ویفر خونگی شکلاتی 👌
مواد لازم:👇
2 لایه ویفر بزرگ
مواد میانی:👇
بیسکویت پتی بور 250-300 گرم
1لیوان آب
1لیوان شکر
200 گرم کره نرم
250 گرم شکلات تیره
1استکان پسته
1 پیمانه گردو
5-6 عدد انجیر خشک
طرز تهیه:👇
برای سس شکلات ، آب و شکر را در یک تابه گود بریزید ،مخلوط کنید و آن را کمی بجوشانید سپس از روی اجاق بردارید بلافاصله کره و شکلات را،اضافه کرده تا ذوب شوند و قوام سس بگیرد ، بیسکویت ها را در یک کاسه خرد کنید ، سس شکلات را روی انها بریزید ، بادام زمینی ، گردو و انجیر خرد شده خرد شده را هم اضافه کنیدو همه آنها را با هم مخلوط کنید مایه ی شکلاتی را روی یکی از ویفرهای بزرگ بریزید و آن را به خوبی روی ان پهن کنیدو صاف کنید.
در آخر ، ویفر دیگری را روی آن بگذارید و آن را با دست خود فشار دهید و یک وزنه بر روی آن بگذارید. در این حالت بگذارید تا صبح بماند ،سرانجام ، شما می توانید به اندازه مورد نظر تکه تکه کنید. .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_ژیگو😍😋😋🍕🍟🍕
یک پیتز ای متفاوت و البته خیلی خوشمزه
ابتدا گوشت ران گوساله را همراه با سس کچاپ و سس خردل و پیازسفید و پیازقرمز و سیر و ترکیب چهار ادویه ( میخک و جوزهندی و فلفل قرمز و زنجبیل ) و نمک و روغن زیتون و آب برای چهار ساعت با دمای ۱۷۰ درجه داخل فر بپزید
نان تست را برش داده و به شکل قیف درآورید و داخل آن را با ژیگو پخته شده بالا پیاز و گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و توی ظرف بچینید و بین آنها را با پنیرموزارلا رنده شده پر کنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه بپزید
برای سس هم از ترکیب ماست_یونانی خیار و آبلیموترش و سرکه و نمک و نعناع و شوید و جعفری و پودرسیر و روغن زیتون استفاده کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
.
دوست دارین وسطش بستنی باشه یا کیک؟ 😋🤔 من که میگم فقط کیک شکلاتی باشه 🍫😎 شما چی؟؟
.
#کیک_چوبی 😍
.
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
روغن مایع 1 پیمانه
شیر نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
.
.
دستور تهیه :
1- تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
2- شیر و سپس روغن رو اضافه کنید و کمی بزنید.
3- دو قاشق از آرد رو بردارید، پودر کاکائو اضافه کنید و سه بار الک کنید و بیکینگ پودر رو بهش اضافه کنید و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
.
4- قالب 20 در 20 رو کاغذ روغنی میندازیم و مایه کیک رو توش میریزیم. قالب رو توی سینی گذاشته و در فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کردید به مدت حدود 45 دقیقه بذارید تا بپزه.
بعد از پخت وقتی خنک شد اگر روش برآمده بود جدا میکنیم و با کاتر قالب میزنیم.
.
