eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 🔸چهار عدد تخم مرغ رو با همزن زدم تا كشدار بشه،يك ليوان ماست و نصف ليوان روغن مايع ريختم،كمي نمك و زعفران زدم و در انتها يك و نيم ليوان آرد و يك قاشق غذا خوري بيكينگ پودر اضافه كردم و مخلوط كردم،از اين مايه تو قالب چرب شده به اندازه نيمي از قالب ريختم و روش مواد گوشتي مثل مايه ماكاروني و فلفل دلمه نگيني ذرت كمي پاپريكا و آويشن ريختم و بعد مجددا روش از مايه ريختم ، تو فر با دماي١٦٥ به مدت نيم ساعت آماده شد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️2 عدد سیب زمینی بزرگ ▫️2 عدد خیار بزرگ ▫️2 شاخه شوید ▫️1 حبه سیر رنده شده ▫️2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ▫️2 قاشق غذاخوری سس مایونز ▫️5 قاشق غذاخوری ماست ▫️نمک 🔸اول از همه ، سیب زمینی رو آبپز میکنیم داخل یه کاسه ی بزرگ رندشون میکنیم.توی یه ظرف دیگه خیارها رو رنده میکنیم و آبشونو می گیریم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم. بعد ماست ، سس مایونز ، شوید ریز خرد شده ، روغن زیتون و نمک رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم. سالاد رو داخل بشقاب سرو میریزیم و تزئینش میکنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️3عددکدو سبز ▫️5-6 عدد پیازچه ▫️مقداری نعناع تازه ، شوید ، ▫️1 عدد پیاز (کوچک) ▫️1 کاسه کوچک پنیر صبحانه ▫️2-3 عدد تخم مرغ ▫️1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ▫️1قاشق غذاخوری آرد ، نمک ، فلفل ، فلفل قرمز ▫️کمی ریحان خشک ▫️2 قاشق غذاخوری ماست ▫️مقداری زرشک ▫️کمی بکینگ پودر 🔸مواد رو با هم داخل ظرفی مخلوط کرده و سرخ کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍤 😋 🔸میگو ها رو شستم و به مدت نیم ساعت با کمی زرد چوبه،پاپریکا،نمک و 3 قاشق روغن زیتون و یک قاشق آبلیمو استراحت دادم بعد خمیر بنیه "مارک تردک" که پودرش رو آماده از سوپر مارکت خریده بودم، طبق دستورش که روی کارتنش نوشته شده آماده کردم و دونه دونه میگو ها رو اول توی خمیر زدم و بعد انداختم توی روغن داغ و حدود 2 دقیقه بعد وقتی طلایی میشدن از روغن خارج میکردم و روی دستمال کاغذی میذاشتم تا روغن اضافیش کشیده شه و برای قارچ های سوخاری هم همین کارو انجام دادم سس_تار_تار که مخصوص میگو هست رو اصلا فراموش نکنید 3 تا خیار شور رو یا رنده بزنید یا ریز خرد کنید کمی گشنیر ساطوری بهش اضافه کنید و 4 قاشق سس مایونز،فلفل،یک عدد سیر رنده شده که دلبخواهیه، بچشید و اگر نمک لازم داشت نمک بزنید و در کنار میگو ها سرو کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🧇 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍔 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
🍗 😋 🔸فیله های مرغ رو از چند ساعت قبل داخل پیاز و نمک و کمی زعفران بذارید. یک و نیم قاشق چایخوری پودر مخمر رو داخل نصف لیوان شیر ولرم بریزید و مخلوط کنید بذارید نیم ساعت بمونه. یک عدد تخم مرغ رو با یک لیوان ماءالشعیر ساده تلخ مخلوط کنید نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران دم کرده بزنید شیر رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر رو با آرد سفید مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید اونقدری آرد اضافه کنید تا ی مخلوط در حد ماست زده شده داشته باشید، فیله های مرغ رو به مواد اضافه کنید و داخل روغن شناور سرخ کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍕 😋 🔸خمیر را قالب گرد بزنید و 3دقیقه داخل فر بذارید،بعد