرده و دوباره روی شعله بگذارید و روغن را بهش اضافه کتید. یک ربع تا بیست دقیقاش تفت بدید. شهل را اضافه کرده و در پایان شهد را بریزید و تند تند مخلوط کنید تا خوب جمع بشه. حین هم زدن کمی کره اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد اینکه حلوا خوب مخلوط شد و خودشو گرفت داخل ظرف سرو ریخته و تزیین کنید. ⚠️نکات: اگر دوست دارید حلواتون تیره رنگ بشه باید زمان بیشتری برای تفت دادنش بگذارید. کاملا سلیقه ایه. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍡 😋 ▫️ارده ۱/۲ پ ▫️خرما پاک کرده ۲+۱/۲ پ ▫️وانیل ۱/۲ ق چ ▫️پودر کاکائو ۴ ق غ ▫️کنجد ۱/۴ پ برای تزئین 🔸همه مواد در میکسر مخلوط بشن، گلوله کنید در کنجد بغلتونید. در یخچال بگذارید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
آرد الک شده 1 و نیم پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری شکر 1 پیمانهٔ یا 200 میلی لیتری که باید 2 قسمت شود کرم تارتار 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 6 عدد وانیل یا رنده پوست پرتقال نمک خیلی کم طرز تهیه ✏️✏️✏️ ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم و زرده تخم مرغ را با نصف پیمانه شکر و وانیل با همزن برقی آنقدر هم میزنیم تا کرم رنگ شود. آرد و بیکینگ پودر را با مقدار کمی نمک به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید .بعد در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ را با کرم تارتار بزنید تا به اندازه لازم کف کند و بعد نصف دیگر شکر را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا سفت شود. سپس سفیده را به آرامی با زرده مخلوط کنید و برای اینکه پف کیک نخوابد به صورت دورانی هم بزنید . مواد آماده شده کیک را در یک قالب چرب شده بریزد و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با حرارت 170 درجه بپزید.کیک را بعد از زمان پخت از فر بیرون بیاورید و با خامه و انواع میوه ها تزیین کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 ▫️آرد سفید...1لیوان ▫️آرد برنج...1لیوان ▫️آرد نخود...1/2 لیوان ▫️شکر 2/5 لیوان ▫️آب وگلاب 2/5 لیوان ▫️روغن مایع...1 .1/4 لیوان ▫️زعفران وهل به میزان لازم 🔸شکر وآب وهل وگلاب وزعفران رو روی حرارت میزاریم تا شیره آماده شود..روغن را در تابه ریخته تا گرم شود..آرد را تف میدهیم تا تغییر رنگ دهد.وبعد آرد برنج را اضافه میکنیم..ودر نهایت ارد نخود را میریزیم..وتف میدهیم واز روی حرارت بر می داریم وشیره را کم کم اضافه میکنیم.وخوب هم زده ودوباره روی حرارت گذاشته تا آماده شود واز قابلمه جدا شود..وحلوا را در ظرف کشیده وتزیین میکنیم ♦️من روغن رو در حدی میریزم که خمیر شلی بدست بیاد..واینکه شربت رو کم کم بریزید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃یه غذای خوشمزه با پنیر پیتزای رنده شده، مقدار کمی آرد گندم و زرده تخم مرغ در مرحله بعد گلوله ها رو توی آرد می چرخونید و به مدت 30 دقیقه تو فریزر می ذارید. در آخر هم سرخشون می کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
این میوه٬ مملو از ویتامین B ۱۲ است و دریافت کافی این ویتامین٬ مانع افسردگی می‌شود. علاوه بر این٬ زردآلو حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدان و … است که همگی با بهبود خلق و خو در ارتباط هستند. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