5- دویست گرم شکلات رو روی حرارت غیرمستقیم آب میکنیم، بیست گرم روغن مایع بهش اضافه میکنیم و بیست گرم هم مغز بادوم یا گردو بهش اضافه میکنیم. چوب بستنی رو داخل کاکائو زده از یه طرف کیک وارد میکنیم و از مایع شکلاتی روی کیک میریزیم و میزاریم روی توری تا شکلات ببنده. 😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد رو تو قالبی که با کاغذ چرب کردید بریزید یه سیخ چوبی رو آروم تو مواد حرکت بدید* و بعد تکونش بدید تا صاف بشه و تا هوای آزاد خارج بشه
قالب رو بزارید تو فری که از قبل گرم شده تا با دمای صدوهفتاد درجه سانتی گراد به مدت سی دقیقه بپزه
وقتی که کیک آماده شد اونو از قالب دربیارید اجازه بدید خنک بشه بعد با یه چاقوی تیز برش بزنید
میبینید که این کیکی خیلی نرم و لطیفه و خیلی بافتش سبکه
همینطور میتونه یه پایه کیک خوب برای کیک های تولد باشه. نوش جان🌹
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسپیرال_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته
تخم مرغ زده شده
نشاسته سیب زمینی
پنیر پارمیزان
شیر
نمک و فلفل و ادویه دلخواه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_کوکواستار 🍰😍😋
مواد لازم :
برای کیک اسفنجی
۴عدد تخم مرغ
۱لیوان شکر
نصف فنجان اب گرم
۱لیوان +۱ق غذاخوری سر پر ارد
۲ق غذاخوری پودر کاکائوو
۱ق چای خوری بیکینگ پودر
برای قسمت کوکو استار:
۲ پاکت کرم شانتی
۱ونیم لیوان شیر
۲لیوان پودر نارگیل
برای گاناش شکلاتی:
۱پاکت خامه(۲۰۰میل)
۱۰۰گرم شکلات تلخ
۱۰۰گرم شکلات شیری
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خورش_اسفناج 🥘 😋
🔸دو تا سه عدد پیاز خرد شده را تفت بدید گوشت گوسفندی درشت خرد شده را(تقریبا سیصد گرم)را به پیاز اضافه کنید وخوب تفت داده سپس کمی زردچوبه وفلفل ونمک بزنید واب اضافه کنید گوشت که تقریبا پخته شد الو اگر دوست دارید افزوده واسفناجی که جدا درشت خرد کردید وتفت دادید اضافه کنید وبزارید با شعله کم خورش جا بیفته اب نداشته باشه🍂
بچه ها من همیشه موقع تفت گوشت کمی نمک میزنم ودر اخر پخت خورش نمک را اندازه میکنم
اسفناج هم تقریبا یک ونیم کیلو
الو هایی که استفاده میکنید اگر زود وامیره گوشت که پخته شد الو را بریزیید
دوس داشتید کمی اب لیمو برای چاشنی در اخر استفاده کنید ولی من معمولا وقتی الو میریزم چاشنی دیگه ای نمیزنم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ساندويچ_مرغ 🥪 😋
نان تست
سينه مرغ ١ عدد
خيارشور ٤عدد
گوجه فرنگي١ عدد
كاهو ريز شده ١پيمانه
جعفري ريز شده ١/٤ پيمانه
پيازچه ريز شده ١عدد
سس مايونز٣ق غ
🔸همه مواد را با هم مخلوط كنيد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#آش_دوغ 🍲 😋
🔸ابتدا یک ونیم پیمانه برنج نیم دون ایرانی رو که یک ساعت قبل خیس کردیم رو من ریختم تو زودپز تا برنج کاملن پخته و صاف بشه میتونید از زودپر استفاده نکنید من عجله داشتم
تو یه قابلمه دو عدد پیاز رو نگینی خورد کردم و سرخشون کردم بعد یک کیلو تره ،، رو خوب شستم و اندازه یه بند انگشت خوردشون کردم (چون تو آش باید معلوم باشه) و بعد به پیازم اضافه کردم خوب تفتش دادم یه مقدار شوید تازه اضافه کردم و بازم تفت دادم ،و بعد کمی زردچوبه ،نمک فلفل سیاه ، اضافه کردم و تفت دادم حالا یه لیوان نخود پخته شده اضافه کردم و بعد برنج رو که پخته شده و صاف شده رو بهش اضافه میکنم و هم میزنم تا همگی با هم مخلوط بشن و بعد دوغ گاز دار ریختم تا جایی بریزید که آشمون نه ابکی بشه و نه سفت باشه و در آخر کمی ترخون خشک پاشیدم و گذاشتم با حرارت مناسب جا بیفته
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#رول_پنیری 🥓 😋
▫️نون مخصوص سمبوسه ایرانی مارک ۹۵۹۵در بازار موجوده
▫️پنیر کیبی
▫️مغز گردو ریز خرد شده
▫️عسل یا شیر عسلی برای روکش
🔸خمیر سمبوسه روی سطح صاف قرار بدین پنیر خامه ای یا کیبی کمی پودر گردو البته درصورت تمایل خیلی ها اصلا نمیزنن رو چند سانت ازلبه عقبتر بزارین لبه های هردوسمت روی لبه های پنیر بزارین بعد خمیرتون رو رول کنید
در روغن داغ سرخ کنید بعد روی کاغذ روغن گیر انداخته تا روغن اضافه رو جذب کنه
کاملا که سرخ کردین روش عسل یا شیر عسلی بریزین ودر صورت دلخواه داخل پودر پسته بزنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#میگو_پلو 🍛 😋
🔸اول از همه میگو ها رو با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی، و پودر سیر مزه دار کردم به مدت ۱ ساعت بهش استراحت دادم.