سس قرمز بزنید مواد گوشتی،دلمه،گوجه، جعفری وروی آن پنیر پیتزا بریزیدوبگذارید تو فر ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥨 😋 ▫️سینه مرغ : نصف یک عدد ▫️پنیر خامه ای : 100 گرم ▫️کره : 60 گرم ▫️تخم مرغ : 3 عدد ▫️آرد سفید : 160 گرم ▫️فلفل دلمه ای نگینی شده : یک عدد ▫️شوید تازه یا خشک : دو قاشق غذاخوری ▫️آویشن : مقداری 🔸مرغ ریز شده رو با نمک و فلفل،آب پیاز و روغن و یکم آبلیمو مزه دار میکنیم اگه زمان داشتین بذارین دو ساعت داخل یخچال بمونه بعد با حرارت بالا تفت داده و کنار میذاریم تا سرد بشه. پنیر خامه ای و کره نرم شده در دمای محیط رو با همزن میزنیم تا یکدست بشن. تخم مرغها رو هم یکی یکی اضافه میکنیم و میزنیم تا مواد کاملا مخلوط بشن.بعد کمی نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن هم میزنیم و آرد رو اضافه میکنیم. شوید،مرغ وفلفل دلمه ای رو هم میریزیم و مواد رو یکدست میکنیم. مواد رو داخل کپسول های یک بار مصرف مافین یا قالبهای مافین ریخته در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت سی دقیقه یا تا زمانیکه مافین ها کاملا پخته و طلایی شوند میپزیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
اخم نکن خنده بیشتر به چشمات میاد - @Maddahionlin.mp3
8.37M
🔳 سوزناک 🌴اخم نکن خنده بیشتر به چشمات میاد 🌴چنگ نزن قلبم از جا داره در میاد 🎤 👌بسیار دلنشین 🔴جدیدترین های روز ♨️ 👈 🏴 @olama12 🚩 🏴 @Olama_ir 🚩 🏴 @zakerin0 🚩 🏴 @yaran0 🚩
🥘 😋 🔸اول ازهمه ک مرغ تو آب میذارم یکم ک جوش اومد ابشو خالی میکنم بره.ی پیاز بزرگ خلالی میکنم باکره تفت میدم تیکهای مرغ اضافه میکنم میذارم سرخ شن زردچوبه فلفل ادویه وپاپریکاهم میزنم لابلای مرغم فلفل دلمه وهویج میذارم زعفرون دم کرده اضافه میکنم وی لیوان اب.یکم ک گذشت ی ق رب حسابی تفت میدم بهش نمک میزنم و ب مرغم اضافه میکنم و میذارم جابیفته.زرشکم ک توی گلاب خیس میکنم بعد با کره و ی ق شکر تفت میدم.بادمجون هم تو آب و نمک ی ساعتی گذاشتم موند و بعد سرخش کردم. بادمجونارو بگذارید تو سس‌ مرغ ی جوش بخوره بعد زیرشوخاموش کنید. ♦️رب رو همون اول ب مرغ هم میتونین اضافه کنین ولی حتما برای مجلس ب روش بالا درست میکنم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 🔸۱۵۰ گرم کادایف رو با ۵۰ گرم کره و ۳ ق غ شکر و ۳ ق غ شیر عسلی و گردو خرد شده مخلوط کنید و تف بدید بعد از تف خوردن ۱/۲ ق چ پودر هل بهش اضافه کنید و بزارید کنار ۳ ل شیر و ۹ ق غ شکر و ۳ ق غ نشاسته ذرت و ۳ ق غ پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و بزارید رو گاز وقتی خودش و گرفت بعد زیر گاز رو خاموش کنید و ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و کمی وانیل اضافه کنید و تو ظرف سرو لایه لایه بریزید و ی ساعتی بزارید یخچال تو خنک شه میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥫 😋 🔸اگه گوجه ارگانیک ترش وقرمز تونستین پیداکنین گوجه ها بشورین خرد کنین صبح تا ظهر توآفتاب بگذارین مرتب هم بزنین تا پوست گوجه جدابشه بعد گوجه ها رو صاف میکنیم میریزیم داخل کیسه نخی درشو می بندیم ازیه جا آویزون میکنیم تا آب گوجه ها خارج بشه وقتی کاملا آب گوجه رفت وسفت شد ودیگه آب گوجه قطره قطره خارج شد میریزیم توقابلمه ونمک میزنیم وفقط یکساعت میجوشونیم با این روش درست کردن رب گوجه هم راحته وهم ویتامین های گوجه دراثر زیاد جوشیدن ازبین نمیره وهم احتیاجی نیست ساعتها کنار گازایستاد وعصاره گوجه ها رو هم زد تا ته نگیره وغلیظ بشه عکس دوم رو ببینین متوجه مبشین که وقتی آب گوجه