eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 شڪر ۲۰۰ گرم( حدودا یک لیوان ) پودر نارگیل ۱۰۰ گرم (حدودا یک و نیم لیوان) سفیده تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۶۰ گرم (ےڪ سوم لیوان) آبلیمو چند قطره 🔸همه موادوباهم تو یه ظرف قاطے ڪنید و هم بزنیدوروے شعله ملایم قرار بدیدومدام هم بزنیددرحدے ڪه فقط شڪر آب شه وبه جوش نرسه وگرنه شیرینے خراب میشه وسفیده پخته میشه.تا شڪر اب شدودست زدین طورے ڪه داغ بود مواد خاموش ڪنید و بذارید موادڪاملا سرد شه تا ڪمے سفت شه.تو این فاصله فردست ساز و درست ڪنید،تو قابلمه مث تصویریه قالب فلزے قرار بدیدویه بشقاب حالا فلزے یا شیشه اے یاروش قرار بدیدوروے ظرف ڪاغذ روغنے بندازیدودمڪنے بذاریدتا ده دقیقه قابلمه داغ شه،حالا موادوبریزید تو قیف و به صورت توے عڪس شیرینے هارو با فاصله ڪنار هم بچینید و با ڪف قاشق ڪه چربش ڪردیدروے شیرینے و تخت ڪنید و روش پودرپسته بریزید.۳۰ دقیقه زمان بدید تا ڪف شیرینے طلایے شه بعد شعله رو خاموش ڪنید. توی فرے ڪه از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه و دماے 180 درجه هم میتونید بذارید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥮 😋 آرد الک شده 2 و ¼ پیمانه شکر سفید 1 و ½ پیمانه پودر کاکائو ½ پیمانه روغن مایع ½ پیمانه آب 1 و ½ پیمانه(یا انواع آب میوه) جوش شیرین 1 ق چ بکینگ پودر 1 ق نمک ¼ ق چ وانیل 1 ق چ 🔸فر را روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب گرد 23 سانتی را چرب و آرد پاشی کنید. مواد خشک را در ظرفی با هم مخلوط کنید. روغن، آب و وانیل را اضافه کرده در حد یکدست شدن مواد بزنید. مواد را داخل قالب ریخته به مدت 1 ساعت در فر 175 درجه از پیش گرم شده بپزید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ ترڪیه ای موادلازم ۲ عدد فیله مرغ ڪنسرو ذرت ۱ پیمانه خیارشور خرد شده ۱ پیمانه ڪمے شوید ماڪارونے پخته شده ۱ ڪاسه (اگه نبود هم میشه) ڪاهو اگر ڪوچیڪه یڪے اگر بزرگه نصفش ماست ۱ ڪاسه ماست چڪیده ۳-۴ قاشق مایونز ۱ قاشق (به دلخواه) پودر سیر ۱ ق س نعناع خشک ڪمی نمڪ ✍طرزتهیه: مرغ را تفت داده پخته و خرد ڪنید. بقیه مواد را هم خرد ڪرده و با ماڪارونے مخلوط ڪنید، تمامے مواد را مخلوط ڪنید.😋 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍨 😋 ▫️یک بسته بیسکوییت لیدی فینگر ▫️سس شکلات ▫️۱ لیتر شیر ▫️۲ ق غ آرد ▫️۲ ق غ نشاسته ▫️۱ عدد تخم مرغ ▫️نصف ق چ وانیل ▫️یک پاکت ۲۰۰ میلی لیتری خامه صبحانه 🔸بیسکوییت ها را کوچک خرد کنید. شیر، آرد، نشاسته، شکر و تخم مرغ را در قابلمه بریزید هم بزنید و روی حرارت بگذارید و تا زمانی که قل بزند مدام هم بزنید. به محلبی پخته شده وانیل و خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. در ظرف سرو یک ردیف بیسکوییت و یک ردیف از محلبی بگذارید. دو ردیف به همین ترتیب بگذارید و بعد از سرد شدن سس شکلات آماده روی آن بریزید. با شکلات سفید آب شده روی دسرتان سه حلقه ایجاد کنید و با کمک خلال دندان حالت بدهید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ پیتزا بدون فر😋 ✍ مواد لازم : 4 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخوری کره نرم 1 تخم مرغ 1 قاشق چایخوری نمک 2 فنجان آرد 1 قاشق چایخوری پودر بکینگ پودر برای کاور👇 فلفل و فلفل سبزو کنسرو ذرت و سوسیس و کالباس 🥣 طرز تهیه: در ظرف مناسبی تخم مرغ،ماست، کره رو خوب هم برنید ، آرد و نمک ،پودر بیکینگ الک شده رو اضافه می کنیم ، تا یک خمیر نرم داشته باشیم ، ««ارد را کمی کم کم اضافه کنیم تا خمیر سفت نشود»» ، نیم ساعت استراحت میدهیم،خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کرده ، آنرا روی تابه ای که چرب کرده ایم پخش میکنیم ، سوسیس ، سس را اضافه کرده و مواد دیگر را اضافه کرده و بگذارید روی حرارت کم بپزد. می توانید پیتزا خود را با ادویه و سبزیجات مورد نظرتان طعم دهید ، در ضمن من از مواد اولیه ای که دارم استفاده کردم و نیمی از خمیر را در فریزر برای استفاده های بعدی برداشته ام.همچنین می توانید در صورت تمایل آن را در فریزر نگه دارید. !!.نوع آردها متفاوت است پیمانه دوم رو کم کم اضافه کنید تا جایی ک خمیری لطیف .کمی نچسب داشته باشید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍓🍉 😋 ▫️هندوانه ڪوچک: 1 عدد ▫️توت فرنگے: 500 گرم ▫️آب لیمو: 1 تا 2 عدد ▫️شربت آگاو: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری (جایگزین: عسل خام، عسل طبیعے و ارگانیک، انواع شیره مثل شیره انگور) 🔸1_ همه ے مواد را دربلندر ریخته و ڪاملا مخلوط مے ڪنیم 🔸2_ مایه ے بستنے را در قالب ها ریخته و آن ها را براے 1 ساعت در فریزر مے گذاریم 🔸3_ سپس قالب ها را درآورده و چوب بستنے ها را در قالب ها مے گذاریم و دوباره آن هارا به فریزر برمے گردانیم 🔸4_ حدود 6 ساعت بستنے ها در فریزر بماند تا ڪاملا بستنے ها منجمد شود و سپس قالب ها را درآورده و زیرشیر گرم گرفته تا بستنے ها ازقالب جداشوند و آماده میل ڪردن شوند ♦️این مقدار مواد براے 10 تا 15 عدد بستنے چوبے مے باشد و اگر این تعداد زیاداست مے توان نصف یا یک چهارم مواد را استفاده ڪرد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
از شیرمرغ تا جون آدمیزاد اینجا پیدا میشه😳 هر چیزی که خونه و یه خانم داره از ظرف و بگیر تا که اقایون نیاز دارن اینجا هست😐😳 بعد از گرفتن پولشو میدی 😋😌 تازه هم دارن 😉😍 https://eitaa.com/joinchat/1239547927C9d79bbc25d داریم بهتر از این؟😍👆
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
دیگه شدم از خرید رفتن و از این مغازه به اون مغازه رفتن🥺 و برای خرید هم باید صدتا کانال زیر و رو میکردم تا بتونم خرید کنم تازه نداشتم😞 تا دوستم لینک این کانالو بهم داد یعنی هر چیزی که میکردم بود حتی خیلیارم بعدا فهمیدم چی هستن و چقدر دارن خلاصه رفتم لباسو کیفو کفشو ظرف و همچی خریدم با پرداخت درب و صدالبته 😁 https://eitaa.com/joinchat/1239547927C9d79bbc25d بیا و ببین فقط حراجم نمیشه گفت به این ارزونی😐👆😍
🧉 😋 ▫️پودر کاکائو ۲ق ▫️نشاسته ذرت ۳ق ▫️وانیل کمی ▫️شکر۱/۳پیمانه ▫️شیر۲/۵پیمانه 🔸اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادس ♦️ میتونید گرم سرو کنید هم‌سرد واینکه شکر هم بسته ب ذائقتون کم وزیاد کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه مینی برگر مرغ🔝🎥 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
آغاز هر روز شروع دوباره برای آموختن است ! آغاز برای تکاندن غبار از دل ، نشاندن غنچه های محبت و عشق ، پس دوباره زندگی را آغاز کن ... دوشنبه تون عالیییییییییی😊🌷