سپس توی یه تابه ۱ عدد پیاز درشت رو تفت دادم خوب که طلایی شد و کرانچی مانند شد بهش ۲ ق غ خ زعفران دم شده زدم و یکدست که شد زیرشو خاموش کردم
توی یه تابه دیگه مقداری روغن ریختم و میگو های مزه دار شده رو ریختم و خوب تفت دادم و دوباره بهش زعفران زدم و خوب سرخ که شدن با پیاز های سرخ شده مخلوط کردم و بهش زرشک اضافه کرده و یه تفت خیلی کم که خورد زیرشو خاموش کردم.
سپس برنج آبکش شده رو دم کردم و بعد از دم گرفتن توی دیس ریختم و روشو از مواد حاظر شده و برنج زعفرانی و جعفری خورد شده ریختم و سرو شد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سوپ_جو_پرک 🍜 😋
🔸اول یک عدد سينه مرغ و پیاز و روغن رو با هم تفت میدیم بعد٢ ليوان جو پرک شسته شده رو اضافه میکنیم و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم و میزاریم حدود ۳ ساعت کاملا بپزه و لعابدار بشه در اخر مقداری رب گوجه رو با ادویه ها تفت میدیم و به سوپ اضافه میکنیم و ٢ ليوان اب قلم رو داخلش میریزیم و میزاریم تا جا بیفته.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک داخل لیوان مقوایی
مواد کیک👇🏼
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱ لیوان شیر
۱ فنجان روغن مایع
نوک ق چ وانیل
۲/۵ ق چ بکینگ پودر
۲/۵ لیوان آرد
۲ ق غ پودر کاکائو
مواد رویه👇🏼
۲۰۰ گرم خامه (یک پاکت)
۱۵۰ گرم شکلات اشکی یا شکلات تخته ای (تلخ یا شیری سلیقه ایه)
۲ ق غ شکلات صبحانه نوتلا یا هر مارک دیگری
طرز تهیه👇🏼
تخم مرغ و شکر را خوب با همزن برقی بزنید
شیر و روغن و وانیل را اضافه کنید و بزنید
بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و بزنید
مایه کیک را داخل لیوان های یک بار مصرف مقوایی بریزید طوری که به اندازه ۲ انگشت از سر لیوان خالی بماند
داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
بعد از خنک شدن ،کیک ها را از داخل لیوان خارج کنید (با قیچی لیوان ها را برش بزنید)
تهیه مواد رویه👇🏼
شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و شکلات صبحانه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید سپس خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه داخل یخچال بگذارید و داخل قیف ریخته و روی کیکها را به شکل دلخواه تزیین کنید
نوش جان💙
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی 🍳
❣💛 چیکن استریپس💛❣
فيله مرغ ١ كيلو
مواد مرينيت
شير ١ و نيم پيمانه
تخم مرغ ١ عدد
سس تند ١ قاشق غ خ
نصف ليمو
نمك ١ قاشق مربا خوري
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
مواد روكش:
ارد ٨٠٠ گرم
نمك٢ قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري
پودر سير ١ قاشق چ خ
پاپريكا ١ قاشق چ خ
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#چگونه_شوری_غذا_را_مخفی_کنیم
1- اضافه کردن شکر یا مواد اسیدی :
اضافه کردن اینگونه مواد باعث مخفی شدن مزه شوری غذا میشود
مواد اسیدی مانند: عصاره مرکبات، سرکه، گوجه فرنگی و ترشی که میتوانید نسبت به طعم غذا از آنها استفاده کنید
2- بالا بردن دمای غذا :
دما بر روی طعم غذا تاثیر زیادی دارد. غذای سرد مزه شوری را بیشتر نمایان میکند بنابراین غذای شور را با دمای بالاتری غذا را بکشید تا شوری آن زیاد معلوم نشود
.┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#آبدوغ_خیار