ها خارج بشه وسفت بشه درنهایت رب خوشرنگ میشه وزمان کمی صرف پختنش میشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍇 😋 🔸برای تهیه این رب نیاز به غوره عسگری داریم غوره آبگیری نمیشه چون دونه هاش درشته و باعث تلخی رب میشه. سه کیلو گوجه رو چهار قاچ کردم داخل قابلمه ریختم و روی شعله گذاشتم وقتی جوشید ونرم شد شعله رو خاموش کردم تا خنک بشه بعد از خنک شدن از صافی رد کردم تا پوست و تخمه گوجه جدا بشه دوکیلو ونیم غوره عسگری رو پاک کردم یعنی دونه کردم وشستم وقتی آبش رفت داخل مخلوط کن حسابی پوره کردم وبعد با آب گوجه مخلوط کردم نصف لیوان روغن ویک قاشق نمک هم اضافه کردم و روی شعله گذاشتم تا حسابی جوشید و مثل رب گوجه سفت شد شعله رو خاموش میکنم تا خنک بشه داخل شیشه می ریزیم و نگه میدارم .نگه داریش مثل رب گوجه هست ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️ماهی تن 300 گرم ▫️سیب زمینی اب پز متوسط 1 عدد ▫️ تخم مرغ 1 عدد ▫️نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ماهی ▫️ ارد 1 ق غ ▫️گشنیزتازه 300گرم ▫️شنبلیله تازه 50 گرم ▫️ فلفل سبز 2 عدد ▫️ سیر 2 عدد ▫️ پیاز 1 عدد 🔸 ماهی را با کمی اب و نمک و زردچوبه چند دقیقه فقط در حدی که روی ماهی پخته بشه اب پز کنیدگوشت ماهی باید خام بمونه استخوان ماهی رو جدا میکنیم و چرخ میکنیم با سیب زمینی پیاز سیر گشنیز و شنبلیله فلفل سبز هم چرخ میکنیم ب مواد تخم مرغ و ارد و ادویه ها اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم از مایه به اندازه دلخواه برمیداریم و فرم میدهیم و در روغن داغ فراوان با حرارت ملایم سرخ میکنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️برنج(هر یک پیمانه پلوپز ۴ تا کبه میده) ▫️نمک ▫️زردچوبه ▫️فلفل ▫️تخم مرغ(به ازای ۲ پیمانه برنج ۱ تخم مرغ) ▫️مواد میانی کبه هر چی دوست دارید می تونید بزنید ▫️گوشت چرخ کرده،پیاز،رب،کشمش،لپه 🔸پیاز خرد شده را تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده اضافه کردم بعد زردچوبه،ادویه،نمک،فلفل،پودر دارچین،بعد ۱ ق غ سر پر رب زدم بعد لپه پخته،یکم کشمش که از قبل خیس شده بود،خوب که سرخ شدند گذاشتم کنار بعد برنج را با آب (مثل کته درست کردن) درست کردم ولی بدون روغن،با نمک و یک ق چ زردچوبه(به ازای ۲ پیمانه برنج)با یکم فلفل،وقتی کته آماده شد گذاشتم سرد شه بعد تو غذاساز ریختم(یا چرخ گوشت) بعد بهش یک تخم مرغ زدم دستمو خیس کردم برنج رو ورز دادم بعد مثل کوکو یا کتلت تو دستم شکل دادم و از مواد گوشت وسطش گذاشتم و بستمش و تو روغن خیلی داغ سرخ کردم.اگه مواد به دستتون چسبید دستتون و خیس کنید، یک طرف کبه که سرخ شد خیلی آروم برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 🔸برای سس شکلاتی:نصف لیوان شیر و نصف لیوان شکر کمی وانیل دو قاشق خامه دو قاشق پودر کاکائو میریزیم تو مخلوط کن بعداز اینکه یه چهار دقیقه همزدیم کم کم نصف لیوان روغن مایع رو در حالی که مخلوط کن کار میکنه اضافه میکنیم روغن که تموم شد سی شکلاتی آمادس. میتونین توش گردو خرد شده یا فندق خرد شده یا آسیاب شده بریزین ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍨 😋 ▫️انجیر تازه 400گرم ▫️شکر 1پیمانه سرپر ▫️شیر 4لیوان ▫️نشاسته گل 1/3پیمانه ▫️وانیل 1/2ق چ ▫️کره 1ق م ▫️تخم شربتی 1ق غ ▫️گردو 1/3پیمانه 🔸انجیر ها رو پوست بگیرید وبا رنده درشت رنده کنید .