پیازو تفت دادم وگوشت چرخکرده رو اضافه كردم گوشت وپياز راباهم سرخ كردم و زردچوبه ودارچین وفلفل سياه ونمك و پودر غوره زدم و دو تا حبه سیر رنده شده بهش اضافه وسرخش كردم ،بعد زعفران پودر شده را اضافه كردم و هم زدم و بيبي اسفناجها رو بهش اضافه کردم تا سبزی با گوشت خوب مخلوط شود بعد شعله رو خاموش کردم مرحله بعد در یک قابلمه آب را به جوش آوردم سپس برنج خيس شده رو به قابلمه آب جوش اضافه کردم بعد از اینکه مغز برنج پخت آن را آبکش کردم بعد شوید خشک روبه برنج اضافه کردم و با هم مخلوط کردم و یکدست شد حالا برای تهدیگ یه کاسه جداگانه تخم مرغ و زعفرون با چنگال خوب هم زدم بعد دو قاشق ماست پرچرب و کمی نمک و روغن و یه کفگير برنج اضافه كردم و باهم خوب مخلوط کردم و توي قابلمه اول روغن ریختم بعد مایه تهدیگ رو ته قابلمه پخش کردم چند ثانیه صبر کردم تا خودشو بگیره بعد برنج بهش اضافه کردم و لای به لای برنج مایه گوشت و اسفناج ریختم و درشو گذاشتم تا بخار بكنه بعد شعله رو کم کردم ♦️دوستان عزیز اگر از بیبی اسفناج استفاده میکنید نیاز به خرد کردن نداره و اگر از اسفناج درشت استفاده میکنید یه کمی خرد کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍾 😋 🔸فلفلهای دلمه قرمز رو تو فر گذاشتم و پوستشونو جدا کردم البته یه مقدارشم خام گذاشتم. دوستان فلفل تند قرمز کوچیک هم بایدبزارید (بطور خام )با سیر تازه خام توی چرخ گوشت گذاشتم و چرخشون کردم .بعد سرکه قرمز ،نمک،سس گوجه فرنگی رو باهاش مخلوط کردم .میزان رب گوجه و سرکه و سیر به میزان دلخواه خودتونه که میتونید با مزه کردن اندازشونو مشخص کنید.فلفل تند قرمز هم بازم به میزان دلخواه خودتونه که چقدر دوست دارید تند باشه.امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.این سس برای انواع ساندویچها و حتی خورش ها استفاده میشه. سس گوجه برای غلظت این سسه چون وقتی فلفلا چرخ میشن آبدار میشه برا همین سس گوجه اضافه کنید. رنگ این سس بسیااااار زیبا ست پ.ن.دوستان گوجه نمیشه چون گوجه زود کپک میزنه.این سس حتما باید تو یخچال باشه .مراقب باشید هیچ قاشق چرب و یا دهنی توی این سس زده نشه.میتونید کمی شکر هم بزنید ولی من نزدم.دونه های فلفل جدا شده ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍲 😋 🔸میوه ها شامل هلو. خیار. به. هویج. گل کلم یا کلم پیچ. سیب. گلابی. کرفس. کیوی . خرمالو من اول هلوهارو با غذاساز له کردم. سیب و گلابی و گل کلم رو جداگانه با غذاساز ریز خرد کردم. هویج پخته و سیر هم رنده کردم. فلفل تند رو داخل مخلوط کن ریختم. همه رو به هلوی له شده اضافه کردم . پودر گلپر و پودر تخم.گشنیز و سیاه دانه و نمک هم ریختم و مخلوط کردم و داخل شیشه ریختم. این ترشی سبزی نیاز نداره. چون هلو له میشه و به ترشی لعاب میده سرکه زیادی هم نیاز نداره. این ترشی یک هفته بعد قابل استفاده است. من کیوی و خرمالو و به و کرفس و خیار نریختم حس کردم کرفس طعم غالب بهش بده کمی گیلاس له شده داخل فریزر داشتم اونو ریختم. کلا با میوه های در دسترس که تو یخچال داشتم درست کردم. دستتون بازه هرمیوه ای خواستید میتونید بهش اضافه کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویژه 😍مواد لازم: سینه ی مرغ گوجه پنیر چدار 😍مواد سس: روغن زیتون نمک فلفل سبزی خشک طرز تهیه: ابتدا سینه های مرغ رو برش بزنید و برای سس؛ روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط و روی سینه ی مرغ زده، گوجه و پنیر چدار مانند ویدیو داخل برش ها بزارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار بدید تا قهوه ای رنگ بشه. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