🥒خیار رو خورد کنید با ریحون و ترخون و پیازچه و ماست پرچرب و دوغ محلی تگری و کشمش و گردو و نعنا و برگ گل محمدی و نمک و فلفل مخلوط کنید و بذارید تو یخچال جا بیوفته و گردو و کشمش کاملا نرم بشه در نهایت موقع سرو چندتا قالب یخ هم بهش اضافه کنید
.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
#شیرینی_پزی 🧇🍪🥞
#کیک_پزی 🍩🥧🥮
شیرینی گاتا روسی🔻
برای خمیر:
۶۵۰ گرم آرد
۲۵۰ گرم کره سرد
۱ تخم مرغ همدمای اتاق
۱۰۰ گرم شکر
۳۰۰ میلی لیتر کفیر
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
برای داخل شیرینی :
۷۰ گرم کره، همدمای اتاق
۱۰۰ گرم آرد
۲۰۰ گرم شکر قهوه ای
پودر گردو و دارچین (اختیاری)
برای خمیر ، کره سرد رو داخل آرد رنده کنین و با دست سرد به خورد آرد بدین تا شن مانند شه، میتونین حتی کره سرد رو تکه تکه خرد کنین و با آرد، داخل مخلوط کن بریزین و مخلوط کنین .بعد شکر رو اضافه و مخلوط کنین بعد کفیر، جوش شیرین و تخم مرغ رو اضافه و ورز بدین کمی تا فقط خمیر جمع شه، اصلا زیاد خمیر رو ورز ندین.اگه خمیر خیلی چسبنده بود، آرد اضافه کنین .بعد روی خمیر رو بپوشونین و حدود نیم ساعت بزارین یخچال .
برای داخل شیرینی ، ابتدا آرد و کره رو مخلوط کنین بعد شکر رو اضافه و مخلوط کنین .
حالا خمیر رو به سه قسمت تقسیم کنین و هر قسمت رو نازک با کمک وردنه و آرد باز کنین و هر سه رو روی هم بزارین و روی سومی، مواد داخل شیرینی رو پخش کنین و رول کنین و ببرین.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅پلوی مکزیکی 😉
.
✍مواد لازم :
ران مرغ ۴ الی ۵ عدد
سیر خرد شده دو حبه
پیاز خرد شده یک عدد
گوجه خرد شده دو عدد
رب دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه ی پلوپز
آب مرغ یا آب ۶ پیمانه ی پلوپز
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
🥣 طرز تهیه:
در ابتدا تکه های مرغ را کاملا سرخ کرده به نحوی که هر دو سمت آن طلایی رنگ شود و به آن نمک و فلفل اضافه کرده. سپس مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و سیر و پیاز را اضافه کرده تا نرم شود و تغییر رنگ دهد ، نمک ، فلفل، زردچوبه ، فلفل دلمه ، گوجه و رب را اضافه کرده و تفت دهید . در آخر برنج و آب مرغ را اضافه کرده و شعله را زیاد کرده تا به جوش بیاید و مرغ را به آن اضافه کنید . به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا کاملا بپزد .
✔️ این غذا رو با شعله ی بسیار کم روی گاز هم می تونید بپزید .
#پلو_مکزیکی
.┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ مرغ پرتقالی 😋
مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره) تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا پرتقال رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به همراه دو قاشق شکر قهوه ای ، دو قاشق سس سویا و یک تکه ی کوچک زنجبیل (به دلخواه) به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید( باید طعمی ملس داشته باشه ) و چند برش پرتقال و جعفری برای تزئین روش بریزید و نوش جان کنید.😋😍
نکته : می تونید به جای سس سویا و زنجبیل از زعفران استفاده کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_دارچینی 🍩
شکر: ۱/۲ پیمانه
شکرقهوه ای: ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ: ۲عدد
کره اب شده: ۱/۴ پیمانه
اردسفید: ۲۰۰ گرم
اردسویا(دانه خشک سویارا اسیاب کنید) ۱/۳ پیمانه
بکینگ پودر: ۱/۲ ق غ
دارچین: ۲ ق غ
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