داخل قابلمه ای شیر وشکر ونشاسته رو مخلوط کنید ورو حرارت بزارید ومدام هم بزنید تا به غلظت برسه در آخر وانیل وکره رو اضافه از رو حرارت بردارید وسپس انجیر وگردو خرد شده و تخم شربتی رو که با کمی آب گرم خیس کردید وحجم دار شدن ، رو هم اضافه کنید وداخل لیوانها ورقه نازک انجیر رو بچسبونید واز مایه داخلشون بریزید وتویخچال بزارید تا خودشو بگیره .برای تزیین هم از انجیر وگردو خردشده وبلوبری استفاده کنید وچند برگ نعنا تا خوشکل بشن ♦️از انجیر خشک هم میتونید استفاده کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🧇 😋 🔸ابتدادوليوان اب , دوليوان شكر,يك ليوان گلاب و نصف فنجان زعفران دمكرده ويك ق م پودرهل (پودرهل وگلاب رو آخرين جوش شربت اضافه كنيد) داخل قابلمه روی حرارت قرار دادم شکر حل شده و يكى دوجوش تاشربت آماده بشه,يك ليوان ارد گندم (آردسنگك)رو تفت دادم تا بوى خاميش دربيادوكمى تغيير رنگ بده يك ليوان ارد سفید رو داخلش ریختم و باز گذاشتم تا کمی تفت بخوره, آردها رو الک کردم و يك ليوان روغن و ١٥٠گرم کره رو بهش اضافه کردم و گذاشتم تا خوب تفت بخوره وطلايى رنگ بشه از روحرارت برش داشتم و شربت رو درسه مرحله بهش اضافه کردم و اجازه دادم تا حلوا خودشو جمع کنه وگهواره اى بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥒 😋 🔸براي ترشي از گل كلم، هويج، فلفل، ساقه كرفس، پياز ترشي، سير، موسير، سيب زميني ترشي و لبو واسه خوشرنگ شدنش، سبزي ترشي و ادويه جات (فلفل سياه نكوبيده، گلپر آسياب نشده، نمك، سياه دونه) سركه رو بذاريد روي شعله بجوشه مقداري نمك بهش اضافه كنيد و اجازه بدين سرد شه، بعد هم مواد و سبزيجات و ادويه جات نكوبيده رو به سليقه خودتون بريزيد تو شيشه تا پُر شه و در آخر محلول سركه و نمك رو اضافه كنيد.(مقدار سركه بايد به حدي باشه كه كاملا روي مواد بگيره) ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🔸سینه مرغ رو تکه تکه کردم ، داخل ظرف ریختم و روش پیاز ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، زیره ، پودر سیر ، گلپر و کمی آویشن به همراه ماست چکیده ، زعفران و آبلیمو و یک قاشق کوچک رب گوجه ریختم و یک شب داخل یخچال قرار دادم ، بعد داخل سیخ قرار میدیم و در ماهی تابه با شعله کم میپزیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍲 یک عدد پیاز متوسط رو تفت داده بعد یک هویج متوسط رنده شده رو به پیاز اضافه کرده و تفت میدیم. رب اضافه کرده بعد جو پخته شده رو با آب استاک به مواد اضافه کرده روی شعله ملایم میپزیم. در آخر پخت، جعفری اضافه کرده در قابلمه رو باز بزارین تا رنگ جعفری سبز بمونه. در زمان سرو با زرشک تزیین کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
ای جان حسین جانان حسین - @Maddahionlin.mp3
3.66M
🔳 احساسی 🌴ای جان حسین جانان حسین 🌴فرمانروای عالم امکان حسین 🎤 👌بسیار زیبا 🔴جدیدترین های روز ♨️ 👈 🏴 @olama12 🚩 🏴 @Olama_ir 🚩 🏴 @zakerin0 🚩 🏴 @yaran0 🚩
🍰 😋 آرد ۲.۵ لیوان تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ لیوان شیر ۱/۲ لیوان روغن مایع ۱/۲ لیوان بیکینگ پودر ۲ ق م وانیل‏ ۱ ق چ پودر نارگیل ۱/۲ لیوان کشمش ۱/۲ لیوان 🔸تخم مرغ را داخل ظرف گودی ريخته، سپس با دور کند همزن، کمی هم ميزنيم. بعد شكر را اضافه كرده حدود پنج دقيقه با دور كند همزن همزده تا كاملا كف كند. بعد به ترتيب، شير، روغن مايع، وانيل و پودر نارگيل را اضافه كرده و با همزن هم ميزنيم. آرد را به همراه بكينگ پودر الک كرده و توی چند مرحله به مايه كيک اضافه ميكنيم و با ليسک بطور دورانی هم میزنیم. در آخر كشمش هاى آغشته به آرد را داخل مايه كيک ريخته و قالب را چرب كرده آرد پاشی ميكنيم و مايه كيک را داخل قالب مستطيل شكل به ابعاد ٢٠*٣٠ ريخته و توی فر با