طبقه اول : (من از کیک شکلاتی استفاده کردم که پودرش کردم و هیچ چیز دیگه ای بهش اضافه نکردم من پیشنهاد میدم از کیک شکلاتی استفاده کنید چون تجربه با بیسکوییت رو ندارم ) اما در دستور اصلی از مواد پایین استفاده شده بیسکویت پتی بور ۲۵۰ گرم (پودر شده ) پودر کاکائو ۳ ق م شیرعسلی ۳ الی ۴ ق غ یا ۴ ق غ شیر مایع یک سوم لیوان کره ذوب شده طبقه دوم شیرعسلی نصف قوطی پنیر کیبی ۵ عدد (یا هر پنیر خامه ای دیگه ۵ق غ سرپر ) شیرسرد نصف لیوان خامه صبحونه ۱۵۰ گرم پودر کرم کارامل یک عدد و نصف (من دو عدد کامل ریختم) دریم ویب(پودر خامه) ۲ عدد طبقه اول همه مواد رو با هم مخلوط کرده و نصفشو توی پیرکس میریزیم سپس طبقه دوم رو همه مواد در میکسر ریخته و نصف مواد خامه ای روی مواد بیسکوییتی میریزیم و دوباره مواد بیسکوییتی و در اخرین لایه مواد خامه ای رومیریزیم برای تزیین شکلات مالتیزر میزاریم و پودر کاکایو روش الک میکنیم میذارم یخچال سه الی چهار ساعت بمونه نکته :مواد طبقه دوم رو که میکس کردین پنج تا ده دقیقه بهش زمان بدین تا غلیظ بشه ‌‌ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥗 😋 🔸يك ليوان كلم بنفش+يك ليوان كلم سفيد+يك ليوان ذرت كنسروي+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+نصف ليوان خيار خرد شده+دو تا ساقه پيازچه خرد شده+يك چهارم ليوان مايونز كم چرب+دو ق آبليموي تازه +يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل و كمي پودر سير و آويشن اينا مواد سالاد و سس هست. كلم رو ميتونيد با پوستكَن ،به صورت نواري و ظريف برش بزنيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
شیرازی 🍛 😋 ▫️برنج 1 کیلو ▫️شوید تازه 750 گرم ▫️لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه ▫️پودر دارچین به میزان دلخواه ▫️زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری ▫️روغن کرمانشاهی یا روغن حیوانی به دلخواه ● لوبیاها رو از شب قبل خیس میکنیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم تا هم نفخ لوبیا گرفته بشه و هم هنگام پخت زودتر بپزه. لوبیاها رو توی مقداری آب میپزیم تا آبش کم بشه و به خوردش بره ● تو این فاصله شویدها رو خوب میشوریم و بعد از خشک شدن کامل به صورت یکدست خرد میکنیم. بعد از پخته شدن لوبیاها و خرد کردن سبزی ها برنج رو آبکش میكنیم و شوید و لوبیا رو به ترتیب لایه به لایه روی برنج میریزیم و در آخر برنج رو دم میکنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥧 😋 🔸۱ لیوان شکر و ٣ عدد تخم مرغ و ٥گرم وانیل رو با همزن بزنید تا سفید وکشدار شه.کره نرم رو اضافه وباز هم بزنید.١ليوان شیر رو هم اضافه وخوب مخلوط کنید. 🔸آرد ۲ لیوان، پودر کاکائو ۴ ق غ ، گردو خرد شده ۵ ق غ ، بیکینگ پودر ١٠ گرم را باهم مخلوط و۳بارالک وبه مواد اضافه شودبا لیسک زیرو رو کنید وبعد درحد یکدست شدن بادورکندهمزن بزنید.دو عدد موز پوره شده و٤ ق غ شکلات چیپسی وگردو رو اضافه ومخلوط وداخل قالب مافین که کپسول کاغذی گذاشتیدبریزید روش گردو وچیپس شکلاتی بریزید وبزارید داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۳۰الی۳۵دقیقه بپزد. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥧 😋 🔸۱ لیوان شکر و ٣ عدد تخم مرغ و ٥گرم وانیل رو با همزن بزنید تا سفید وکشدار شه.کره نرم رو اضافه وباز هم بزنید.١ليوان شیر رو هم اضافه وخوب مخلوط کنید. 🔸آرد ۲ لیوان، پودر کاکائو ۴ ق غ ، گردو خرد شده ۵ ق غ ، بیکینگ پودر ١٠ گرم را باهم مخلوط و۳بارالک وبه مواد اضافه شودبا لیسک زیرو رو کنید وبعد درحد یکدست شدن بادورکندهمزن بزنید.دو عدد موز پوره شده و٤ ق غ شکلات چیپسی وگردو رو اضافه ومخلوط وداخل قالب مافین که کپسول کاغذی گذاشتیدبریزید روش گردو وچیپس شکلاتی بریزید وبزارید داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۳۰الی۳۵دقیقه بپزد. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥘 😋 🔸برای این غذای خوشمزه و راحت، لوبیا سبز و هویج رو خرد کردم و با هم، با روغن کم، توی تابه سرخ کردم و کنار گذاشتم. توی همون تابه پیازهای نگینی شده رو کمی تفت دادم. گوشت چرخ کرده رو که با پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، نمک، آرد نخودچی ورز داده بودم و گلوله درست کرده بودم، توی تابه ریختم و با پیاز ها تفت دادم رب اضافه کردم و لوبیا سبز و هویج رو هم روی اون ریختم. آب اضافه کردم. با شعله ملایم و در بسته، به مدت یک ساعت پختم. در آخر نمک و آبلیمو اضافه کردم. میشه این خورشت رو با گوشت تکه ای یا مرغ هم پخت. ولی این مدلی، زمان پخت کوتاه تری داره ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️یک عدد سینه ی مرغ پخته شده ریش ریش شده ▫️سس مایونز ۲ ق غ ▫️سس تند فلفلی ۲ ق غ ▫️پنیر پیتزا یا چدار یک لیوان ▫️آبلیمو ۲ ق غ ▫️یک عدد حبه ی سیر له یا رنده شده ▫️نمک ، فلفل قرمز ، سیاه ، آویشن ، دارچین ، ▫️زنجبیل ، پودر نعناع و هر ادویه ای که خوشمزه باشه. ▫️پنیر خامه ای ۳ ق غ سرپر ▫️ذرت مکزیکی یا هویج نگینی یا نخود فرنگی یک لیوان کامل 🔸اول برای سس این غذا دست به کار میشیم ، که مایونز و پنیر و سس تند و ادویه ها رو ترکیب و پشتش مرغ و ذرت و پنیر پیتزا و سیر رنده شده رو اضافه و کل مواد رو هم میزنیم و سرآخر میریزیمش داخل یه ظرف که بشه توی فر گذاشت ، روشو پنیر میریزیم و یکم گوجه و جعفری تازه خورد شده روش میریزیم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥮 😋 ▫️آرد مخصوص شیرینی پزی : دو پیمانه ▫️ پودر کاکائو :نصف پیمانه ▫️بیکینگ پودر: دو ونیم قاشق چای خوری ▫️جوش شیرین:نصف قاشق چایخوری ▫️نمک : یک چهارم قاشق چای خوری ▫️پودر نسکافه :یک قاشق چای خوری ▫️پودر شکر: یک و نیم پیمانه ▫️تخم مرغ :دو عدد ▫️شیر:یک پیمانه ▫️روغن مایع :نصف پیمانه ▫️وانیل :نصف قاشق چای خوری ▫️ آب جوش : نصف پیمانه 🔸اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه ميکنيم و در قالب دلخواه ريخته و در فر به مدت حدودا45دقیقه میپزیم و در نهایت بعد از خنک شدن روشو با خامه تزئين كنيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍸 😋 🔸برای دو لیوان موهیتوی خنک و تگری دو مشت پر از برگ نعنای تازه و یک لیوان یخ خرد شده و یکم شکر نصف فنجون ابلیموی تازه و یک لیوان سودا( آب گاز دار) یا یک لیوان سون آپ یا یک لیوان فانتا رو داخل میکسر ریخت و میکس کرد. سون آپ یا فانتا از همش خوشمزه تره ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 🔸۱/۵لیوان شیر سرد را با ۳ ق غ کاکائو و ۱ ق غ قهوه مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم نصف لیوان شکر اضافه میکنیم و ۲ ق غ پودر ژلاتین را با نصف ليوان اب به روش بن ماری حل کردیم را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه بعد زیر گاز و خاموش میکنیم و نصف پاكت خامه صبحانه(خامه را روي بخار سماور كمي داغ كنيد تا يك دست بشه بعد به مواد اضافه كنيد) به ان اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و داخل ظرف میریزیم و میزاریم یخچال ببنده ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍨 😋 ▫️شیر 2 لیوان ▫️آرد برنج 3 ق غ ▫️نشاسته ذرت 1 ق غ ▫️شکر 6 ق غ ▫️کره 1 ق غ ▫️خامه 100 گرم ▫️گلاب 2 ق غ ▫️وانیل 1/4 ق چ ▫️پسته نیم کوب 1/3 لیوان ▫️پودر پسته و پرک پسته برای تزیین 🔸آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