درجه ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقيقه قرار ميدهيم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🧉 😋 🔸پودر ژله موزی (( بنظرم ژله آلو ورا باشه بهتره یا یه قاشق پودر ژلاتین ( ک در این صورت ب روش بنماری آبش کنید وقتی هم ب مواد اضافه میکنید وانیل هم بزنید) رو با یه لیوان آب جوش و یه لیوان شیر ( به دمای محیط رسیده ) )) مخلوط و میره تو میکسر 👈با یه دونه موز و نصف یه بسته خامه صبونه و یه بسته کاپوچینو و یا کافی میکس حسابی مخلوط می کنیم و تو لیوان سرو میریزیم و میذاریم تویخچال تا ببنده و روشو باپودر قهوه الک شده و‌ شکلات تلخ تزئینش میکنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍩 😋 🔸۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم.یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 🔸یک پیمانه شکر رو با یک لیوان اب و یک و نیم لیوان شیر میزاریم روی حرارت مخلوط میکنیم تا ذرات شکر ذوب بشه دو ق غ پودر کاکائو رو به شهد اضافه و مخلوط و در انتها صد گرم شکلات سکه ای رو به شهد داغ اضافه و حرارت رو کم کرده و خوب مخلوط میکنیم تا ذرات شکلات ذوب شده و شهد یکدستی حاصل بشه و حرارت رو خاموش میکنیم یک پیمانه ارد ذرت و یا سه چهارم پیمانه ارد نول رو با یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط و سه بار الک کرده و تو تابه با صد گرم کره یا روغن جامد خوب تفت داده تا بوی خامی ارد گرفته و رنگش مقداری تغییر کنه یه پنس نمک اضافه و شهد رو به ارد اضافه و روی حرارت تا چند مین مخلوط میکنیم تا یکدست بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
پنیری 🌭 😋 ▫️سوسیس ▫️تکه‌های پنیر موزارلا ▫️پودر سوخاری ▫️پودر شکر 1 قاشق غذاخوری ▫️آرد 1 پیمانه ▫️بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری ▫️نمک نصف قاشق چایخوری ▫️تخم مرغ 1 عدد ▫️شیر 1 پیمانه 🔸همه مواد خمیر رو تو یه کاسه با همزن دستی میزنیم تا کرمی رنگ و یکدست بشه. (خمیر رو ترجیحا توی لیوان بریزین تا مرحله بعد راحتتر انجام بشه) حالا سوسیس ها و تکه‌های پنیر رو داخل سیخ‌های چوبی میکنیم و به خمیر تهیه شده آغشته میکنیم. بعد توی پودر سوخاری میزنیم و تو روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی بشن ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥟 😋 ▫️کره 150 گرم ▫️آرد 1 پیمانه ▫️شکر 1 پیمانه ▫️شیر1 لیتر ▫️نصف عدد رنده پوست پرتقال ▫️پودر نارگیل 200 گرم ▫️وانیل کمی 🔸کره و آرد رو در قابلمه ریخته تا زمانی که بود آرد به مشامتون رسید روی حرارت کم با قاشق مخلوط کنید ( سرخ کنید) ، شکر و شیر رو اضافه کرده ، وقتی که خوب سرخ شد از از روی حرارت برداشته و وانیل و پوست پرتقال رو اضافه کنید ، با همزن برقی با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید ، سینی فر رو با پودر نارگیل پر کنید و روش رو محلبی بریزید با قاشق کامل همه جا رو یکسان و صاف کنید ، محلبی رو کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد ، بعدش در یخچال 5 ساعت بگذارید تا محلبی سرد شود ، محلبی رو به 15 قسمت مساوی تقسیم کنید و طبق عکس رول کنید میتونید قبل از اینکه رول کنید داخلش موز یا گردو یا شکلات و.. بریزید اگه پودر نارگیلش کم بود بعد از اینکه رول دادین میتونید باز به پودر نارگیل آغشته کنید روش رو هم میتونید با شکلات تزئین کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍌 😋 🔸چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم . بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